Generation Gap

(2008)

Conflictul dintre generații

Poster Generation Gap Poster Generation Gap

Sinopsis Generation Gap

Mai mult

Un bunic și nepotul său sunt despărțiți de peste patru mii de kilometri și două generații. Cel dintîi are ceva ce poate da. Cel de-al doilea trebuie să învețe ceva. Pe ambii îi așteaptă marea provocare a vieții. Bart Cahill este veteran al celui de-al doilea război mondial, decorat cu medalia Purple Heart. Locuiește într-un mic orășel, Greenville în statul Maine. Este un văduv ce ține nespus de mult la tradiție. Cea mai mare parte a timpului și-o petrece cu alți veterani ca…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.5

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
xerses pe 27 Iunie 2014 17:02
Un film bunicel, cu o actiune destul de usoara, ca pentru cei care nu vor sa urmareasca nici un fel de batalie, cearta sau alte scandaluri.
0 0
Yanaunu pe 18 August 2013 15:54
CONFLICTUL DINTRE GENERATII
UN FILM FOARTE BUN DAR DIN PACATE PT CEI CE STIU ENGLEZA ..................................CE S-A INTAMPLAT ASTAZI CU TRADUCEREA LA FILMUL "CONFLICTUL DINTRE GENERATII"DE LA ORA 14.20.AM INCERCAT SA INTELEG FILMUL IN ENGLEZA CACI ERA TRADUS DAR TRADUCEREA ERA FOARTE INCOMPLETA ADICA AVEA LOC O CONVERSATIE SI DOAR LA FINAL SE TRADUCEA ULTIMELE FRAZE.NU AM MAI VAZUT O ASA TRADUCERE PANA ACUM.
PACAT ERA UN FILM F BUN.ATI SARIT MULT DIN TRADUCERE DE PARCA CINEVA NU STIA SA TRADUCA SAU SE GRABEA.REVIZIONATI SI VETI VEDEA.

0 0

Spune-ţi părerea despre Generation Gap

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells