Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Film in general

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Old 21 Jan 2005, 14:11   #1061
ogto
Gandhi's Big Gun

ogto

Alien Hunter 6,5/10 Interesant...

School or Rock 8,5/10 Foarte misto. Una din comediile superioare... Un fel de Blues Brothers meets High Fidelity, muzica foarte buna. Incantator :happy:

Gross Point Blank 8,5/10 Face parte din aceeasi categorie ca School of Rock. SI filmul asta are muzica foarte buna. Love Cusak (both of them). Ma uitam la asta si SoR in paralel :happy:
Old 21 Jan 2005, 15:33   #1062
Lady_Skar
El Chewbaccabra

Lady_Skar

Send a message via Yahoo to Lady_Skar
The Forgotten 6/10

Awwwww, the widdle aiwiens wanted theiw mommy!!!
So cute. 8)
Old 21 Jan 2005, 17:53   #1063
BeNnY
Guru

BeNnY

Originally Posted by ogto:
Gross Point Blank 8,5/10

Grosse Pointe Blank (weird name)
Old 22 Jan 2005, 01:53   #1064
M_olecula
Guru

M_olecula

After The Sunset 6/10 - acelasi rol care a facut din Brosnan actorul filmelor de actiune de mana a doua . Salma Hayek... :love: . Damn , conducea masina cu "mobilul" :?

The Recruit 7.5/10 - un pic previzibil , pacino de nota 9
M_olecula is offline   sendpm.gif
Old 22 Jan 2005, 11:47   #1065
ogto
Gandhi's Big Gun

ogto

Ransom 8,2/10 Mel Gibson is THE MAN. Interesant film, bazat pe ideea "I won't do exactly what you tell me". Cateva faze geniale: "aparitia la tv ruled...

Valentin 8/10 Cute. Ma asteptam la ceva bullshity cu un copil minune, dar it's not that bad

Stupidity 8/10 Ma mir ca au dat documetarul asta la TVR. Foarte dur, dar misto.

Beverly Hills Cop 3 7/10 Yeah, sure, why not...
Old 22 Jan 2005, 13:00   #1066
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Bridget Jones - The Edge of Reason - 7.5/10 - funny, catchy, muzica frumoasa shi peisaje la fel ...

Finding Neverland 10/10
Old 22 Jan 2005, 18:34   #1067
Sm�agol-Gollum
The One and Only Gollum

Sm�agol-Gollum

proiectul Huxley - 5/10.....yeah right! laim!
Old 22 Jan 2005, 18:38   #1068
notorious
NBK

notorious

'edward scissorhands' - 9/10 - o film fantastic pt ochi (ca tot veni vorba pe 'blowup') si pt suflet. de o eleganta vizuala desavarsita, imagini de basm si culori ametitoare. dar si o parodiaca referire la 'frankenstein'.
Old 22 Jan 2005, 19:26   #1069
Longshot
Kingpin

Longshot

sjunde inseglet - bergman.nu-l mai vazusem pana acum.
nu stau sa insir adjective laudandu-l si descriind experienta.o sa spun doar ca partile de "parodie/comedie" din prima jumatate m-au cam dezumflat.si da, le-am inteles rostul.fascinant insa dupa jumatate, cu o imagine finala a mortii carand dupa el sufletele, de vorbesti singur.8/10.
Longshot is offline   sendpm.gif
Old 22 Jan 2005, 19:49   #1070
nume
the mithbuster

nume

Send a message via Yahoo to nume
'edward scissorhands' n-am depistat eleganta vizuala. Cuvinte mari pentru nimicuri, pomposenii gratuite.

Cat despre parodie ... cred ca a fost un mic accesoriu. Vorbe-n vant ca sa ne aflam in treaba. Exact asa cum spuneam.

On topic :
In the mood for love, wkw
Nu tin neaparat sa ma pronunt, asa cum observ la altii.
2046 mi s-a parut necesar si mult mai bun decat ITMFL. Imi pare rau ca nu le-am vazut in ordine inversa, dar am tot timpul din lume sa le revad. La 2046 vizionarea a fost un chin, pt. ca la cd-ul 2 subtitrarea nu era sincronizata cu actiunea, era decalata cu plus.
Oricum superbe. 2046 ma urmareste inca, tipul asta chiar e DJ.
O posibila notare e inutila ...
nume is offline   sendpm.gif
Old 22 Jan 2005, 22:03   #1071
obvious
Guru

obvious

the last temptaion of christ - 9.8/10
pentru:
-lectie de actorie la modul " ia uite cum le-a stralucit becul divin fix in crestet unor oameni".
-demitizarea si remitizarea superba
-monologuri la harvey keitel care si-a aratat o masura a craftsmanshipului actoricesc mult mai departe de diversi mister wolffi.
-fata lui willem dafoe care este o institutie in sine, fara sa mai punem la socoteala restul
-scenografie, scenografie, scenografie- nu inovatie, ci pastrare in tema perfect.
-scorsese. grrrr....

cat despre frida, vad ca a scris notoriuosu mai devreme..intr-adevar, se pare ca europe-east si eu am mai castigat un aliat in tabara julie taymor rules. intr-adevar, avem de-a face cu un estet in adevaratul sens al cuvantului, si nu cu un estetist ca in majoritatea cazurilor, un om care controleaza aproape draconic dar cu farmec tot procesul pana la produsul cinematografic finit. "frida" e un film superb. salma hayek arata ca e actrita, si doamne, cum mai arata, parca se razbuna pe toti ani de bobonica hispanica.goldenthal si chavela vargas rup sufletul cu muzica lor. vedeti "titus". acolo e adevarata julie taymor, la capacitate maxima..
sper sa aiba ocazia cat de curand sa iasa din biopic si din ecranizari psiheldelice. as fi curioasa...
Old 22 Jan 2005, 22:52   #1072
europe_east
Guru

europe_east

Din cat am vazut Taymor nu a mai facut alte filme decat Frida si Titus. Stie cineva, face teatru in restul timpului? Si daca da, unde?

PS: Eu tin sa-l felicit pe Notorius pentru faptul ca si-a atras atati polemizatori... A tabarat toata lumea pe el. Nu-i nimic, asa se cizeleaza omul. Da-i inainte Notorius, dupa vorba aia: If it doesn't kill you, it will make you stronger!!!
europe_east is offline   sendpm.gif
Old 22 Jan 2005, 23:12   #1073
notorious
NBK

notorious

Originally Posted by nume:
'edward scissorhands' n-am depistat eleganta vizuala

pare-mi-se ca nume este pregatit sa debiteze orice aberatie numai ca sa ma contrazica. tipul asta, de dragul meu, ajunge sa-si denudeze personalitatea (nu ca ar fi avut asa ceva de la bun inceput, decat poate cea a unui arici pogonici).

daca n-ai remarcat eleganta vizuala la 'edward...', inseamna ca l-ai vazut legat la ochi. sau cu nasul in borcanul cu gem, maestre.
Old 22 Jan 2005, 23:20   #1074
Cinemania
Cinemaniac

Cinemania

de obicei regizeaza musical-uri, mai ales pe Broadway, unde a debutat in 1996 cu Juan Darién (a primit 5 nominalizari la premiul Tony). A realizat urmatoarele piese de teatru: The Green Bird , Titus Andronicus, The Tempest and The Taming of the Shrew. A regizat The Transposed Heads si Liberty’s Taken, si a facut coregrafia pentru The King Stag. A regizat musical-urile The Lion King (2 premii Tony pentru regie si costume), The Magic Flute , Oedipus Rex(premiul Emmy), Salome si The Flying Dutchman.

momentan este ocupata cu piesaGrendel, pe care o va prezenta in curand la Opera din Los Angeles.
Old 22 Jan 2005, 23:21   #1075
Cinemania
Cinemaniac

Cinemania

mesajul anterior era pt europe_east
Old 22 Jan 2005, 23:22   #1076
notorious
NBK

notorious

Originally Posted by europe_east:
PS: Eu tin sa-l felicit pe Notorius pentru faptul ca si-a atras atati polemizatori... A tabarat toata lumea pe el. Nu-i nimic, asa se cizeleaza omul. Da-i inainte Notorius, dupa vorba aia: If it doesn't kill you, it will make you stronger!!!

cdespre ce polemizatori vorbesti ? daca te referi la MinRep (caz 'bowup'), sunt oricand dispus sa polemizez cu el: baiatul asta are cel mai mare potential de pe cinemagia. si suntem extrem de polite unul cu altul.

daca te referi la ambra blu, este normal - tipul atat de destept, incat aproape ca o face dintr-un automatism.

daca te referi la trepadusul de nume, gresesti. individul nu stie sa vorbeasca despre film. postarile lui se reduc la injurarea postarilor mele intr-un mod scandalos & vulgar (ma amuza) si la mistocareala fata de alti utilizatori (remarc ca nu ma injura doar pe mine, ci si pe... multi altii).

dar despre film, nema, este flescait ca o carpa de sters vase baiatul. si cand te gandesti ca-i abslovent de facultate... uita-te la ce-a 'scris' despre 'edward scissorhands'... adica ce-a 'scris', ca mie tot injuratura la adresa mea mi se pare ?

nu-l lua in seama, europe_east ! din cate-am vazut, tu esti cinefil avizat, cu bun-gust, cu condei propriu, in timp ce NUME (ca-l scrii cu majuscule, ca-l scrii cu litere mici, tot sters ramane) poate sa se certe sau sa injure gasca lui de prieteni, boschetarii de la marginea strazii, sa intre pe o linie telefonica pe care sa-si verse nervii, dar pe cinemagia este un baietas de zahar.
Old 22 Jan 2005, 23:32   #1077
europe_east
Guru

europe_east

Cinemania, sa traiesti... Asa raspuns nici ca speram.

Notorius, cuvantul "polemizatori" era ironic... Asa polemici... mai rar! Si ca sa schimbam subiectul, cel mai recente filme vazute de mine au fost:

Paris, Texas -- Wenders, o frumusete... Robby Muller cred ca trebuie sa fie pe prima pagina a manualului de Cinematography, daca o fi existand asa ceva.

All President's Men -- neinteresant

Ma pregatesc si eu sa vad 8 si 1/2... poate ma luminati voi cum e cu filmul asta.
Old 22 Jan 2005, 23:34   #1078
nume
the mithbuster

nume

Nu-mi ramane decat sa-ti dedic si eu doi banuti de arama , pe ca sa tii pui pe ochi.

Ce limbi poti sa tragi, ma uimesti ! :shock: Mai opreste-te, devii un glaspapir ambulant....
Old 23 Jan 2005, 00:03   #1079
nume
the mithbuster

nume

Originally Posted by europe_east:
Notorius, cuvantul "polemizatori" era ironic... Asa polemici... mai rar!
Houston, probleme ? Sa se transforme oare stahanovismul in securism?
Ce face america asta din om. :hmm:
Old 23 Jan 2005, 00:33   #1080
europe_east
Guru

europe_east

Originally Posted by nume:
Sa se transforme oare stahanovismul in securism?

Ce sa fie oare? Am cautat in DEX si n-am gasit. 'Securism'. Da' ma gandesc ca tre' sa fie ceva ascuns aici, ca tot e scris in italics. Voi vedeti-va de polemica in continuare, ca vad ca respecta toate regulile alea cu atacul la persoana ca principiu de baza.
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules