Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 28 Jun 2011, 21:32   #1341
Cristina_
Guru

Cristina_

Originally Posted by Sorin87:
am luat ieri alta amenda pentru centura cred ca politistii astia au ceva cu mine, trebe sa fie dati afara

Si pe mine m-a prins cu radarul pe Feleacu eram cu viteza prea mare dar in cele din urma politistul m-a iertat Nici o amenda.
Cristina_ is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 28 Jun 2011, 23:29   #1342
Melysa.Morgan
Novice

Melysa.Morgan

ai revenit, frumoaso

sunt nefericita pentru ca am fost socata.
Melysa.Morgan is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 03 Jul 2011, 17:31   #1343
Sorin87
Guru

Sorin87

Originally Posted by Cristina_:
am luat ieri alta amenda pentru centura cred ca politistii astia au ceva cu mine, trebe sa fie dati afara

Si pe mine m-a prins cu radarul pe Feleacu eram cu viteza prea mare dar in cele din urma politistul m-a iertat Nici o amenda.

De ce nu m-a facut Dumnezeu femeie sa scap de radare
Sorin87 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 03 Jul 2011, 21:02   #1344
danonino
Guru

danonino

Din foarte multe puncte de vedere e mai bine sa fii femeie.
danonino is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 03 Jul 2011, 21:30   #1345
Sorin87
Guru

Sorin87

dar si odata pe luna tot ai de umblat dupa tampoane nu e asa placut si la atatea saloane de infrumusetare, barbatul se spala pe fatza si e ca nou
Old 03 Jul 2011, 21:41   #1346
danonino
Guru

danonino

Da... are si unele dezavantaje.
Old 03 Jul 2011, 22:16   #1347
rvn
Scorpia cinefiscalitatii

rvn

barbatul se spala pe fatza si e ca nou
incearca sa faci doar asta si s-ar putea sa nu te mai insori!never.
rvn is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 03 Jul 2011, 22:20   #1348
FreakDoll
Guru

FreakDoll

Aia nesimtiti si comozi, care au pretentia sa aiba langa ei o femeie ingrijita si atragatoare, dar ei stau cu burtile umflate de bere. Ma rog, femeile proaste care stau langa astfel de personaje sunt de vina
Old 03 Jul 2011, 23:36   #1349
danonino
Guru

danonino

Wow. Oau.

Sunt de acord cu ceea ce spui.
Inainte sa fii cu femeia pe care o vrei, trebuie sa fii barbatul pe care il vrei.

(da, stiu, ultima parte suna homo, dar nu la asta se refera)

Last edited by danonino : 03 Jul 2011 at 23:40.
Old 04 Jul 2011, 00:35   #1350
AndreiStefan
Guru

AndreiStefan

Originally Posted by FreakDoll:

Aia nesimtiti si comozi, care au pretentia sa aiba langa ei o femeie ingrijita si atragatoare, dar ei stau cu burtile umflate de bere. Ma rog, femeile proaste care stau langa astfel de personaje sunt de vina

Sorin se exprima mai..."simplist" din...diferite motive....cred...sper

Absolut de acord cu ce ai spus Doll. Insa de ce exemplul cu lipsa "igienei/sanatatii corporale" este mentionat, in mare majoritate, in cazul sexului masculin?!

Cum ramane cu barbatii cat de cat decenti care s-au insurat cu o femeie superba, ca apoi dupa 10-15 ani(in cazurile fericite...daca nu mai devreme) sa se trezeasca ca acea femeie si-a dublat greutatea...ca a face sex cu respectiva, devine un calvar?! Si apoi se mai mira de ce sunt inselate sau parasite... Dar...desigur...la voi "greutatea" se pune pe seama delegrarilor hormonale...a nasterilor...sau mai stiu eu ce...la noi e doar "nesimtire"...corect?!

Apoi revenind la "tineretile noastre"...din propie experiente iti pot spune ca la fel ca si noi, voi femeile dupa cateva luni...1 an...deveniti mai comode...mai neatente cu modul in care aratati. Ma refer in mod special la cuplurile ce locuiesc impreuna...ce petrec mult timp impreuna si ajung sa-si cunoasca fiecare detaliu...obiceiuri. Si atunci cand va atragem atentia ca ati facut un pic de burtica...ca va apar vergeturi de la atatea modificari de greutate...sau alte chestii de genul, de obicei primim "Pai ce e vina mea?! Daca imi faci pofta cu ce mananci...daca ma rasfeti cu tot felul de prostii...ti se pare...etc..."

Si nici nu vreau sa-mi amintesc de anumite cazuri...recunosc...izolate...in care am intalnit dnsoare ce nici nu se epilau in anumite...zone...sau le puneai mana pe picioare si aveai senzatia ca te mangai pe barba(nebarbierit de 2 zile)

In concluzie...pe cat de oribil e un barbat cu burta umflata de la bere...pe atat de respingatoare sunt doamnele...dnsoarele...cu un gabarit depasit...cu un par asemanator unui mop...sau cu o piele neingrijita. Oare cu ce sunt mai prejos unii "barbati" decat alte "femei"? Vorba aia..."gaina malai viseaza"...
AndreiStefan is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 04 Jul 2011, 01:34   #1351
FreakDoll
Guru

FreakDoll

Eu m'am referit strict la ce a spus el. Evident ca exista exemple si de o parte, si de cealalta, doohh!
Originally Posted by AndreiStefan:
Cum ramane cu barbatii cat de cat decenti care s-au insurat cu o femeie superba, ca apoi dupa 10-15 ani(in cazurile fericite...daca nu mai devreme) sa se trezeasca ca acea femeie si-a dublat greutatea...ca a face sex cu respectiva, devine un calvar?! Si apoi se mai mira de ce sunt inselate sau parasite...
Daca o persoana nu are demnitatea si bunul simt fata de ea insasi sa discute si sa incerce sa rezolve o problema de genul asta cu partenerul, sau sa puna punct si prefera sa suporte chinul de a face sex cu acesta in conditiile mentionate sau/si sa insele, cred ca problema este de fapt a celui care inseala.
Dar...desigur...la voi "greutatea" se pune pe seama delegrarilor hormonale...a nasterilor...sau mai stiu eu ce...la noi e doar "nesimtire"...corect?!
Apoi revenind la "tineretile noastre"...din propie experiente iti pot spune ca la fel ca si noi, voi femeile dupa cateva luni...1 an...deveniti mai comode...mai neatente cu modul in care aratati. Ma refer in mod special la cuplurile ce locuiesc impreuna...ce petrec mult timp impreuna si ajung sa-si cunoasca fiecare detaliu...obiceiuri. Si atunci cand va atragem atentia ca ati facut un pic de burtica...ca va apar vergeturi de la atatea modificari de greutate...sau alte chestii de genul, de obicei primim "Pai ce e vina mea?! Daca imi faci pofta cu ce mananci...daca ma rasfeti cu tot felul de prostii...ti se pare...etc..."
Da, te poti ingrasa din diferite motive care tin de sanatate, sau de o sarcina, sau etc. Multor persoane li se poate intampla asa ceva, inclusiv tie. Asa ca ai grija cum judeci. Important este sa stii sa'ti revii si sa nu ramai asa.
Tu acum vorbesti din proprie experienta, probabil, si, in cazul asta, nu are sens sa combat aceasta idee.
Oricum, tu vorbesti deja din filme si duci totul la un alt nivel.
Si nici nu vreau sa-mi amintesc de anumite cazuri...recunosc...izolate...in care am intalnit dnsoare ce nici nu se epilau in anumite...zone...sau le puneai mana pe picioare si aveai senzatia ca te mangai pe barba(nebarbierit de 2 zile)

Pai ai grija cu cine umbli, lol! Eu persoane care inca mai traiesc in pesteri nu am intalnit.Slava Domnului!

Si cam atat cu off topic'ul din partea mea.

Last edited by FreakDoll : 04 Jul 2011 at 01:37.
FreakDoll is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 04 Jul 2011, 02:37   #1352
AndreiStefan
Guru

AndreiStefan

Eu m'am referit strict la ce a spus el. Evident ca exista exemple si de o parte, si de cealalta, doohh!

ma bucur ca esti de acord.

Daca o persoana nu are demnitatea si bunul simt fata de ea insasi sa discute si sa incerce sa rezolve o problema de genul asta cu partenerul, sau sa puna punct si prefera sa suporte chinul de a face sex cu acesta in conditiile mentionate sau/si sa insele, cred ca problema este de fapt a celui care inseala.

la nivel de teorie totul pare limpede...insa in practica "discutiile" in marea majoritate a cazurilor nu cred ca au rezultatul dorit. Destui barbati de varsta a 3-a care se confrunta cu problema asta...si m-ar ingrozi ideea de a ma alatura majoritatii.

Da, te poti ingrasa din diferite motive care tin de sanatate, sau de o sarcina, sau etc. Multor persoane li se poate intampla asa ceva, inclusiv tie. Asa ca ai grija cum judeci. Important este sa stii sa'ti revii si sa nu ramai asa.

Nu m-ai inteles...comparand consumul excesiv de bere in cazul unor barbati...ma refeream la "scuzele" care aproape toate femeile le folosesc pentru surplusul de greutate...desi unele n-au nici o problema de sanatate, ci doar o neglijenta in dieta ori lipsa exercitilor fizice(sala...diverse sporturi...etc)...mai ales dupa nastere.

Tu acum vorbesti din proprie experienta, probabil, si, in cazul asta, nu are sens sa combat aceasta idee.
Oricum, tu vorbesti deja din filme si duci totul la un alt nivel.

pai hotareste-te, ori vorbesc din propie experienta ori "din filme?!

Pai ai grija cu cine umbli, lol! Eu persoane care inca mai traiesc in pesteri nu am intalnit.Slava Domnului!

Si cam atat cu off topic'ul din partea mea.

Nu zice hop pana nu sari gardul...nu sti de ce...sau de cine dai. Cam greu sa sti ce zace sub haine...pana nu le dai jos

Ai dreptate e deja off topic si nu duce la nimic bun discutia.

Si ca sa fiu on-topic...tocmai mi-am amintit un motiv de nefericire...asa ca de noapte buna

Ma intorceam sambata de dimineata in Bucuresti...65-70h lejer...mai eram cu cineva in masina, dormea lemn Si deodata de pe sensul opus tasneste o aratanie de pisica...neagra pe deasupra ca sa fie tacamul complet. N-am apucat decat sa o vad...o secunda...am luat de volan dar am auzit decat o mare pocnitura. Am incercat sa opresc dar fiind chiar la intrare in Bucuresti nu aveam unde...si pentru ca nu am luat-o sub roti mi-am imaginat ca am lovit-o doar cu scutul. M-am tot gandit care o fi ghnionul ce o sa ma loveasca dupa incindentul cu pisica neagra...sa fi fost doar nefericirea/ghinionul de a lovi un animal?!...chiar ma bucuram ca am scapat cu bine de "superstitie".

Insa astazi din greseala m-am uitat sub botul masinii mai bine si am sesizat ca mi-a spart proiectorul de ceata stanga...o paguba destul de rezonabila
Old 04 Jul 2011, 03:56   #1353
anaemona
Guru

anaemona

Era o vorba: daca vrei sa vezi cum o creasca puiul uita-te la cioara. De fapt n-am idee daca e vorba asta, chiar asa ideea e ca un punct de plecare, ca sa vezi cu cine ai de-a face peste 20 de ani, e sa te uiti, daca e fata, in special, cum e mama. Nu e o regula, dar daca vezi lucruri care nu-ti plac la mama, hope for the best, expect the worst
Old 04 Jul 2011, 14:13   #1354
rvn
Scorpia cinefiscalitatii

rvn

ete ce parere au oamenii de stiinta despre galceava voastra:

Potrivit unui sondaj al cercetătorilor britanici, există câteva lucruri care pot ucide la propriu pasiunea într-un cuplu, după cel mult trei ani de relaţie. Iată topul greşelilor care vă pot lăsa fără partener/ă.

Se pare că după trei ani, orice cuplu trece printr-o criză, iar capacitatea de a o depăşi contează extrem de mult în viitorul relaţiei. Potrivit cercetătorilor britanici care au ajuns la această concluzie, 67% dintre cei care au participat la sondaj au declarat că obiceiurile pe care le-au considerat interesante la persoana iubită li se par, după trei ani foarte enervante.

Pe măsură ce o relaţie se maturizează, oamenii declară că primesc din ce în ce mai puţine complimente din partea persoanei iubite. Astfel, trei din zece persoane care au o relaţie de mai mult de cinci ani au declarat că nu mai primesc deloc complimente din partea iubitului sau iubitei.

De asemenea, după circa trei ani, partenerii simt tot mai mult nevoia de intimidate individuală şi îşi doresc să petreacă, din când în când, ceva timp făcând lu8cruri fără partenerul de viaţă.
Iată topul lucrurilor care pot distruge o relaţie:

1. Mâncatul excesiv, creşterea în greutate şi lipsa de exerciţii fizice - 13%;

2. Banii: un partener prea zgârcit sau prea cheltuitor - 11%;

3. Prea multe ore petrecute la muncă peste program - 10%;

4. Probleme de igienă personală - 9%;

5. Familia şi în principal intervenţia socrilor - 9%;

6. Lipsa romantismului, a afecţiunii sau prea puţin sex - 8%;

7. Consumul excesiv de alcool - 7%;

8. Sforăitul, scrâşnitul dinţilor şi alte obiceiuri deranjante pe timpul nopţii - 6%;

9. Probleme legate de garderobă/haine vechi, neglijarea imaginii - 4%;

10. Obiceiurile enervante din baie - 4%.

sursa:
http://www.libertatea.ro/detalii/art...ie-343634.html
Old 04 Jul 2011, 14:16   #1355
rvn
Scorpia cinefiscalitatii

rvn

sunteti pe aceeasi lungime de unda cu ei,sau nu?

Last edited by rvn : 04 Jul 2011 at 14:19.
Old 04 Jul 2011, 19:44   #1356
Sorin87
Guru

Sorin87

Sorin se exprima mai..."simplist" din...diferite motive....cred...sper

Absolut de acord cu ce ai spus Doll. Insa de ce exemplul cu lipsa "igienei/sanatatii corporale" este mentionat, in mare majoritate, in cazul sexului masculin?!

Cum ramane cu barbatii cat de cat decenti care s-au insurat cu o femeie superba, ca apoi dupa 10-15 ani(in cazurile fericite...daca nu mai devreme) sa se trezeasca ca acea femeie si-a dublat greutatea...ca a face sex cu respectiva, devine un calvar?! Si apoi se mai mira de ce sunt inselate sau parasite... Dar...desigur...la voi "greutatea" se pune pe seama delegrarilor hormonale...a nasterilor...sau mai stiu eu ce...la noi e doar "nesimtire"...corect?!

In concluzie...pe cat de oribil e un barbat cu burta umflata de la bere...pe atat de respingatoare sunt doamnele...dnsoarele...cu un gabarit depasit...cu un par asemanator unui mop...sau cu o piele neingrijita. Oare cu ce sunt mai prejos unii "barbati" decat alte "femei"? Vorba aia..."gaina malai viseaza"...

imi place ca ai inteles ideea pe care am vrut sa o exprim nu m-am referit express la "spalatul pe fatza" Andrei a inteles ideea scuze pentru ceilalti
Old 04 Jul 2011, 20:49   #1357
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

because i want to "..." and i think i will...
Old 04 Jul 2011, 22:52   #1358
anaemona
Guru

anaemona

Libe, o sa treaca.

A student went to his meditation teacher and said, "My meditation is horrible! I feel so distracted, or my legs ache, or I'm constantly falling asleep. It's just horrible!" "It will pass," the teacher said matter-of-factly.

A week later, the student came back to his teacher. "My meditation is wonderful! I feel so aware, so peaceful, so alive! It's just wonderful!' "It will pass," the teacher replied matter-of-factly.
Old 04 Jul 2011, 22:59   #1359
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

Originally Posted by anaemona:
"My meditation is horrible! I feel so distracted, or my legs ache, or I'm constantly falling asleep. It's just horrible!"

this sounds just like me... cam de 21 de ani incoace...
i wonder, when it will pass?
well, actualy, I don't even care...

L.E. Nu va mai stresati, mai oameni... pentru mine, suferinta e doar o modalitate de a rade de viata.

P.S. Ana... thanks a lot.

Last edited by dragonfly_drk : 04 Jul 2011 at 23:04.
dragonfly_drk is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 04 Jul 2011, 23:11   #1360
AndreiStefan
Guru

AndreiStefan

Originally Posted by dragonfly_drk:

lasa-ma sa ghicesc, ai baut ceva?!

Da-ti doua palme singura ca nu e dracul chiar asa de negru.
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules