Go Back   Cinemagia Forum > Cinemagia Forum > Condica de sugestii si reclamatii

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Old 24 Feb 2009, 15:29   #81
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Adicä la fel cum am spus si eu, cu privire la propria mea persoanä.
Pitbull is offline   sendpm.gif
Old 24 Feb 2009, 15:32   #82
Proletar
Guru

Proletar

ei, in cazul asta, ia-ti gandul, neuptolem...
Old 24 Feb 2009, 16:36   #83
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Dar n-am voie sa fac dragoste cu tine nici in scenariile mele, EgOisM? :?
Si azi e o zi asa plina de iubire. :happy: Ar trebui sa ma iubesti!
Neuptolem is offline   sendpm.gif
Old 24 Feb 2009, 17:12   #84
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Voi negocia si cu EgOisM cum am negociat si cu Pitbull. Trebuie sa cadem la o cale de mijloc, in fond, nici eu nu-mi doresc sa periclitez imaginea persoanelor vizate dar nici scenariul meu sa nu sufere modificari atat de catastrofale, ce ma fac eu fara EgOisM? E cireasa de pe tort! :happy:
Ar fi pacat, nici nu stiti ce pierdeti.

EgOisM, nu e chiar asa cum ai mentionat, eu nu am zis ca-ti folosesc numele real, vrei sa copiez aici e-mail-ul pe care ti l-am trimis? Nu cred ca e nevoie. Nici nu-ti stiu numele, tot ce stiu e un prenume, sa zic, iar nici de ala nu sunt sigur, daca e cu adevarat prenumele tau, atunci cati Gheorghi si Ioane or exista in tarisoara asta? Si vai, sa vezi cum citeste cineva scenariul apoi cum ii sar ochii pe tine, te cauta, te gaseste si cine stie ce-ti face! Esti putin...sub influenta multor filme pe care le privesti.
Nu sunt un psihopat ori un obsedat sexual si te rog sa nu mai le dai altora senzatia asta pe forum, nu ma cunosti! Si nici nu vreau sa ma stresez sa ma cunosti.
In al doilea rand, am zis ca folosesc apelativul frantuzesc al prenumelui acela, nu cel romanesc, nu cel real.

NU AM NEVOIE DE NUMELE TAU ORI PRENUMELE TAU!
TOT CE IMI TREBUIE MIE E UN NUME DE PERSONAJ SUGESTIV, CARE SA REPREZINTE CAT MAI BINE ACTIUNILE SI PERSONALITATEA ACELUI PERSONAJ. Personaj care la randul lui reprezinta o categorie de oameni. Daca imi spui acum ca te cheama Loredana Eftimie, imi suna indiferent, nu am nevoie de acest nume al tau, real. Eu am nevoie de o "porecla" care mai mult sau mai putin sa fie INSPIRATA din personajul tau creat pe forum: EgOisM, cel putin in mintea mea, poate cu altii esti mai draguta.

Negociem. Nu pot sa pierd cartile tocmai la masa cu tine. Ce o sa ma fac cu Hellsteed si StefanDo, ei chiar ar avea motive mai serioase sa ma refuze. Dar voi negocia si cu ei caci scenariul meu e foarte bun, simt asta.

Adaug ca nu am nicio intentie sa te stresez pe tine cu aspiratiile mele. Eu vreau sa scriu acel scenariu, iar personajul creat de tine pe forum e mai sugestiv pt gama / clasa de oameni ce vreau sa o prezint: fotomodelele, unele din ele ori majoritatea. Cunosc fete in realitate mai reprezentative pt acest gen de personaj, dar PE ACEST FORUM ele nu au nicio valoare sugestiva, sunt doar simple Loredane Eftimie.
Old 24 Feb 2009, 17:31   #85
EgOisM
Guru

EgOisM

Nu am de negociat nimic, cand spun "NU" este un raspuns clar si sunt foarte categorica.Nu am nicio constrangere sa recunosc ca imi place "sa o ard prin cluburi"cum ziceai tu sau cel putin asa imi amintesc eu.Fotomodel am fost dar consider ca este meseria dracului cand se tin niste Jokeri dupa tine ca dupa Angelina Jolie in "Gia".Nu ma intereseaza sa apar in scenariul tau...OMG...dar nu ai si tu niste cunostiinte reale pentru inspiratie??
Ai obosit un forum intreg cu scenariul tau...
Nici prenumele nu vreau sa mi-l pomenesti..it's blasphemy!!! :lol:
Oricum tu esti genul de om care nu tine cont de parerile celorlalti... spala-te pe cap cu scenariul ala si din partea mea putin sampon!
Old 24 Feb 2009, 17:44   #86
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Esti neserioasa, neconstructiva si exagerat de dura doar sa arati o aroganta specifica categoriei de fete din care faci parte, "inabordabilele".
Jesus! Nici nu stii cat scazi in ochii mei ca valoare artistica, mai continua tu asa sa vezi cum mi se taie mie de tine si ajung s acred ca personajul EgOisM nu mai are niciun rost sa apara in scenariu.
Bai, si ar trebui sa te simti onorata!
Cred ca nici nu meriti, ma tot gandesc cu cine sa te inlocui, am cu cine, dar nu de pe acest forum, nu sunt multe atat de cazute in cap ca tine, daca ma gandesc bine, chiar niciuna.

EgOisM - Anne Marie, fotomodel arogant, blue eyes si incuiata total. Cu sperante de reabilitare (sper). E inca o naiva si o lipsita de discernamant. O razgaiata mica cu un singur atu: frumusetea fizica (sper si aici). Asta e diagrama personajului. Ce s-a intamplat in aceasta clipa?
Corect! Esti Paris Hilton a forumului! :w00t: Avem o Marlyne Monroe, acum avem si o Paris Hilton. 8) Mama ce marfa! Care e ma s-o cunosc si eu? Un autograf, please, PE POSTER! :happy: :love: :happy:
Old 24 Feb 2009, 18:01   #87
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by EgOisM:
Nu ma intereseaza sa apar in scenariul tau
Nu trebuie s ate intereseze. Am nevoie de acceptul unei cai de mijloc.

Originally Posted by Neuptolem:
EgOisM - Anne Marie
Pitbull, am voie? Cum a spus si Prolly si cum imi tot statea pe limba si mie, e un brand, something?
Intr-adevar, exagerati. Daca voua va arde de contre si replici dure, lipsa de constructivitate, ei bine, mie nu-mi arde, eu iau treaba asta foarte in serios. Voi persevera sa-mi ating telul pt ca stiu foarte bine ca nu gresesc cu nimic! Sa vina un administrator cu legislatia, ce mama naibii? :hmm:
Dar chiar asa, Romanika, tara tuturor posibilitatilor?
Daca postati pe un forum cu un anume nick, atunci va asumati si responsabilitatea acelui nick in urma celor postate. Si responsabilitatea asta in cealalta parte a ecuatiei este chiar acordul de a folosi nick-name-ul intr-un scenariu CE APARE DOAR PE FORUM sub folosul artisticului si numai al constructivitatii legate de viziunea unui scenariu.
IN CAZ CA scenariul ia vreun drum in lumea reala, AFARA, si INCA NICK-NAME-URILE PERSISTA si STRICA IMAGINEA UNOR PERSOANE - ghicite ori neghicite - sa vezi cum sar impresarii pe domniile respective, care? Oare cine sunt ei? Ia-i de unde nu sunt? - ATUNCI AVETI TOT DREPTUL SA MA CHEMATI IN INSTANTA.
Asa ceva nu se va intampla pentru ca vreau sa-mi strang bani de master, nu pt sali de judecata si spagi la avocati!

Ai obosit un forum intreg cu scenariul tau...
In primul rand nu trebuie sa te intereseze. In al doilea rand, stai fara grija, am si eu limite.
Old 24 Feb 2009, 18:21   #88
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Of, enervant mai esti! Cred cä dacä ti-as citi maldärele astea de cuvinte, m-ar lua salvarea!
Pentru jocurile tale de-a scrisul, asa-zise "scenarii", ne înnebunesti pe toti de cap!
EgOisM a spus clar: NU negociazä nimic. E dreptul ei. Deci, nici o "cale de mijloc". Sub nici o formä, ea nu se va regäsi în compunerea ta. Inventeazä personaje, ca orice autor, oricât de amator, sau chiar diletant.
Da?
Da.
Adjudecat.
Old 24 Feb 2009, 18:25   #89
Neuptolem
Banned

Neuptolem

In cel mai rau caz, voi proceda cum am procedat si cu Pitbull:

Inlocui:

Pitbull / Mihnea Columbeanu - cu - Rasa Canina / Nume de regizor fictiv.
EgOisM / Anne Marie - cu - Aroganta / Loredana ori Jasmine, de profesie: fotomodel. Si incuiat.
StefanDo - cu - Administratorul / Mr. Admin, etc.
Illotempore2002 / Michelle - cu - Tempora / Nadine.
hellsteed - cu - hellsteed. Am hotarat cu Pitbull ca nu e forumist si pot face ce vreau cu el. Ii voi folosi si prenumele: Ciprian. In acel scenariu, hellsteed va fi tratat diferit, in fond, nu am nimic cu el, am ce am cu niste declaratii meschine, psihotice, dusmanoase, necivilizate, nesimtite, la adresa mea. Si e singurul personaj cu care o sa se termine prost. Ziceti merci ca nu am si cu ceilalti 5 ceva!
Mistah J. E deja un brand creat de mine caci sunt sigur ca nici lui nu i-a trecut prin cap ca ar putea deveni un personaj de scenariu candva.
Neuptolem. Iarasi, un brand marca Neuptolem.

Se pare ca "brandurile": Pitbull, EgOisM si StefanDo (intuiesc ca va fi la fel de contra) sunt intangibile. Bravo voua! Va urez succes in utilizarea cu succes a marcilor !

Ramane sa vad ce vorbesc cu Illotempore2002 si cu hellsteed.
Oricum, nu mai are niciun farmec sa bag Illotempore2002 langa Aroganta-Jasmine. Suna ca naiba!
Old 24 Feb 2009, 18:27   #90
EgOisM
Guru

EgOisM

Si m-ai ranit profund!
ma intereseaza parerea ta atat de mult cat ma intereseaza ca paris hilton ia premiul nobel pt pace!
in viziunea ta si a altor "Jokeri" fetele frumoase(aparent) sunt si proaste sau asta ti-ai dat tu seama prin dialogurile cu mine,altii care ma cunosc in real-life chiar ma apreciaza pentru ceea ce spun nu pentru ceea ce arat!
Tot ce scrii tu...randurile astea interminabile nu pot decat sa ma amuze,tu chiar te stresezi si pierzi pretiosul timp cu o blue-eyes pe nume "paris hilton"...
Fa scenariul fara mine, nu cred ca ocup prea mult spatiu,oricum nu merit si ramai cu bine!!!
Old 24 Feb 2009, 18:28   #91
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by Pitbull:
Of, enervant mai esti!
Sa te ia Hollywood-u', Pitbull!
Voi nu sunteti enervanti, sunteti formidabili!
M-am saturat!
Old 24 Feb 2009, 18:32   #92
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Bäi, da' mai POTOLESTE-TE!!!!
Ai mâncärici în cur - ce ai?
GATA ODATA! Scrie-ti compunerea si taci!
Inspirä-te de unde vrei, dar SA NU SE RECUNOASCA PERSOANELE REALE, färä acordul lor! Si nu ne mai plictisi vorbind singur despre ce-o sä faci si ce n-o sä faci. Treaba ta, nu ne intereseazä - numai sä nu fie implicati forumisti..
Si nu mai MINTI, cä n-ai discutat cu mine NIMIC despre Helsteed! Se vede clar - am spus doar cä MISTAH J, nefiind pe forumul nostru, nu ne priveste. ATAT.
Si-acuma, GATA cä ne-ai CAPIAT DE CAP!
Old 24 Feb 2009, 18:33   #93
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Fa scenariul fara mine, nu cred ca ocup prea mult spatiu,oricum nu merit
Exista si sperante de reabilitare, cum am zis.

Quote:
si ramai cu bine!!!
Nu, merci, nu e nevoie!
Old 24 Feb 2009, 18:34   #94
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by Neuptolem:
Nu, merci, nu e nevoie!
Slavä Domnului, deci nebunia s-a terminat.
Topic închis si clasat.
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules