Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 09 Jun 2007, 13:38   #21
hellsteed
Cavaler de Veste Buna

hellsteed

sunt pe NV
Old 09 Jun 2007, 14:12   #22
ulrich
Guru

ulrich

Originally Posted by Pitbull:
Goofy.

Cehov sau Gogol?

cehov.brahms sau wagner?
Old 09 Jun 2007, 17:23   #23
musetell
Veteran

musetell

noi tentatii: Noaptea devoratorilor de publicitate si Iglesias!
musetell is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 09 Jun 2007, 18:50   #24
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by ulrich:
Originally Posted by Pitbull:
Goofy.

Cehov sau Gogol?

cehov.brahms sau wagner?
Wagner.
Andreescu sau Tuculescu?
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 09 Jun 2007, 19:54   #25
Ioan Gyuri Pascu
Novice

Ioan Gyuri Pascu

Domnule Columbeanu, trebuie sa vorbim ceva... Poate ma contactati pe privat pentru ca ultimele trei datzi cand v-am contactat am dat-o pe ignorare. Poate treceti prin sectorul 4 luna asta, cine stie...
Ioan Gyuri Pascu is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 09 Jun 2007, 20:30   #26
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

N-am chef de orgii ANAL-itice pedo-LIMBI-ste luna asta.
Nici în altä lunä. Nici în viata asta.
So, scram.
Old 10 Jun 2007, 16:56   #27
musetell
Veteran

musetell

pitbull, ce legatura are comentariul tau cu subiectul?..stiu ca sunt blonda dar intreb pentru ca nu reusesc sa inteleg..
Old 10 Jun 2007, 17:54   #28
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

It's a long story... I-am räspuns individului de deasupra - stie el perfect ce legäturä are.
Old 10 Jun 2007, 18:10   #29
musetell
Veteran

musetell

..pot sa fiu sincera, nu? cand ti-am pus intrebarea eram sigura c-o sa ma aleg cu ceva muscaturi de pitbull..m-am inselat insa..nu stiu ce se intampla dar in ultimul timp ma cam inseala intuitia..ceea ce inainte nu mi se intampla..de anul asta am tot dat-o in bara cu intuitia mea..
oare am imbatranit..fac 27 de ani in octombrie..
Old 10 Jun 2007, 18:33   #30
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Multi înainte. Si nu te teme, pe tine Pitbull-ul n-o sä te muste niciodatä. Si stii de ce? Chiar dacä de multe ori dai cu bâta-n baltä, chiar dacä naivitatea ta uneori e exasperantä, chiar dacä entuziasmele tale sar adesea calul... totusi, mirosi frumos! A flori si a curat - a... a... a MUSETEL! Nu a toxine, ca alte chestii. Si-atunci, ce rost ar mai avea muscatul? Pe lângä c-ar fi nedrept, nici mäcar eroic n-ar fi - no challenge, got it? Altceva e sä musti un zombi putrefiat, plin de cangrene, duhnind de-ti mutä nasu', hiper-septic, si pe urmä sä simti cum sistemul imunitar kicks in, cum se luptä cu infectia si o învinge! Nu e deloc pläcut, ce-i drept, dar are un perverse thrill si-i sänätos - vorba aia: ce nu te omoarä, te face mai puternic!
Da' mâtza ce face?
Old 10 Jun 2007, 18:51   #31
musetell
Veteran

musetell

mata e bine..am grija de ea..sunt o mamica responsabila.. chiar ma gandeam sa scriu cate ceva despre ea in Animal's Cafe..ce sa-ti spun? mi-e draga..nu mi-am dorit niciodata sa am a "pet" dar s-a-ntamplat s-o am..o prietena, tot Lili si ea, mi-a zis "fata, o vrei?"..a fost o decizie de moment.."da, fata, o vreau!"..si asta a fost!..nu regret..de acum e responsabilitatea mea..sambata asta avem vaccin ..joia asta era Nopatea devoratorilor de publicitate si tare as fi vrut sa merg..dar azi am realizat ca n-am cu cine s-o las..daca intarzii prin oras si ajung seara dupa ora 9 acasa deja o gasesc plansa si trista..asa ca n-o sa mai plec nicaieri joi seara pentru ca nu mai as avea timp de la serviciu sa mai trec si p-acasa si sa mai fiu si la ora 20.00 la Polivalenta..asa ca asta e..numai merg la "devoratori"
cu Julio, totusi, pe 25 iulie, sper sa am mai mult noroc..pentru ca tare as vrea sa-i spun "hello" si sa-io dau un trandafir pentru bucuria de fiecare data de a dansa pe "baila morena"..

..multumesc frumos pentru complimente.."miroase a curat"..mersi mult..
..si stiu ca sunt naiva..dar lucrez la asta..cateodata chiar e bine sa fii si naiv..depinde cu cine ai de-a face..ce sa-ti spun?..am fost naiva si cu oameni chiar naspa..dar nu stiu cum sa-ti spun, pana acum nu m-a costat prea mult naivitatea mea..am avut noroc, la urma urmei exista o compensatie in viata..
Old 10 Jun 2007, 20:04   #32
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Musetell, don't worry, esti asemenea unui aparat de aer conditionat pe acest forum - stilul tau este binevenit (dupa innecacioasele war-uri ce mi-a dat sa vad, din epoca de demult a acestuia...). Ai putea sa incerci sa faci cronica la Irresistible, pentru ca nu esti singura persoana nelipsita de nuanta naivitatii si cu parul blond de aici.
Pitbull, apropo de muscaturi, Caini Ucigasi - cu Michelle Rodriguez, cred ca-i cel mai prost horror de l-am vazut in viata mea si as fi curios cat de dura ar fi o analiza de 5 randuri a forumistului canin ...vis-a-vis de Amores Perros - ce m-a miscat sesizabil, lasandu-mi daca nu o dorinta de a-l cataloga ca cea mai buna drama ne-comerciala pe care am vazut-o. Am sa-l revad de cateva ori pt ca este mai bun decat: 21 grams si Babel.
Aprop', eu as merge la Noaptea Devoratorilor, dar nu-s de acolo din orashul vostru.
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 10 Jun 2007, 21:57   #33
Proletar
Guru

Proletar

Eu inca astept sa vina U2 in Romania....
Old 11 Jun 2007, 05:35   #34
musetell
Veteran

musetell

..o sa scriu cate ceva despre Irresistible insa lately stau cam prost cu timpul..
Old 12 Jun 2007, 21:47   #35
musetell
Veteran

musetell

rectificare: Noaptea devoratorilor de publicitate este pe 15 iunie, adica vineri seara..da' nici vineri n-o sa pot merge
Old 12 Jun 2007, 21:54   #36
musetell
Veteran

musetell

neuptolem, mersi mult pentru compliment (aer conditionat nu m-a facut nimeni pana acum..)
cat despre amorres perros , l-am vazut si eu si mi s-a parut extrem de dur..dar mi-a placut ca si filosofie..nici unul din personajele alea n-au jucat cinstit si nici unul n-a sfarsit bine..
Old 16 Jun 2007, 21:21   #37
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by musetell:
pitbull,, imi dezlegi si mie misterul imensului citat pe care l-ai dat? :love:
mie nu mi s-a parut nimic palpitant si d-asta intreb?
Ba e ceva FOARTE palpitant.
Pânä prin septembrie-octombrie 2006, I.M.M. avea o dozä de inefabil pe care, din päcate, si-a pierdut-o, de când nu mai stiu cine i-a strivit corola de minuni a lumii. ORICE reply îl dädea, îl dädea cu quote. Asa credea ea cä e bine.
Dar uneori fäcea adevärate minuni! DADEA UN QUOTE färä sä adauge nici un reply! Ca cum îngâna persoana!
Iar într-o zi din toamna anului trecut, dintr-o asemenea faptä a purces o minune: a încoltit si a crescut Yggdrasil, Arborele Vietii.
Te du, dar, la:
Vreau sa stiu > Vreau sä fiu actrita > pag. 32
si ia aminte! Si urmäreazä dar, apoi, de la pag. 32 la pag. 34, pas cu pas, cum crescut-a Arborele Vietii.
(Doamne, când m-am chinuit cu el, sä încapä în carte!)
Ave, I.M.M.!
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules