Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Cinematografia romaneasca

View Poll Results: Care este cea mai reusita serie ditre...?
Margelatu 3 33.33%
Comisarul Moldovan 3 33.33%
Haiducii 0 0%
Toate panzele sus 3 33.33%
Comisarul Roman 0 0%
Voters: 9. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 16 Jun 2008, 18:02   #1
Suspect de bizar
Guru

Suspect de bizar

Filme-serial de actiune

...
Suspect de bizar is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 17 Jun 2008, 12:13   #2
rocky
Veteran

rocky

Categoric, ordinea ar fi:

Toate pinzele sus
Margelatu
Haiducii
Moldovan
etc.

Dar cred ca cele mai reusite serii ar fi cele inca nefacute. Daca stau sa ma gindesc bine, mie mi-ar placea sa vad urmatoarele:

-un serial cu atmosfera militaros-aviatica, cu o scoala de pilotaj sau viata intr-un aeroport, facut de radu muntean
-un serial cu scoala sau cu politie facut de mungiu si caranfil cot la cot
-un serial cu adolescenti facut de giurgiu
-un serial de familie facut de cristi puiu, eventual o saga istorica
-un serial fantasy facut de cine crede ca il tin puterile si stiinta
-un serial sf facut de mai multi
-un serial cu tema biografic-muzicala
-unul cu o scoala de modele, pe serios sau foarte comic
-unul cu viata de partid, comedie adevarata, nu ala de la pro. In genul celui difuzat pe cultural, facut de bbc.
-si multe altele.

Poate ca e timpul sa nu ne mai uitam atita in trecut si sa ni le facem si noi pe ale noastre. Nu credeti?
rocky is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 17 Jun 2008, 12:29   #3
Suspect de bizar
Guru

Suspect de bizar

De acordcu tn rocky,mie mi-ar placea si un film-serial desprehotia din romania,care sa se petreaca din punctul de vedere al hotului,cum a ajuns hot,cum fura si etc.
Old 17 Jun 2008, 12:46   #4
rocky
Veteran

rocky

Aici cred ca ar merge cel putin 20 de seriale, la cite tipuri de hotie exista si se vor mai inventa.
As mai vrea sa vad un serial despre viata la o televiziune de nisa, aflata mereu in lupta pentru supravietuire, unul cu un intreprinzator adevarat, care devine bogat cu mintea lui, fara sa fure, unul despre viata la un ziar, cu toate intruziunile politicului si ale socialului. Dar facute si scrise ca la carte, fara facaturi ordinare si falsitati sa te urci pe pereti, si, in masura in care e posibil, cu IQ ridicat.
Da, si chiar si unul imobilar, cu tone de case ale celebritatilor, cu fitele in care traiesc acestia, la nici 20 de ani de capitalism salbatic. Ar fi interesant sa vedem viata adevarata a celor care apar la tv si se fac ca le pasa de cei pe care i-au saracit si le-au aruncat cite 2 milioane de lei fiindca au fost trimisi 7 ani in baragan, cel mai nesimtit lucru intimplat in romania ultimilor ani. Nu stiu cine a indraznit sa dea o asemenea lege, mai bine statea in fotoliu si se scarpina pe unde il minca decit sa jigneasca in halul asta.
Old 17 Jun 2008, 12:51   #5
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Adevärul e cä tot "comisarul tânär" (adicä Miclovan/Moldovan din anii 1972-74) era cel mai dinamic si profesionist lucrat, strict ca serial de actiune.
Haiducii lui Cocea erau lesinati. Ma tot duceam la ei fericit si entuziasmat - si nu pricepeam de ce mä plictiseau de moarte (ca doar TREBUIA sä-mi placä, nu...?)
Märgelatu a tresärit putin în "Drumul oaselor", în urmätoarele douä s-a molesit, iar în ultimele (Vitanidis, Moldovan), a devenit de neprivit.
"Toate pânzele sus!" avea, categoric, cel mai bun story - romanul lui Radu Tudoran, valabil la orice vârsta si în orice epocä. Dar l-a stricat obositul de Muresan.
Iar comisarul Roman era o vomä. Singurele calitäti erau cele asociate cu Miclovan (perioada Nicolaescu). Ulterior, sub Marcus, a ajuns o labä tristä.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 18 Jun 2008, 19:36   #6
redmen
Old School Hollywood

redmen

Originally Posted by Suspect de bizar:
mie mi-ar placea si un film-serial despre hotia din romania,care sa se petreaca din punctul de vedere al hotului,cum a ajuns hot,cum fura si etc.

Stie toata Europa ce hoti de tot cacatul avem (nespalati,colorati,inculti,imputiti si as putea continua),nu cred ca am arata mai bine daca am face si un film despre ei
Old 18 Jun 2008, 21:31   #7
Suspect de bizar
Guru

Suspect de bizar

Originally Posted by redmen:
Originally Posted by Suspect de bizar:
mie mi-ar placea si un film-serial despre hotia din romania,care sa se petreaca din punctul de vedere al hotului,cum a ajuns hot,cum fura si etc.

Stie toata Europa ce hoti de tot cacatul avem (nespalati,colorati,inculti,imputiti si as putea continua),nu cred ca am arata mai bine daca am face si un film despre ei

Mie niciodata nu mi-o pasat ce zic prostii aia.Aici sunt si oamei muncitori,care ar trebui admirati pt faptul k depasesc ziua cu bn,ca au de mancat(avand in vedere sistemul),sa nu mai spuna jegosii de italieni,spanioli englezi etc. ca romania nu shtiu cum,ca-shi vand copii,ca fura ca nu shtiu ce,ca ncici ei nus mai brezi,cine sunt italieni sa ne spuna ca suntem hoti cat timp este raiul mafiei,sau italieni,,care ii plin de organizatii politice,sau englezii ,care ii impuscau pe toti pana nu de mult.
Old 19 Jun 2008, 00:08   #8
redmen
Old School Hollywood

redmen

Eu ma refeream strict la hotii romani.
Old 19 Jun 2008, 11:13   #9
rocky
Veteran

rocky

Nu trebuie sa va temeti ca n-or sa iasa bine. Orice lucru are sanse sa iasa daca e facut de oameni care se pricep. Si, mai ales, daca se abtin diversii care chibiteaza pe margini fiindca ei nu sint in stare de nimic sa nu se bage peste ei sa le traga presul de sub picioare. Atit trebuie, si nimic mai mult, in afara de bani. Insa bani sint in romania, atunci cind se considera ca e o chestie de interes, apar banii imediat.
Nu mai e mult si or sa-si dea seama cei care vor sa cistige si mai mult ca romanii sint un public numeros, care ii poate imbogati rapid. Estimez ca mai sint vreo maxim cinci ani pina cind se va naste un nou sistem de sali, de data asta private si scumpe, unde se va vinde marfa care putea sa se vinda si acum 10 ani, insa in conditii mai bune si preturi de 10 ori mai mari.
Din cauza aceleiasi lacomii proverbiale romanesti sint atitea posturi tv, si de-asta a cam cazut piata de publicitate, deci nu sint bani de investit din reclame, iar patronii nu vor sa dea de la ei. Probabil ca o vor face insa, dupa ce va risca cineva si va cistiga. Pentru ca vor cistiga credibilitate si respect, asa cum a cistigat orban la aceste alegeri.
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules