Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Fanatic

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 29 Dec 2003, 15:48   #661
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Originally Posted by TLD:
Originally Posted by Gaandalf:
Deci mie nu mi se pare deloc corect ... variantele extinse costa doar 26 $ iar la noi asha ceva nu ajunge pe piatza k-s D - suntem ROMANI!

mai obtzii shi reducere de 14% dk le comanzi ... this SUX! :evil:

http://www.amazon.com/exec/obidos/tg...227340-6000076
Lool! Gandalfe oricum iti iei din alte surse extendedurile... :lol:

Aici nu te contrazic deloc TLD
Old 29 Dec 2003, 15:56   #662
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

luatzi de aicea lectura ... material de citit ...

http://www.empireonline.co.uk/featur...ordoftherings/
Old 29 Dec 2003, 16:25   #663
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

o mica imagine TEASER inainte de vizionare ....

http://home.accglobal.net/~707727/im...king-lg-33.jpg
Old 03 Jan 2004, 02:46   #664
TuDy_^
Junior

TuDy_^

Pe cuvantul meu de onoare ca nu am mai vazut asa film de cand mama mo` fakut...pur si simplu` ii ceva de vis...o batalie nemaivazuta de vreo` 2 ore...si un final extraordinar plin de emotie!!!

Nu`mi mai fak absolut nici o problema ptr ca is 100% convins ca Oscaru`pentru cel mai bun film ii este asigurat...la fel si la efecte speciale...Matrixu` nici nu se compara...ii copil mik!!!

FANTASTIC!!! :lol:
Old 03 Jan 2004, 03:06   #665
ultras_sportul
Junior

ultras_sportul

Send a message via Yahoo to ultras_sportul
Ai dreptate....

Asa lupte visam eu sa conduc cand eram prin clasa a-I-a si citeam benzile desenate din Cutezatorii ce prezentau razboiul dintre Alexandru Macedon si getii de la nordul Dunarii...
Old 03 Jan 2004, 03:28   #666
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Oare de ce ma ia pe mine iar intuitzia shi ma face sa cred k de data asta acesti "haters" de pe FORUM ... nu vor avea nimik de criticat la filmul acesta (ATENTZIE - FRAZA PRECEDENTA A FOST O PROVIOCARE, O INSTIGARE LA A GASI MOTIVE TAMPITE, INUTILE SI NEFONDATE DE A CRITICA FILMUL) -

Povestea, muzica, actorii,emotziile, efectele, peisajele, durata - mi-au demonstrat k e cel mai tare din parcare ... dar de adaugat k acest film a avut initzial 4 ore shi 55 de minute ... kre vor aparea in varianta extinsa ... iar dk ma intrebatzi ce se va gasi akolo - hai sa va spun :

Saruman's demise at Isengard
How the Palantir ended up in the water
Doubtful Aragorn looking into the Palantir
Merry's pledges loyalty and service to Theoden
Gandalf confronting the Witch King
Denethor looking into the Palantir
Beregrond maybe??
Explaination of why Merry's sword hurt the Witch King
Eomer crying over the fallen Theoden
Houses of Healing
Begining of Eowyn and Faramir romance
The Mouth of Sauron at the Black Gates
Possible More relating to Aragorn and Arwen's marriage
NO Scouring of the Shire

It's 2 die 4 isn't it ? 4 55 mins ... nu-i asha k te cam streseaza situatzia ... mai avem de ashteptat doar un an shi ceva ... :o
Old 03 Jan 2004, 22:11   #667
Demona
your Worst Nightmare

Demona

Acum ca l-am vazut shi eu..ce pot sa spun? LOTR nu este un film...este o experientza...care trebuie traita intr-un cinematograf k lumea! LOTR - jos palaria!
Old 03 Jan 2004, 23:33   #668
irinna
Novice

irinna

Am ramas fara cuvinte....a fost pur si simplu superb!Niste momente cu adevarat extraordinare...asa ceva nu se uita niciodata
Old 04 Jan 2004, 13:10   #669
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Quote:
Mult nimic
Asteptat cu infrigurare de unii, cu blazare de altii si cu exasperare de cativa, putini (ca mine), ultima parte a "Stapanului inelelor" a ajuns, pufaind, la destinatie. Toate cele 3 ore si jumatate de vagoane! Ce ramane, acum ca intreaga oferta poate fi evaluata? Scurt spus: o monstruozitate.

Trilogia regizata de Peter Jackson e genul de mastodont cinematografic la care se-nchina fanii, cei slabi de inger si managerii Oscarurilor. A luat cateva premii si o sa mai ia. Daca s-ar da si un premiu pentru cel mai antipatic personaj, el ar trebui impartit intre Gollum si dl Frodo.

Primul apare, abuziv, si in aceasta a treia parte, cu acelasi monolog pe doua voci intre Gollum-ul bun si cel rau; senzatia e ca autorii au uitat ca ne-au mai administrat o portie in episodul 2 - sau se bizuie pe faptul ca noi am uitat. Ei bine, n-am uitat, si revenirea personajului e o mare plictiseala! Cat despre dl Frodo, jucat plapand de Elijah Wood, el nu face decat sa caste ochii mari sau sa lesine.

Problema nu e realizarea (coplesitoare, cu efecte speciale cu tot), ci cum s-o suporti - cand nu faci parte din secta celor pentru care "Lord of the Rings" e mai mult decat un pachet de 3 filme, e o religie. "Stapanul inelelor" functioneaza exact ca un joc pe computer, de aceea e jucaria preferata a pustilor. Povestea da impresia ca avanseaza, dar e o iluzie: iarasi dl Frodo privind speriat, iarasi "My Precious", iarasi un atac asupra unei cetati, cu catapulte si tot tacamul, si tot asa.

Unora, toata aceasta aglomerare de armate, peisaje virtuale si dialoguri nobile de doi bani li se pare pasionanta. In ce ma priveste, am incercat - cu disperare - sa ma leg de ceva, sa pot spune, in cronica de fata, uite, asta mi-a placut... N-am gasit nimic. Bine ca s-a terminat.
Alex Leo Serban
Libertatea
Old 04 Jan 2004, 13:52   #670
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Deci articolul tau a inceput exact asa cum trebuia : MULT NIMIC - ai aberat nimicuri...

Cine te-a fakut pe tine mah critic k pe bune tre sa zic k ai cam chiulit de la cursuri. Daca tot vrei sa faci o treaba cum trebuie eu propun seriozitatea - cel mai bun ajutor in a atinge scopurile.
Ce monstruozitate mey Alexe ? Singurele monstruozitatzi reprezinta articolele tale infecte pe care, te citez pe tine "PATHETIC LIFEFORM -WRITER WANNABE!", : "nu dau nici 2 bani"! Intr-un post de-al tau ai zis k eshti de acord cu cel care a zis k categoria celor kre vad filmul se imparte in 2 : cei care joaca Warcraft si Star Craft si uite ca din greseala am dat si peste "latura" asta de articol! Da pana la urma discutam cu mai marii Forumului si te-au fakut VARZA nu altceva decat VARZA CU CARNE - pana la urma filmele sunt facute sa scoata bani - asta este scopul lor nu ? Si daca se mai intampla sa pice bine la public de ce nu ?

Mentzionezi aiurea ca personajele lui Frodo si Gollum sunt antipatice ... de simbolism ai auzit in ( :lol: :lol: :lol: ) "marea ta cariera", de conflict interior sau de faptul ca pana si cel mai mic lucru si nesemnificativ poate schimba o istorie intreaga ? Tema regasita si in istoria noastra - da' nu pun mana in foc ca shtii asha ceva! Sacrificiu, Prietenie,Ura, Acceptarea Destinului, Frica Interioara, Dragoste, Loialitate, Lupta dintre Bine si Rau - sunt chestii care nu ca prind bine la public ... dar in ziua de azi aspiram la asha ceva pentru ca nu prea mai exista.

"cu acelasi monolog pe doua voci intre Gollum-ul bun si cel rau" - monologul este prezent si in partea a 2 a - si acel monolog - reprezinta de fapt conflictul interior si dorintza de salvare a lui Smeagol, amintirea fostului Smeagol, care iubea natura si viata; tocmai de aia pe internet a aparut un sondaj din care a reieshit ca majoritatea fanilor au fost impresionatzi de povestea lui Gollum - itzi mai recomand versurile de la Gollum's Song - Emiliana Torrini! Revenirea personajului este IMPERIOS ESENTZIALA - el cu Frodo sunt personaje principale - pentru ca intre ei 2 are loc conflictul final - tocmai de aceea inelul se topeste de abea dupa ce Frodo alege viata fara INEL!

Lord Of The Rings nu este nici o religie - este pur si simplu o ecranizare a unor carzti minunat scrise - un scris pe care nici daca ai avea varsta lui Gandalf = 7000 de ani nu l-ai putea egala ca "o tentativa nereushita" de scriitor!

Un film nemaipomenit care nu a ajuns decat 1/2 la noi - mai avem shi varianta Extinsa shi Decembrie 2006 - The Hobbit! Nu spun ca filmul este PERFECT - dar articolul tau m-a cam indispus! Dk ai chef de vreun conflict gen Dragon Ball Z - mai scrie articole despre Lord Of The Rings!
Old 04 Jan 2004, 16:47   #671
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

ma bucur k te-am indispus. nu esti singurul indispus de cronica mea - eu zic sa faceti un club :lol: i couldn't care less...
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 04 Jan 2004, 21:03   #672
Serghei
Guru

Serghei

Ba fratilor la cat sunt de beat si tot mi-a placut LOTR3.

ORICUM ULTIMELE 30 MIN nu au nici o valoare(Dom peter a ratat acilea)
Serghei is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 04 Jan 2004, 23:21   #673
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
mai, mie mi s-a parut foarte distractiva cronica lui als...sincer...si din pacate nu pot spune ca nu are intr-o oarecare masura dreptate...adica eu inteleg de ce nu i-a placut filmul...cand ma gandesc la ROTK si la Dogville, vad extrem de multe diferente din puctul de vedere al ideilor, constructiei de personaje, originalitate povestii, al modului in care evolueaza lucrurile...(am comparat cele doua filme nu pt ca ar apartine aceluiasi gen-pentru ca nu cred asta- ci pentru ca stiu ca unul nu i-a placut lui als, si celalalt da)...
LOTR este o poveste...iti plac povestile, iti place si filmul...eu fac parte din aceasta categorie...imi dau seama ca in afara de efecte speciale si scenariu, filmul nu are cine stie ce...dar mie mi-a placut...nu e cel mai bun film al tuturor timpurilor, nici macar al anului asta...si cu toate astea imi place...si am vaga senzatie ca o sa-l vad de foarte multe ori!

mie Elijah Wood mi s-a parut ca a jucat foarte bine...mi s-a parut ca avea niste ochi foarte expresivi...stiu ca in care e descrisa mult mai bine decaderea lui...si imi dau seama ca in film nu se putea ilustra foarte bine lucrul asta...si totusi el reuseste sa surprinda si dorinta de a pastra inelul, si nelinistea din final, si schimbarea de atitudine fata de Sam...pe mine m-a impresionat.
Old 04 Jan 2004, 23:58   #674
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Originally Posted by ricutza:
...(am comparat cele doua filme nu pt ca ar apartine aceluiasi gen-pentru ca nu cred asta- ci pentru ca stiu ca unul nu i-a placut lui als, si celalalt da)

deci m-am convins ce hal de critic este asta - un critic ar trebui sa fie obiectiv si sa gaseasca intr-un film defectele generale ... nu ceea ce nu-i place lui ca persoana...

VARZA!
Old 05 Jan 2004, 00:17   #675
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Sambata 3 Ianuarie a avut loc o mica intalnire NEOFICIALA a forumistilor la MultiPlex la Return Of The King si pe urma totul a continuat la Spring Time... unde totul a decurs exact asha cum trebuia ...

Ne vedem pe 26 februarie ...
Old 05 Jan 2004, 00:28   #676
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
mai, un critic de film vede multe filme...si ajunge sa nu mai fie impresionat de filmele care sunt doar dragute...eu obesrv si la mine ca nu ma mai pot bucura de unele filme de care multa lume se bucura....de exemplu: Spiderman...e tot o poveste, e bine realizat dar mie nu-mi place...pt ca am mai vazut o mie de filme de genul asta...probabil ca daca se va ecraniza tot ce a scris Tolkien o sa ma plictisesc la un anumit moment si de hobbiti si inele...dar momentul asta nu e acum!la als e...
Old 05 Jan 2004, 00:46   #677
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Nici io' nici Demona nu vom zice asha ceva vreodata despre filmul asta ptr k ea shi-a fakut tatuajul cu inscriptziile shi io imi fac cu numele meu in ELFA : "LAIVINDIL" ...

ALS m-a convins ... ce pot sa zic ... inca un varzau se adauga la super varzqa pretenii de pe forumul asta ... pana atuncea nu o sa mai zic sa :

KEEP THE PRIDE OF THE RING ALIVE!

don't worry i'll do it ...
Old 05 Jan 2004, 00:49   #678
TLD
Spirit of the System

TLD

Re: www.stapanulinelelor.net Primul site in domeniu din Roma

Originally Posted by old_blast:
www.stapanulinelelor.net

Tot ce v-ati dorit sa stiti si sa aveti despre Lord of the Rings.
Aveti la dispozitie TOATE CARTILE LUI TOLKIEN, MELODIILE, O GRAMADA POZE, POSTERE, FORUM, CHAT, SI MULTE ALTELE.
VA ASTEPTAM SA NE VIZITATI.
Pentru informatii si propuneri va stam la dispoziti [email protected]
Tu ce faci mai pe aici? Fiecare post reclama? Gata am priceput care-i site-ul... Acuma la fiecare topic o sa pui reclama?!! ABERANT!!
TLD is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 05 Jan 2004, 00:53   #679
ricutza
Babyface Killer

ricutza

exact la chestia asta ma gandeam si eu TLD!
Old 05 Jan 2004, 11:18   #680
Mifune
Senior

Mifune

Cred ca voi intra mai des de acum ca m-am distrat azi cum nu m-am distrat de mult cu post-urile celor car scriu pe aici! sa mentionam : Alex Leo Serban. :lol:

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules