Câștigă obiecte promoţionale originale sau invitaţii duble la blockbuster-ul Aquaman

Legenda spune că, într-o zi, un nou rege se va ridica pentru a uni lumea de la suprafaţă cu cea din adâncuri. Arthur s-a antrenat toată viaţă. S-a antrenat să fie războinic. Să fie cel mai bun. Dar nu e un lider. Jumătate fiu al pământului, jumătate atlant, aparţine ambelor lumi. Şi tocmai de aceea e cea mai bună alegere. Pentru că Atlantida a avut mereu un rege. Acum are nevoie de mult mai mult: de un erou.

Răspunde corect la întrebarea de concurs și poți câștiga una dintre cele 7 invitații duble la Aquaman sau obiecte promoționale originale.

Invitaţiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureştide luni până vineri. Câştigătorii afişaţi pe site pot merge la film cu buletinul şi cu emailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care va conţine perioada de valabilitate a invitaţiei.

Din 21 decembrie, regizorul James Wan îţi aduce un nou capitol din universul DC Comics: Aquaman. Un film epic, cu efecte vizuale copleşitoare, o producţie Warner Bros. Pictures distribuiţa în România de Vertical Entertainment. Cu Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe, Nicole Kidman şi Dolph Lungdren. Trăieşte experienţa Aquaman în 3D, IMAX 3D şi 4DX.
Hai la cinema din 21 decembrie!

jinglebells