Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Cinematografia romaneasca

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 30 Oct 2008, 15:07   #81
films4all
Guru

films4all

Well.. acest "totul e posibil" suna a dezamagire.
Mda... :hmm: :sleep:
Old 31 Oct 2008, 01:38   #82
Planmaker
Veteran

Planmaker

Send a message via Yahoo to Planmaker
Originally Posted by films4all:
Filmul pentru me este ca alcoolul pentru betivi. Ca tigarea pentru fumatori...
Si simti nevoia sa te imbeti, sa uiti de tot ceea ce te inconjuara, sa te cufunzi in marea ta fara sa mai auzi de nimic. Nimic mai normal. Iei o foaie si incepi sa scrii.

Hmm... parca asta cu "iei o foaie si incepi sa scrii", nu prea se pupa cu definitia filmului
Planmaker is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 31 Oct 2008, 06:49   #83
Led-Ze-Pencil
Banned

Led-Ze-Pencil

Dar asta?

Faza cu argumentele e cu dus si-ntors. De exemplu.. argumentul e o forma de manipulare. A manipula o masa de oameni in general. A-i face sa creada ce crezi si tu...

Si mai sunt, mai sunt...
Led-Ze-Pencil is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 31 Oct 2008, 08:49   #84
films4all
Guru

films4all

Originally Posted by Planmaker:
Filmul pentru me este ca alcoolul pentru betivi. Ca tigarea pentru fumatori...
Si simti nevoia sa te imbeti, sa uiti de tot ceea ce te inconjuara, sa te cufunzi in marea ta fara sa mai auzi de nimic. Nimic mai normal. Iei o foaie si incepi sa scrii.

Hmm... parca asta cu "iei o foaie si incepi sa scrii", nu prea se pupa cu definitia filmului

Dar sa te duci in locul unde tre sa filmezi si sa incepi sa filmezi la nimereala.. crezi ca se pupa cu definitia filmului? :-"
Cat despre.. faza cu alcoolul, e doar o figura de stil, chiar daca e mai dark asa ca nu va speriati.
Aici.. scrii, incerci idea si daca nu-ti place, o arunci la gunoi. E altceva cand vine vorba de filmare. Lucrurile devin de n ori mai serioase

Dar haideti sa punem punct ca suntem off topic mult de tot. Daca vreti sa discutam despre ideile mele si conceptul meu about movies, putem sa deschidem un topic special despre subiect.. ori daca nu.. eu am pus punct.
Old 05 Nov 2008, 14:18   #85
Led-Ze-Pencil
Banned

Led-Ze-Pencil

Hai sa reinvii topicul asta, ca a trecut pe pagina 2 si e pacat.

Zic asa: in conditii extreme obtii reactii extreme.
Daca esti fugarit de o haita de lupi, sari un gard de 3 metri pe care in conditii normale nici vorba sa-l fi putut sari.
Acum, cine este cel adevarat: cel care poate sari gardul sau cel care nu?

Ca tot ziceam de Die Hard 1: si acolo sunt conditii extreme, in care un personaj-erou din nastere se descurca de minune si astfel le face fata teroristilor. Dar cine e el cu adevarat n-o sa aflam niciodata, de aia scenaristii au incercat sa mai bage si cate ceva din viata personala: nevasta-sa e acolo ostatica, ceva conflicte in familie, sunt amintiti copiii lui pe care ii iubeste asa mult. Dar tot nu capata un profil adevarat Omul bruce willis. Ramane doar un erou-supererou.

Asta reprosez genului asta: se cam trage din senzationalismul hollywoodiano-protevistic. Si e facil.

Mi-e mult mai greu sa inteleg de ce se hotaraste Andrei Rubliov sa taca si sa nu mai picteze decat de ce plange o fata blocata in lift. E normal sa planga.

P.S. Btw, inca un detaliu pe langa multele pe care le-am pomenit: mesajul ala de la sfarsit: "Message not sent. Try again later" nu exista. Exista doar "Message not sent" iar telefonul va tot incerca de la sine sa-l trimita chiar si cateva zile la rand. "Try again later" auzi in telefon cand nu poti contacta pe careva.
Micile detalii care fac intregul sa se clatine.
Led-Ze-Pencil is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 12 Dec 2008, 14:22   #86
Alice_Fluture
Guru

Alice_Fluture

proiectii in Bucuresti

"Elevator" ruleaza in ULTIMELE PROIECTII...

...pe 2008.

In Bucuresti, la Eurocinema - Tinerimea Romana (e tot acolo, linga podul Izvor, vizavi de Teatrul Bulandra).
Simbata (adica miine, 13 decembrie), de la 18:00 si de la 20:00.

Merita sa veniti, sa reveniti, sa va trimiteti prietenii sau dusmanii.
O sa merite, ca dupa proiectii o sa fie prezenta si echipa, pentru niscaiva intrebari din public... iar daca n-o sa va placa, promitem sa nu ne ferim de obiectele aruncate.

Veniti, macar sa aveti ce-i contra-argumenta ulterior lui Cristian Tudor Popescu, care va indeamna:
"Duceti-va si vedeti Elevator si pe urma stam de vorba."
Passion. No one wants to finance the film of a passionless individual. What most people want is to ride your passion. They want to feel that they're part of something magnificent and exciting. And if you're not passionate - fake it. - R. Avary
Alice_Fluture is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 14 Dec 2008, 01:09   #87
E.Floares
Guru

E.Floares

Send a message via Yahoo to E.Floares
Il vazui azi la 18:00.

It's ok.
M-a deranjat sunetul un pic, dar stiind cum a fost facut putem trece peste.
Old 17 Dec 2008, 16:33   #88
marmatia
Junior

marmatia

L-am vazut si mi-a placut. Nu stiu insa daca mi-ar fi placut daca acelasi film ar fi fost produs pe banii CNC sau daca n-ar fi fost un debut.
L-am vazut impreuna cu niste prieteni si la toti am simtit o simpatie neconditionata pentru film si autor pe motiv ca este o productie cu adevarat independenta.

Bravo lui, este de departe cel mai reusit debut din ultima perioada.
marmatia is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 27 Jan 2009, 15:32   #89
Alice_Fluture
Guru

Alice_Fluture

proiectii "Alexandra" + "Elevator"

Lungmetrajul independent "Elevator" debuteaza la cinema...

...pe 2009. Si fara a pune la socoteala excelentul cinematograf Studio, unde a avut doua proiectii weekend-ul trecut, inseamna...

...la Eurocinema - Tinerimea Romana (linga podul Izvor, vizavi de Teatrul Bulandra),
duminica, 1 februarie, de la 18:00 si de la 20:00.

Ambele proiectii vor fi precedate de scurtmetrajul "Alexandra" al lui Radu Jude,
si incheiate de cite o sesiune de intrebari si obiecte din public
aruncate spre echipa Elevator-ului, prezenta in sala.
Old 27 Jan 2009, 19:01   #90
E.Floares
Guru

E.Floares

Send a message via Yahoo to E.Floares
Nu avem de ce sa aruncam cu obiecte in ei.
Pe langa film, sunt misto si discutiile cu ei...
Old 22 May 2009, 13:50   #91
Alice_Fluture
Guru

Alice_Fluture

Elevator la Tinerimea Romana

.

Un zvic de doua proiectii, la Tinerimea Romana (la podul Izvor, vizavi de teatrul Bulandra):

simbata de la 8 & duminica de la 6.

.
Old 07 Jun 2009, 10:29   #92
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Alice, sä ne mai anunti când mai sunt - si, când considerati cä e cazul sä go public, asteptäm vesti si de la proiectul de-acum.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules