Stranded

(2013)

Stranded

Poster Stranded Postere Stranded

Sinopsis Stranded

Stranded

Aflați într-o bază lunară pentru minerit, patru astronauți trebuie să înfrunte teama, paranoia și moartea în urma unei ploi de meteoriți care le afectează grav echipamentele.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: morfil
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 3.5
Amy Matysio Amy Matysio Ava Cameron Brendan Fehr Brendan Fehr Dr. Lance Krauss Christian Slater Christian Slater Col. Gerard Brauchman
Michael Therriault Michael Therriault Bruce Johns Ryland Alexander Ryland Alexander Marrietta Mark Claxton Mark Claxton Guard #1 (as Mark Claxton)
Lyndon Bray Lyndon Bray Madsen
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

Canada

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
SYNDJ pe 18 Iulie 2013 14:54
Se putea şi mai bine
Filmul nu e chiar atat de rău pe cât arată calificativul de 3,5 de pe IMDb. Am văzut şi SF-uri cu mult mai proaste. Dar acesta a fost ok. Chiar dacă este un low-budget, acest lucru nu se sesizează foarte mult iar actorii au jucat cu mult mai bine decât într-un low-budget. Ideea filmului este ok, chiar dacă pe alocuri este copiată din alte filme SF.
3 1
Ciprian_2007_tl pe 02 Septembrie 2013 13:41
Filmul e sub orice critica.Nu merita sa-ti pierzi timpul cu el..
1 2
misterx2002 pe 08 Iulie 2013 14:37
un film sf destul de bun in comparatie cu alte filme.mi-a placut scenariul poate pe alocuri se putea lucra mai mult.asteptam si o continuare.....
1 2
florinel1964 pe 20 Iulie 2015 19:51
Cam flasc, dar bunicel
Mi se pare nedreapta media IMDb, de 3,4, pentru ca filmul e bunicel la mai toate capitolele: jocul actorilor, decoruri, efecte speciale, scenariu s. a. m. d. Insa filmul nu straluceste si nu-ti produce senzatii puternice. Cred ca gradualizarea actiunii si coloana sonora scartaie. Oricum, nota 5,9 din partea mea.
0 0
cosmin_kedii pe 30 Noiembrie 2013 12:56
Filmul a fost destul de plictisitor . Mai mult de jumătate dintre personaje din film vorbesc , dar nu a luat nici o măsură pentru mântuirea lor .
0 1
morfil pe 07 Iunie 2013 22:21
Soundtrack-ul a fost dezamagitor, actorii nu au fost credibili, iar dialogul n-a avut sare si piper...

Dar, oricum, e multumitor pentru mine ca SF-urile au renascut dupa cativa ani de seceta... Ca nu sunt toate capodopere, asta este adevarat, insa pentru un pasionat de futurologie, ca mine, SF-urile reprezinta o proiectie a constiintei globale care, in mare parte, se va adeveri.

Stiti vorba, ceea ce acum pare SF, in viitor va deveni realitate banala.

Cu siguranta, vom face minerit pe alte corpuri ceresti, vom cauta energie in cosmos, vom intalni alte forme de viata la un moment dat care, bineinteles, nu vor impartasi conceptul uman de frumos si urat :) Cine stie peste ce monstri vom da, din punctul nostru de vedere... Foarte probabil, va fi o relatie reciproca. Sau poate ca viata inteligenta reprezentata de oameni este universal valabila, adica 2… citeşte

0 1
ploiestean pe 08 Noiembrie 2013 21:48
E un film bun
Sunt multi care vad un sfert de ora sau 10 minute de film si-l catalogheaza. Filmul e excelent.
0 2

Spune-ţi părerea despre Stranded

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells