Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Vreau sa stiu

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 12 Jun 2012, 14:13   #1
cosmin742000
Guru

cosmin742000

Filme la cinema ,Pe DVD , la TV sau pe torrenti?

As dori sa stiu unde vedeti voi filmele ?Intreb pentru ca pe acest site am inteles ca nu se incurajeaza pirateria.
Am vazut fel de fel de pareri :unii pur si simplu ii stigmatizeaza pe cei care vad filme de pe torrenti , uitand sau nestiind ca in Romania mai exista doar 20 de orase cu cinematograf , din care doar 4 au mai mult de 3 sali ( ce te faci daca stai in Mizil , sau in Sulina , sau in Baicoi , ,sau in Comanesti, sau in restul localitatilor?) sau in prostia lor zic dispretuitori despre cei care trag filme de pe torrenti , ca le vad gratis , mintea lor ingusta nefiind in stare sa priceapa ca cei care trag de pe torrenti , dau mult mai multi bani decat ei pentru filme , pentru ca abonamentul la internet nu e gratuit. Aproape nimeni din partizanii filmelor vazute la cinema nu vorbeste despre atmosfera din sala de cinema care e (sau ar trebuii sa fie ) mult mai faina decat cea din fata PC-ului , asta pana isi fac loc molfaitorii de popcorn si ragaitorii de bere.Si chiar nimeni ( spre bucuria mea) nu vorbeste despre pagubele aduse industriei cinematografice ( atata paguba). Apoi nu toate filmele ajung la cinema nici chiar in Bucuresti , ca sa nu mai vorbim de filmele vechi.Multe din ele nici pe DVD ( asta pretinzand ca esti hot la drumul mare si iti permiti sa iti cumperi DVD -uri originale) nu ajung , La TV trebuie sa astepti sa le vezi si nici acolo nu e sigur ca vor fi difuzate.Eu intre 2000 - 2007 am reprezentat mai mult de 25 % din veniturile cinematografice din Focsani . Mergeam saptamanal la film ( nu conta ca era filmul bun sau prost , ca era vara si transpiram ca Niagara , sau ca era iarna si inghetam sub 15 plovere) si de foarte multe ori am platit 4 bilete ca sa ruleze filmul. Asa ca nu sunt dispus sa imi faca mie observatii niste neica nimeni , care au vazut si ei un film in viata lor la cinema , ca trag filme " gratis" de pe torrenti .Voi ce parere aveti?
cosmin742000 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 12 Jun 2012, 16:00   #2
NightChild
Veteran

NightChild

Au inceput sa apara tot mai multe filme pe youtube, legal sau ilegal, asta nu stiu. La cinema in Alba Iulia nu am unde sa merg, E cinema Dacia dar ruleaza filme putine si proaste.
Old 12 Jun 2012, 17:32   #3
Twinsen

Twinsen

E un delict grav sa iei filme de pe torenti. Cosmin, nu cred ca mai e cineva in afara de tine pe site-ul asta care face asa ceva. In locul tau m-as preda autoritatilor si as accepta consecintele actiunilor.
  Reply With Quote sendpm.gif
Old 12 Jun 2012, 17:42   #4
rvn
Scorpia cinefiscalitatii

rvn

Originally Posted by Twinsen:
In locul tau m-as preda autoritatilor si as accepta consecintele actiunilor.
T., daca are buletinul expirat? e un delict mai grav decat pirateria...
rvn is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 12 Jun 2012, 17:52   #5
margott
Guru

margott

Originally Posted by cosmin742000:
As dori sa stiu unde vedeti voi filmele ?

Eu multe filme si seriale le-am vazut pe site-urile de filme online.
margott is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 12 Jun 2012, 20:41   #6
into_the_labyrinth
Senior

into_the_labyrinth

Este clar, este imposibil ca şi cel mai sincer utilizator de net să nu folosească deloc site-urile de torrents. În primul rând, fiindcă unele filme sunt aproape imposibil de găsit în comerţ . Însă mă bucur să pot spune că există şi alternative legale la asta: dacă vă duceţi la film în reţeaua Cinema City cred că totul va fi OK, unele DVD-uri le puteţi găsi pe www.cineshop.ro, iar pe voyo.ro sunt şi filme bune (ex. Season of the Witch, The Experiment, Antichrist, A Clockwork Orange, Splice şi altele), nu doar producţii de doi bani. (Asta nu înseamnă că veţi găsi pe undeva filme ca The Woods, Mar Adentro sau Audition). Cel mai bine e să încercaţi din toate variantele câte ceva, eu cel puţin aşa fac
into_the_labyrinth is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules