Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Cinematografia romaneasca

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 31 Jul 2009, 16:53   #1
illotempore2002
Guru

illotempore2002

Topicul despre filmele lui Pintilie

Exista un astfel de topic? Daca da, va rog sa-l stergeti pe asta si sa-l luminati pe cel existent, eu nu am vaut rabdare sa caut mai mult de primele 6 pagini, imi pare I'm sorry.

On topic: Despre filmele vazute si razvazute de tot boborul ale lui Pintilie dar nevazute de mine pentru ca-s o inculta si nu-mi cunosc cultura propriei tari si mai am si pretentii de intelectuala. Multumesc!
illotempore2002 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 31 Jul 2009, 17:04   #2
illotempore2002
Guru

illotempore2002

Si totusi am vazut aseara Prea tarziu / Trop tard. Si mi-a placut la nebunie povestea.
As vrea sa vbesc cu foarte mult entuziasm si sa spun "can you imagine that...?" dar o sa cad in penibil pt ca nu e ca si cum as vorbi despre un film de ultima ora, si incerc sa va fac sa-l vedeti ci despre un film vechi pe care l-ati vazut cu totii.

Combinatia de policier aproape britanic cu viata minerilor din Valaea Jiului este cel putin dementa....e precum combinatia de friptura cu frisca cu diferenta ca Pintilie e un bucatar mai priceput si nu-ti cade greu la stomac ba chiar te revigoreaza.

Filmul e cu niste crime in serii in subteranele miniere. Si deci, cu un criminal in serie. Miner. Cool enough.

Problema e ca nu mi-a placut deloc cum e rezolvata dpdv narativ intriga. Solutia e fragila. Am fost total dezamagita cand procurorul a descoperit ca autorul crimelor este vai, un fost miner, nebun, care s-a aruncat intr-o fantana miniera si a ramas acolo pt restul vietii si ii omora pe mineri pt hrana....slab, neinspirat.
illotempore2002 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 03 Aug 2009, 01:22   #3
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

I-am dat lui Illo "Duminicä la ora 6", asa cä cine vrea, poa' sä-l mai ia de pe transfer.ro, zece zile d-acu-n-colo.
http://s4.transfer.ro/storage/Dumini...-4a92888ee.avi
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules