Third Star

(2010)

A treia stea

Poster Third Star Postere Third Star

Sinopsis Third Star

James are cancer in stadiu terminal si isi doreste o ultima aventura impreuna cu prietenii sai cei mai buni: o drumetie catre plajele golfului Barafundle din West Wales.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: cinemascope
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.3

Caseta tehnică

Produs de

Western Edge Pictures

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Emerging Pictures

Site oficial

Third Star

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
simpleminds pe 16 Octombrie 2014 22:15
Ultimul tarm
Cum este sa-ti vezi sperantele si visele naruite ? Cum este sa-ti vezi prietenii pentru ultima oara? Cum este sa privesti un ultim apus,sa colinzi un ultim tarm,sa asculti un ultim val sa intri pentru ultima oara in mare,stiind ca porti pecetea unei morti iminente?
Nimeni nu poate raspunde cu adevarat . Nici macar A Treia Stea.

1 0
onlywords pe 30 Ianuarie 2013 22:33
un film puternic si emotionant, cu un ritm aparte, parca incercand sa aseze lucrurile in ordine fara nicio graba, pentru ca stie cand si unde va ajunge, la fel ca personajul principal. o poveste despre prietenie, despre alegeri in viata si despre imposibilitatea de a mai schimba ceva, despre dorinta de a trai si de a face ceva de care sa fii mandru atunci cand va veni vremea "sa pleci", dar si despre usurarea de a sti ca nu ai fost singur in aceasta "calatorie". as zice ca e un film poetic, metaforic, atat prin aria cuprinzatoare de emotii reprezentate, cat si prin felul in care atmosfera contribuie la "spunerea" povestii. actorii au jucat excelent, iar coloana sonora si editarea - remarcabile. categoric este un film care nu trebuie ratat.
0 0
alex_il_fenomeno pe 23 Ianuarie 2012 17:19
a fost o drama uimitoare , cu niste situatii atat haioase , cat si dramatice . unde este momentul cel mai bun pentru a face confesiuni daca nu intr-o excursie cu prietenii ? dar daca unii sunt in pericol sa nu se mai intoarca ce e de facut ? au fost niste rasturnari de situatie neobisnuite in acest film , de la care chiar nu ma asteptam la un dramatism atat de puternic . britanicii ne-au aratat ca se descurca atunci cand vine vorba sa faca adevarate drame ! nu merita ratat pentru nimic in lume .
0 0
eduard_stratan pe 19 septembrie 2015 14:04
"britanicii ne-au aratat ca stie cum sa faca"! ( ar trebui sa ne platesti urechile zgariate!)

Spune-ţi părerea despre Third Star

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Third Star
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells