Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Film in general

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Old 27 Jan 2005, 22:17   #1
yorks6
Novice

yorks6

Your dvd collection - Topic closed - pls delete this topic.

ok, cine vrea poate sa-si puna colectia de dvd'uri aici.
Sau daca vreti si voi sa va faceti un acont pe site-ul de mai jos ar fi super
In felul acesta mai vedem si noi ce filme mai cumpara lumea. Poate ne mai aducem aminte de vreun film uitat si il cumparam si noi ... sau pur si simplu putem sa vedem ce gusturi avem fiecare in materie de filme.
yorks6 is offline   sendpm.gif
Old 27 Jan 2005, 22:52   #2
notorious
NBK

notorious

daca vrei sa vezi ce preferinte au utilizatorii cinemagia, mai bine intra pe 'ultimul film vizionat.'.
Old 27 Jan 2005, 23:11   #3
Cinemania
Cinemaniac

Cinemania

sau peste tot pe forum, unde cinefilul (ca tot e la moda cuvantul ) isi da cu parerea despre filme
Old 27 Jan 2005, 23:26   #4
yorks6
Novice

yorks6

da dar nu e acelasi lucru.
si eu vad multe filme dar nu le cumpar pe toate. Le cumpar doar pe alea care imi plac mai mult.
de asta am deschis acest topic. Cand ai un film pe dvd inseamna ca nu ti-e chiar indiferent filmul respectiv.
in fine, daca vrei sa contribui cu ceva la acest topic bine, daca nu tot la fel.
Old 27 Jan 2005, 23:31   #5
Cinemania
Cinemaniac

Cinemania

io n-am nici un DVD...adica toate filmele mi-s indiferente...
cineva sa ma consoleze, va rog, altfel nu ma mai uit la nici un film
Old 28 Jan 2005, 02:13   #6
flav
Junior

flav

hehe

lol cinemagia
mey yorks6 ... ai o colectie impresionanta... serios..
cat platesti pe un DVD, eu am doar DVD-uri care le-am primit...
ai si cateva filme pe care nu as fii dat nici macar cei 60.000 cu care platesc intrarea la cinema... dar in majoritate , chiar bune...
daca titluri de filme care merita sa ti le adaugi la coletie [daca tot ai cu ce...] ar fi: GODFATHER [in primul si primul rand!!!], PULP FICTION, Freddy got fingered ,me myself and irene, bruce almighty, cable guy, meet joe black, Seven, SNATCH, Hannibal -toate, 6th sense , Michael, City of Angels, sleepless in seatle, you've got mail , rain man [sau raymond] , boys don't cry, Artificial intelligence, Bicentenial man [si bineinteles si multe multe alte filme cu Robin Williams pentru ca este un actor genial], minority report [si daca tot am mentionat asta... si multe alte filme facute de spielberg, toate merita vazute!].
Sincer... cu asta as incepe in colectia de DVD-uri... apoi mai sunt cam 70% din ce ai tu... si apoi serialele... Friends, Simpsons, Futurama, South Park, Seinfeld, MASH 4077, apoi ceva stand up comedy, si apoi... oldies-urile care is multe, as incepe cu filmele lui Hitchcock, fratii Cohen, Oliver Stone, Francis Ford Coppolla; si apoi... carti dupa romane celebre... nu mai enumar, pt ca nu le stiu
In orice caz... sa fiu sincer .... colectia ta e de 7.60/10 [punctaj bun daca te intrebi]
Old 28 Jan 2005, 07:21   #7
Longshot
Kingpin

Longshot

hai k bag si eu ceva din ce am p dvd.asa de pierdut timpul.
godfather, sunset blv, blowup, all about eve, stalag 17, pulp fiction, reservoir dogs, dogville, psycho, texas chainsaw massacre, network, m, battleship potemkin si mai sunt.
Longshot is offline   sendpm.gif
Old 28 Jan 2005, 08:38   #8
Nae
Dead Man Walking

Nae

Send a message via Yahoo to Nae
nici eu nu am nici un fel de collectie de DVD-uri... am una de VCD-uri si chestii din astea 100% piratate. insa trebuie sa spun ca nu prea ma uit la ele. nu stiu, imi place mult mai mult sa ma duc la cinemateca sa vad filme, sau la cinema, desi asta ma usuca la buzunar.
deh, insa sa-mi cu mpar DVD-uri, nuami asa de dragul de a avea o collectie acasa, m-i se pare o tampenie incredibila...

p.s.... si oricum, marea parte din filmele enumerate mai sus de altii le-am vazut deja...
Nae is offline   sendpm.gif
Old 28 Jan 2005, 09:27   #9
yorks6
Novice

yorks6

io n-am nici un DVD...adica toate filmele mi-s indiferente...
cineva sa ma consoleze, va rog, altfel nu ma mai uit la nici un film
-----------------------------------------------------------------------------------
N-am vrut sa spun asta. Vreau doar sa spun ca DACA cumperi un dvd inseamna ca iti place ca altfel nu l-ai cumpara.
Bineinteles ca sunt multe filme care iti plac si nu le ai pe dvd din diferite motive... dar asta nu inseamna ca iti sunt indiferente filmele respective. Don't get me wrong, ok. Daca nu ai nici un dvd nu inseamna ca nu-ti plac filmele... si eu stiu asta foarte bine.

Prin acest topic nu vreau un concurs de genul cine are cea mai mare colectie de dvd'uri. daca asta as fi vrut atunci in primul rand ii puneam alt titlu acestui topic...
Old 28 Jan 2005, 09:53   #10
yorks6
Novice

yorks6

@ Flav
Ma simt onorat ca iti plac 76% din filmele mele. wow
Inseamna ca avem gusturi destul de asemanatoare cand e vorba de filme.
Mi-au placut si unele din filmele enumerate de tine, cred ca o sa ma gandesc sa-mi iau si The Sixth Sense pentru ca mi-a placut. Si mai ales Bruce Willis, e cam cel mai tare... Cred ca imi plac toate filmele lui.
In rest unele le-am vazut si mi-au placut dar nu mai vreau sa le mai vad prea curand. Mai sunt si unele filme foarte slabute pe care le-ai scris tu. Cum ar fi:
Freddy Got Fingered - cu Tom Green. Stii ce rating are la imdb? 3.5/10
La fel si Michael, l-am vazut la HBO prin 1999, mi s-a parut foarte slabut.
Godfather nu e genul meu .. sorry nici Pulp Fiction, sau Brad Pitt.
Bruce Almighty si Artificial Intelligence le am pe cd, divx haha am multe filme copiate de pe internet si daca imi plac in mod deosebit cumpar dvd'ul, daca nu , imi ajunge divx, xvid... de multe ori le si sterg din computer daca nu mi-au placut prea mult.
ah si sa nu uit, Boys don't cry, a fost excelent.
Deci in concluzie fiecare cu gusturile lui... Daca ai doua dvd'uri nu conteaza, important este sa-ti placa filmele pe care le ai , si nu sa le cumperi de dragul de a mai adauga un film in colectie. Si mie imi plac filmele mele.
Old 28 Jan 2005, 10:51   #11
nume
the mithbuster

nume

Send a message via Yahoo to nume
Originally Posted by Nae:
nici eu nu am nici un fel de collectie de DVD-uri... am una de VCD-uri si chestii din astea 100% piratate. insa trebuie sa spun ca nu prea ma uit la ele. nu stiu, imi place mult mai mult sa ma duc la cinemateca sa vad filme, sau la cinema, desi asta ma usuca la buzunar.
deh, insa sa-mi cu mpar DVD-uri, nuami asa de dragul de a avea o collectie acasa, m-i se pare o tampenie incredibila...

p.s.... si oricum, marea parte din filmele enumerate mai sus de altii le-am vazut deja...
Ihi, same here. Topicul asta e o aberatie.Cafenea ? Sau poate lasa...
nume is offline   sendpm.gif
Old 28 Jan 2005, 10:56   #12
notorious
NBK

notorious

de ce si-ar lua cinefilul cu buzunar mediu DVD-uri cu filme ? hai sa facem o socoteala rezonabila - cat e un dvd ? 800-900 de mii ? (aici chiar nu stiu, deci ajutati-ma). cate cd-uri la negru poti sa cumperi cu acesti bani. cam 20-25 (ma iau dupa sursa mea). topicul asta putea la fel de bine (dar nu la fel de 'expensivo') 'colectia voastra de filme'. punct.

eu, de exemplu, am vreo 180 de filme, pe cd (98%) si cateva pe video. evident, le-am luat pe toate pt ca vroiam sa le vad (desi de putine ori mi s-a intamplat sa iau filme pe cd doar pt ca mi-a PLACUT foarte mult filmul).

am luat o singura data un dvd, care se distribuia gratuit odata cu o revista greceasca de cinema, era cu 'noaptea mortilor vii', pe care, neavand 'aparatura', i l-am pasat cuiva care mi l-a pus pe cd-uri.
Old 28 Jan 2005, 11:00   #13
nume
the mithbuster

nume

Originally Posted by notorious:
de ce si-ar lua cinefilul cu buzunar mediu DVD-uri cu filme ? hai sa facem o socoteala rezonabila - cat e un dvd ? 800-900 de mii ? (aici chiar nu stiu, deci ajutati-ma). cate cd-uri la negru poti sa cumperi cu acesti bani. cam 20-25 (ma iau dupa sursa mea).
In ziua in care am sa dau bani pe filme si pe muzica :w00t: :shock: , am sa-mi iau gatul.
Old 28 Jan 2005, 12:07   #14
Longshot
Kingpin

Longshot

da' cine a zis ca dau 800k p un dvd.le comand de pe net, cand ajung in forma spec ed de 2 discuri cu multe extras, in jur de 400k.sunt reduceri p amazon la greu.si prefer sa bag filmu p disc la ecran tv frumos, mare pe fotoliu decat sa-mi rup gatu pe scaunu de la calc. pe monitor de 19 orice lcd ar fi el.
si comand in loc sa iau d la universitate sau din astea pt ca alea crapa dupa 2-3 vizionari.
simplu ca placinta.
nici p departe nu inseamna ca o fac des, am putine dvd-uri.tot dc-ul e rege.
Longshot is offline   sendpm.gif
Old 28 Jan 2005, 12:09   #15
yorks6
Novice

yorks6

@ nume
n-ai decat sa downloadezi cate filme vrei tu... nu ma intereseaza.
un film divx, xvid nu se poate compara cu un dvd din nici un punct de vedere. Sa nu mai vorbim de cate extra features contine un dvd.
Old 28 Jan 2005, 12:13   #16
yorks6
Novice

yorks6

Corect, ai dreptate Longshot 8)
Old 28 Jan 2005, 12:21   #17
yorks6
Novice

yorks6

@ Notorious
poti sa deschizi tu un alt topic - "colectia voastra de filme piratate" daca vrei. Sunt sigur ca va avea mai mult succes.
Indiferent, din partea mea poti sa pui si aici lista ta cu filme.
Eu nu am nimic de castigat daca colectia ta de filme este divx - xvid vhs sau dvd's. Am vrut doar sa vad ce filme mai are lumea.
Old 28 Jan 2005, 13:32   #18
nume
the mithbuster

nume

Mai taci in p*** mea ! Invata sa scrii si sa-ti editezi mesajele din prima.
Nu ma intereseaza de colectia ta , mi se rupe. Vezi ca e o sectiune speciala pentru dvd, taraba.
Old 28 Jan 2005, 13:50   #19
yorks6
Novice

yorks6

@ no name
go shoot yourself ... anyway b4 that you can stick that cigarette up your stinky ass.
In fond si la urma urmei care e problema ta? DVD'urile mele??
Sunt destule topicuri pe forumul asta, asa ca daca nu-ti convine ceva, fa pasi...
Old 28 Jan 2005, 14:11   #20
flav
Junior

flav

DVD-uri !

Eu sunt pro colectiei de dvd-uri. adica... sunt unele filme care le vei putea vedea peste 30 de ani... let's face it... vazi un film bun... iti amintesti de el cand o sa ai 40 de ani [prin asta nu zic ca ai 10 ani si te gandest... ce tare a fost filmul ala... unde dracu il pot gasi eu...?
Sa fim seriosi... cat de mult iti rezista un divx scris la 24x , sau dvd scris la 8x care l-ai scapat de 3 ori pe jos si si a stat 3 luni in praf ca nu ai avut carcasa...
si este intr-adevar si faza cu feat-urile... este foarte usor de manevrat... intra in atmosfera filmului inainte sa il pui, pe mult dintre ele gasesti interviuri, making of, etc. Nu mai mentionez ca numai pe DVD-uri mai gasesti Director's cut.
10-20$ pentru un film pe care vrei sa il vada si la copii tai cat este de fain se merita... .
LONG LIVE DVD-s [nu este la imperativ, este indicativ
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules