Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Cinematografia romaneasca

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 15 Jul 2009, 10:33   #521
saskiul
Senior
 
saskiul
 
Join Date: Oct 2007
Location: Timisoara
Posts: 90
Prin 1986, regizorul Mircea Veroiu (Nunta de piatră, Duhul aurului, Dincolo de pod, Semnul şarpelui, Sfârşitul nopţii, Să mori rănit din dragoste de viaţă, Adela) mărturisea, în cadrul unei retrospective organizate de Casa Tineretului din Timişoara cu câteva din filmele sale, că grandomania lui Sergiu Nicolaescu e fără leac, dar „să-l ţină Dumnezeu aşa cum e, fiindcă nu se va schimba niciodată; dacă n-ar fi el, niciunul dintre noi n-ar putea să facă filme în România”. Sergiu Nicolaescu a rămas un mit. Un mai tânăr amic cinefil mi-a povestit recent că, după ce a scris atât de rău despre ultimele sale filme (şi considera că încă a fost blând), a primit ameninţări cu bătaia de la admiratorii lui Sergiu. Până una-alta, triumfalistele lui filme istorice, poliţiste şi populiste continuă să producă manii. Şi - mai puţin ca înainte, ce-i drept - money-money.

Dacă ar fi să aleg doar un titlu din filmografia sa de regizor (ce numără 50+ titluri), după ce i-am văzut mai toate lung-metrajele de dinainte de 1989 (şi câteva de după), memoria mea afectivă se opreşte la drama psihologică Atunci i-am condamnat pe toţi la moarte (1971). Pentru tema sacrificiului (inutil) şi a laşităţii (autorul scenariului: Titus Popovici, după nuvela sa, Moartea lui Ipu), pentru imaginea stranie (Alexandru David) ce te făcea să simţi arşiţa soarelui sau mirosul prafului de puşcă sau trecerea timpului sau parcurgerea unui spaţiu, pentru decoruri (Hortensia Georgescu) şi interpreţii principali (Amza Pellea, Gheorghe Dinică, Octavian Cotescu, Ion Besoiu, Ioana Bulcă şi copilul Cristian Şofron). Peste cinci ani, între alte două filme de aventuri (unele realizate în co-producţie cu studiouri din Europa de Est & Vest), Nicolaescu mai încearcă o dramă: Osânda (1976), ecranizare după romanul Velerim şi Veler Doamne de Victor Ion Popa. O parte din excelenta echipă de la Ipu se regăseşte şi aici: Amza Pellea, Gheorghe Dinică, directorul de imagine (Alexandru David) şi compozitorul (Tiberiu Olah).

Celelalte filme sunt tributare unui gen sau altul – superproducţia istorică din „epopeea naţional㔺i filme „de aventuri” (Dacii, Mihai Viteazul, Nemuritorii, Pentru Patrie, Capcana mercenarilor, Întâlnirea, Ringul, Ziua Z, Mircea, Noi, cei din linia întâi, Coroana de foc, Punctul zero, Oglinda, Triunghiul morţii, 15, Carol), policier-ul (Cu mâinile curate, Ultimul cartuş, Accident, Duelul, Revanşa, Viraj periculos, Supravieţuitorul), plonjări într-un timp retro (Ultima noapte de dragoste, Mihail, câine de circ, Ciuleandra, Orient Express) şi – ocazional – în lumea comediei (block buster-ul local, Nea Mărin miliardar) sau a şantierelor muncitoreşti (Zile fierbinţi). Majoritatea au fost, la vremea lor, best sellers şi, în lipsa modelelor occidentale (importul de filme comerciale din Apus era limitat, iar dupa 1983 drastic redus), constituiau singurele repere din zona producţiilor „bărbăteşti”, „de acţiune”, „cu bătăi, împuşcături” şi multă pirotehnie. Întotdeauna însă personajul numit Muzică îşi „făcea temele” ireproşabil. Fie că e pusă pe note şi orchestrată de Theodor Grigoriu, Tiberiu Olah, Richard Oschanitzky, Nicu Covaci & Phoenix, Radu Goldiş, Adrian Enescu, Vasile Şirli sau Anton Şuteu, muzica evergreen din filmele lui Sergiu Nicolaescu (de factură simfonică sau jazz, pop-rock-folk sau electronică) trăieşte şi în afara imaginii. Păcat că în România nu se promovează muzica de film prin disc sau radio şi cinefilii melomani care îndrăgesc muzicile din filmele româneşti sunt nevoiţi, cu foarte puţine excepţii, să o asculte „la pachet” cu imaginea.

Pentru milioane de spectatori filmele regizate de Nicolaescu ante-1990 deveniseră un brand de neegalat. Unii s-au dezis de el, alţii îl mai frecventează şi azi. În ciuda implicării sale politice în evenimentele din decembrie 1989, sau poate tocmai de aceea. După 1990, filmele lui Nicolaescu au fost în repetate rânduri difuzate la TV, transpuse în format VHS, apoi DVD şi comercializate cu succes, în vreme ce – observă Iulia Blaga – „adevăraţii cineaşti care au făcut 4-5 filme chinuite sînt în continuare de nişă; mai grav e că există chiar public tînăr care prizează filmele lui Sergiu Nicolaescu rupîndu-l de contextul epocii, luîndu-l ca pe un autor de filme populare, fără a sesiza manipularea ale cărei victime sînt, aşa cum au fost şi spectatorii din vremea respectivă. Dar chestia cu gusturile spectatorilor e deja altă discuţie”.

În anul zero al mileniului trei, obsesia „nemuritorului” Sergiu este tratată cu fină ironie de Cristian Mungiu în scurt-metrajul Zapping. Îl vedem aici pe Sergiu Nicolaescu în câteva mici fragmente din al său Mircea (1989), în timp ce personajul (un dependent de televizor) zappează plictisit şi obosit pe telecomandă, căutând să vadă „ce mai e”. Îi auzim mai întâi vocea metalizată („Îmbătrânesc şi simt povara răspunderilor. Şi-am visat şi-o apă neagră”), apoi – după o plimbare pe alte canale – îl regăsim într-un scurt dialog în care nepotul Voievodului (raisonneur al tinerei generaţii de regizori români talentaţi, însă faultaţi când vine vorba să apuce dă facă film?) îl întreabă pe Mircea-Sergiu cel Mare: „Bunule, tu eşti nemuritor?”. Iar „Bunul” răspunde sec: „De ce-ntrebi?”. La finalul partidei de zapping, încă un cadru scurt cu armate de călăreţi, decupat din generic, în care apare numele „nemuritorului” Sergiu Nicolaescu pe fondul unui soundtrack triumfal (compozitor: Adrian Enescu) din acelaşi Mircea. Toate conotaţii locale, româneşti, dar - nu-i aşa? - fiecare cinematografie îşi are Nicolaeştii, Gibsonii şi Costnerii ei.

sursa: http://saskiul.blogspot.com/2009/07/...colaestii.html
__________________
"we must be the change we wanna see in the world" (Gandhi)
saskiul is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 29 Aug 2009, 12:37   #522
civica65
Senior
 
civica65
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 112
Scormonind printre vechituri, am găsit un articol interesant într-un ziar din anul 2001, legat de Sergiu Nicolaescu, care susţine că îl contactase pe Robert De Niro pentru a-i oferi un rol în filmul "15". Oare cum ar fi arătat De Niro într-un film românesc? Armand Assante a avut o apariţie foarte ok în "California Dreamin".

Regizorul Sergiu Nicolaescu pregăteşte un film în care rolul principal îi va reveni lui Robert de Niro, dacă acesta acceptă, pelicula urmând să intre în producţie în luna noiembrie. "Fiind un rol de compoziţie, el ar fi cel mai potrivit. Am luat deja legătura cu celebra casă Warner. Oricum, am ca rezerve mai multe nume şi din România, pe care nu le pot spune acum", a declarat Nicolaescu. Pelicula, intitulată "Drumul nostru cel de toate zilele" este, potrivit regizorului, o producţie de artă, după scenariul lui D.R.Popescu. "Acţiunea se desfăşoară în zilele de 17, 18 şi 19 decembrie 1989, însă fără a avea ca subiect Revoluţia. Filmul are patru personaje, iar eroul principal ajunge unul din cele 40 de cadavre care au fost incinerate la Crematoriul din Bucureşti", a explicat regizorul. "Filmul s-ar apropia de «Osânda» şi sper că va avea succes", a mai spus regizorul Sergiu Nicolaescu.
civica65 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 29 Aug 2009, 15:54   #523
civica65
Senior
 
civica65
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 112
Şi...un interviu despre ceasuri acordat recent de maestrul Nicolaescu revistei Temporis.

Sergiu Nicolaescu - Veşnic tânăr

În 1967, la cinematograful central de pe Champs Elysees, o reclamă imensă cu filmul „Dacii“ trona la premiera filmului. În acel moment, Sergiu Nicolaescu purta la mână un Omega care i-a adus noroc, după cum recunoaşte în interviul din Temporis.

Sunteţi un colecţionar?

Sunt un amator de ceasuri şi am o colecţie, ce-i drept, mai mult sportivă. Prefer ceasurile care să nu fie foarte scumpe. Nu mă interesează diamantele, nu-i nevoie la ceas. Dacă am un diamant, i-l fac cadou unei femei. În 77 am avut la mână acelaşi model de Omega pe care l-au avut americanii cînd au ajuns pe Lună. La vremea respectivă eu lucram în Germania, deci îmi puteam permite. Mi l-am cumpărat, ţin minte că am dat pe el 800 de mărci. Atunci erau bani. Cu o mie de mărci îţi cumpărai un Golf, nu chiar nou, dar într-o stare foarte bună. Am vreo trei „Omegi“ pe acasă. Pe lângă Speedmaster mai am un De Ville pe care l-am luat din Marea Caraibelor, din insula St. George. Era surprinzător de ieftin deoarece nu avea taxe adăugate. Am dat cam 1000 de mărci pe vremea aceea, ceea ce era absolut fabulos, el fiind din aur. Mă mai laud cu trei Breitlinguri. Povestea despre Breitlinguri marchează perioada din 90 încoace. Cel mai mult port Breitlingurile, mi se par a avea o mărime ideală, cel puţin pentru mâna mea. Chiar şi acum am la mână un Breitling. Deţin un şi un Schaffhausen cronograf. Oricât aş fi eu de sportiv, e totuşi mare. Am primit de curând cadou un Raymond Weil gravat cu numele meu pe capac.

Sunteţi o fire punctuală?

Foarte punctuală. Plec mai devreme. Îmi iau măsuri de precauţie. Cred că am avut mult de suferit din cauza puctualităţii. Chiar şi Germania, despre care credeam că este ţara puctualităţii. Am aşteptat şi e timp mult dacă aduni, o viaţă de om.

Când costă un ceas prea mult?

Plafonul preţurilor azi este unul mare şi fals. Artificial. Dacă pui diamante pe el, sigur că se ridică la aproape 100.000 euro. Noroc că nu poţi pune unul imens chiar în mijloc! Mi se pare ridicol să cumpăr un ceas pentru diamante aplicate. Pentru mine, cele mai scumpe ceasuri sunt cele cu brăţară de aur. Cifra maximă pe care o poţi da pe un ceas bărbătesc mi se pare a fi între 16 şi 20.000 euro. Dacă iei un ceas de damă, Dumnezeu ştie, acela poate fi purtat şi pe post de bijuterie. Dar, nici în cazul unei femei active, sportive, tinere, nu văd rostul unui ceas placat cu diamante.

Aţi învins timpul?

Eu lupt împotriva timpului. Eu grăbesc timpul, lucrurile. La filmări sunt ca un poliţist, nu ca un regizor. N-am ezitat să mă arunc în prăpastie la filmări, într-o apă rece ca gheaţa, iar echipa, în frunte cu Amza, Besoiu şi alţii m-au urmat. Nu se poate să învingem în lupta cu timpul. Doar Iisus Hristos a reuşit, spunând „Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa“.
civica65 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Sep 2009, 18:52   #524
nume
the mithbuster
 
nume
 
Join Date: Oct 2004
Location: buftea
Posts: 3,193
Send a message via Yahoo to nume
Originally Posted by civica65:

. Doar Iisus Hristos a reuşit, spunând „Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa“.
Saracu'. Acest individ nu mai poate inspira decat un netzarmurit sentiment de mila.
__________________
http://www.youtube.com/watch?v=8gqeK...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=JnX_5...eature=related
nume is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 12 Sep 2009, 17:35   #525
Pashpix
Guru
 
Pashpix
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 559
Sergiu Nicolaescu: "Am toate armele din filmele mele!"

Una-Maria Voicu (CANCAN)

Regizorul Sergiu Nicolaescu are un adevarat cult pentru obiectele de recuzita din productiile istorice, pe care le-a colectionat de-a randul anilor si pe care le etaleaza cu mandrie acasa la el.
Cel mai prolific regizor roman din toate timpurile, Sergiu Nicolaescu, este pur si simplu indragostit de filmul istoric si de razboi, lucru care se vede si din felul in care si-a populat locuinta cu obiectele pe care le-a folosit in zecile de productii . In casa lui din Capitala, cineastul si-a expus la loc de cinste in living spadele, pustile si pistoalele, precum si uniformele de ofiter sau coifurile de razboinic medieval. Nicolaescu are insa un mare regret. De la colectie ii lipseste tocmai sabia lui Mihai Viteazul, filmul la care tine cel mai mult si care i-a adus cel mai mare succes. Aceasta i-a fost suflata de un coleg care a incercat sa recreeze magia acestui personaj istoric. "Din pacate, nu am sabia lui Mihai Viteazul, pentru ca s-a trezit un regizor, Constantin Vaeni, sa mai faca un film cu el dupa mine, care a fost un esec total. Si el a pierdut-o!", a spus nemultumit regizorul, pentru care filmul a reprezentat cea mai importanta parte a vietii sale.

"Pentru ca sa fac film am renuntat sa am viata personala si familie. Nu avem cum sa am familie cand eram plecat aproape tot anul si eram primul dimineata la 7 pe platou si plecam ultimul noaptea tarziu. Sigur ca am regrete, mai ales ca nu am urmasi carora sa le las casa asta si banii care inca vin din filme, dar trebuia sa aleg si nu puteam sa nu aleg filmul", ne-a marturisit Sergiu Nicolaescu, care a facut sacrificii inclusiv in viata sentimentala pentru cariera sa. "Am avut multe iubite, dar nu le-am pus inaintea profesiei niciodata. Si casniciile au fost defavorizate. Am fost insurat la 20 si ceva de ani, dar nu a durat decat cateva luni, apoi inca o data, cu o scenografa cu care lucram, si a durat vreo 10 ani, iar acum sunt la a treia casnicie. Si cine stie ce va mai urma? Ea este mult mai tanara decat mine", ne-a povestit zambind regizorul.
Pashpix is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 15 Sep 2009, 19:16   #526
nume
the mithbuster
 
nume
 
Join Date: Oct 2004
Location: buftea
Posts: 3,193
Send a message via Yahoo to nume
Le are, da, ciordite. O sa va povestesc una' tare candva, apropo de arme.
__________________
http://www.youtube.com/watch?v=8gqeK...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=JnX_5...eature=related
nume is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 07 Oct 2009, 17:32   #527
Pashpix
Guru
 
Pashpix
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 559
AU ÎNCEPUT FILMĂRILE LA "POKER"

Regizorul Sergiu Nicolaescu a început, marţi, filmările pentru cea de-a doua comedie din cariera sa, "Poker", ce va fi lansată în primăvara anului viitor, informează MediaPro Pictures.

"Poker" este a doua comedie semnată de Sergiu Nicolaescu, după "Nea Mărin Miliardar", cel mai vizionat film românesc al tuturor timpurilor, potrivit unui studiu realizat de Uniunea Autorilor şi Realizatorilor de Film din România.

Produs de MediaPro Pictures, filmul "Poker" prezintă povestea a patru prieteni ale căror destine se intersectează în copilărie şi care, odată ajunşi la maturitate, întruchipează tipologii reprezentative pentru societatea românească actuală: politicianul veros, mafiotul care îşi doreşte, prin orice mijloace, să acceadă în politică sau medicul fără conştiinţă.

Scenariul a fost scris de Adrian Lustig şi este o adaptare a unei piese care se joacă cu succes de mai bine de cinci ani la Teatrul de Comedie din Capitală. De altfel, Nicolaescu a păstrat şi o parte din distribuţia spectacolului, mai exact pe Vladimir Găitan, în rolul lui Horia, un chirurg estetician de succes, pe Valentin Teodosiu, în rolul senatorului Claudiu, dar şi pe Jojo (Cătălina Ionescu), în rolul principal feminin - Monica, fosta prostituată ridicată la rangul de amantă oficială a senatorului. Acestora li se alătură Horaţiu Mălăele, în rolul lui Titel, şeful unui clan mafiot, şi Ion Riţiu, care îl interpretează pe Marcel, ajuns la maturitate "milionar în America" şi dintotdeauna câştigătorul tuturor partidelor de poker jucate de cei patru prieteni.

"Poker" a fost unul dintre scenariile câştigătoare în sesiunea noiembrie-decembrie 2007 a concursului organizat de Centrul Naţional al Cinematografiei, însă Nicolaescu a trebuit să finalizeze alte două proiecte înainte de a-l începe pe acesta.

Cu toate acestea, Nicolaescu declară: "Cred că subiectul e mai actual ca niciodată şi reflectă întocmai realitatea - mai ales cea politică - a României de astăzi". Marele său regret este că filmările au început puţin prea târziu pentru a mai putea fi lansat înainte de alegerile prezidenţiale din noiembrie, asa cum îşi planificase iniţial.

Prima zi de filmare a debutat la studiourile MediaPro de la Buftea, cu câteva secvenţe din timpul Revoluţiei din Democratistan. Asemănările cu anumite imagini, binecunoscute publicului, de la Revoluţia din 1989, nu sunt deloc întâmplătoare. Cele mai multe secvenţe vor fi filmate la Palatul Snagov, căruia i se vor adăuga alte câteva locuri din Bucureşti, printre care Facultatea de Arhitectură, Spitalul Bagdasar-Arseni, un azil de batrâni, dar şi Aeroportul Otopeni. Filmările vor dura patru săptămâni, iar lansarea peliculei este programată în primăvara anului viitor.
Pashpix is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 07 Oct 2009, 18:33   #528
Pitbull
Unlikely Messiah
 
Pitbull
 
Join Date: Dec 2004
Location: Bucharest
Posts: 16,822
Originally Posted by Pashpix:
AU ÎNCEPUT FILMĂRILE LA "POKER"
Auleo.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 07 Oct 2009, 20:17   #529
Disciple
Guru
 
Disciple
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 917
Subiect de caterinca nu oftati...
Disciple is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 07 Oct 2009, 20:22   #530
Pitbull
Unlikely Messiah
 
Pitbull
 
Join Date: Dec 2004
Location: Bucharest
Posts: 16,822
Nu mai tine.
A trecut si de nivelul caterincii.
La "Supravietuitorul", încä mai puteam sä râd...Dar la "Carol I" mi s-a întâmplat pentru prima oarä în viatä sä-mi scape un räget de furie, de revoltä, de dezgust - la un moment dat, n-am mai suportat si, în plinä proiectie, am fäcut: "Arrgh!"
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 08 Oct 2009, 11:16   #531
Floydman
Guru
 
Floydman
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 842
In Supravietuitorul, a fost o adevarata gafa sa prezinti Hotelul Majestic si piatzeta teatrului Odeon drept "Praga" stiind ca te vei adresa unui public bucurestean destul de larg.

Cred ca una din chestiile care l-au impiedicat pe Sergiu sa ajunga un regizor valoros este ca a confundat Ingineria cu Cinematografia. O alta bariera psihologica asta a fost probabil tocmai ce spunea mai sus, ca "nu regreta nimic" pentru ca oamenii care nu regreta, dpdv profesional, nimic devin periculosi pentru propriul destin artistic.
__________________
Oh my soul, let me be in you now. Look out through my eyes, look out at the things you've made. All things shinning...
Pvt. Train - Thin Red Line

Last edited by Floydman : 08 Oct 2009 at 11:29.
Floydman is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 08 Oct 2009, 16:49   #532
Pitbull
Unlikely Messiah
 
Pitbull
 
Join Date: Dec 2004
Location: Bucharest
Posts: 16,822
Originally Posted by Floydman:
In Supravietuitorul, a fost o adevarata gafa sa prezinti Hotelul Majestic si piatzeta teatrului Odeon drept "Praga" stiind ca te vei adresa unui public bucurestean destul de larg.

Cred ca una din chestiile care l-au impiedicat pe Sergiu sa ajunga un regizor valoros este ca a confundat Ingineria cu Cinematografia.

O alta bariera psihologica asta a fost probabil tocmai ce spunea mai sus, ca "nu regreta nimic" pentru ca oamenii care nu regreta, dpdv profesional, nimic devin periculosi pentru propriul destin artistic.
Nici eu n-o puteam spune mai bine!
(Am citat tot mesajul, defalcat pe idei, ca sä fie clar cä e valabil pentru toate trei.)
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 12 Oct 2009, 09:52   #533
E.Floares
Guru
 
E.Floares
 
Join Date: Jan 2008
Location: Ploiesti
Posts: 674
Send a message via Yahoo to E.Floares
Mesaj pentru Serge: Mai lasa, bre, si pe altii!

Serios, acum va scriu din incinta UNATC-ului, unde acum o saptamana ne-au spus ca doar 0,1% dintre toti studentii vor ajunge sa faca film de Cannes, nu-i contrazic. Dar macar un film filmat direct pe pelicula sa putem face si noi. Nu spun ca nu ar trebui sa se tina cont de calitatile studentului, dar macar sa existe o mica sansa ca unui student bun sa i se permita sansa sa aibe sansa sa filmeze pe macar 0,1% din cata pelicula a iro..., pardon, filmat domnul Nicolaescu. In ritmul asta, daca mai traieste 100 ani, domnul Sergiu Nicolaescu va face 2 filme pe an sau, tinand cont ca "Poker" il filmeaza intr-o luna, poate se va ambitiona sa faca 12 filme pe an.

P.S.
Incepand de anul trecut, anul I nu beneficiaza de pelicula. O vom vedea doar expusa, sa ne uitam la ea, sa o masuram, sa o mirosim, etc.
__________________
This is blood for blood and by the gallon. These are the old days, the bad days, the all-or-nothing days. They're back! There's no choice left. And I'm ready for war.
E.Floares is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 16 Oct 2009, 11:17   #534
civica65
Senior
 
civica65
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 112
http://stirileprotv.ro/show-buzz/fil...dia-poker.html

civica65 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 16 Oct 2009, 11:41   #535
Pitbull
Unlikely Messiah
 
Pitbull
 
Join Date: Dec 2004
Location: Bucharest
Posts: 16,822
Multumim, Civica - dar ne-a dat deja Pashpix dezastruoasa veste...
Originally Posted by Pitbull:
Originally Posted by Pashpix:
AU ÎNCEPUT FILMĂRILE LA "POKER"
Auleo.
Acuma, ce sä facem...? Stuchim în sân si däm acatiste sä-i voaleze laboratorul tot negativul.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 16 Oct 2009, 23:33   #536
E.Floares
Guru
 
E.Floares
 
Join Date: Jan 2008
Location: Ploiesti
Posts: 674
Send a message via Yahoo to E.Floares
Amin to that!
__________________
This is blood for blood and by the gallon. These are the old days, the bad days, the all-or-nothing days. They're back! There's no choice left. And I'm ready for war.
E.Floares is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 23 Oct 2009, 14:44   #537
civica65
Senior
 
civica65
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 112
http://www.antena3.ro/stiri/showbiz/...ker_83017.html
civica65 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 23 Oct 2009, 15:00   #538
Pitbull
Unlikely Messiah
 
Pitbull
 
Join Date: Dec 2004
Location: Bucharest
Posts: 16,822
Vai si-amar...!!!
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 23 Oct 2009, 15:37   #539
marcusARCUS
Guru
 
marcusARCUS
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 948
Doamne fereste si pazeste ce articol si in general ce porcarie.
__________________
In the event that you find some certain sequences or ideas confusing,please bare in mind,that this is your fault,not ours.You will need to see the picture again and again,until you understand everything.Turn.
marcusARCUS is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 25 Oct 2009, 03:17   #540
Coshava
Veteran
 
Coshava
 
Join Date: May 2006
Posts: 259
La o adica se va putea sustine ca si o "parodie" e o comedie, nu ?
Coshava is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 11:17.


Powered by vBulletin - Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
jinglebells