Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Bursa

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 17 Nov 2011, 15:18   #101
aniela07
Guru

aniela07

am eu o banuiala (dupa ultimele achizitii ale multinationalei NOASTRE!) ca o sa va cadem destul de greu la stomac si ca nu o sa ne putem ingurgita.

aoleo! cu PPT-urile astea. au bagat la noi un training de cum sa faci un PPT ca lumea. cu vizuale si alte bazaconii... pai si continutul?!?! CONTINUTUL??? pentru asta nu face nimeni training-uri??? in ciuda atitudinii mele initiale favorabile, incep sa urasc PPT-urile. toata lumea isi impopotioneaza PPT-uri doar sa arate bine. Continutul, domnilor, continutul!!!! eu inteleg, schematic, la obiect, punct de plecare pentru discutii aprofundate. dar nu poti aprofunda nimic din nimic...

Last edited by aniela07 : 20 Nov 2011 at 02:04.
aniela07 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 17 Nov 2011, 15:33   #102
iiii
cu 4 de i

iiii

dupa cum suna, aniela esti la oracle si cham e la microsoft
Old 17 Nov 2011, 15:36   #103
aniela07
Guru

aniela07

daca tu-ti imaginezi ca de la Oracle ai timp as freci menta, think again! nu sunt la Oracle. dovada: am viata personala. si doar ti-am zis ca sunt la pipera, nu la Aurel Vlaicu... si Oracle a facut achizitii recent? am vazut eu ca angajeaza in draci, dar nu m-am gandit ca s-au extins. mi-am zis ca le-or fi murit angajatii de epuizare...
si daca lucram la Oracle poate nu-mi luam chair Matiz. mi-as fi luat un Seicento asa...

daca Cham e la microsoft, e OK. domeniile noastre de activitate sunt cu totul diferite... nu ne mai putem bate in multinationale. gasim noi altceva.

Last edited by aniela07 : 17 Nov 2011 at 15:38.
Old 17 Nov 2011, 15:40   #104
iiii
cu 4 de i

iiii

am inteles am inteles,
ma gandeam ca e oracle, pt ca am o amica care lucreaza acolo pe engleza-norvegiana , si zicea ca e in pipera sediul...
e bun ca ai timp si ca e o munca relaxanta...
Old 17 Nov 2011, 15:41   #105
Chambord
x

Chambord

Nop Dar e companie de ICT. Iar eu lucrez pt felia de C
Chambord is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 17 Nov 2011, 15:43   #106
aniela07
Guru

aniela07

Nu e chiar relaxanta, da-mi place, asa ca macar nu e obositoare. Si timp am. Nu mereu, dar atunci cand am,am.

Eu eram pe suedeza. Dar aveam din toate. Mai mult finlandezi (care-mi placeau rau de tot, erau niste ciudati absoluti).

Last edited by aniela07 : 17 Nov 2011 at 15:46.
Old 17 Nov 2011, 16:00   #107
iiii
cu 4 de i

iiii

cham, habar nu am ce e ICT

aniela... suedeza... limba grea. ntz ntz ntz , daca stiam suedeza plecam de mult din ro, si aveam nickul pe cinemagia iiiisson
Old 17 Nov 2011, 20:38   #108
aniela07
Guru

aniela07

grea? e grea pronuntia. dar in rest... grea e engleza in comparatie cu suedeza. astia in suedeza au si mai multe forme fixe. fata de franceza si germana, e mic copil! mai sunt unele exprimari mai ciudate si e greu sa ii intelegi cand iti vorbesc. dar in rest, piece of cake, crede-ma.

si nu vrei sa pleci in Suedia. mi-a zis mie o prietena care a stat vreo 2 ani pe-acolo. a cazut intr-o depresie crunta. e nush ce teorie cu lumina limitata, insuficienta productie de mielina... din astea.
Old 18 Nov 2011, 09:55   #109
iiii
cu 4 de i

iiii

auch!
sincer sa fiu, daca as avea sansa sa plec in Suedia... blond ma fac, imi pun lentile albastre
Old 18 Nov 2011, 10:05   #110
aniela07
Guru

aniela07

eu nu m-as duce decat in vacanta. si atunci la sfarsitul lui iunie, de midsommar
nu m-as muta nici macar in situatie de razboi intr-o tara unde sa stau la coada pentru alcool!
Old 18 Nov 2011, 10:49   #111
iiii
cu 4 de i

iiii

sa inteleg ca iti place alcoolu, si mai zici ca te dai cu volanu... ntz ntz ntz
cum ai ajuns aseara? prins trafficu?

si daca ma duc la ireal sau la caretefura si umplu carucioru de alcoale stau la coada
Old 18 Nov 2011, 10:56   #112
aniela07
Guru

aniela07

pai nu m-am intors cu masina de la serviciu, ce vrei sa fac infarct de draci??? nu nu. am venit cu prietenul meu dimineata si el s-a intors singurel dupa ce m-a depus la corporatie, la ora 10 din pipera in oras, pe drum liber, frumos...

pai ce legatura are masina cu alcoolul? eu sunt anti condus sub influenta alcoolului. nu ma urc cu cineva baut la volan sub nici o forma. eu sunt produsul perfect inoculat de mesajul tuturor spoturilor cu nu conduceti baut. sunt fericita ca ratb-ul a pus autobuze de noapte ca sa nu mai dau bani taximetristilor. circula foarte bine la ore fixe asa ca nu stai sa ingheti in statie la unirii. e perfect.

daca te duci cand trebuie la carefura, nu stai la coada. sau oricum, nu stai la coada unde se vinde numai alcool si toti se uita la tine ca la un dezaxat. daca mi-as putea lua alcool in supermarket ar fi o chestie. da' sa ti-l cumperi numai de la buticul de alcool, unde toata lumea STIE ca tu stai la coada pentru licoarea magica de te face sa uiti de depresia post-lipsacronicamielinica.... cu asta am o problema.
Old 18 Nov 2011, 11:02   #113
iiii
cu 4 de i

iiii

hehe
te-am inteles perfect.. si la faza cu, condusu trotil ai mare dreptate.... eu m-as urca doar cu Vettel sau Schumacher beat la volan
Old 18 Nov 2011, 11:03   #114
aniela07
Guru

aniela07

Schumacher mai traieste? daca nu mai traieste, eu nu m-as urca in masina cu el...
Old 18 Nov 2011, 11:19   #115
iiii
cu 4 de i

iiii

traiesc amandoi
faceam aluzie ca stie sa conduca D:
eu tocmai ce am aflat ca ies diseara in localuri. Me happy
Old 18 Nov 2011, 11:22   #116
aniela07
Guru

aniela07

si eu m-as duce la Suie... dar nu stiu inca. Ma duc la BIEFF si apoi vad eu daca mai ramane cineva pentru bantuit cluburi. am reusit sa mobilizez gasca vinerea trecuta si m-au injurat cu totii pentru mahmureala de a doua zi. parca amintirile sunt prea proaspete ca sa le propun o repetare a experientei, dar mai vedem.

bauta placuta!
Old 18 Nov 2011, 11:23   #117
iiii
cu 4 de i

iiii

mahmureala de dupa cluburi e cea mai divina chestie, doar daca esti liber a doua zi
in ce cluburi calci?
Old 18 Nov 2011, 12:25   #118
aniela07
Guru

aniela07

de obicei din alea pentru elefanti: Fire, Revenge, Barfly (adica fara intrare ), daca am baut suficient suport si un club A.
daca am reusit sa agat niste prospaturi prin cercul de prieteni, ma bag si la un kulturhaus, goblin (asa-si-asa), siver church (desi prefer sa evit, nu prea inteleg ce fac acolo unii oameni intoliti de bamboo), B52, el comandante, the vault (dar asta numai daca ies cu cei de la serviciu, se pare ca e clubul lor preferat -mie nu prea-mi place asa, mai au oferta la whiskey, ceea ce imbunatateste situatia), mai dau si prin music club sau prin mojo dar numai daca sunt intr-o dispozitie toleranta.
daca nu trebuie sa suport umfumfumf sau karaoke, merg in orice club, nu sunt pretentioasa.

in ultima vreme imi face cu ochiul underworld. nu am fost niciodata acolo, dar am vazut niste poze si niste evenimente oganizate de ei si par genul meu.

domnia voastra ce cluburi frecventeaza asiduu?

Last edited by aniela07 : 18 Nov 2011 at 12:28.
Old 18 Nov 2011, 13:02   #119
iiii
cu 4 de i

iiii

Domnia mea... hai ca asta mi-a placut madmozel

pai nu diferite de cele spuse de tine... chiar aseara am aterizat prin A, in rest, iron, fire, mojo, comandante, expirat, B52 rar, Elephant, Bastards...
in kultur rar ajung ca nu suport aglomeratia aia... trebuie sa fiu in stari euforice avansate ca sa merg acolo.
cat despre under... am fost eu, nu e cine stie ce.
Old 18 Nov 2011, 13:53   #120
Chambord
x

Chambord

Originally Posted by iiii:
cham, habar nu am ce e ICT

Information and Communications Technology, un IT extins. Eu lucrez pe Communications. Voce si date.
Chambord is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules