Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Film in general

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Old 13 Apr 2006, 22:30   #4441
qwerty
Guru

qwerty

Send a message via ICQ to qwerty Send a message via Yahoo to qwerty
SECOND IN COMMAND (2006) nota 2/10-Filmat o parte din el in Romania.
Ambasada SUA este atacata de Militie iar Van Damme lupta din rasputeri sa o apere pana cand primeste intariri. :lol: Un film foarte prost facut.
Old 14 Apr 2006, 01:57   #4442
Nightwane
SadoMasoChrist

Nightwane

murder set pieces

extravagant si sublim dpdv al plotului. cred.
cred ca este vorba despre un nazist musculos care seamana oarecum cu dolph lundgren, care nazist iese cred dintr-un film de leni riefenstahl ca sa take his revenge upon, uhm, women. cred. adica da. dar problema e ca filmul e artsy fartsy in sensul prost. adica nu artsy fartsy ca naked blood. gory nu prea ea, da' are multe trimiteri la diferite filme horror de care mi-e lene sa vorbesc. bagati un ochi pe film daca va mananca in cur.
asa. apar o groaza de flashbackuri cu femei care fac pipi pe cai ferate. cred. adica pula mea, ca lk-am vazut pe sarite ca era boring si useless. da' oricum, poa sa fie ori despre nazistul care a iesit dintr-un film de leni reifenstahl exact ca in the purple rose of cairo al lu woody allen. pana mea. iconoclast filmul, nu altceva.
Old 14 Apr 2006, 09:35   #4443
Cinemania
Cinemaniac

Cinemania

Brewster's Millions (1985)

Delicios. Pryor e demential.
Old 14 Apr 2006, 14:18   #4444
crin3l
Guru

crin3l

Send a message via Yahoo to crin3l
Once upon a time in America - 9.5/10. Un film bestial , l-am urmarit fara sa ma plictisesc timp de 4 ore aproape , dar totushi spre rushinea mea nu prea i-am intzeles finalul shi ash dori sa ma ajute cineva in aceasta problema.
Old 14 Apr 2006, 15:33   #4445
crissis
Veteran

crissis

TERTIUM NON DATUR, filmul lui pintilie aseara la realitatea tv. farsa tragicomica ruinata in parte de finalul prea retoric si conventional. it had a point, though.
Old 14 Apr 2006, 16:16   #4446
qwerty
Guru

qwerty

Send a message via ICQ to qwerty Send a message via Yahoo to qwerty
YOURS, MINE AND OURS (2005) nota 7/10-o comedie destul de reusita.
Frank Beardsley a ramas vaduv si trebuie sa aiba grija de cei 8 copii ai sai pe care ii tot plimba dintr-un oras in alul datorita serviciului sau (comandant in marina).Intr-o zi se intalneste intamplator co o fosta prietena din liceu Helen North care si ea la randul ei a ramas vaduva si are 10 copii de crescut.
Old 14 Apr 2006, 17:22   #4447
GhitzaCartitza
Guru

GhitzaCartitza

Send a message via Yahoo to GhitzaCartitza
The Promise. Cine a suportat sa vada "Hero" si "Crouching Tiger, Hidden Dragon" va fi incantat de aceasta capO'dopera. Pacat ca sunt unele scene care aduc a "Kung Fu Hustle", de exemplu scena in care alearga sclavii in fata cirezii (prea desene animate). In rest e OK. O poveste de dragoste :love: si niste peisaje "mirobolante" .
Old 15 Apr 2006, 11:22   #4448
notorious
NBK

notorious

legaturi bolnavicioase - --7/10, am sa caut pe 'cinematografia romaneasca' pareri. aici e nici mai mult nici mai putin decat ok.

proof - in sfarsit am vazut si eu filmul care starnit re:galuri prin 'reublik'. 'proof' este pur si simplu un film bun (nu-i grozav, nu-i nici un rateu), ceva de care acum vreo 10 ani aveam parte constant, dar acum vedem din ce in ce mai rar... practic, merita vazut pt gwyneth paltrow, care face un rol excelent (mai bun decat cel din 'shakespeare in love', tot al lui madden, pt care a fost premiata atat de lacrimogen cu oscar), mai ales in duet cu anthony hopkins. insa, daca acest 'falling into madness' este bine dirijat si, mai ales in unele secvente (dialogul de la inceput intre paltrow si tatal ei mort sau cea in care ii citeste aberatiile scrise in caiet) chiar foarte credibil si convingator, ce ne facem, pana la urma, cand scenele de 'consiliere familiala' incep sa aiba iz de telenovela, cand personajele ajung stereotipuri iritante (sora mai mare protectoare, tanarul aiurit & fermecator) si cand toata miza filmului se reduce la nebunia (latenta sau confirmata a) personajului principal ??

kam putin... o bila neagra si pt freza lui gyllenhaal - parc-ar fi johnny bravo ! :shock:

mda, un fel de 'a beautiful mind' minus the 'beauty'.
Old 15 Apr 2006, 15:23   #4449
GhitzaCartitza
Guru

GhitzaCartitza

Send a message via Yahoo to GhitzaCartitza
Inside Man Nota 10 pentru nenea Clive si Denzel. Ostateci si negocieri... sau cum sa "jefuiesti" o banca si sa scapi. " " sunt puse pt. cei care l-au vazut.
Old 16 Apr 2006, 10:52   #4450
M0n0
Guru

M0n0

Send a message via Yahoo to M0n0
Hoodwinked - 7.5/10 varianta contemporana a povestii "Scufita Rosie" si e foarte foarte actualizata...si foarte americanizata...un film distractiv, amuzant, cu nuante de noir, muzical si alte alea, insipirat din alte filme cum ar fi: The Usual Suspect sau Triple X (bunicutza avand tatuat la ceafa 3 g-uri si nu numai prin asta aseamana).
Si mai amuzant e ca o sa auzit 4 variante ale aceleasi povesti, fiecare avand ceva in plus ceea ce e bine.
Eu unu recomand filmul, dar sa nu vad asteptati la o capodopera ca Incredibilii...

M0n0's blog
M0n0 is offline   sendpm.gif
Old 16 Apr 2006, 12:48   #4451
Cinemania
Cinemaniac

Cinemania

Terminator 3

Normal ca am avut asteptari putine de la filmul asta dupa ce s-a scris despre el. Dar nu stiu de ce dracu mi-a placut pana la urma .Nici nu indraznesc sa-l compar cu predecesoarele pentru ca nu are rost - in cel mai bun caz e o clona palida a acestora. Dar mai da-le dracului de comparatii. Mi s-a parut un film de actiune OK si il bag la guilty pleasures. :oops:
Old 16 Apr 2006, 21:00   #4452
MinRep
Legend

MinRep

Send a message via Yahoo to MinRep
Manhattan - 9/10: M-a impresionat mult mai mult decat ma asteptam. Okay, m-am lasat furat de muzica lui Gerswin de pe fundalul sonor si de imaginea in alb-negru foarte reusita, dar daca ar fi sa-l compar cu "Annie Hall" (cam cel mai apropiat Allen pe care l-am vazut), lui "Manhattan" i-as da castig de cauza.
MinRep is offline   sendpm.gif
Old 16 Apr 2006, 21:51   #4453
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

da Da DA!
'manhattan' beats 'annie...' any time!!
Alex Leo Serban is offline   sendpm.gif
Old 16 Apr 2006, 23:40   #4454
Nightwane
SadoMasoChrist

Nightwane

Scary Movie 4

In mod clar cel mai tare din serie. Mult peste primul (care e mult sub Shriek if you know...). 2 si 3 nici macar nu merita mentionate.
I had a good laugh desi some of the jokes fell flat. Macar nu a fost asa de basinos ca Date Movie.
Old 17 Apr 2006, 00:01   #4455
MinRep
Legend

MinRep

Originally Posted by Alex Leo Serban:
da Da DA!
Si, totusi, citeam acum ca "Manhattan" e unul dintre filmele personale care i-au placut cel mai putin lui Allen. Wtf is up with that?
Old 17 Apr 2006, 00:04   #4456
Leonard
alter-ego

Leonard

Send a message via Yahoo to Leonard
da Da DA!
nu. manhattan e cel mai jewish dintre filmele lui (apropo de discuþiile despre tezism ºi mesaje). ºi mai e ºi alb-negru. annie hall the best!
Old 17 Apr 2006, 00:26   #4457
MinRep
Legend

MinRep

Nu vad ce este atat de jewish in "Manhattan" si nu se gaseste in alte filme de-ale lui Woody. Cat despre comparatia cu "Annie Hall", pe acesta din urma nu l-as pune chiar in subsolul filmografiei lui Allen, dar cred ca as putea sa numesc mai multe titluri pana sa ajung la el.
Old 17 Apr 2006, 02:55   #4458
bellhop
Guru

bellhop

Originally Posted by Nightwane:
Scary Movie 4

In mod clar cel mai tare din serie. Mult peste primul (care e mult sub Shriek if you know...). 2 si 3 nici macar nu merita mentionate.
I had a good laugh desi some of the jokes fell flat. Macar nu a fost asa de basinos ca Date Movie.

ba foarte basinos la propriu, poate n-ai sesizat dar fulgerele extraterestre erau chiar...partzuri :sick: ;

some jokes were so painful, i felt pity for the poor writers duh, niste parodii mai chinuitoare decat scenetele grupului Divertis; plus lipsa unei sinergii se vede si in jocul actorilor secventele nu se prea leaga, "intrigile" si "motivele" aproape lipsite de noima, lipseste detasarea stilul everything goes and leads nowhere din primele, filmele parodiate sunt foarte putine, amicul din rolul lui Tom Cruise destul de stangaci, prea multe head-banguri si de prisos..;

mi-a placut parodia cu cei doi negri as gay cowboys si aparitia Tr-Ipodului extraterestru, dar overall si in general, cred ca stilul de comedie gen Hot shots si Naked Gun s-a cam expirat...;
Old 17 Apr 2006, 06:04   #4459
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

Originally Posted by Leonard:
da Da DA!
nu. manhattan e cel mai jewish dintre filmele lui (apropo de discuþiile despre tezism ºi mesaje). ºi mai e ºi alb-negru. annie hall the best!

ex-CUSE me?! wtf is that!?
adik un film a/n e automat mai prost k unu color??
naaah! subscriu cu ambele miini la ce-a spus minrep. habar n-am de ce nu-i place lui woody, treaba lui. are si el fitzele lui. poate se resfatza (btw, 'annie...' mi se pare cel mai rasfatzat/fitzos film al lui! ) cit dspr 'jewishness' - how about: allen e cel mai anti-jewish regizor din manhattan for a change? nu-l vad k ar privi cu oki f buni cultura in care s-a nascut... de-aici nevrozele & stuff.
Alex Leo Serban is offline   sendpm.gif
Old 17 Apr 2006, 07:13   #4460
europe_east
Guru

europe_east

Hai si eu cu o recomandare:

Thank you for smoking, 2005-- o comedie de zile mari, chiar ma mir ca s-a putut face un film atat de pro-fumat (mai putin catre final, unde o da la intors). cast de zile mari: William. H. Macy, Robert Duvall printre altii. Foarte reusit filmul.
europe_east is offline   sendpm.gif
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules