Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Film in general

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 04 Jan 2010, 16:42   #1781
miercuri
Guru

miercuri

An Education (2009) - o poveste sincera care ar putea sa fie povestea unei intregi generatii de fete. foarte frumos executat filmul, asa cum ma asteptam de altfel.
miercuri is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 04 Jan 2010, 16:59   #1782
hellsteed
Cavaler de Veste Buna

hellsteed

Double indemnity (1944)
Old 04 Jan 2010, 17:05   #1783
Twinsen

Twinsen

Originally Posted by miercuri:
An Education (2009) - o poveste sincera care ar putea sa fie povestea unei intregi generatii de fete.
I lol'ed hard. Telenovela aceea moralista nu ar putea sa fie povestea nici unei fete din lume, daramite a unei generatii.
  Reply With Quote sendpm.gif
Old 04 Jan 2010, 20:04   #1784
miercuri
Guru

miercuri

Originally Posted by Twinsen:
An Education (2009) - o poveste sincera care ar putea sa fie povestea unei intregi generatii de fete.
I lol'ed hard. Telenovela aceea moralista nu ar putea sa fie povestea nici unei fete din lume, daramite a unei generatii.
Actually filmul e bazat pe o autobiografie.
miercuri is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 04 Jan 2010, 20:30   #1785
Twinsen

Twinsen

Actually filmul e bazat pe o autobiografie.
Daca in realitate subiectul unei autobiografii a fost atacat de un caine, in carte o sa fie o haita de caini. In film apar lupii.
  Reply With Quote sendpm.gif
Old 04 Jan 2010, 20:32   #1786
hellsteed
Cavaler de Veste Buna

hellsteed

Originally Posted by bremen1980:
Originally Posted by hellsteed:
Double indemnity (1944)
Bun film dar stii ce remake s-a facut dupa el :''Arunc-o pe mama din tren''(''Throw Momma From the Train'' )

mda... cred ca si deVito (daca bine imi aduc aminte) ii aprindea mamei sale ditamai trabucul
Old 04 Jan 2010, 23:46   #1787
moltisanti88
Guru

moltisanti88

The Truman Show (1998) - Mi-a placut deoarece te stimuleaza intelectual, dar m-a enervat finalul si mai ales reactia privitorilor.
moltisanti88 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 05 Jan 2010, 07:33   #1788
Windom
The Ultimate Badass

Windom

Am vazut si eu pina la urma Moebius, ca eram tare curios - subiectul promitea multe intr-adevar. Din pacate, m-a cam dezamagit. E un film didactic, rece, fara vreo urma de simt artistic in el. Poate parerea asta negativa a fost determinata si de faptul ca sint cam pe spate cu matematica. Ma asteptam la mult mai mult, sincer. Pentru cei interesati de banda lui Moebius si aplicatia ei in filme, recomand Lost Highway, cel mai elocvent exemplu in acest sens...

http://www.youtube.com/watch?v=YQiPQ...rom=PL&index=5
Windom is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 05 Jan 2010, 08:57   #1789
redmen
Old School Hollywood

redmen

Originally Posted by bremen1980:
Originally Posted by hellsteed:
Double indemnity (1944)
Bun film dar stii ce remake s-a facut dupa el :''Arunc-o pe mama din tren''(''Throw Momma From the Train'' )

Actually e remake/parodie dupa Strangers on a Train.
Old 05 Jan 2010, 20:57   #1790
BLACK-SPIDER
Guru

BLACK-SPIDER

Brotherhood of the wolf - la inceput ma asteptam sa fie un film cu varcolaci insa presimteam ca e mult mai mult decat atat. Societatea fanceza a secolului al XVIII - lea e foarte realist prezentata . Samuel Le Bihan se descurca de minune in rolul justitiarului ce dezleaga misterul Bestiei din Gevaudan, insa ceea ce fascineaza este prestatia lui Vincent Cassel. Nevasta sa, Monica Belluci e sexy si enigmatica ca intotdeauna .
Este interesant de urmarit conflictul dintre civilizatia franceza si cea a indienilor din America de Nord, al carei reprezentant este Mani interpretat de Mark Dacascos. Una peste alta un film bun ce merita urmarit chiar daca dureaza doua ore si jumatate.
Old 06 Jan 2010, 11:17   #1791
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
Thumbs up

minunatul motiv din care voi dormita întreaga zi: The Green Mile (1999) - după un Stephen King pe care l-aş citi cu plăcere.

oare de ce n-or pune şi ei filmele astea la ore mai decente?!
Dragomara is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Jan 2010, 11:32   #1792
Windom
The Ultimate Badass

Windom

Originally Posted by Dragomara:
minunatul motiv din care voi dormita întreaga zi: The Green Mile (1999) - după un Stephen King pe care l-aş citi cu plăcere.

oare de ce n-or pune şi ei filmele astea la ore mai decente?!

Pai de ce nu-l citesti? A aparut cartea la Aquila acu' citiva ani...

Old 06 Jan 2010, 11:50   #1793
Dragomara
Banned

Dragomara

nu mai citesc SF de pe la 20 de ani. pe net ei i-au spus SF, Culoarului morţii , io i-aş spune doar... fantastic. am o slăbiciune pentru genul ăsta de filme. despre genul meu de literatură nu mai am timp acum să scriu, dar voi citit Stephen King imediat ce voi termina restul priorităţilor în domeniu.

no, acum ştiu de ce mi-a plăcut atât The Shawshank Redemption.
Old 06 Jan 2010, 17:07   #1794
Catt
Novice

Catt

Da, am văzut şi eu Harry Potter, din curiozitate de box-office, aaa!, pardon, am vrut, de fapt, să spun Avatar. De fapt, de unde ştiu eu cuvintele astea: Alohamora, Expecto Patronum, Obliviate...
Catt is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Jan 2010, 17:18   #1795
Gloria
Super Moderator

Gloria

ultimele filme pe care le-am devorat intr-un week-end au fost niste horror-uri independente: Infested, Children of the Night si The Feast 1, 2, 3; datorita lor m-am clarificat asupra tipului de horror care are efect asupra mea. In mod clar visceralul doar ma oripileaza, dar nu ma inspaimanta, nici nu-mi exorcizeaza fricile.
Old 06 Jan 2010, 17:22   #1796
Windom
The Ultimate Badass

Windom

Incearca Paranormal Activity atunci.

Old 06 Jan 2010, 17:45   #1797
Dragomara
Banned

Dragomara

Originally Posted by Windom:
Incearca Paranormal Activity atunci.
tocmai ce mi-am propus să-l văd.
Old 06 Jan 2010, 23:24   #1798
Rapture
Guru

Rapture

Send a message via Yahoo to Rapture
Ultimele filme vizionate, SPOILER ALERT :

"Paranormal Activity" - A fost destul de bun, m-a tinut destul de mult in suspans. Totusi, in scena in care fata este tarata de catre entitate din pat, tipand ca disperata, m-a apucat un ras isteric. Ciudat .

"Avatar" - Lasand deoparte faptu' ca am vizionat filmu' in conditii nu tocmai favorabile (din cauza Alexandrei am stat in primul rand, astfel stand pe tot parcursul filmului infundata in scaun, cu capul nemiscat), mi-a placut. Ochii mei s-au bucurat mult de efecte. Fantastic. Povestea a fost relativ buna.

"The Pink Panther" & "The Pink Panther 2" - Idiotul de Clouseau m-a amuzat cumplit! Desi atunci cand am incercat sa revizionez cateva scene care mi s-au parut amuzante la prima vizionare, n-au mai fost si la o a doua. Naspa. Probabil eram in toane bune cand le-am vizionat pentru prima oara .

"Kramer Vs. Kramer" - revizionat. Frumos. L-as reviziona oricand.

"Wasabi" - Hehe, a fost dragut. Jean Reno .

"Tais-Toi!" - Asta da, a reusit sa ma amuze repetate ori. O comedie reusita cu acto0ri buni .

"Decalage Horaire" - Hmmm, nu prea mi-a placut, a fost cliseic. Sau...poate nu l-am gustat eui cum trebuie?

"Frida" - Mi-a placut. De fapt, ce film nu-mi place care implica si arta plastica? E frumoasa povestea Fridei, o pictorita cu o viata nu tocmai fericita, dar care reuseste sa-si implineasca visul (in pofida accidentului si urmarilor lui, a sotului, care pictor fiind, a inselat-o cu modelele lui...). M-a facut sa ma gandesc din nou la cariera ce am s-o cladesc .
Rapture is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 07 Jan 2010, 00:37   #1799
Judex
Banned

Judex

The Darjeeling Limited
Un film amprentat de Wes Anderson e intotdeauna o placere. Unii vor spune ca ma comport ca-n istoria cu gaina africana, dar mi-a placut detaliul-parabola cu substantele euforizante. Reapropierea fortata prin banala bere, revenirea tuturor la damblaua cu medicamentele naturiste indiene, fiecare in legea lui si cu anumite sortimente preferate, trei ceaiuri comandate impreuna catre final in care toarna instinctiv whisky, abuzul de tigari, omniprezente in secventele din tren, din nou bere cinstita... Mi-au placut culorile, filmarea atipica si chiar voit primitiva uneori, tonul detasat-sugubat al povestirii filmice, interpretarea minunata a celor trei actori de rol principal - Owen Wilson, Adrien Brody si Jason Schwartzman - si aparitiile delicioase in roluri minuscule a unor Bill Murray, Anjelica Houston sau Natalie Portman.
Este ceea ce eu numesc indeobste un film frumos. De vazut si de revazut!
Judex is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 07 Jan 2010, 01:51   #1800
pipes
Guru

pipes

Avatar - 3x - de data asta m am axat pe cromatica (in special) - INCREDIBIL!
pipes is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules