Go Back   Cinemagia Forum > Cinemagia Forum > Condica de sugestii si reclamatii

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 25 Apr 2003, 02:46   #1
Guinevere
Senior

Guinevere

Send a message via ICQ to Guinevere Send a message via AIM to Guinevere Send a message via Yahoo to Guinevere
Saracutzii cu dial-up 56k...

... stau o gramada bietii de ei si se chinuie asteptind sa se incarce paginile la cinemagia... Oare nu s-ar putea face nimic pt aceasta amarita categorie in rindurile careia ma numar, eventual reducind numarul de graphics pe paginile forumului? Noi si-asa bintuim din greu pe la cinemagia, visam toate reclamele de pe site, s-ar pierde multi bani daca n-ar mai fi ele pe toate paginile?
Old 25 Apr 2003, 21:09   #2
Oribilul Mosh
Novice

Oribilul Mosh

Send a message via MSN to Oribilul Mosh Send a message via Yahoo to Oribilul Mosh
Reclama de la Connex e cumplita. Imi incarca mie greu pagina..care sunt pe cablu.
Old 29 Apr 2003, 10:43   #3
blitz43
Guru

blitz43

Sal'!
Si eu ma numar printre nefericitii utilizatori de internet prin dial-up.
Insa din fericire :lol: , la serviciu exista cablu. Pagina se incarca in 1-3 secunde, asa ca nu ma doare capu' deloc 8) . Faza cu reclama la connex nu va iesi din grila, fiindca sunt bani multi la mijloc. :wink:
PAREREA MEA!!!! :evil:
blitz43 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 30 Apr 2003, 21:38   #4
Hell_Girl
Veteran

Hell_Girl

Am ridicat si eu aceasta problema mai demult in caietul cu reclamatii pentru ca ma numar pintre "nenorocitii" cu dial-up si Frodo mi-a dat o super solutie : Opera 7, un browser care merge foarte repede si in care pot sa setez sa nu imi apara pop-up-uri si flash-uri sau alte reclame. Ii sunt recunoscatoare lui Frodo si folosesc cam de o luna browser-ul asta si e intradevar super. Puteti face rost de el prin download sau din cd-uri Chip sau XtremPC.
Hell_Girl is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules