Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Vreau sa stiu

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 02 Jul 2007, 19:12   #1
scotianul
Guest

scotianul

Cum se numeste filmul...

Salut,

Sunt membru nou.

1. Prin 1985, in Forumul din Costinesti, am vazut un film bulgaresc, numit de nea Dumi - Dumnezeu sa-l ierte - "Un examen neobisnuit". Un film de lung metraj foarte bun, facut de IATC-ul de la Sofia, cu studenti, care se termina, ca pelicula sonora, cu Nabucco de Verdi, Corul Sclavilor. Stie cineva cum se numeste in bulgareste? Care este codul sau IMDB, ca-l gasesc imediat.

2. Caut de ani de zile (pe DC++) ultimul film cehoslovac facut vreodata de regizorul Miloslav Luther. Se numeste "Andel milosrdenstv�*" a.k.a. "Anjel milosrdenstva" - probabil ca diferentele din a.k.a. sunt de la versiunea numelui in ceha si slovaca. Numele international al filmului este "Angel of mercy". Daca il are cineva, il pot ajuta la schimb, la alegere, cu o serie de filme interesante . Nu vand filme.

3. Caut, de asemenea, ecranizarea romanului lui Romain Gary, numita "La vie devant soi" sau "Madame Rosa", regia Moshe Mizrahi, considerat filmul in care Simone Signoret a realizat cel mai bun rol de compozitie al sau. Ramane valabil ceea ce am scris la punctul 2.
scotianul is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 03 Jul 2007, 20:42   #2
norww3
Veteran

norww3

incearca si pe torente pt filmele astea , bft 8) , odc / dc ++ este prea ... sarac in asa ceva

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules