- -
sub 5 voturi
Nume real: Michael Holbrook Penniman · Locul naşterii: Beirut, Liban · Data naşterii: 18.08.1983 (40 ani) · Ocupaţie: Solist, compozitor · Zodia: Leu

Biografie

Mika s-a nascut in 18 august 1983. Numele sau real este Michael Holbrook Penniman. Este originar din Beirut, Liban, dar s-a stabilit la Londra. Mika are patru frati, mama sa este libaneza, tatal sau american. A fost nevoit sa se stabileasca la Paris cu intreaga familie din cauza razboiului din tara natala. Se muta la Londra la varsta de 9 ani.

A studiat la Lycee Francais Charles de Gaulle, Westminster School si la Colegiul Regal de Muzica. Va parasi aceasta institutie pentru a inregistra...

mai mult
A contribuit la această pagină: yoana1997 Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Filmografie - coloană sonoră

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alexcretu75 pe 05 Septembrie 2010 13:12
E un compozitor si cantaret fenomenalllllllllllllllllllllllllllllllll.
2 0
ciprian34 pe 24 Iunie 2013 14:52
Un cantaret are a devenit cunoscut datorita piesei Relax,take it easy.
0 0
margott pe 18 Iunie 2013 00:03
Mika : nascut in 1983 in Liban, stabilit de la 9 ani in Marea Britanie. Talentat ca si compozitor, voce superba (a fost comparat cu Freddie Mercury), carisma, energie debordanta pe scena. In plus, prin anii '40 cand probabil nici parintii lui nu se nascusera, acelasi Mika a regizat 2 filme iugoslave (conform acestei pagini). Doua decenii mai tarziu, mai regizeaza doua si joaca el insusi in filme. Tot nenascut fiind.
Apropo de speculatiile c-ar fi gay despre care se vorbeste in biografie : yep, e gay. A confirmat anul trecut intr-un interviu.

0 0

Spune-ţi părerea despre Mika

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Best of Mika

Film Sa verom u Boga Film Podne Film Esalon doktora M. Film Bila sam jaca
Liste cu Mika
jinglebells