Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

View Poll Results: Esti pro sau contra lui Bäsescu?
Pro 41 56.94%
Abtinere 7 9.72%
Contra 24 33.33%
Voters: 72. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 21 Apr 2007, 14:21   #61
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Yes, you are wrong, unfortunately.
Nu mai departe de luna trecutä, aurolacii cu staif din Casa Poporului au modificat legea referendumului, ANUME CA SA-L DEMITA PE BASESCU MAI USOR. Acum, presedintele poate fi demis nu de jumätate plus unu din voturile tuturor cetätenilor cu drept de vot, ci din VOTURILE VALABIL EXPRIMATE! Deci, dacä la referendum se duc trei patrihoti, dintre care doi voteazä anti-prez, si unul, pro, Bäsi picä.
LA VOT CU NOI, futu-le muma-n cur de Crini si Buruieni, Väcäroi si Bolcasi, Andoni si Guse!
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 21 Apr 2007, 20:29   #62
Liou
Guru

Liou

Quote:
au modificat legea referendumului,

am auzit ca ar fi vorba doar de o propunere de modificare, inititativa fiind deocamdata trimisa spre avizare Consiliului Legislativ.

eu stiu ca abia dupa ce primeste avizul acestui Consiliu, initiativa(de modificare a unei legi) ajunge la Comisia Juridica, Senat, respectiv Camera Deputatilor, de unde daca se aproba, intra in vigoare odata cu publicarea ei in Monitorul Oficial. Daca nu, nu-i legala treaba.

Intrebarea este daca aceasta propunere este deja validata sau este doar zvonistica? :?(pe mine una nu m-ar mira..). ma intereseaza chestia asta, asa ca am ajuns pe siteul MO. ro, unde insa nu am gasit inca nimic(in luna martie). ma gandeam ca poate ma poti ajuta tu cu un link edificator (din Monitor).

ma simt mai bine sa iau o decizie cu temeiul legal in fata. atata timp cat nu vad negru pe alb in MO, eu nu cred ca s-a modificat.
Liou is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 21 Apr 2007, 20:41   #63
Carmine Galante
Guru

Carmine Galante

Send a message via Yahoo to Carmine Galante
Nea Nicu Vacaroiu e prezidentu' Romaniei. A facut ce a facut si a ajuns acolo. LOL.
Carmine Galante is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 21 Apr 2007, 21:02   #64
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Am ajuns de râsu pizdii.
Old 22 Apr 2007, 03:39   #65
bellhop
Guru

bellhop

Originally Posted by Carmine Galante:
Nea Nicu Vacaroiu e prezidentu' Romaniei. A facut ce a facut si a ajuns acolo. LOL.

N-a facut nimc, e omul providentei si ar fi bine sa inceapa sa-si completeze garderoba de protocol si sa inceapa sa ia cursuri de engleza... ca s-ar putea sa stea prezident ceva mai mult de 30 de zile ;

gata cu liderii de sindicali, tatuci si borfasi de cartier ajunsi veedete...maidanezul basescu won't be back! s-a facut o greseala o data ca i s-a permis sa se cocoatze pana in varful gramezii ca sa faca cucurigu, dar nu se va mai repeta.

si poporul s-a saturat de el, a vazut ce panarama este, un individ gregar de cea mai joasa speta, care nici macar sef de siloz agricol nu merita sa fie: fara cuvant, fara onoare, fara morala, capabil de orice doar in orgoliul gregar de a fi in spotlight..;

it's time now for a president no-name, doar reprezentativ, fara veleitati de il comandante si un sistem in care institutiile sa lucreze fara grija ordinului de sus si a suspiciunilor ca fiecare il spioneaza pe fiecare. Fara apucaturi populist-fascistoide si fara interventii live in tocsouri televizate. Sistemul cat de imperfect ar fi, se poate imbunatatii, sintagma de "fosti comunisti ajunsi iar la putere" e un stereotip jalnic, in care nu cred nici cei care-l mentioneaza, we're talking business, and we need stability, iar cu un guvern si un Parlament care nu pot lucra din pricina unui individ cu probleme la mansarda, extirparea individului se impune de la sine.

Asa ca, sorry fanii lui base, dar era lui Raj kapoor a trecut si tare mi-e teama ca idolul vostru va ajunge sa sfarseasca in camasa de forta sau mai rau, if he doesn't get counseling...but don't worry, you'll still have Becali!

Expell the bull prepare for the bear!
Old 22 Apr 2007, 10:16   #66
Carmine Galante
Guru

Carmine Galante

Excelent comentariu. Si eu cred ca Basescu devine usor usor istorie.
Old 22 Apr 2007, 14:11   #67
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

OK, deci ne vedem azi la 17:00 în Universitätii!
(Apropo, mersi pentru propagandä! Analfabetismele demagogice ca astea de mai sus, gen 2 mere + 2 pere = 5 dude, sunt cele mai concludente argumente care aratä câtä curätenie trebuie sä facä Bäsi, dupä ce-l ajutäm sä revinä la locul lui. Mai ziceti, mai ziceti! Auzi, cicä "Parlamentul sä lucreze"! L-ai uitat pe "ne", nea Felix jr.! Sau poate Ponta-boy? :lol: Vedea-l-as pe Bäsi cu tunurile pe ei, cä tot a creat Eltîn precedentul!)
Un fragment de comentariu cu adevärat inteligent, lucid si foarte la obiect, de pe alt forum (desi autorul e membru si la noi, da-n ultima vreme n-a mai venit):
Originally Posted by Floydman:
e (...) vital si decisiv sa dam sanse UNUI LIDER. ca basescu. sau ca altu, da deocamdata nu il vad. as merge nu numai la referendum, as merge pana intr-acolo incat sa votez modificarea constitutiei in sensul sporirii atributiilor presedintelui in Romania. Sa imi fie cu iertare, dar la cum arata scena politica romaneasca si la cum arata istoria noastra nationala, ne e mai util un sistem FULL REPUBLICA PREZIDENTIALA, dupa modelul SUA sau RUSIA, (exceptand ideea de federalitate). romania e mai pretabila la un "voda" prezidential decat la un presedinte spilcuit si supus /controlat de parlament. asa sunt romanii. au facut lucruri bune DOAR CONDUSI DE LIDERI. cat au fost condusi.

oricum, nu nu il cred pe base infailibil. ii stau multe provocari in fata. pt el si pt tara e un moment crucial. acum, daca as fi in locul lui m-as gandit la doua variante. as incerca sa controlez PD ul (si ce daca e presedinte , asta e, sa nu fim ipocriti) si sa il curat de videni si altii ca ei, si sa castig cu acest partid alegerile urmatoare pt parlament si presedinte , pe platforma si oferta sa politica.
Forza Bäsi!
Old 22 Apr 2007, 17:40   #68
Leonard
alter-ego

Leonard

Send a message via Yahoo to Leonard
contra, evident.
mai ascultaþi ºi voi pe Valentin Stan sã aflaþi cine e de fapt nea bãse ãsta. sau alþi oameni de culturã, Dinescu, Paler, care chiar l-au susþinut în 2004 ºi acum ºi-au dat seama ce bube are. sã mai zic de Pleºu? bãsescu nu mai e cel din 2004 sau cel care pretindea a fi în campania electoralã. l-a atins ºi pe el microbul ciolanului de care vãd cã se þine cu dinþii.
acum toþi cei care erau cu iliescu au devenit fani bãsescu, fiindcã în esenþã sunt de fapt acelaºi gen cele 2 personaje (în aceeaºi categorie intrã ºi Becali ºi Vadim). trist...

propun ºtergerea topicului. unii au luat-o razna de tot cu fanatismul. preferam mai bine sã nu ºtiu pãrerile unora.

p.s. subscriu la comentariul lui bellhop
Old 22 Apr 2007, 20:11   #69
jeleu
Guru

jeleu

Send a message via Yahoo to jeleu
Originally Posted by Leonard:
contra, evident.
mai ascultaþi ºi voi pe Valentin Stan [...]. sau alþi oameni de culturã[...]

nu constati o nepotrivire in termeni?
Old 22 Apr 2007, 20:20   #70
Carmine Galante
Guru

Carmine Galante

propun ºtergerea topicului. unii au luat-o razna de tot cu fanatismul. preferam mai bine sã nu ºtiu pãrerile unora.
:lol:
Old 22 Apr 2007, 20:58   #71
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

in 'dietetik lui robinson' sint doar 2 comentarii politice: unul e din 2004, celalalt d la inceputul lui 2006 - negative amindoua: la iliescu & la basescu.
in cazul celui de-al 2lea, cre k am fost un avangardist 8)
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 22 Apr 2007, 23:01   #72
crissis
Veteran

crissis

base e un fesenist expirat, anacronic pentru 2007, dar nu ma obosesc sa-i dau eject la referendum. mitingul din piatza universitatii mi-a inspirat compasiune, discursuri si asistentza deopotriva. in plus, omu' a fost util macar o data in viatza: in seara in care l-a invins pe nastase. mai bine sa dispara din peisaj la final de mandat
Old 22 Apr 2007, 23:44   #73
Leonard
alter-ego

Leonard

Send a message via Yahoo to Leonard
Originally Posted by jeleu:
contra, evident.
mai ascultaþi ºi voi pe Valentin Stan [...]. sau alþi oameni de culturã[...]

nu constati o nepotrivire in termeni?
corect. fãrã 'alþi'.
încã o chestie legatã de bãsescu ºi cei care îl susþin: vouã chiar vã place Elena Udrea? Mie doar Raluca Turcan mi se pare mai simpaticã dintre cei din jurul lui, dar sãraca e naivã.
ºi 2, nici eu n-o sã mã prezint la referendum pentru cã n-are rost. bãsescu trebuie lãsat sã se erodeze singur pînã la urmãtoarele alegeri oficiale (2009) ca sã fie sigur faptul cã nu va mai apuca încã un mandat de 5 ani. încã nu ºi-a dat toatã lumea seama ce fel de om e. momentan trebuie sã i se reducã atribuþiile, sã ajungã doar sã se ocupe de grãdinãrit pe la cotroceni.
Old 23 Apr 2007, 00:55   #74
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Bäi Leo(narde), pe bune, hai cä cu asta cu Elena Udrea m-ai topit! :lol: Parc-ai fi Zilisteanu cu Anca Boagiu (vezi mesajul meu din pagina... 1, cred). Azi, d-aia trebuie sä fie împiedicat Bäse sä mazileascä P.S.D.-ul, cä-i antipaticä Elena Udrea! Incercati si voi putinä logicä, nu mai aläturati nume si idei ca Rabelais lângä Gabriela Adamesteanu, doar cä li se asorteazä cotoarele în raft!
Cum spunea si Floydman, si-i dau perfectä dreptate: mare päcat cä atributiile lui Bäse sunt atât de castrate. In momentul de fatä, o dictaturä luminatä de vreo cinci-zece ani ar fi manä cereascä pentru România!
Oricum, atâta vreme cât Pulamentul ästa de cäcat mai e în functie, eu trec pe nesupunere civicä. Mai concret, am sä respect legile (sau mimez cä le respect), doar atâta cât sä nu mä trag singur în teapä - da' ori de câte ori merge, nu m-oi jena sä le sfidez. Asta nu mai e stat de drept, e anomie curatä. Marea Adunare Nationalä! Nea Nicu (Ceascä) ar muri dupä turma lu' Nea Nicu (Väcä).
Old 23 Apr 2007, 01:21   #75
herbert
Guru

herbert

ca tot veni vorba de doamne and femei fatale. prima doamna a Tzarii, Marinela Vacaroiu, are o privire blanda si nevinovata...
vedetzi aici: http://www.hotnews.ro/articol_70436-...ima-doamna.htm
Old 23 Apr 2007, 02:07   #76
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Apropo, stiti care-i slagäru' anului?

Ni-cu Väcä-roiu prese-DINTE!
Ni-cu Väcä-roiu prese-DINTE!

:lol: :lol: :lol:
Old 23 Apr 2007, 11:39   #77
marx
Guru

marx

Basescu ca orice politician autentic minte cu nesimtire, blufeaza demagogic si face gafe. Mai are si-un defect fizic ce-l face sa para si retardat. Are sekele comuniste care-i incanta pe unii. Stie sa atace, ca arma de aparare, dar nu stie sa aiba onoarea unui luptator. E grobian, incult si kefliu - un specimen tipic pt aceasta tzara a telenovelistilor. Din cauza asta are si curajul sa sfideze bunul-simt. Pt ca un creier popular micsorat de telenovele si manele, fara exercitii de gandire, vibrant la sloganuri electorale, transforma luciditatea in emotie.
Poza victimizata a lui Basescu a devenit obiect de cult, dar e doar imaginea unei minciuni ce se vrea persistente. Pt ca romanul are memorie scurta. Uita repede. De aceea trebuie mereu imbuibat cu "etikete". Pe una dintre ele scrie: "Romani, fiti prosti in continuare!".
marx is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 23 Apr 2007, 13:08   #78
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

haideti sa despartim fondul d forma: eu sint pro-parlament (in ciuda figurilor patibulare kre-l populeaza) & anti-presedinte (desi basescu mi-a fost simpatic la-nceput, pina cind a devenit un populist); dk e sa n uitam numai la forma - sa fim serioshi: nici base nu are fatza d presedinte cum nu au nici multi parlamentari! dk e sa judecam fondul - parlamentul mi s pare o institutie necesara pt viitoru democratic al ro, in timp c presedintele ar putea fi oricind skimbat cu un... rege! d c nu?

deci as vrea - dk s-ar putea - republik parlamentara, sau - si mai bine! - monarhie constitutionala, PUNCT!

si mai cred k toata aceasta gilceava nesfirsita s-ar fi putut evita fie prin formula initiala (solo - presedinte, base - premier; desi nu-l agreez p stolo!) sau prin simpla rocada: base - premier, tariceanu - presedinte
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 23 Apr 2007, 13:24   #79
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Monarhie constitutionalä all the way!
Da' cum pânä acolo mai avem (desi, personal, sunt CONVINS cä va reveni si vremea aceea), deocamdatä sä vedem ce ne arde.
Päi cel mai tare ne arde cvasigeneralizarea faunei din ACEST Parlament, si din ACTUALA clasä politico-economic-administrativ-mafiocraticä. Si degenerarea democratiei în democraturä (asa-zisa "legitimitate" a suspendärii). Prin urmare, ca sä nu supär pe nimeni, zic asa:
Promit solemn c-am sä mä dezic de Bäsescu imediat ce-mi veti gäsi unul SI MAI BUN ca sä-i curete pe ästia. Unu' care sä-i radä si mai eficient, si mai total, si sä fie, în plus, mai distins, mai rafinat, mai elegant, mai cult, mai onest, mai neprihänit, mai nepopulist, mai dulce, mai sexy ca el.
Pânä atunci, asteptând cu räbdare si încredere, stau pe mâna lui.
Cui îi plac alde Väcä, Geoanä, Mitrea, Hrebe, Vadim, Felix, Ponta, Stänoaia, Norica, Buruiana, Bolcas, Andon, etc., etc., etc., etc... treaba lui.

Ni-cu Väcä-roiu prese-DINTE! :lol:
Ni-cu Väcä-roiu prese-DINTE! :lol:
Old 23 Apr 2007, 13:29   #80
EgoN
Guru

EgoN

de acord cu pitbull

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules