7 invitaţii duble şi 7 exemplare ale romanului O simplă favoare, oferite de Vertical Entertainment

Stephanie (Anna Kendrick) este o mamică pasionată de vlogging, cu o viață liniștită și liniară. În momentul în care o cunoaște pe frumoasa și eleganta Emily (Blake Lively), intră într-o lume plină de glamour, elegantă și captivantă. Dar când Emily dispare subit, ies la suprafață secrete cumplite. Ce s-a întâmplat cu Emily? A dispărut cu adevărat?

Răspunde corect la întrebarea de concurs și poți câștiga o invitaţie dublă la thriller-ul O simplă favoare sau un exemplar al romanului care a stat la baza filmului.

Invitațiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din București, de luni până vineri. Câștigătorii afișați pe site pot merge la film cu buletinul și cu e-mailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care va conține perioada de valabilitate a invitației.

Din 14 septembrie, află misterul enigmaticei Emily în thriller-ul O simplă favoare. Blake Lively și Anna Kendrick te aruncă într-un vârtej de emoții, suspans și mister, într-un film undeîin spatele eleganței se ascunde trădarea, în spatele aparențelor se ascund cele mai întunecate secrete și unde cele mai delicate mâini pot îndrepta oricând spre tine o armă mortală.
Un film regizat de Paul Heig, bazat pe romanul omonim al lui Darcey Bell, distribuit în cinematografele din România de Vertical Entertainment. Hai la cinema din 14 septembrie!

jinglebells