Go Back   Cinemagia Forum > Cinemagia Forum > Condica de sugestii si reclamatii

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 05 Sep 2003, 10:16   #1
regedit
Veteran

regedit

De ce un singur style ?!

De ce nu implementati si o versiune cu background deschis a forumului. cred ca nu sunt singurul care este deranjat de faptul ca vizualul nu este stralucit in varianta asta. poate pot sa va ajut cu ceva in acest sens
regedit is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 05 Sep 2003, 10:28   #2
TLD
Spirit of the System

TLD

Nu mi se pare ca fondul asta inchis ma deranjeaza. M-am obisnuit cu el...
TLD is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 05 Sep 2003, 10:30   #3
theo
Guru

theo

Re: De ce un singur style ?!

Originally Posted by regedit:
De ce nu implementati si o versiune cu background deschis a forumului. cred ca nu sunt singurul care este deranjat de faptul ca vizualul nu este stralucit in varianta asta. poate pot sa va ajut cu ceva in acest sens

Nu vad ce te deranjeaza, consider ca este mai odihnitor vizual un background inchis. In plus, arata si bine.
theo is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 05 Sep 2003, 10:55   #4
regedit
Veteran

regedit

Originally Posted by TLD:
Nu mi se pare ca fondul asta inchis ma deranjeaza. M-am obisnuit cu el...

sper sa ma obisnuiesc si eu . se pare ca e mai simplu sa te obisnuiesti decat sa primesti ceva. se pare ca asa se face show-ul ... doar cu luminile stinse
Old 05 Sep 2003, 21:23   #5
ricciotto
Guru

ricciotto

regedit, ma pregateam sa intreb si eu aceeasi chestie... desi pe mine nu ma deranjeaza si imi dau seama ca ar fi un efort destul de mare un nou background - cu dublarea antialiasing-ului la toate imaginile, etc. - am auzit si eu in mai multe rinduri ca, mai ales la texte lungi, pentru unii se vadeste extrem de obositoare combinatia de text alb pe fond albastru.

poate a 'light' version, fara imagini, si cu butoane simple, pentru cei care folosesc forumul intensiv? 8)

ricciotto

p.s. mai voiam sa amintesc si de sectiunea 'best of', care se vede ca nu a avut succes ca proiect comun, si care poate ar fi mai bine sa dispara/fie ascunsa pina la o eventuala populare cu subiecte de catre cei in masura sa o faca...
ricciotto is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Sep 2003, 21:41   #6
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
pai da...insa din ce-mi aduc eu aminte, problema nu era ca nu aveam subiecte de pus in best of....ci ca nu gaseam oamenii care sa hotarasca ce sa punem acolo! ma rog...asta conteaza mai putin! eu zic ca acum vine toamna si sigur se intorc multi useri cu forte proaspete...asa ca am putea sa mai incercam o data si cu rubrica Best of! poate ca acum are mai mult succes!
Old 07 Sep 2003, 01:29   #7
ricciotto
Guru

ricciotto

it is happening again

:wink:
ricciotto is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 09 Sep 2003, 02:50   #8
Alice_Fluture
Guru

Alice_Fluture

Eu am citit ce s-a discutat la Best of... am cautat primul subiect propus de tine si nu l-am gasit pe forum. Mai stii pe unde era?

Ricutza se insheala. Eu, cel putin, vreau sa citesc un Best of... Chiar daca nu mai pot sa vorbesc si eu cu producatori, regizori... Asta ar fi treaba celor care tin site-ul? Sa-i atraga aici cumva...

Dar eu cred ca poluarea amatorilor de glume ieftine ii face pe profesionisti sa nu-si piarda timpul "forum-ind". Am incercat sa fac o gluma ca sa intorc o discutie despre ProjectW la subiectul initial. It made me sick to reply what followed.
Alice_Fluture is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 09 Sep 2003, 13:01   #9
regedit
Veteran

regedit

bine, si cu stilul nou cum ramane ?!
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules