Go Back   Cinemagia Forum > Cinemagia Forum > Condica de sugestii si reclamatii

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 19 May 2008, 22:21   #1
Supastar
Guru

Supastar

Send a message via Yahoo to Supastar
@gloria

ce faci tu aici mi se pare barfa jeftina! faptul ca "scrie pe liternet" nu-mi comunica de fapt NIMIC. important e CINE scrie! spune-mi numele celui care a scris si critica acea persoana pentru afirmatia facuta.

pe liternet ma uit si eu (cum banuiesc k fac si altii) sa vad parerile lui leo (care vai! culmea! s-a suparat k "l-ati banat". ce motiv de suparare mai e si asta?!?), ale iuliei si ale altor cronicari/critici pe care ii citesc de ani si in ale caror gusturi am incredere.

deci, cand vreau pareri despre cannes, ma uit pe liternet ca sunt mai multe si mai concise si provin de la oameni mai de incredere (in ceea ce priveste filmele).

cand vreau trailere cu andreea marin (vreau VREODATA asa ceva?!? in fine...) sau tzatze cu angelina jolie (ANYTIME! :love: ) ma uit pe cinemagia pentru ca astea mi se ofera!
Supastar is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 19 May 2008, 22:38   #2
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Ce-ai Supi, iar te-ai sculat cu fata la cearsaf...? As zice "nici o grijä, pânä mâine-ti trece", da' nu stiu... de niste luni de zile-ncoace, îmi pier sperantele väzând cu ochii...

Deci, acum stim unde te duci când vrei tâte, si unde te duci când vrei articole serioase; poate ne spui si unde te duci când vrei (inclusiv cu participatiune proprie) läturi cu damf de miel (aud...?)
Pentru cultura ta internetistä: Cinemagia e un site de sine stätätor, si de o conceptie popularä, totodatä, pe lângä valentele sale de continut; în schimb, Liternetul e un site cultural DE SINTEZA, care reuneste materiale diverse, din surse multiple; asa cä, fii te rog atât de bun, si nu mai face comparatii complet cretine între mere si prune.

Si mai înceteazä cu aerele astea de judecätor moral cäruia i-a înfipt cineva o coadä de mäturä-n cur. Ai o observatie de fäcut, fä-o cu bun-simt, si cu consideratie fatä de cel cäruia i te adresezi - nu jignind gelatinos niste oameni care nu ti-au gresit cu nimic, nici tie, si nici altora. E clar?
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 19 May 2008, 22:49   #3
Supastar
Guru

Supastar

Originally Posted by Gloria:
nu stiu exact ce v-a starnit asa curiozitatea pe liternet, dar vad acolo ca se scrie ca "3 Monkeys" e o telenovela. or filmul e clasat primul in topul juriului international "convocat" de screen international.
Originally Posted by Pitbull:
Pentru cultura ta internetistä: Cinemagia e un site de sine stätätor, si de o conceptie popularä, totodatä, pe lângä valentele sale de continut; în schimb, Liternetul e un site cultural DE SINTEZA, care reuneste materiale diverse, din surse multiple; asa cä, fii te rog atât de bun, si nu mai face comparatii complet cretine între mere si prune.

They fit! :w00t:

mesajul meu era adresat gloriei, nu tre s sari tu s-i iei apararea. eu discutam despre o observatie facuta de eunuc si gloria a sarit cu un mesaj pe care eu il interpretez asa: "ce sunteti atat de curiosi ce scrie acolo? k uite ce porcarie am gasit io k scrie acolo!"

asa am inteles un mesaj. asa i-am raspuns. in plus am introdus k bonus o referire la banarea lui als! a propos, cand si pentru ce a fost el banat?

PS. si sa stii k dintre noi doi, poate m-am mai ascutit eu un pic uneori, dar tu esti cel care si-a pierdut obiectivitatea, simtul umorului si uneori o doza binevenita de frivolitate.
Old 19 May 2008, 23:02   #4
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Bine, nu trebuie sä-i iau apärarea. Probabil nu trebuie nici sä intervin, când väd o mârlänie gratuitä la adresa unei persoane de un bun-simt, räbdare si modestie admirabile. Mäcar ca sä te racordezi cu calitätile astea, se impune ca observatiile critice sä i le faci pe acelasi ton.
Bad news for you: chiar dacä nu trebuie, tot intervin.

ALS si Marx nu încetau cu scandalul, în stilul binecunoscut. Au fost avertizati insistent de StefanDo sä se tempereze. Nici vorbä. Atunci, au primit amândoi douä zile ban de avertisment.

Regret, dar a avea o altä pärere decât tine cu privire la regulile unui dialog decent si echilibrat nu înseamnä a-mi pierde obiectivitatea (desi sintagma asta o repeti atât de robotic în ultima vreme, încât am încetat s-o mai iau în serios; e, asa, un fel de replicä bunä la toate, când alta nu se gäseste).
Old 19 May 2008, 23:07   #5
Supastar
Guru

Supastar

ALS si Marx nu încetau cu scandalul, în stilul binecunoscut. Au fost avertizati insistent de StefanDo sä se tempereze. Nici vorbä. Atunci, au primit amândoi douä zile ban de avertisment.
desi nu-l simpatizez nici pe departe, marx a mai primit si un ban extrem de stupid pentru a rafuiala microbistica. ma enerveaza cum primeste lumea banuri pe aici in ultima vreme.

Regret, dar a avea o altä pärere decât tine cu privire la regulile unui dialog decent si echilibrat nu înseamnä a-mi pierde obiectivitatea (desi sintagma asta o repeti atât de robotic în ultima vreme, încât am încetat s-o mai iau în serios; e, asa, un fel de replicä bunä la toate, când alta nu se gäseste).
fragmentul acela era cat se poate de post-scriptum; nu se referea neaparat (si in niciun caz in primul rand) la discutia de fata.
Old 19 May 2008, 23:23   #6
Proletar
Guru

Proletar

@supastar,

pentru ca veni vorba de marx si fotbal, eu cred ca pot explica banarea acestuia tot prin prisma acestui joc.
cand un jucator este deosebit de agresiv pe terenul de joc, de obicei arbitrul pune ochii pe el, ii da un cartonas galben, avertizandu-l ca, la prima abatere, nu neaparat la fel de agresiva ca prima, il va primi pe al doilea si, implicit, pe cel rosu.
asadar, nu era nevoie ca marx sa comita abateri de la regula bunului simt la fel de importante ca si cele din dialogul cu alex, ci a fost suficient sa mai scoata doar o expresie marlaneasca pentru ca arbitrul stefan sa il elimine.
lucru perfect normal pe un teren de sport, in care primeaza fair-play-ul.
banuiesc ca asa e si pe acest forum.
Old 20 May 2008, 04:02   #7
ToDenyASound
Junior

ToDenyASound

Send a message via Yahoo to ToDenyASound
Nu te misca, ca-ti zbor creierii, baiete!

"I like to watch things on tv
And tell your ghost to let me be...
I know I can choose a different life
And be off with you tonight..."
ToDenyASound is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 20 May 2008, 09:08   #8
Supastar
Guru

Supastar

@proletar

oi fi eu afotbal, dar tot pot s vad k argumentul tau nu sta in picioare. fotbalul este o competitie in care ambele echipe vor s castige. dc cineva incalca regulamentul grav sau in mod repetat, el este eliminat pentru a nu influenta nedrept castigatorul.

cred k voi luati lucrurile prea in serios: aici nu e nicio competitie! e un loc in care schimbam idei civilizat (sau nu) despre film (sau nu). de ce ai elimina pe cineva usor sau pentru delicte minore? nu te lasa pe tine sa castigi sau ce?? banarea e pentru trolli si spammeri, nu pentru useri care au si contributii pozitive. forumul era un loc mai bun si cu marx, si cu als, si cu jeleu asta numai pentru a enumera persoanele pierdute in ultima luna!
Old 20 May 2008, 10:08   #9
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Si cine-i opreste sä revinä?
A.L.S. si Marx au fost bannati pentru DOUA zile.
Aaa... era prea mult? Ei pot sä bäläcäreascä si sä înjure cu impunitate...? Sunt mai presus de lege...? ORGOLIUL, care va sä zicä...?
(Nu insista TOCMAI A.L.S. sä nu se judece cu dublä mäsurä...? Voil�*!)
(Si, apropo: pentru spammeri si trolli e bannarea sumarä. Bannarea temporarä si etapizatä li se poate aplica, din nefericire, si unor membri chiar valorosi, dar care contracareazä prin atitudini suburbane. Asta e... Life sucks...)

Si eu le regret absenta, si sper din tot sufletul sä revinä, DAR:
Atitudinea asta, gen "eu sunt elita, am voie sä spurc cum vreau, si dacä mä pedepsiti, vä dau cu flit si-o sä plângeti voi dupä mine!" e descalificantä. E moft de muiere räzgâiatä si santaj. Am cedat în fata ei iar, si iar, si iar... dar toate au o limitä. (De fapt, tocmai toleranta din trecut a fost o mare gresealä din partea noasträ...) Asa cä, mäcar acum în ceasul al 12-lea, procedäm just: - si speräm ca, dupä ce pulsiunile autoadulatorii trec, ambii împricinati sä se calmeze si sä constientizeze ONORABIL, nu imatur, faptul cä pentru ce au bun în ei îi asteptäm înapoi.

(Apropo, am discutat pe privat cu A.L.S. lucrurile astea, la modul foarte sincer; sper cä nu comit o indiscretie dacä spun cä mi-a acceptat întru totul argumentele - dar le-a räspuns cu propriile lui contraargumente, de asemenea deschise si oneste. Mai mult nu e cazul sä divulg.)

Deci, Supastar, dacä vrei într-adevär sä contribui în mod INTELIGENT SI FAIR PLAY la rezolvarea acestei situatii, schimbä-ti atitudinea. Nu mai pleda pentru îngäduintä fatä de mârlänii, pentru favoritisme si regimuri privilegiate, ci adreseazä-te celor pe care-i doresti înapoi, la modul: "Bäi, ia fiti voi demni si întorceti-vä! Ati meritat sanctiunea, dar si noi vä meritäm valoarea! Fiti bärbati, nu babe întepate! Veniti înapoi, cä avem nevoie de voi, da' nici sä nu mai cälcati pe bec!" (Asta-i doar un model de principiu, poti sä frazezi cum consideri tu cä te reprezintä.)

Tot cârnatul ästa strigä sä fie splitat si mutat la Condicä (începând cu mesajul în care-l cert eu pe Supastar pentru atitudinea fatä de Gloria).
(L.E. S-a fait. Multam bocu.)
Old 20 May 2008, 10:21   #10
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

Originally Posted by Supastar:
desi nu-l simpatizez nici pe departe, marx a mai primit si un ban extrem de stupid pentru a rafuiala microbistica. ma enerveaza cum primeste lumea banuri pe aici in ultima vreme.

ce-ti lipseste tie, supastar, este privirea globala. Dupa cum am mai zis de cateva ori, jeleu a fost banat nu doar pentru acel topic (pitbull), marx a fost banat nu doar pentru acea injurie (herbert), iar als a fost banat (simbolic!) pentru nenumaratele situatii in care si-a provocat antipatiile (de cele mai multe ori arbitrare) la scandal.
Old 21 May 2008, 20:32   #11
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Vesti proaste pentru catza care a crezut cä rupe pisica-n douä ducându-se la ALS cu pâra: "Pitbull te-a fäcut muiere räzgâiatä!" Omul s-a supärat, evident, dar numai pânä i-am explicat contextul în care folosisem expresia (vezi mai sus). A înteles, si am încheiat amândoi în termeni buni.
Pe viitor, încercati sä nu mai bârfiti pe baza unor mesaje postate si verificabile, cä tot voi cädeti de papagali.
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules