Thief

(1981)

Hoțul

Poster Thief Poster Thief

Sinopsis Thief

Mai mult

Un spărgător de seifuri crede că este la un pas de a-și vedea împlinit visul de a avea o viață normală. Însă acceptă o colaborare cu mafioții, iar aceștia au cu totul alte planuri pentru el.

Realizat la începutul anilor ’80 de regizorul Michael Mann (“Manhunter” și “Heat”), și Jerry Bruckheimer (co-producător), Thief (Hoțul) este filmul cu care Mann se mândrește cel mai mult. De asemenea, James Caan, protagonistul, este de părere că pelicula constituie cea mai…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.4
O nominalizare Cannes
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

Produs de

Mann/Caan Productions

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

United Artists Corporation

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alex_il_fenomeno pe 15 Ianuarie 2012 11:08
un film surprinzator cu adevarat , la care putini s-ar fi asteptat . James Caan arata ca este un mare actor , reusind aici o prestatie geniala , care merita premiata ( pacat ca nu s-a intamplat asa ) , iar desfasurarea povestii extrem de captivanta , astfel incat nu ai cum sa te plictisesti la el . in numeroase cazuri , povestea a prins niste contururi sumbre , complet neasteptate , care facea filmul si mai interesant de urmarit pana la final . consider ca oricine ar trebui sa il urmareasca cel putin o data in viata .
2 5
Vegetarian pe 14 Ianuarie 2012 01:23
Filmu a fost facut dupa un roman scris de un hoţ profesionist ,in timp ce se afla în închisoare .
. . . Un prosper om de afaceri din Chicago şi fost condamnat , Frank , încearcă să rămână independent . Cade în ispită şi colaborează cu mafia din zonă .

Regizoru a folosit consilieri şi a distribuit în film mulţi poliţişti şi delicvenţi autentici , în roluri contradictorii . Astfel, foştii ofiţeri de poliţie Dennis Farina şi Nick Nickeas apar în roluri de criminali , iar hoţul cu acte în regulă , John Santucci interpreteaza un poliţist .

1 5
eduard_stratan pe 5 februarie 2015 09:18
se scrie: filmul si regizorul!
Dragos.87 pe 28 August 2022 20:48
Uneori trebuie să suporți consecințele a ceea ce te definește și să ai puterea să o iei de la capăt..Foarte bun acest film în care James Caan are o prestație de mare clasă creând un personaj introvertit și sumbru care îți atrage atenția considerabil..Acțiunea filmului îți captează un interes major având în vedere povestea, iar coloana sonoră este magnifică, recomand neapărat, merită văzut..!
0 0
blacksea_rider pe 10 Septembrie 2017 14:23
Thief (1981)
super soundtrack Tangerine Dream...aceiasi Tangerine din Sorcerer (1977) Risky business (1983)...
0 0
dana_si_dragos_jurca pe 17 Ianuarie 2016 07:51
O actiune usoara,mai degrama o drama-thriler care e insotita de o coloana sonora foarte bine aleasa,niste actori foarte buni...ce sa mai...il recomand!
0 0

Spune-ţi părerea despre Thief

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Thief
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells