Foe

(2023)

Foe

Poster Foe Poster Foe

Sinopsis Foe

Foe

Hen (Saoirse Ronan) și Junior (Paul Mescal) exploatează o bucată de pământ izolată care aparține familiei lui Junior de generații întregi, dar viața lor liniștită este dată peste cap atunci când un necunoscut apare la ușa lor cu o propunere surprinzătoare.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.4

Caseta tehnică

Produs de

Amazon Studios

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
rosix pe 21 Noiembrie 2023 10:08
Filmul nu e rau dar baga la înaintare niste stereotipuri patetice progresiste: planeta e pe duca, la fel si viața familiei tradiționale care e mai degraba o puscarie pentru femei decat o sursa de implinire, întrucât, ce sa vezi, femeia căsătorita are de multe ori dorinte ascunse si numai un supra-om care înglobează si ceva AI poate sa le anticipeze si sa le o satisfaca pe măsură.
Ce sa-ti povestesc - familia vazuta ca sursa de plictis in timp ce planeta crapă. Daca tot crapă, unde a pleaca totusi Henrietta sa se plimbe si sa se autodescopere ??
Film la care trebuie privit activ si cu dedicare pentru a întelege ce se întâmplă

1 0
eduard_stratan pe 5 ianuarie 2024 16:34
Domnilor! Onorabili concetățeni! Fraților! - Iertați-mă, fraților, dacă sunt mișcat, dacă emoțiunea mă apucă așa de tare... suindu-mă la această tribună... pentru a vă spune și eu... Ca orice român, ca orice fiu al țării sale... - În aceste momente solemne... mă gândesc... la țărișoara mea... la România... la fericirea ei! la progresul ei! la viitorul ei! - Bravo! (2) - Fraților, mi s-a făcut o imputare și sunt mândru de aceasta! O primesc! Mă onorez a zice că o merit! - Mi s-a făcut imputarea că sunt foarte, că sunt prea, că sunt ultraprogresist... că sunt liber-schimbist... că voi progresul cu orice preț. Da, da, da, de trei ori da! - Bravo! (3) - Da! Voi progresul și nimic alt decât progresul: pe calea politică... - Bravos! - Socială...
Nirocino pe 5 ianuarie 2024 18:51
Bravos națiune! Halal să-ți fie! Să trăiești, coane Leonida și mata, nea Cațavencule! Și, dacă e anonimă, semnez și eu!
xerses pe 09 Ianuarie 2024 21:07
Nope! nu a fost nimic care sa ma surprinda in vreun fel. Emotie- zero.
1 1

Spune-ţi părerea despre Foe

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells