cosmin742000 |
12 Jun 2012 14:13 |
Filme la cinema ,Pe DVD , la TV sau pe torrenti?
As dori sa stiu unde vedeti voi filmele ?Intreb pentru ca pe acest site am inteles ca nu se incurajeaza pirateria.
Am vazut fel de fel de pareri :unii pur si simplu ii stigmatizeaza pe cei care vad filme de pe torrenti , uitand sau nestiind ca in Romania mai exista doar 20 de orase cu cinematograf , din care doar 4 au mai mult de 3 sali ( ce te faci daca stai in Mizil , sau in Sulina , sau in Baicoi , ,sau in Comanesti, sau in restul localitatilor?) sau in prostia lor zic dispretuitori despre cei care trag filme de pe torrenti , ca le vad gratis , mintea lor ingusta nefiind in stare sa priceapa ca cei care trag de pe torrenti , dau mult mai multi bani decat ei pentru filme , pentru ca abonamentul la internet nu e gratuit. Aproape nimeni din partizanii filmelor vazute la cinema nu vorbeste despre atmosfera din sala de cinema care e (sau ar trebuii sa fie ) mult mai faina decat cea din fata PC-ului , asta pana isi fac loc molfaitorii de popcorn si ragaitorii de bere.Si chiar nimeni ( spre bucuria mea) nu vorbeste despre pagubele aduse industriei cinematografice ( atata paguba). Apoi nu toate filmele ajung la cinema nici chiar in Bucuresti , ca sa nu mai vorbim de filmele vechi.Multe din ele nici pe DVD ( asta pretinzand ca esti hot la drumul mare si iti permiti sa iti cumperi DVD -uri originale) nu ajung , La TV trebuie sa astepti sa le vezi si nici acolo nu e sigur ca vor fi difuzate.Eu intre 2000 - 2007 am reprezentat mai mult de 25 % din veniturile cinematografice din Focsani . Mergeam saptamanal la film ( nu conta ca era filmul bun sau prost , ca era vara si transpiram ca Niagara , sau ca era iarna si inghetam sub 15 plovere) si de foarte multe ori am platit 4 bilete ca sa ruleze filmul. Asa ca nu sunt dispus sa imi faca mie observatii niste neica nimeni , care au vazut si ei un film in viata lor la cinema , ca trag filme " gratis" de pe torrenti .Voi ce parere aveti?
|