Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Film in general

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Old 22 Mar 2006, 18:30   #4261
Serghei
Guru

Serghei

Va vis et deviens-well...Mihaileanu nu-i Spielberg sa-si exploateze personajele pana scoate Oscar din ele,nici n-are in spate armate de profesionisti cat sa faca un film sa arate perfect,da' isi lasa personajele sa respire(de fapt personajul),mici divagatii care scot filmul din categoria tearjerker.

Lautrec-o biografie a lui Lautrec.Descriptiv si nimic mai mult.Genul asta de filme sunt pierdere inutila de pelicula.Filmele in genul "Guernica" al lui Resnais pack a better punch.
Serghei is offline   sendpm.gif
Old 22 Mar 2006, 18:51   #4262
BeNnY
Guru

BeNnY

Asa, deci, V for Vendetta. Poti sa mergi pe alegoria politica, de la V ca Ben Ladenul eliberator la John Hurt Bush-ul dictator, sau poti sa iei filmul asta ca filmul incredibil de bine facut ce e. Are subtilitate 0, dar, bizar, asta adauga farmecului filmului, tot ce e de spus si de inteles iese prin gura V-ului care pe la mijlocu filmului devine un pic V for Nobody Understands Me, dar nimic over the top. Oricum, John Hurt e monumental, l-au lasat sa tipe si sa-si tina discursurile hiperzeloase de dictator si a fost parca exact ce-i trebuia si astepta. Ritmul e naucitor, te lasa sa respiri doar cateva minute din cele 132 si te trezesti la sfarsit cand e aruncat in aer parlamentul Angliei pe muzica lui Tchaikovsky ca nu stii ce te-a lovit. Poate ca unii s-au cacat pe ei ca glorifica terorismul & co, be that as it may, it has a point. Iar V este probabil cel mai cool personaj de ceva timp incoa, mai ales ca la sfarsit nu-l demasca.

Si, ALS, de ce nu-i bun?
Old 22 Mar 2006, 18:57   #4263
gugushtiuc
Novice

gugushtiuc

Cet obscur objet du desir caruia personal i-ash da 9/10, ok poate ia ridicat un pic nota shi numai ideea ca e regizat de bunuel... dar chiar mi-a palcut ca a folosit doua actrite pt acelsi personaj, interesant procedeu shi cam unic din cate shtiu eu... ma deranjat ca la un moment dat toate coincidentele prin care se reintalnesc conchita cu tipul (nush cum il chema, am uitat, sincer) par cam prea cautate...

Casanova caruia ii dau cu indulgenta 7/10 pentru ca este prea blockbuster pentru gustul meu, pentru ca happy-end-ul este prea fortat... ce mai, hollywood pur, de amuzament shi relaxare e bun dar nu se inscrie intre filmele pe care ash vrea sa le revad...[/b]
Old 22 Mar 2006, 23:15   #4264
qwerty
Guru

qwerty

Send a message via ICQ to qwerty Send a message via Yahoo to qwerty
THE HUNT FOR EAGLE ONE (2006) nota 6/10-inca un film despre puscasi marini care de data asta sunt trimisi sa recupereze prizonieri capturati de reteaua Al-Qaeda.Ei isi indeplinesc cu scucces misiune si le distrug rebelilor si laboratorul de arme biologice.Actiunea e lipsita de intensitate pe tot parcursul filmului.
Old 23 Mar 2006, 12:21   #4265
Bulumulu
Prophet GT Series v1.07

Bulumulu

Send a message via MSN to Bulumulu Send a message via Yahoo to Bulumulu
vincent - mr.burton's first (so i heard) 10/10 just loved it.. sensibilitatea si comicul morbid de care da dovada t.b = :love:, or just some parts of it , cu alte cuvinte scurt, dar "impressive" si de un tragicomic care pute a originalitate... aka the beginning of a beautiful and quite prosperous friendship intre mr b si the cruel horror world of naive children, k sa zic asa
Old 23 Mar 2006, 12:53   #4266
KORBEN
Guru

KORBEN

@ beny
intrebi de ce nu e bun v for vendetta pe individul care a strambat de nas la sin city
Tell me what to do, tell me what to say
KORBEN is offline   sendpm.gif
Old 23 Mar 2006, 13:32   #4267
raptor
Leprechaun

raptor

korben, da tie de ce nu ti-a placut matrix de fapt?

http://www.youtube.com/watch?v=81bQJGafcjU
raptor is offline   sendpm.gif
Old 23 Mar 2006, 22:16   #4268
qwerty
Guru

qwerty

CHAOS (2006)-nota 9,5/10 - un film de actiune foarte bun.Wesley Snipes in rolul politistului corupt pune la cale un jaf cu ajutorul partenerului sau interpretat de Jason Statham.Teoria haosului e desconspirata de un detectiv foarte tanar (Ryan Phillippe),insa prea tarziu.
Old 24 Mar 2006, 01:32   #4269
KORBEN
Guru

KORBEN

@ raptoru
de fapt mi-a placut matrix filmul
destul de mult
am detestat, la fel de mult matrix trilogia, inutila si flatulenta
si oricat mi-ar fi placut matrix filmul tot zik ca este oribil de over-rated.

in cu totul si cu totul alta ordine de idei
the new world 5/5
nostalgie a paradisului
suna pompos, nu>?
asa e si filmul
cinematografie mistica si glorioasa,
cinema auto indulgent si reflexiv cum numai pe malik il tine sa arunce pe ecran
incoerent si deficitar in dialog dar uber-compensatoriu la capitolul voice over-ul filozofant

desi 100% malik, cred ca o descriere gen "sokurov face un remake corcit dupa 1492 si barry lyndon" ar fi destul de potrivit.

hipnotic si magic, sustinut puternic (poate prea puternic, pe alocuri chiar ingrosat) de coloana sonora

fascinant si ca twist pe care il da povestii (bizar de asemanatoare ca feeling de l'histoire d'adele h, truffaut, parca) si ca Cinema imperfect dar ireprosabil.
Old 24 Mar 2006, 04:45   #4270
bellhop
Guru

bellhop

Bloodrayne (2005)
blood sucking orgies si alte gretzosenii;
vroiam doar sa vad cum mai evolueaza franciza mioritica-vampirica, duh..zero barat!

nu-l rata, Korben! :hmm:
Old 24 Mar 2006, 10:41   #4271
qwerty
Guru

qwerty

THE RINGER (2005) nota 9/10 -Johnny Knoxville interpreteaza rolul unui tip de treaba care in urma unei situati neprevazute are foarte mare nevoie de bani pt a putea plati o operatie.La insistentele unchiului sau se hotaraste sa participe la olimpiada pt handicapati in care vede un bun prilej de a face rost de banii necesari operatiei.
O comedie foarte buna la care nu ai cum sa nu razi.
Old 24 Mar 2006, 15:55   #4272
notorious
NBK

notorious

de battre mon coeur s'est arrete - destul de ok daca-l iei ca atare, destul de putintel tinand cont ca a fost in competitie pt leul de aur la berlin. are multe momente reusite, dar, per ansamblu, e overdone ca regie. putin artificializata alegerea prapastioasa a personajului (jucat de ripul din 'l'auberge espagnol'): pe o muchie ai o cariera de pianist, pe cealalta e moarte sigura, pierzanie, bla-bla-bla. merita vazut (si) pt prestatiile actoricesti.
Old 24 Mar 2006, 16:27   #4273
KORBEN
Guru

KORBEN

Originally Posted by bellhop:
Bloodrayne (2005)
blood sucking orgies si alte gretzosenii;
vroiam doar sa vad cum mai evolueaza franciza mioritica-vampirica, duh..zero barat!

nu-l rata, Korben! :hmm:

il azm pe lista de ceva timp dar pana acuma nam dat decat de o copie foarte inferioara calitativ.

inutil sa spun ca daca nu este (destul de) "gretos" numele tau va trai de-a pururi in infamie.
Old 24 Mar 2006, 16:34   #4274
Nightwane
SadoMasoChrist

Nightwane

Iti zic eu cum e: nu e sangeros deloc. vazut juma din el si dup-aia batut vecinu' cu telecomanda ca a bagat mizeria asta de film.
Old 24 Mar 2006, 20:14   #4275
GhitzaCartitza
Guru

GhitzaCartitza

Send a message via Yahoo to GhitzaCartitza
Ultraviolet este ultraprost. N-am rezistat pana la final. Dupa esecul Aeon Flux Nu mai era nevoie de un asemenea hal de ultraporcarie. M-am ultraenervat. 0/10
Old 24 Mar 2006, 21:13   #4276
qwerty
Guru

qwerty

TRISTAN + ISOLDE (2006)Nota 6/10-ma asteptam la mai mult de la acest film.Povestea de dragoste e foarte simpla si banala.Isolde e conturata ca o curva care si-o tragea cu Tristan de cate ori ava ocazia.
Old 24 Mar 2006, 21:51   #4277
gionloc
Guru

gionloc

dog days
ulrich seidl

credeam ca exista un singur regizor austriac, Michael Haneke, si ca austriecii fac filme numai in afara tarii lor... la fel cum filmele frantuzesti dupa noul val is bune daca is facute de regizori din afara hexagonului (in afara lui Jeunet si, pe undeva, a lui Noe).

un batranel care-si cauta sotia decedata in imaginata prospatura menajera...
un cuplu care-si pierde fiica si se pierde pe sine fara a desparti locuinta. aventura ei cu un maseur...
un club pentru esanjisti...
o aparenta solista intr-o manifestare amoroasa coplesitoare sub amenintarile prietenului iubitului ei...
un cuplu tanar intre gelozia lui, imposibilitatea lui de a intelege ce inseamna relatie din cauza infidelitatii cu care este intampinat de fiecare prietena pe care o are...
o tinara bolnava mintal cautand sa calatoreasca in diverse masini si stiind top tenul fiecarui domeniu monden...
un instalator de sisteme de alarma...
puncte de vedere
cu totii/toate se intalnesc intr(-)un fel de 'austrian beauty'...

un sigur 9.5/10
gionloc is offline   sendpm.gif
Old 24 Mar 2006, 22:21   #4278
M0n0
Guru

M0n0

Send a message via Yahoo to M0n0
Paradise Now - 7/10 e un film puternic d.p.d.v. politic cu un impact pe masura, asta daca stii ce se intampla in film...aici e vorba despre un simplu cetatean arab care se trezeste ca vrea sa se faca un terorist, kamikaze terorist (suna mai misto). E extrem de plictisitor in prima parte, pana ajunge la partea cand iti dai seama ce fac ei de fapt...de acolo cam iti dai seama cum o sa se termine...eu unu am vrut sa vad o explozie superba la sfarsit, dar nu am avut noroc...si pentru asta ii dau nota 7...chiar 6.5 pentru prestatia destul de transparenta a actorilor...

M0n0's blog
M0n0 is offline   sendpm.gif
Old 24 Mar 2006, 22:33   #4279
ogto
Gandhi's Big Gun

ogto

in ultimul timp als nu crede ca e nevoie sa-si justifice o opinie de genul "filmul e prost" si nu tine cont de chestii de genu "MIE nu-mi place filmul, dar nu pot sa zic ca e un film prost".

dar aici nu exista oameni care sa aprecieze si sa inteleaga o cronica de als...
poate notorous

pt cei care doresc cronici si opinii de als justificate, sa citeasca in ziare, reviste si sa-l vada in emisiuni. No free samples.
Old 24 Mar 2006, 23:21   #4280
qwerty
Guru

qwerty

FAILURE TO LAUNCH (2006) nota 3/10.Doi bosorogi incearca din rasputeri sa-l scoata din casa pe fiul lor de 34 de ani (Matthew McConaughey) si angajeaza o profesionista (Sarah Jessica Parker)ca sa faca acest lucru.
Prestatia celor doi actori principali e jalnica nota 1,am dat totusi 3 pentru ca tipul a fost muscat de mana de un delfin de o iguana si de inca ceva dar nu mai stiu acuma ca mi se inchideau ochi de somn.
Fanii filmelor DEUCE BIGALOW-EUROPEAN GIGOLO si THE 40 YEARS OLD VIRGIN o sa-l indrageasca pentru ca e facut din acelasi material.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules