Balibo

(2009)

Balibo

Poster Balibo Postere Balibo

Sinopsis Balibo

Mai mult

Aceasta este o poveste adevarata, cutremuratoare. Filmul document Balibo (2009) a fost realizat pe seama unor fapte reale petrecute in anul 1975, atunci cand Timorul de Est a fost invadat de catre Indonezieni. Roger East este un jurnalist de invesigatii care se duce pe urma a cinci colegi australieni, ucisi miseleste de trupele de ocupatie. El este insotit peste tot de Jose Ramos-Horta, viitorul presedinte al acestui tanar stat care isi redobandeste independenta abia in 1999.

citeşte
Au contribuit la sinopsis-ul filmului: Bibi_TM, rozbonbon
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.0
Anthony LaPaglia Anthony LaPaglia Roger East Oscar Isaac Oscar Isaac José Ramos-Horta Nathan Phillips Nathan Phillips Malcolm Rennie
Damon Gameau Damon Gameau Greg Shackleton Gyton Grantley Gyton Grantley Garry Cunningham
Vezi toata distributia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
luciivan pe 26 Martie 2010 23:39
Un film superb ! Inspirat din evenimente şi fapte reale, ceea ce îl face foarte realistic ! Tine chiar de cultura generală să cunoşti aceste tragice evenimente din istoria Asiei. Merită văzut !
1 0
Get0dac pe 27 August 2013 18:15
Filmul prezinta drama locuitorilor Timorului de est si a unor jurnalisti australieni, executati pur si simplu de fortele indoneziene de ocupatie. Bun de vazut de catre pasionatii de istorie, sau de cei ce vor sa isi imbogateasca cultura generala... Regizorul putea explica totusi mai in amanunt, motivele agresiunii indoneziene, motivele pasivitatii lumii asa zis civilizate. Aproape 190 de mii de victime, ar fi meritat poate, o atentie mai mare comparativ cu cativa australieni.
0 0

Spune-ţi părerea despre Balibo

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Balibo
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells