Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 07 Apr 2009, 20:13   #21
Judex
Banned

Judex

Originally Posted by Pitbull:
Mda, ar fi trebuit s-ajung si eu. Tot am reusit sa strang la un loc vreo 50 de cunostinte acolo. Prin telefon!

PS
Pit, sa-mi bag picioarele dac-o stiu pe Iulia!!!! :eek:
Judex is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 07 Apr 2009, 20:16   #22
keepwalking
Guru

keepwalking

Aproximativ 500 de tineri, studenti basarabeni si ieseni, s-au strins marti seara in Piata Unirii, din centrul orasului. Tinerii si-au manifestat solidaritatea cu manifestatiile ample din Republica Moldova si striga lozinci impotriva regimului comunist de la Chisinau.

Protestul de la Iasi a avut loc in acelasi timp cu alte proteste din tara, organizate in principalele orase si in Bucuresti. Mobilizarea s-a facut prin telefon si prin internet.
"Rezist. Sint anticomunist", "Jos comunismul", "Libertate" - sint citeva dintre scandarile tinerilor din Piata Unirii. La fata locului au fost mobilizati si mai multi jandarmi, pentru a preveni eventualele incidente.

Studentii basarabeni vor organiza si miercuri un miting de protest, incepind cu ora 10, in fata Palatului Culturii.
keepwalking is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 07 Apr 2009, 20:20   #23
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by Judex:
(...)
Pit, sa-mi bag picioarele dac-o stiu pe Iulia!!!! :eek:
N-ai väzut "Elevator"? :eek:
http://www.cinemagia.ro/actori/iulia-verdes-26673/
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 07 Apr 2009, 20:25   #24
Judex
Banned

Judex

Nu. Am auzit de el, e cu aia blocati in lift. Am sa-l vad.

On topic:
Quote:
• Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a negat că puterea şi opoziţia ar fi ajuns la un acord privind renumărarea voturilor. Ambasadorul Republicii Moldova la Bucureşti a fost rechemat pentru consultări. • După-amiază, pe sediul Preşedinţiei fluturau drapelele R. Moldova, României şi UE. • O femeie a decedat marţi în incendiul din clădirea Parlamentului din Chişinău, a anunţat aseară televiziunea publică din R. Moldova. Numărul răniţilor ajunsese aseară la 80, potrivit unui post tv privat local. • După ce au circulat zvonuri că preşedintele moldovean în exerciţiu, comunistul Vladimir Voronin, ar fi fugit, acesta a apărut la televizor după-amiază cu o declaraţie potrivit căreia acţiunile protestatarilor lor sunt bine organizate şi bine plătite. Partidul Comuniştilor a denunţat o "tentativă de lovitură de stat" la Chişinău. • Anterior, adjunctul ministrului rus de Externe, Grigori Karasin, a declarat că Rusia este "îngrijorată" de violenţele care au fost "provocate" în Republica Moldova. De altfel, singurul care l-a felicitat pe Voronin pentru victoria electorală a fost preşedintele rus, Dmitri Medvedev. Iar liderul comuniştilor din Rusia, Ghenadi Ziuganov, acuza că în spatele protestelor se află serviciile secrete occidentale. ● Manifestantii au patruns in Parlament. Fortele de ordine s-au retras din cladire ● Corespondentul Jurnalului National la Chisinau, Vitalie Calugareanu: Providerii deconecteaza utilizatorii de la internet. In curand n-o sa mai am acces pentru a va informa ● Se trage cu gloante de cauciuc O parte dintre protestatari pleaca... Probabil de frica! Se pregateste o interventie in forta! Se vad oameni cu cagule! ● Fortele de ordine avertizeaza parintii sa-si retraga copii din Piata Marii Adunari Nationale ● Protestatarii au ocupat Presedintia ● Doi politisti decedati in incidente ● Exista zvonuri ca va urma o interventie a armatei ● Politia a blocat drumurile de acces catre Chisinau ● Un mort din randul protestatarilor ●
Old 07 Apr 2009, 22:18   #25
Floydman
Guru

Floydman

http://hotnews.md/

un site moldovean care MERGE.
Old 08 Apr 2009, 13:00   #26
Bogie
Guru

Bogie

Quote:
A report by the Organisation for Security and Co-operation in Europe on Sunday's vote gave a mostly positive assessment of the poll.
But a British member of the OSCE's observation team questioned that conclusion.
Baroness Emma Nicholson said she found it "difficult to endorse the very warm press statement" from the head of the OSCE.
"The problem was that it was an OSCE report, and in the OSCE are, of course, the Russians, and their view was quite different, quite substantially different, for example from my own," she told BBC News.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/7989360.stm
Old 08 Apr 2009, 13:23   #27
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Apropo, meditam zilele astea - câtä desertäciune, câtä ipocrizie, câtä lipsä de moralitate, coerentä si substantä, în politica internationalä...
In unele state nationale, independente si suverane, dar conduse dictatorial si autocratic, ca Afghanistanul sau Irakul, e "firesc", e o "onoare", sä-ti trimiti armatele ca sä rästoarne regimul si sä impunä guverne marionetä (sângeroasä mascaradä la care si noi ne aducem contributia - apropo, deunäzi a murit degeaba al paispelea român în Afghanistan). Sä nu uitäm nici implicarea N.A.T.O. în diversele räzboaie din fosta Iugoslavie, contributia la dezmembrarea ei, cu recunoasterea fäcäturii Kosovo, si mai ales bombardamentele din 1999 (comparabile cu înscenarea de la Târgoviste - cä în fond, Milosevici si Ceausescu erau aproape clone).
In schimb, o fabricatie falsä ca asa-zisa "Republica Moldova", lipsitä de orice identitate nationalä ca si de realä independentä si suveranitate (fiind guvernatä prin telecomandä de la Moscova, si prin telepatie din ghena istoriei), e recunoscutä de curvele de la O.S.C.E. si de multe alte boarfe ale bordelului international (inclusiv institutiile de cäcat ale statului românesc, de când le-a oträvit mintile Ilici, în 90-94), si pânä si simpla IPOTEZA cä unele persoane, grupäri sau forte din România (tarä din care Basarbia face parte - de jure, dacä nu de facto) ar fi aläturi de revolta anticomunistä de-acolo, e privitä ca o anatemä.

Motivele se cunosc, desigur, si în sens pragmatic nu avem ce face - dar nimeni nu ne poate opri sä privim, sä întelegem si sä judecäm.

Last edited by Pitbull : 08 Apr 2009 at 13:26.
Old 08 Apr 2009, 16:53   #28
Chambord
x

Chambord

Suport pentru o Basarabie fara comunism.
Chambord is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 08 Apr 2009, 19:40   #29
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by Dragomara:
Unde-i lista de semnäturi?
Voiam s-o semnez pe loc (nu ca altii!), da'... nici un link!
Old 08 Apr 2009, 20:06   #30
corinka
Dancer in the Dark

corinka

Nu numai a ta, draga Dragomara, asa ca ai numai o particica mica, o dala din vreo piata din Suceava, poate.
corinka is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 08 Apr 2009, 20:10   #31
Judex
Banned

Judex

@Dragomara, nu-ti modereaza nimeni comentariile, stai linistitta.
Old 08 Apr 2009, 20:18   #32
Judex
Banned

Judex

Exact de JN Online vorbeam si eu.
Old 08 Apr 2009, 20:35   #33
Suspect de bizar
Guru

Suspect de bizar

... - apropo, deunäzi a murit degeaba al paispelea român în Afghanistan)
Era din Tg.-Mureş.
Suspect de bizar is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 08 Apr 2009, 20:58   #34
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Dumnezeu sä-l ierte.
Am väzut funeraliile.
Old 08 Apr 2009, 21:02   #35
Judex
Banned

Judex

Deci ai putea sa ma crezi pe cuvant, in primul rand.
Old 08 Apr 2009, 21:42   #36
Judex
Banned

Judex

Deci pe bune, asta-i de antologie. E drept ca n-ai de unde sa stii de ce ar trebui sa ma crezi pe cuvant.
Old 08 Apr 2009, 22:04   #37
Eufrosin
Junior

Eufrosin

Soparla din tufis

Soparla din tufis

Din cate stie orice om avizat, revolutiile oranj poarta marca CIA, nu FSB, iar ce avem aici, poarta toate atributele clasice ale unei asemenea facaturi, croite pe spatele Basarabenilor de buna credinta care s-au saturat.
Nu spun ca rusii n-au si ei o mana in cratita, dupa cum s-a intamplat si la noi in '89, dar beneficiarii schimbarii guvernului pro-rus Voronin, sunt fireste, altii.
Sa nu uitam ca Medvedev l-a felicitat entuziast pe Voronin in urma castigarii, asa cum a fost ea, a alegerilor.
Chiar Victor Roncea, recunoaste ca ruta de primire a instructiounilor politrucului Vladimir Sokol, include Washingtonul.

http://www.youtube.com/watch?v=MtYXaMkCdTU

Aici e vorba de matrapazlacuri americane, care dupa cum au dovedit pana acum, nu se dau inapoi de la nimic pentru a rani de moarte Rusia.

Stiu ca nu va fi populara opinia, dar adevarul a fost si este de regula nepopular, pana devine acceptat.

Doresc din inima caderea comunistilor, dar nu doresc transformarea Basarabiei NOASTRE, dintr-o colonie rusa, intr-una americana.

Firesc ar fi sa se reintregeasca tara si sa scapam de cutrele si lacheii care distrug acum Romania.
Dupa cum se spune, doua rele nu fac un lucru bun: Avem acum ocazia, sa transformam raul planificat, in giganticul bine nedorit de catre mai marii lumii, dar nu fara a ne asuma responsabilitatea care merge mana in mana, cu calitatea de Roman.
Eufrosin is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 08 Apr 2009, 22:21   #38
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Asteptam s-aparä si paranoicul ästa ipocrit, pescuitor în ape tulburi! Evident, aberând ca un colon rectal pe timpul noptii, dupä ce s-a încärcat cu fasole la masa de searä!
Froso, vezi cä netu' nu-i populat numai de fätäläi ca tine - ia uite ce-avem noi aici:
http://elucubratie.wordpress.com/200.../#comment-2257
Pentru cui i-e lene sä dea click pe link, zice asa:

Vesti din blogosfera )
Adevarata identitate a acestui Eufrosin este:
- Nicolae Zeriu, 42 ani, Cluj-Napoca, inginer mecanic, 2 plozi.
Spread the word!

Last edited by Pitbull : 08 Apr 2009 at 22:23.
Old 08 Apr 2009, 22:47   #39
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Hop-ppaaa, stai asa cä Frosulicä, simt eu, tocmai coace un räspuns...

L.E. - Hehe, a postat räspunsul, dupä care a väzut cä i-o luasem înainte, s-a speriat si l-a sters... si acum nu stie ce sä facä! Stä buimac si clipeste din ochi în display, ca o gäinä cäzutä-n cap.
(Nici un minut nu l-a läsat, numa' ce l-am väzut de-afarä, si pân-sä intru sä-l citesc - lulu! Mu-mai-era!)

Last edited by Pitbull : 08 Apr 2009 at 22:57.
Old 08 Apr 2009, 23:20   #40
corinka
Dancer in the Dark

corinka

Originally Posted by Dragomara:
@ Corinka - Suceava era oricum a mea. io VREAU şi Bălţi,şi Soroca, şi Orhei, şi Tiraspol, şi Dubăsari şi Edineţ! Întreaga mea Moldovă!
Ete na, si eu si urmasii mei? Si urmasii urmasilor mei? Si a lu' Chambord, Suspect de bizar, Pitbull, Pauline, illotempore etc etc? A noastra nu-i? Iote-o hapsana, vrea sa puna laba pe toata mostenirea de la Stefan!
corinka is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules