Go Back   Cinemagia Forum > Cinemagia Forum > Condica de sugestii si reclamatii

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Old 19 Feb 2009, 13:36   #21
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by StefanDo:
nu ma face sa regret ca am facut o exceptie de la regula pentru tine
Eterna poveste: facerea de bine, futere de mamã.
Pitbull is offline   sendpm.gif
Old 19 Feb 2009, 13:57   #22
ilustra.films
Veteran

ilustra.films

tot grosolani raman unii (si ma refer la altcineva stefane) deci... ce rost mai are sa te iei de mine? Nici una. Iata mai sus motivele pentru care am acel "ton" de care zici tu. Si exemple ca istea is multeeeee
Intelepciunea vine greu... chiar si la batranete! :sleep:
ilustra.films is offline   sendpm.gif
Old 19 Feb 2009, 13:57   #23
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

pitbull, hai sa nu punem paie pe foc (te rog sa schimbi la loc titlul subiectului)

@ilustra.films
orice cont facut dupa bannare este o clona. vezi dragomara, care revine (revenea?) si este (era?) bannata periodic.

deci tu in acest moment esti o exceptie de la regulament, macar incearca sa-ti pastrezi noul cont "curat"
Old 19 Feb 2009, 13:59   #24
ilustra.films
Veteran

ilustra.films

oka... atat timp cat si altii si-l pastreaza curat (de aici inainte)... mi-l pastrez si eu dar daca cei batrani nu au intelepciune... de la cei tinerei ce sa mai ceri?
(si nu ma compara cu dragomara te rog ca eu nu te-am comparat cu mistahJ sau cum ii zicea)
Old 19 Feb 2009, 14:03   #25
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by StefanDo:
te rog sa schimbi la loc titlul subiectului
Asa e bine? L-am îndreptat spre jumãtatea plinã a... comportamentului.

(Intr-adevãr, comparaþia cu Dragomara era deplasatã; ea e o femeie inteligentã ºi cititã, avea doar periodic ieºiri necontrolate; fãrã ele, ar fi fost foarte agreabilã.)
Old 19 Feb 2009, 14:09   #26
ilustra.films
Veteran

ilustra.films

Iata...stefane... comportament de om cu' scaun la cap' si cu intelepiune.
Sa stii domnule Clona ca eu pot sa mentin acest "ton" mult si bine. Daca vrei sa ma opresti.. nu trebuie decat sa incerci sa fii putin mai intelept. Atat
Old 19 Feb 2009, 14:24   #27
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Stefane, spune-i cã n-am sã mai repet greseala de sâmbãtã, când m-a pus în situaþia penibilã de a alege între o strângere de mânã reciproc-nesincerã ºi gestul nepoliticos de a-l lãsa cu mâna întinsã. Data viitoare când se mai apropie de mine, îl voi pofti sã se care, de faþã cu toatã lumea. Iar dacã de-acum încolo se mai obrãzniceºte O SINGURA datã, s-ar putea sã-l si pocnesc. Pur si simplu am semnalat o anomalie neregulamentarã, CU BUNUL-SIMT DE A NU DA EXEMPLE, SI DE A SUGERA REZOLVAREA EI TACITA, DISCRETA SI ELEGANTA:
Originally Posted by Pitbull:
în ultima vreme, doi useri cu oarecare vechime folosesc cu regularitate clone, (...) propun ca practica lor sä înceteze (indiferent cum si nu neapärat prin vreo declaratie publicä; dacä renuntä la folosirea clonelor si revin exclusiv la userii lor principali, e ok; dacä Gloria sau Stefan le blocheazä clonele, e aproape la fel de ok).
...iar mârlanul ãsta retardat a lungit poliloghia la un ditamai topicul plin de impertinenþe cretine ºi groteºti. De unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere, ºtiu - da' noi de ce trebuie sã-l suportãm? Ajunge!
Old 19 Feb 2009, 14:41   #28
ilustra.films
Veteran

ilustra.films

I see. Se pare ca doar daca te enervezsi spui ceea ce crezi despre me. Daca nu esti nervos te multumesti doar prin a-ti bate joc de me. Caninesc dar se intelege.
Well... prefer sa primesc palme de la tine decat batjocura pe care am suportat-o 6 luni cand am avut grija de cineclub si te-ai folosit de mine. Si nu numai atunci... tu pur si simplu nu te-ai putut opri.
Si mai sunt multe de zis...
O zi buna!
Old 19 Feb 2009, 15:08   #29
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

nu-mi dai de ales: pitbull, ai un avertisment
Old 19 Feb 2009, 15:30   #30
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

O.K. Mi-l asum, iar persoana o voi ignora. Astept acelasi lucru.
Old 19 Feb 2009, 19:58   #31
ilustra.films
Veteran

ilustra.films

Well... imi pare rau ca s-a ajuns aici. Pitbull sa primeasca avertisment( nu ca ar insemna ceva pentr un admin) insa gestul in sine mi se pare aberant. Sa dai avertizment practic ...colegului tau de servici; dude stefan... in primul rand ...regurile sunt facute ca sa fie incalcate:
Originally Posted by Pitbull:
Vorbiþi frumos, daþi-o-n pula pizdelor mã-sii de treabã!

Apoi... colegii sunt colegi indiferent de reguli. Ai facut exact ca Hanna din "The Reader" cand, in regimul comunist, trebuia sa respecte regurile si n-a salvat niciun evreu. Asa si tu... nu stiu ce te-a impins sa dai avertisment practic ...colegului tau. Sper sa te eliberezi de astfel de gandire stereotipa. De aici poti sa faci legatura cu me si avertismentul pe care mi l-ai dat mie si apoi bann-ul pe care l-am primit. Din acest punct de vedere... bann-ul ala nu a fost corect.
Old 19 Feb 2009, 20:56   #32
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

bine, incalca regulile si-ai sa vezi de ce sunt facute

pe forum, userii sunt useri si atat, chiar daca in spatele lor se ascund prieteni, colegi, regizori pe care ii admir sau... schizofrenici cu acte in regula. Nu vad nicio contradictie in a te bana si a imparti in continuare un birou cu tine.

topic inchis

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules