L'insoumis

(1964)

The Unvanquished

Poster L'insoumis Postere L'insoumis

Sinopsis L'insoumis

Mai mult

După ce dezertează din Legiunea Franceză, Thomas Vlassenroot e racolat de fostul său șef pentru un grup care se opune eliberării Algeriei. Astfel ajunge să fie gardianul lui Dominique Servet, o avocată care se află în Algeria pentru a apăra naționaliști algerieni și care a fost răpită de grup. Însă Thomas se îndrăgostește de prizoniera sa și o ajută să scape și să se întoarcă în Franța. Revenit el însuși în Franța, Thomas ia trenul spre Lyon pentru a o revedea pe…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: margott
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.0

Caseta tehnică

AKA

  • Have I the Right to Kill?

Produs de

Cité Films

Tip Ecran

normal

Țara

Franta, Italia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
sabinalin pe 24 Aprilie 2019 15:31
Monsieur Delon in plina forta a tineretii la varsta de nici 30 de ani, deja filmase "Rocco si fratii sai" la Visconti si "Eclipsa" la Antognoni, chiar daca nu se ridica la nivelul celorlalte doua si acesta e unul dintre filmele care ne arata ca figura majora a cinematografiei franceze de secol XX nu-i doar un barbat care sa le faca pe femei sa lesine ci si un actor in toata puterea cuvantului, foarte buna aceasta drama cu elemente de thriller, o lume complicata si la inceputul anilor 1960, efectele parsive ale prezentei in zonele de conflict, niciodata nu va mai fi ca inainte, nu-i despre eroism ci despre omul obisnuit care tanjeste pe buna dreptate sa se intoarca la cei dragi insa destinul e implacabil orice am face...
1 0
blacksea_rider pe 14 Octombrie 2018 22:09
Alain Delon in rolul unui dezertor din Legiunea Franceza care e angajat de OAS (Organisation armée secrète), sa rapeasca o avocata si s-o tina cateva zile in Alger,dar se indragosteste de ea si o ajuta sa evadeze.OAS este pe urmele lui.
1 0
cosmin742000 pe 30 Martie 2012 13:04
Un film excelent cu Alain Delon , la care singurul ce il am a ma plange e ca l-am vazut dublat ( ce-i drept profesionist) in engleza.
1 2
eduard_stratan pe 10 februarie 2022 16:07
Cosmine ce bine că te-au blocat pe acest site! Apoi în 2018 te-ai întrupat în blackmore si ai mai bântuit site-ul încă vreo 2 ani până te-au blocat din nou!
lili22 pe 08 Aprilie 2019 21:14
Probabil e bazat pe un caz real, asa reiese din film.
0 1

Spune-ţi părerea despre L'insoumis

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells