Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 15 Jun 2005, 21:34   #1
KORBEN
Guru

KORBEN

these are the days that never end

gen "o zi din viata mea", adica ce se intampla si ce nu in ziua unui user\
gen weblog colectiv si psihotic
va bagati?
Tell me what to do, tell me what to say
KORBEN is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 15 Jun 2005, 21:38   #2
BeNnY
Guru

BeNnY

Da.

Viata de cinemagician e trista in zilele astea. Invat gen de dimineata pana seara si mai fac si meditatii. Dar azi mi-am luat ultima portie de ele - meditatiile. Am scris o parere despre TIFF pentru cinemagia care o sa apara in urmatorul numar si am observat ca Ambra Blu nu mai scrie acolo - o decizie inteleapta, de altfel, pentru ca, aparent, it's going nowhere. Ca pauza m-am extaziat la Fallen Art al lui Baginski. Ce nu am facut azi: nu m-am anturat cu absolut nimeni, decat virtual. Trist. Si observ ca Korben are o pasiun pentru viitorul anterior.

Am uitat ceva: azi mi-am facut un nou prieten. Il cheama Tricky si canta trip-hop.

ps am modificat un pic, ca arata de parca a scris denis stelistu textul asta. Invatatul damages your brain, de-asta practic cat mai putin posibil. Scrisesem 'cinemagia' de 3 ori in aceeasi fraza.
Old 15 Jun 2005, 21:49   #3
KORBEN
Guru

KORBEN

trezit cu greu, candva dupa ora 10
cineva care zicea ca sa bem cafea
am zis ca dorm
drept care zice ca trece sa ma ia sa bem cafea
adorm la loc cu mobilul pe perna
dar vine un sms "esti acasa?"
il ignor
ma trezesc pe la 11 cu o amica la usa; aha...
tocmai ce incerc sa ma spal p dinti; curge apa maro, renunt
cand ma instalasem cu sticla de izvoru alb intr-o mana si periuta in ceallata suna, din nou, mobilu
altcineva care vrea sa bea cafea
suspectez deja o conspiratie
suna soneria
la usa o fosta colega de serviciu a bunicilor mei
ca ce face bunica
sunt contrariat, ma gandesc ca e cam ciudat, am ochelarii de soare pe nas (pe aia de vedere nu i-am gasit si mi-a fost lene sai caut)
ii zic ca a murit vara trecuta; zice ca ce facem, cum ne descurcam
amicul care ma trezit cu tel inopinat se fataie in sus si in jos pe strada
zic ca am trecut cu bine de perioada de doliu, ii dau nr mamei, s-o sune
pleaca
amicul intra nervos, total haotizat
se incinge o discutie dsp clubbing mag si terasa cuando intre cei doi oaspeti
profit de situatie si, intr-un final ma spal pe dinti
al treilea conspirator ajunge
sa plecam deci
plecam
bem cafea in terasa, intre tufisuri, in herastrau
urmeaza plimbari haotice cu masina prin periferii
ajungem pana in periferiile comunei chiajna
ne stabilim la resedinta unui priten, undeva pe la capatul drumului taberei
se exerseaz de catre doi amici dj un set pt partyu de sambata noaptea
io stau mai mult in fata calculatorului
lume tot vine si pleaca
cica sa mergem intr-un club
doar e miercuri
Old 15 Jun 2005, 21:51   #4
Longshot
Kingpin

Longshot

10 - 12 carte
12 - 14 bagat scurt un film
14 - pana acuma (si inca dau) iar carte (recapitulari)

pauze pentru diverse nevoi, diverse telefoane, cate un mail doua, un istet pe messenger care vroia "bedazzled" :hmm:
terminat feliile de branza hohland, terminat ultima cutie de stella
cam asta a fost ziua de azi
Old 15 Jun 2005, 22:01   #5
MinRep
Legend

MinRep

Send a message via Yahoo to MinRep
Ce-a fost azi? 15?

ma trezesc... merg la scoala... cant "Gaudeamus" pe toate coridoarele si prin toate clasele... discutii de final cu colegii (mai e maine)... ma intorc acasa... scriu sonete... ma uit la 1/2 din "Satucul meu drag" (Jiri Menzel)... dorm un pic... ma duc la ore de romana... vin acasa - "Carcotasii"... doua pene de curent... "The Game" un pic... CineMagia... nani...
MinRep is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 15 Jun 2005, 22:18   #6
europe_east
Guru

europe_east

ha! cool topic. chiar mii-amn dat azi seama citind un post al lui als care zicea ca il intereseaza ideile si nu persoanele, ca de fapt pe mine cu cat inaintez mai mult in varsta ma intereseaza din ce in ce mai putin ideile si tot mai mult persoanele... o fi grav? asa ca topicu' asta o sa-l citesc cu mult mai mult interes decat multe aberatii de p-aci.

ziua de azi la mine nu s-a terminat da' stiu ce va urma.

sculat cu ambitii mari: azi lucrez de sparg, gasesc ideea geniala de a demonstra conjectura N, chestie care ma va duce in culmea gloriei si imi va da jobul vietii. ma scol la sase carevasazica, o ora jumate trece bandu-mi cafeaua si citind aiureli pe net, inclusiv cinemagia care e mai activa decat oricand lately, cu tot felul de useri interesanti. si de fapt cred ca pic iar intr-o oarece dependenta... what do u guys do about it? apoi frustrarea zilnica... which way to go, what to read, what's bullshit, what isn't.... partea asta o sar, desi e partea centrala.

la sase am o clasa de dans. i just thought i would give it a shot and try hip-hop this time. clasa e funny, ca sunt vreo douazeci de fete ALBE, si instructorul nostru e NEGRU ca si crema de pantofi.

altminteri, am partea mea zilnica de vorbit la telefon, my very best friends are never in the same place with me , de vazut filme, prieteni, chestii. partea asta iar o sar.
europe_east is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 16 Jun 2005, 00:31   #7
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by europe_east:
chiar mii-amn dat azi seama citind un post al lui als care zicea ca il intereseaza ideile si nu persoanele, ca de fapt pe mine cu cat inaintez mai mult in varsta ma intereseaza din ce in ce mai putin ideile si tot mai mult persoanele... o fi grav?
Hehe... Puicä, nu stiu cât de grav e, da-mi aminteste de o vorbä:
- Superior people discuss ideas.
- Medium people discuss facts.
- Inferior people discuss other people.

Oricum, ca sa revenim, topicul e dragut. O sa-mi fac datoria acum, da-n general am sa vin mai rar pe-aici - nu de alta, dar viata mea cotidiana e de un prozaism si o stereotipie infioratoare.
Deci, azi:
- Trezit din somn de-un telefon de la D-ra IP
- Primit D-ra IP, remufat cablu, achitat cont iunie
- Cu Arella la piatä
- Tradus din «Les Marques revelatrices du DESTIN sur le visage, dans la main, dans l'ecriture», de Paul-J. Jagot...
- ...alternativ cu prezent pe CineMagia.
- Citit "România liberä" la cinä
- Inapoi pe CineMagia
- Gata
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 16 Jun 2005, 02:06   #8
gionloc
Guru

gionloc

well.
acum voi merge sa dorm, demult nu m-a prins ora trei a diminetii treaz (de obicei la 2 adorm).
de oorajumatesaudouaore cinemagia+imdb+google search tampenii
mai devreme de asta corectat capitol disertatie final master (iii-ha)
ceva mai devreme nestea jumadeora pe terasa, nu alcool ca sa mearga corectura.
terminat capitol master nevoie de lichid nealcolic si privire spre strada de la terasa.
scris capitol master inceput acu vreo douazile.
prieteni, povesti nu ma lasa la calculator sa scriu.

cu asta am amanat scrisu pana ce mi-au venit doi prieteni pe cap.
nimic foarte interesant la birou, asa ca ma deplasez la xbox sa rules un film.
well.

deja ajung ieri dimineata si capul incepe sa ma doara. chiar tre sa merg in patuc. :sleep: :sleep:
bine ca MinRep isi rupe corzile vocale-n Gaudeamus!
gionloc is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 16 Jun 2005, 02:08   #9
herbert
Guru

herbert

am facut dragoste cu Ioana, de dimineata - mult, privindu-ne in oglinda mare care "spioneaza" dormitorul. (recomand cu hotarare...)
f*ck-ul e important & folositor pentru noi. si eu si ea suntem fani "Eyes Wide Shut" si stim ca f*ckul nu trebuie neglijat sau amanat..., ca e pericol de nevroze, suspiciuni, gelozie..., delir, bataie, omor...
dupa, ea mi-a adus cafea cu frishca (intotdeauna cu frischa!) imbracata in halatul/pelerina cu gluga, rosu (ca in film), pe care l-am cumparat la Regensburg. ea a ras ca nu sunt deloc bronzat... "dar am mereu calutul cabrat". apoi am citit cateva randuri dintr-o poezie de-a mea scrisa aseara, tarziu, cand ma enervase cineva pe Cinemagia cu intelegerea lui (...) a mineriadelor:

"viata ta nu mai are nimic de facut
nici n-a avut
doar sa prinda niste foi cu clame
sa bata o tinta in ceata
sa parcheze masina la umbra

cineva iese din cadru
si arunca o crenguta neagra"

Ioana a spus ca i-a placut poezia, sper sa va placa si voua. e doar un fragment, o ebosa.
(...)
terminat de citit "Jurnalul II" de Cartarescu. am notat toate referintele cinematografice pe care le face. de pilda: "Stau in bucataria atat de schimbata, alba ca interioarele din finalul lui 2001 al lui Kubrick, am o cafea in fata si soarele intra cu forta prin geam".

telefoane nepoliticoase, insistente... NU, nu vreau sa vad saptamana aceasta nici un scriitor, nici un creator..., nu ma intereseaza patrimoniu, destin s. cl.

timp pt CineMagia. mult, poate prea mult, dar voi lipsi vreo zece zile.
apoi nume jegoase: Miron Cozma, Iliescu, Plesita, Nastase, Hrebenciuc - figuri patibulare... care se insinueaza, pentru ca nu pot trai fara sa ma informez. aiurea!

Plesu - nume drag - se va duce oare la TVR?

un film pe DVD: Cin City. prost sau, cred ca nu-i pentru mine...

capsuni cu smantana... si azi e o zi.
Old 16 Jun 2005, 02:27   #10
europe_east
Guru

europe_east

Originally Posted by Pitbull:
Hehe... Puicä, nu stiu cât de grav e, da-mi aminteste de o vorbä:
- Superior people discuss ideas.
- Medium people discuss facts.
- Inferior people discuss other people.

mda, als zicea doar ca prefera sa comunice virtual cu oamenii pentru ca il intereseaza ideile lor. ce vroiam eu sa zic: ca din ce in ce mai mult prefer sa comunic cu oamenii direct, decat sa le citesc ideile din virtual. pentru ca nu toti se exprima in scris la fel de bine ca herbert, obvious, airlight, als si multi altii. si atunci din "virtual" ramii cu farame de idei si "umori" care in esenta nu spun nimic despre ideile si caracterul omului. cu alte cuvinte, mi-ar placea sa va cunosc personal si acest topic se apropie de acest scop.
europe_east is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 16 Jun 2005, 03:24   #11
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by europe_east:
...cu alte cuvinte, mi-ar placea sa va cunosc personal...
Tzup în avion, si: cap la compas, Patria Mumä! Dacä te gräbesti, ne mai prinzi în World's Cafe, sâmbätä seara. Si-atuncea sä vezi "It's a Small World"!
(Oricum, your Great Communicators, slabe sanse sä fie acolo! Herbert de-obicei nu vine, Airlight e mereu pe vine si nu mai vine, A.L.S. nema vine, iar Obvious, când vine, parcä pleacä... )
Old 16 Jun 2005, 07:31   #12
nume
the mithbuster

nume

Send a message via Yahoo to nume
Originally Posted by herbert:
am facut dragoste cu Ioana, de dimineata - mult, privindu-ne in oglinda mare care "spioneaza" dormitorul. (recomand cu hotarare...)
f*ck-ul e important & folositor pentru noi. si eu si ea suntem fani "Eyes Wide Shut" si stim ca f*ckul nu trebuie neglijat sau amanat..., ca e pericol de nevroze, suspiciuni, gelozie..., delir, bataie, omor...
dupa, ea mi-a adus cafea cu frishca (intotdeauna cu frischa!) imbracata in halatul/pelerina cu gluga, rosu (ca in film), pe care l-am cumparat la Regensburg. ea a ras ca nu sunt deloc bronzat... apoi am citit cateva randuri dintr-o poezie de-a mea scrisa aseara, tarziu, cand ma enervase cineva pe Cinemagia cu intelegerea lui (...) a mineriadelor
penibil

http://www.youtube.com/watch?v=JnX_5...eature=related
nume is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 16 Jun 2005, 08:50   #13
Airlight
Guru

Airlight

Send a message via Yahoo to Airlight
Originally Posted by nume:
penibil

thats not the point here.
Old 16 Jun 2005, 10:55   #14
Nightwane
SadoMasoChrist

Nightwane

madoarecapu'madoarecapu'madoarecapu'. meditatii de la 9 pana la 11 juma. madoarecapu'madoarecapu'. in rest nu fac nimic. mor.
Old 16 Jun 2005, 12:36   #15
gionloc
Guru

gionloc

inca o zi criminala din viata domnului gionloc a inceput cu o vizita la Secretariatul UBB. acolo am fost luat la rost ca am gatat capitolul de care povesteam azinoapte cu vreo 10 ore mai tarziu decat era programat. bine, secretara imi zambea gales in timp ce ma certa, sau asta am visat chiar inainte de a ma trezi? hmmm

acum navighez pe net ca sa aman plimbarea pe care tre sa o fac prin toropeala de afara... tre sa ajung la o legatorie, dar intotdeauna terasele is mai aproape decat indeplinirea unei misiuni serioase. asa ca imi depun lucrarea maine pen'ca, pana la urma, dupa cum a recunoscut si Decanatul si Secretariatul, oricat de mult ne cearta, studentii vor face numai ce vor dori.

a, mai trebuie sa dau o raita dupa Nightloosers, poate astia au adus intr-un happy end si p-aci Bulzu.

asa ca pana la urmatorul mesaj sa fie o bere, iar pana la examene niste filme!
gionloc is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 16 Jun 2005, 18:03   #16
MinRep
Legend

MinRep

Send a message via Yahoo to MinRep
Ultima zi de liceu... gata...

ora de dirigentie intre si :lol:... Profa de mate ne aduce un grup de clasa I care ne canta cateva melodioare (ii asteptam si in 2015)... profa de romana ne citeste "If"... diriga ne da carti (mie - printre altele - "Idiotul")... iesim in careu... vorbe,vorbe,vorbe... psd-istii din conducerea liceului mai 'moale' ca in alti ani :lol:... ne scoate pe toti in fata... aruncam baloane cu heliu in aer... cantam "Am doar 18 ani...", ca sa ii dam pe toti pe spate... festivitatea continua... apoi deplasare in directia suc/bere/cartofi prajiti...

pe la 14 ajung acasa... frec menta... la un moment dat (pe la 17), era "Lord of the Rings" pe HBO... mi-a fost prea lene sa schimb canalu' sau sa ma ridic, asa ca m-am uitat pana la sfarsit... am mancat ceva intre timp... de-abia de curand am ajuns la calculator... in continuare, voi freca menta cu aceeasi gratie...
MinRep is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 16 Jun 2005, 19:14   #17
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by MinRep:
cantam "Am doar 18 ani...", ca sa ii dam pe toti pe spate... festivitatea continua...
Vezi sä nu urmeze:
"Pe masä-i hârtia semnatä,
Mama plânge, mä cheamä-n armatä..."

sau
"Dragä MinRep, m-am gândit sä te las,
Am hotärât cä e cel mai bun pas..."

etc.!
:?
Old 16 Jun 2005, 20:35   #18
KORBEN
Guru

KORBEN

nu inteleg de ce tre sa ne trezim la 12, protestez;
nu ajuta la nimic, s belmejeste ceva gen "r are nevoie de ajutor cu calculatorul si trebuie sa-i duc mobilul i, si l-a uitat aici"
a, alt nemultumit de desteptarea matinala aduce vestrea bomba: masina e blocata in parcare
de un matiz!!!!!!!
ma asez la loc in pat, doar n-o sa plekam fara masina
s declara ca va chema un taxi
ma asezasem pe canapea uitandu-ma la ceva la tv, vine un vecin, cu scuzele de rigoare sa zica "mi-am mutat rahatul de masina, imi cer umil scuze, daca vreti calcati-ma in picioare pentru afrontul adus"
in fine, n-a zis asa dar asta ar fi trebuit sa zica
dar ce facem cu taxiul care a fost deja chemat?
trecem pe langa el, ne suim in masina
parasim periferiile
reusesc sa nu ma gandesc la nimic pe tot drumul spre centru
nici macar la setul de hip-hop mixat de nu mai stiu cine care ma zgaraie pe timpane
acasa mananc ceva, gasesc coletul cu clubbingmag sosit prin posta
ma umpolu de nervi citind ca unul din parfumurile mele de top cinci e recomandat clubberilor
damn acu o sa miroasa tot clubul la fel ca je
nici o problema, schimb parfumul
apar b si r care vor sa bem cafea
si s si r care vor sa mance sandvisuri
cum nu am nici cafea nici sandvisuri in casa, plec cu b si r la terasa la cafea
bem cafea, vorbim despre plamierii decorativi si mms-uri
ajung, cu punga de sandvisuri s si r
urmeaza 2 ore juma de discutii dsp vara, constructii si jantiere, revista nights.ro, ochelari de soare
acasa ma apuc de scris ceva, dar imi trebuie date d p net
deci ma las pagubas,
vine cb care miraculos poa sa lucreze mai bine cu pc-ul meu decat pot eu
its just another day, and nothing`s any good
i have so much to do, i have to carry on
Old 17 Jun 2005, 12:15   #19
obvious
Guru

obvious

ajung acasa pe la 12 noaptea, post macelarii verzi.si post henric 4.incepe punch-up at a wedding,cant ce cant-si cant bine, incepe psihedelikul de aici, ceai verde (cafeaua ma adoarme), dai si afunda-te in lecturi pentru ca ti-a venit o idee.reprezentari grafice ale negrido-ului. pac! idee! si cand imi vine o idee devin cat se poate de haotica. si scrie si scrie,si pac!altceva sa leaga: trecerea la mercur.Saturnalii. poate nici nu va fi citit, eu m-am bucurat oricum. renuntat la @bufon@ si mers pe ideea de sacrificiul inocentilor si formula alchemica in lear. poate se enerveaza profa. poate e tras de par...oricum, mie mi-a fost bine cat totul se lega perfect. si cand a fost totul gata,mai greu pentru ca tastez incredibil de stupid,afara era lumina, deja iesisera primii ortaci urbani pe coclauri, inca un ceai, daca as fi avut tigari as fi fumat, dar nu, ma ascund de autoritati, prefer sa bantui prin casa si sa repudiez tot ce am scris mai devreme ca fiind cretin.altii pe la cluj fac peer gynt, scuipati din sanul lui avraam.ce tampenie.
au trecut cam 4 ani jumate de nesomn. fassbinder ain't got nothing on me. 8)

eu cand ma fac mare ma fac hyeronimus bosch. sau iures. sau bugs bunny. decisions, decisions.

noapte buna. astept acum sa intru in examen si uite ce fac.aberatio in integrum.
Old 17 Jun 2005, 12:31   #20
Nightwane
SadoMasoChrist

Nightwane

bla bla bla BACU' bla bla bla.

Gen Iisus sau Madalina?

Crappy day. Sinistru de cald, sa ma cac pe caldura lor. Noroc cu AC-ul ca altfel se topea grasimea de pe mine.

bla bla bla BACU' bla bla bla.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules