8.4 / 10
39 voturi
Locul naşterii: Tucumán, Argentina · Data naşterii: 19.01.1966 (56 ani) · Ocupaţie: Actor · Zodia: Capricorn

Biografie

Juan Soler, un bine cunoscut actor mexican, fost jucator de rugby si model, s-a nascut la 19 ianuarie 1966, in Tucuman, Argentina, sub numele de Juan Soler Valls-Quiroga, fiind primul dintre cei cinci copii al familiei Soler. Fiind adolescent a practicat rugbyul si a facut parte din echipa nationala a Argentinei. In ani '80 a practicat modelingul, dandu-i posibilitatea de a se integra in lumea artistica. In 1990 a avut roluri in teatru pentru copii, in Argentina, ca apoi in 1991 decide sa se mute in...

mai mult
A contribuit la această pagină: baby1703 Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
mihaelatb pe 07 Septembrie 2011 17:15
Fara indoiala argentinienii sunt niste barbati deosebiti. Spre deosebire de alti confrati ( Saul Lisazo, Miguel Varoni) el nu s-a preocupat si de dictie , astfel ca daca cei doi au luat lectii de dictie-prin natura imprejurarilor, fiecare in alt mod- Juan Soler nu a reusit sa scape de acest accent argentinian, care confera " castellanei " , vorbite de el , un defect major , ce nu i-a permis sa joace in telenovele importante.
Pacat , pentru ca in afara aspectiului fizic deosebit, are si un real talent actoricesc!

0 0
CRACIUN DANA pe 16 Mai 2006 16:37
eu am fost sunt si voi fi intotdeauna o fana super inraita a lui JUAN SOLER i-mi place la nebunie cum joaca in telenovele , cum arata cum se inbraca felul lui de a fi ,zambetul lui ce sa mai este un adevarat erou pt.DACA NU AS FI FOST CASATORITA JUR CA AS FI FACUT ORICE CA SA-L INTALNESC.
0 0
Arghir Genovica pe 19 August 2005 11:18
Este un actor foarte bun.iti transmite starea de spririt cu o mare naturalete, parca-si traieste rolul.Si, ceea ce este extraordinar, m-a facut sa am aceleasi sentimente si eu.
Rar mi s-a intimplat sa simt atata emotie ca la filmul acesta.

0 0

Spune-ţi părerea despre Juan Soler

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells