Katla

(2021) - Serial TV

Katla

Poster Katla Postere Katla

Sinopsis Katla

Katla

Erupția catastrofică a vulcanului subglaciar Katla dă peste cap o comunitate din apropiere atunci când misterele încep să răsară de sub gheață.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.0
Vezi pe Netflix

Caseta tehnică

Produs de

RVK Studios

Distribuitorul international

Netflix

Țara

Islanda

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Costirik pe 19 August 2021 21:48
Are cateva scene socante, dar si unele care iti insulta inteligenta. Chiar si asa, serialul e excelent, actiunea se dezvolta lent, dar nu plictiseste, personaje interesante, actori buni si mult mister, ceea ce e important la un serial de acest gen.Dupa cele 8 episoade ai senzatia ca povestea e incheiata, dar in acelasi timp parca mai vrei un sezon. Nu mi-a placut peisajul, sunt vulcanii superbi, dar sa traiesti pe langa ei e oribil :))
1 0
bistriz pe 03 Ianuarie 2024 22:00
Nordic / recomand
Bun, merita vazut.
Un film nordic: lent in actiune dar dens in traire. Atmosfera.
E foarte asemanator cu Fortitude (foarte bun prima serie; apoi... alte serii). Te poti gandi chiar la Solaris.
Nu cred ca ar fi bine sa continue. De altfel, ultimul episod e o dezbatere etica si o rezolvare a situatiilor (solutii diverse, complexe, bulversante).

0 0
ffilme.ro pe 31 Ianuarie 2023 07:22
O dramă islandeză încântător de ciudată
Această dramă islandeză are loc în și în jurul lui Vik, un orășel aflat la umbra Katla, un vulcan care erupe de aproximativ un an, amenințănd orașul. Majoritatea locuitorilor au fost evacuați, dar au mai rămas câțiva, inclusiv oamenii de știință care investighează vulcanul. Într-o zi se întâmplă ceva ciudat; se gaseste o femeie. E goală, dar neagră din cap până în picioare cu cenuşă. După ce cenușa este curățată, ea își dă numele și se potrivește cu cel al unei suedeze care a fost în Vik cu douăzeci de ani în urmă. Totuși, nu poate fi ea, deoarece este în viață și bine în Suedia... arată ca o versiune mai tânără a acelei femei și pare să aibă amintirile ei. Ea nu este ultima persoană găsită într-o astfel de stare; fiecare dintre ele par a fi o copie a cuiva; unii vii altii morti.

Mi-a plăcut foarte mult acest… citeşte

0 0
user-619e910235556 pe 06 Martie 2022 11:09
Pe scurt. Merita vizionat. Nota 9. In vara se anunță sezonul 2 (sper )????????
0 0
user-60fea86d5dbc5 pe 26 Iulie 2021 15:28
Un serial foarte bun, in care misterul se imbina cu emotiile si sentimentele umane distorsionate in timp de tot felul de evenimente. Folclorul islandez expus aici m-a impresionat foarte mult. Abiliatate regizorului de a aduce in prim plan complexitatea sufleteasca a omului expus vesnic greselilor si alegerilor greu de facut in viata, alaturi de fantasticul inexplicabil care intotdeauna ne-a atras, au facut din aceasta creatie o capodopera dupa pararea mea. Finalul a fost bine gandit si a reusit sa concluzioneze ca iubirea, precum si simpla acceptare a tot ce ni se ofera in viata, bun sau rau, alaturi de dorinta de merge mai departe in orice situatie este absolut tot ce conteaza.
0 0
lavara_laiarna pe 24 Iulie 2021 11:57
O abordare prea liniștită pentru un subiect surprinzător. .de bun.
0 0

Spune-ţi părerea despre Katla

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells