Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 14 Apr 2011, 17:06   #141
Rapture
Guru

Rapture

Send a message via Yahoo to Rapture
Textul e scris de mine, cu mana, iar culoarea a curs numai si numai cu vointa mea (mai ales ca fontul e cu tempera, iar tempera scoasa direct din tub nu curge).

Lucrarea asta este defapt un afis pentru un pseudo-concurs national. Tocmai ce-am plecat de la vernisaj si am ajuns acasa. Organizarea a fost extrem de proasta, iar al meu afis atarna prins in cuie pe simeze, cu o urma extrem de vizibila din cauza faptului ca persoanei careia i-am incredintat afisul mi l-a indoit in 2. La sfarsitul vernisajului/jurizarii, am vrut sa-mi iau afisul acasa, insa organizatorul m-a vazut, a venit la mine galant, si mi-a spus cat de incantat e sa ma cunoasca si cum aveam eu sanse foarte mari sa iau premiul 1 daca nu era acea urma pe afis. Desigur, am plecat de acolo cu un gust foarte amar...

Ah, si multumesc, libe.

Last edited by Rapture : 14 Apr 2011 at 18:45.
Rapture is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 14 Apr 2011, 19:06   #142
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

imi pare, sincer, rau... afisul era chiar reusit... incercand sa ma pun acum in locul tau, cred ca as fi paruit-o bine pe persoana care l-a indoit...
Old 14 Apr 2011, 19:10   #143
Rapture
Guru

Rapture

Ba nu cred ca ai fi facut asta. Mi-e profesoara si ma inteleg destul de bine cu ea. I-am comunicat situatia printr-un mesaj, deocamdata astept raspuns.

Last edited by Rapture : 14 Apr 2011 at 19:17.
Old 14 Apr 2011, 19:13   #144
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

oups... she's a teacher... un motiv in plus sa o paruiesti... in fond, ar trebui sa stie si ea ca asa ceva NU SE FACE !!!

(oricum, m-am certat eu cu multi profesori, si buni si rai... desigur, numai atunci cand simteam ca sunt foarte neindreptatita... )
oricum, ce e cel mai important e ca tu stii ca ai potential... si ca ai fost laudata. in rest, nah... mici greseli si erori sunt strecurate si la case mai mari.
Old 14 Apr 2011, 19:24   #145
Rapture
Guru

Rapture

Nu se cuvine, totul la limita bunului-simt. Prin cearta nu rezolvi chiar orice.

Da, am fost apreciata, dar numele meu pe o diploma nu strica deloc...si nici cativa banuti. Organizatorul cand a aflat situatia s-a oferit sa ma treaca pe mine pe locul 1, insa treaba nu miroase a bine. N-am incredere in omul asta (organizatoul), il stiu de foarte mult timp chiar daca el crede ca asta ar fi prima oara cand ne-am intalnit. In fine, am sa ma tin de el pana ce se rezolva treaba; nu este deloc corect ca munca mea sa fie in van din cauza unei greseli pe care eu n-am comis-o. Bine, munca mea nu va fi chiar in van pentru ca de fapt ce am facut eu a fost pentru mine si pentru nimeni altcineva.
Old 14 Apr 2011, 19:27   #146
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

iti tin pumnii si sper sa ajungi departe... defapt, sunt sigura ca o sa ajungi... ... and go on with the drawing... you rulllz
Old 15 Apr 2011, 19:19   #147
Kramer
Guru

Kramer

Send a message via Yahoo to Kramer
http://i53.tinypic.com/10z09qw.jpg
http://i51.tinypic.com/51ehco.jpg

asta ultimul e inspirat dupa o pictura de Dărăscu.
http://i53.tinypic.com/8ycqc5.jpg

Last edited by Kramer : 15 Apr 2011 at 19:22.
Kramer is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 16 Apr 2011, 14:49   #148
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

imi cer scuze, dar in ultima vreme tind sa fiu foarte critica.
Kramer, desenele sunt frumoase. Hasurile sunt incadrate cat de cat ok dar:

1. linia fetei in portret pare putin deformata.
2. al doilea desen e chiar interesant, chiar daca puteai foarte usor sa te mai joci putin cu el
3. al treilea desen imi pare putin cam pueril (ceea ce ma face sa te intreb, cati ani ai? )

per ansamblu e chiar wooow... si cu putina munca si efort chiar poti ajunge sa faci chestii mult mai complexe... talentul e, mai trebe munca si esti acolo
Old 16 Apr 2011, 15:08   #149
Cristina_
Guru

Cristina_

Originally Posted by dragonfly_drk:
imi cer scuze, dar in ultima vreme tind sa fiu foarte critica.
Kramer, desenele sunt frumoase. Hasurile sunt incadrate cat de cat ok dar:

1. linia fetei in portret pare putin deformata.
2. al doilea desen e chiar interesant, chiar daca puteai foarte usor sa te mai joci putin cu el
3. al treilea desen imi pare putin cam pueril (ceea ce ma face sa te intreb, cati ani ai? )

per ansamblu e chiar wooow... si cu putina munca si efort chiar poti ajunge sa faci chestii mult mai complexe... talentul e, mai trebe munca si esti acolo

LOL ce dura ai fost cu el
Cristina_ is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 16 Apr 2011, 15:11   #150
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

da, stiu... am si spus ca de la o vreme tind sa fiu foarte critica... poate pentru ca m-am inchis in casa de cateva zile si incep sa innebunesc... anyway, e critica constructiva... prin tot ce am spus acolo, incerc sa il incurajez pe Kramer sa devina mai bun... potential are, ce sa mai... si stiu ca nici eu nu sunt brici, dar nah... primesc acelasi gen de ciritici care ma ambitioneaza sa ma intrec pe mine insami... sper ca efectul sa fie acelasi si la el...
Old 16 Apr 2011, 15:49   #151
Kramer
Guru

Kramer

Send a message via Yahoo to Kramer
Criticile de genul asta sunt binevenite. Mai ales ca sunt obiective.

Al doilea desen a fost stricat de o profesoara stupida, care a crezut prima data ca reprezinta o casa deformata. Saraca!

Al treilea e o incercare nereusita sa copiez in creion un tablou al lui Darascu.

Multumesc pentru critici! Sper ca urmatoarea data cand mai pun un desen sa ai mai putine.
Kramer is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 16 Apr 2011, 15:54   #152
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

incearca sa il copiezi in carbune...
carbunele e mult mai misto si ofera mult mai multe posiblitati...

sper totusi ca nu am fost prea dura... si sper ca nu te-am speriat si o sa mai postezi pe aici...
Old 16 Apr 2011, 17:14   #153
Rapture
Guru

Rapture

Daca e vorba de obiectivitate, am sa spun si eu ceva. Libelulo, eu sper sa nu te superi. Te-am felicitat pentru initiativa, dar din cate am vazut, desenele pe care le-ai expus spre vanzare nu sunt cu mult peste ceea ce a desenat Kramer. De fapt ce a facut Kramer imi place mai mult, ale tale au un iz de kistch, si sunt demne de a le tine in portofoliul cu studii, cu incercari. Eu zic ca te pricepi mult mai bine la pictura, insa ti-as sugera sa studiezi mult desenul daca-ti place, pentru ca nu stai bine la capitolul asta .

le: Era sa uit. Pentru Kramer ar fi bine daca ar continua sa deseneze cu creionul, nu cu carbunele. Imo, cel mai bine te inveti sa desenezi cu creionul. Abia dupa o vreme, dupa ce ai invatat ce inseamna desenul si ai invatat sa-l stapanesti cat-de-cat, e recomandat sa incerci si carbunele. Nu e nevoie de pripa in desen, iar pasii nu trebuie sariti.
Acelasi lucru ti l-as recomanda si tie, libe.

Last edited by Rapture : 16 Apr 2011 at 17:41.
Old 16 Apr 2011, 18:59   #154
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

wooowwww, Rapture, you are so...
i like that.
si chiar daca mi s-a strans putin inima, trebuie sa recunosc ca ai dreptate si nu esti prima care imi face astfel de observatii...

oricum, in curand o sa incep si cursurile de desen... si o sa ma perfectionez. multumesc pentru sfaturi. you are sweet.
Old 16 Apr 2011, 19:27   #155
Rapture
Guru

Rapture

E o contradictie intre evil si sweet, presupun ca-s paradoxala .
E adevarat ca uneori criticele sunt ca un pumn sub centura, am avut si eu parte de ele in viata reala, dar am ajuns sa le apreciez mai mult decat orice chiar daca pe moment ma descurajeaza ca naiba. Pana la urma, critica sincera este un impuls, daca nu aveam parte de ea, nu evoluam.
Dupa cum mi-a spus al meu profesor cand a vazut ca am ambitie: "Eu nu iti voi spune niciodata ce ai facut bine intr-un un desen, eu iti voi spune numai greselile. De laudat sa te laude altii, eu doar te voi corecta".
Din cand in cand mai scapa si laude, fapt care linisteste. Oricum, imi pare rau ca au fost elevi (putin, ce-i drept) care au ajuns sa-l deteste pentru critica lui.

Zilele astea m-am hotarat sa ma apuc de studiat fiecare centimetru din corpul uman, vreau sa lucrez profesional.
Pana acum am facut numai ochiul:
1
2
3
4
Old 16 Apr 2011, 19:46   #156
Cristina_
Guru

Cristina_

Originally Posted by Rapture:
E o contradictie intre evil si sweet, presupun ca-s paradoxala .
E adevarat ca uneori criticele sunt ca un pumn sub centura, am avut si eu parte de ele in viata reala, dar am ajuns sa le apreciez mai mult decat orice chiar daca pe moment ma descurajeaza ca naiba. Pana la urma, critica sincera este un impuls, daca nu aveam parte de ea, nu evoluam.
Dupa cum mi-a spus al meu profesor cand a vazut ca am ambitie: "Eu nu iti voi spune niciodata ce ai facut bine intr-un un desen, eu iti voi spune numai greselile. De laudat sa te laude altii, eu doar te voi corecta".
Din cand in cand mai scapa si laude, fapt care linisteste. Oricum, imi pare rau ca au fost elevi (putin, ce-i drept) care au ajuns sa-l deteste pentru critica lui.

Zilele astea m-am hotarat sa ma apuc de studiat fiecare centimetru din corpul uman, vreau sa lucrez profesional.
Pana acum am facut numai ochiul:
1
2
3
4

Desenele tale imi amintesc de cartile cu anatomie din anu 1.
Old 16 Apr 2011, 20:20   #157
Rapture
Guru

Rapture

^ Ai facut facultate a de arte- grafica? :O

Si app, eu fac dupa niste carti de anatomie, iar dupa ce studiez putin, incerc sa fac singura partea pe care am studiat-o si sa-mi notez ce-i important.
Old 16 Apr 2011, 20:26   #158
Cristina_
Guru

Cristina_

Originally Posted by Rapture:
^ Ai facut facultate a de arte- grafica? :O

Si app, eu fac dupa niste carti de anatomie, iar dupa ce studiez putin, incerc sa fac singura partea pe care am studiat-o si sa-mi notez ce-i important.

Sunt la medicina anu 4 acum.
Old 16 Apr 2011, 20:28   #159
Rapture
Guru

Rapture

A, numai ca eu fac studiu dupa anatomie artistica .
Old 16 Apr 2011, 20:38   #160
ghost90
Guru

ghost90

Originally Posted by Cristina_:
Sunt la medicina anu 4 acum.

Unde?
ghost90 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread: