Go Back   Cinemagia Forum > Cinemagia Forum > Condica de sugestii si reclamatii

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 29 Aug 2010, 20:28   #181
omudindulap
Long Distance Dreamer

omudindulap

Originally Posted by Ipu:
Nu, băi acesta, nu „m-a făcut” nimeni „justițiar naiv”; eu m-am autocaracterizat așa
Cu atat mai rau.

Quote:
Eu îți dau un sfat prietenesc: Nu te mai plasa mereu în siajul altora și învață să gândești și să rostești pe cont propriu. Nu trebuie să fii de acord cu alții numai pentru a le face pe plac. Altfel, nu-ți mai face idoli din persoane care au făcut și ele destule erori în viață.

Doamne, ce-mi vad ochii.
Mie mi se rupe de ceea ce cred altii despre mine, deci e clar ca nu am niciun motiv sa pup pe nimeni in fund. Modul in care incerci sa manipulezi mintile naive sau mai putin luminate ale forumului ma dezgusta. Multumesc pentru sfatul prietenesc, dar nu pot sta deoparte, principiile ma obliga sa intervin. Chiar daca adesea o fac stangaci.
omudindulap is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 29 Aug 2010, 20:35   #182
danonino
Guru

danonino

Originally Posted by omudindulap:
Originally Posted by Pitbull:
Recunosc: am fost de o naivitate si o credulitate sinonime cu prostia.

Eu am vrut sa-ti atrag atentia, atunci cand i-ai atribuit titlul de justitiar naiv (am ras mult), insa nu mi-am permis, eu, un mucos, sa te trag de maneca. Ma bucur ca intr-un sfarsit ai deschis ochii.

Facem cheta. Strangem bani sa ii cumparam omuluidinsertar o pereche de cojones. www.noballs.com

lasitate pe care o maschezi sub forma unei deferente.

Last edited by danonino : 29 Aug 2010 at 20:44.
danonino is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 29 Aug 2010, 20:45   #183
omudindulap
Long Distance Dreamer

omudindulap

Vaaai, ce frumos din partea ta sa te gandesti la mine.
In cazul acesta, voi rupe scrisoarea pe care intentionam sa i-o trimit Mosului.
Pe cele uzate ti le voi trimite tie, sa-ti faci dulceata. Bon Appétit !
Old 29 Aug 2010, 20:48   #184
Ipu
Discipolul Diavolului

Ipu

Modul in care incerci sa manipulezi mintile naive sau mai putin luminate ale forumului ma dezgusta.

Eu încerc să manipulez? Eu comunic direct și sincer.

Multumesc pentru sfatul prietenesc, dar nu pot sta deoparte, principiile ma obliga sa intervin.

Stai liniștit. „Ultragiatul” nu e atât de neajutorat.

Chiar daca adesea o fac stangaci.

Complexul ăsta de inferioritate e rușinos și total nejustificat. Tocmai asta încercam să-ți spun: Cei pe care îi admiri tu atât de mult încât să te socoți „mucos”, „stângaci” în comparație cu ei nu sunt niște entități eterice, ci tot niște creaturi telurice plămădire din carne și sânge, țesuturi cheratinoase și adipoase (mai ales iubitorii de bere), dar și - apropo de rinoreea de-o menționași - tot felul de umori, mai flegmatice sau mai colerice, produse de excreție etc. (A, era într-o vreme pe aici și o persoană de-i ziceam eu Celestina, pentru că uneori prezenta urme de stronțiu. )
Old 29 Aug 2010, 20:48   #185
danonino
Guru

danonino

@ omuldinsertar

eu credeam ca nu ai. E cu mult mai trist acum, avand in vedere ca ai recunoscut ca ai, ca le ai degeaba

Eu sunt uimit cum de ai putut sa iti dezlipesti buzele de fund...
danonino is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 29 Aug 2010, 21:05   #186
Ipu
Discipolul Diavolului

Ipu

Măi, dar nu trebuie să vă jigniți...

Odd-ule, aici nu suntem în armată, toată lumea e la pertu, un minim respect reciproc cred că e suficient. Ce naiba, în alte țări subalternii i se adresează și șefului cu numele mic. Ce rost au aceste „excese ridiculoase”? La ce să ne erijăm în propriii patologi, caracterizându-ne cu diagnostice de resortul ORL.

Dacă ai tutuși complexe față de cineva, închipuie-ți-l în situații jenante. Sau, mai bine, citește postări de-astea.
Old 29 Aug 2010, 21:10   #187
omudindulap
Long Distance Dreamer

omudindulap

Quote:
Stai liniștit. „Ultragiatul” nu e atât de neajutorat.
Nu ma refeream la acel ultragiat, ci la acea.

Quote:
Complexul ăsta de inferioritate e rușinos și total nejustificat. Tocmai asta încercam să-ți spun: Cei pe care îi admiri tu atât de mult încât să te socoți „mucos”, „stângaci” în comparație cu ei nu sunt niște entități eterice, ci tot niște creaturi telurice plămădire din carne și sânge, țesuturi cheratinoase și adipoase (mai ales iubitorii de bere), dar și - apropo de rinoreea de-o menționași - tot felul de umori, mai flegmatice sau mai colerice, produse de excreție etc. (A, era într-o vreme pe aici și o persoană de-i ziceam eu Celestina, pentru că uneori prezenta urme de stronțiu.

Nu admir pe nimeni de pe acest forum, doar ii respect pe unii.

Nu are rost sa lungim danonino..aa..asta..carnatul, am vrut sa spun. Nu are rost sa lungim carnatul.

Eu ma opresc aici.
Pentru cei cu sindromul Tourette, a fost creat un topic special.

Good Night, and Good Luck.
Old 29 Aug 2010, 21:53   #188
redmen
Old School Hollywood

redmen

Originally Posted by Judex:
PS
Sa nu te mai prind pe la atelier ca te sparg.

P.S.

Pinocchio ... esti respins.
Old 29 Aug 2010, 23:26   #189
Judex
Banned

Judex

Asa ti-a zis ma-ta?
Judex is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 30 Aug 2010, 10:54   #190
copila_satanista
darkest music addict

copila_satanista

Danonino e stresant de prost. Crek ar trebui calmat cumva ca umple tot forumul de voma. Na ca am zis-o
Old 30 Aug 2010, 11:00   #191
Ipu
Discipolul Diavolului

Ipu

Un muc inutil scăpat de minionă pe clapele pianului mângâiate dizarmonic... Ce legătură are, micuțo, Nino cu disputa dintre Judex și Redmen?
Old 30 Aug 2010, 11:02   #192
copila_satanista
darkest music addict

copila_satanista

Are legatura cu topicul si cu faptul ca desi nu dau doi bani pe el, a inceput sa ma irite cu toate jignirile de om prost pe care le arunca pe cine poate. Era o sugestie sa i se dea odata un avertisment ceva.
Old 30 Aug 2010, 11:11   #193
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

I s-a dat avertisment, si s-a sters la cur cu el. Ba chiar, a reactionat obraznic la adresa administratorului. Am solicitat o bannare de trei zile, si a fost respinsä färä motiv ("Danonino nu va fi bannat", si gata).
Asta e... Nu mai zic nimic... Nu-s eu chiar asa de sensibil, chiar mä amuzä spârcii ästia jegosi, dar mäcar sä nu ne mai prefacem cä încercäm sä tinem forumul pe o cale mai decentä decât este de fapt.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 30 Aug 2010, 11:23   #194
Ipu
Discipolul Diavolului

Ipu

Hahahaha! Bine, bine. Poți continua să faci game.

„Să nu-ți spui părerea, să nu dai sfaturi decât atunci când ești întrebat.” (Prima regulă a entecalogului lui Anton Szandor LaVey, Biblia satanică)
Old 30 Aug 2010, 11:25   #195
copila_satanista
darkest music addict

copila_satanista

Originally Posted by Ipu:
„Să nu-ți spui părerea, să nu dai sfaturi decât atunci când ești întrebat.”ebat.”</i>ebat.”</i> (Prima regulă a entecalogului lui Anton Szandor LaVey, <i>Biblia satanică)</i>

eu sunt atat de satanica incat ma joc dupa propriile reguli
Old 30 Aug 2010, 11:25   #196
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

nu mai tin minte cand ti-am zis ca "danonino nu va fi bannat", dar cu siguranta nu vorbeam in general. acum se incadreaza perfect la punctul zece din regulament, bann o luna

dragonfly, gandeste-te de doua ori inainte de a te mai certa cu cineva de pe-aici, mai ales cand respectivul este evident ca nu merita

ipu, ai un avertisment
Old 30 Aug 2010, 11:28   #197
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Aferim!

Voi vorbi si eu cu Dragonfly, se va mai tempera. Garantez.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 30 Aug 2010, 11:29   #198
Ipu
Discipolul Diavolului

Ipu

Și mă rog pentru ce, meștere? Eu unde mă „încadrez”?

Apreciez totuși că mă avertizezi, spre deosebire de colega ta, care mie și lui Windom ne-a făcut vânt fără... preaviz.
Old 30 Aug 2010, 11:45   #199
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

o, da, intr-un conflict in care eu ti-as fi facut vant doar tie
Old 30 Aug 2010, 12:06   #200
Ipu
Discipolul Diavolului

Ipu

Ești nedrept, ca să mă exprim politicos. Eu înțeleg foarte bine dreptul vostru de a suspenda ad libitum, saitul fiind al vostru, dar e rușinos să fii un simplu armaș la ordinele satrapului din umbră, care nu mai departe de mijlocul lunii mă numea „darling Ipu” (drăguțule bace... Todore), pentru ca ieri să mă facă așa cum știi și tu; care înainte de a mă autosuspenda din solidaritate pentru nedreptatea ce i se făcuse mi-a trimis prin mesageria privată mesajul lui de protesc, cu rugămintea de a-l scrie eu ca din partea mea; care deși a corespondat în particular cu mine până zilele trecute a găsit cu cale să mă linșeze direct în public, acuzându-mă de „extremism”. Apropo, dacă în zilele următoare nu se probează acuzele de extremism, mă văd obligat, cu tot regretul pentru alegerea unei atât de nedorite căi de redobândire a respectului, la o acțiune extremă (spuneți-i „extremistă”, dacă vreți!), al cărei prim pas e obținerea unei procuri de la ambasadă, iar al doilea este acționarea colegului tău în judecată pentru calomnie, prin mandatat. Eu nu sunt bătaia de joc a nimănui! Nu abuzez pe nimeni și îmi cer iertare când, din imprudență, lezez demnitatea cuiva. Nu înjur pe nimeni, dar am pretenția ca nici alții să nu mă înjure.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules