Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Film in general

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Old 27 Sep 2004, 07:26   #301
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Crouching Tiger ... 9/10 (10/10 ptr Hero)
Mrs. Doubtfire - 8/10 - ptr prestatzia lui Robin Williams (in special interviul cu asistenta sociala shi imitarea vocilor :lol: )
Wishmaster 2 - funny! 3/10
The Big Hit - 6/10
Taking Lives - 7/10 - wooohooo 4 Jolie :love:
(final neashteptat la taking lives kre mi-a placut - nu enorm - avand in vedere faptul k totzi au spus k e cea mai mare prcarie ku Jolie. I say: bull crap! )
Old 27 Sep 2004, 13:55   #302
Pinky
Guru

Pinky

Originally Posted by MinRep:
Poirot: Five Little Pigs - 8/10: Unul dintre preferatele mele din seria cu David Suchet... Genial filmat si dozat, el este un fel de "Rashomon" politist, cu o crima si zilele premergatoare acesteia povestite de cinci oameni diferiti. Poirot se joaca cu amintirile acestora, cu minciunile si interpretarile gresite, ajungand la adevar prin deductii logice. O crima crezuta rezolvata si adevaruri recunoscute de toti sunt demolate Bine, misterul adevaratul criminal dadea farmec lui "Rashomon" (si lui "The Outrage", daca tot suntem aici), dar in "Five Little Pigs" farmecul se numeste Poirot!

Intr-adevar foarte bun. Mi-a placut, ca de obicei, David Suchet... este exact asa cum mi-l imaginam eu pe Poirot cand citeam cartile Agathei Christie. As zice chiar un 8.5, cu toate ca i-am simtit lipsa lui Hastings
Old 27 Sep 2004, 21:43   #303
Sm�agol-Gollum
The One and Only Gollum

Sm�agol-Gollum

Vampires - 5/10
American History X - 8/10 - wow. aproape ca am plans la filmul asta!
Old 27 Sep 2004, 22:37   #304
tyler_durden
Novice

tyler_durden

Send a message via Yahoo to tyler_durden
in ultimul rand am inceput sa vad cate 2 filme deodata ca sa fac fatza.deci ultimile 3 ar fi>laws of attraction 6/10,envy 5, dark blue 6.ultimul film pe care l-am vazut acu o sapt si care chiar mi-a placut a fost immortel,desi aproape toti care l-au mai vazut au zis ca e nasol ca animatia e de copii etc.mie mi-a placut,mai ales povestea din spatele animatiilor.pana ma dorm cred ca o sa mai vad bourne supremacy asa ca sa nu vorbiti de el in seara asta.ce m-a dezamagit in ultimul timp>the terminal, ladykillers si .... atat, nu mai stiu ca nu am lista in fatza.
tyler_durden is offline   sendpm.gif
Old 27 Sep 2004, 22:41   #305
Leonard
alter-ego

Leonard

Send a message via Yahoo to Leonard
bine ati venit pe forum, d-le Durden :)
Old 28 Sep 2004, 09:17   #306
K's
Guru

K's

doua bucati Kim Ki-duk:
The Isle - 7,5
Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring - 8
+
Vacas, '91 - Julio Medem (Lucia y el sexo) - 7,5
Old 28 Sep 2004, 11:20   #307
M_olecula
Guru

M_olecula

Around The World In 80 Days .... 7.5/10 , comedie spumoasa care nu te plictiseste deloc , mai ales ca calatoresc in toata lumea !!!!!
De urmarit fata lui Arnold in film :lol: ... m-a bufnit un ras cand l-am vazut !!
Owen Wilson cu glumele si farmecul propriu si... nasul sau...
Luke Wilson pe post de inventator.... doamne :lol: :lol:
Sammo Hong (Expertul) are si el un rol episodic dar de bun augur
Si in ultimul si cel mai important rand Jackie Chan care face cam tot filmul !!!!!!
M_olecula is offline   sendpm.gif
Old 28 Sep 2004, 12:58   #308
notorious
NBK

notorious

'andrei rublyov' - 9/10 - ah, de ce ma duce cu gandul asa a la 'mesterul manole' ? tarkovski este mai pasionant ca niciodata, zic eu: surprinde toata implicarea, toata suferinta, toata patima unui 'creator', il proiecteaza intr-un timp mitic, ii creeaza portretul unui pelerin, unui slujitor al lui dumnezeu (este extraordinara scena de blasfemie de pe malul raului, atacul tatarilor, nu in ultimul rand anatoli soljenitin). cam lung, ce-i drept (eu am vazut totusi varianta de 2h54min., nu cea de 3h35min. !!)

'taxi driver' - 9/10 - nu este chiar cel mai bun scorsese, dar jocul lui de niro, touch-ul regizoral, realismul expunerii, felul in care cade in nebunie personajul lui de niro fac toti banii! ce m-a deranjat a fost finalul, idealizat, aproape ireal, un fel de martirizare a unui om normal devenit, involuntar, 'gunoi' ca si celelalte scursuri pe care le vana... sa fie manevra scorsese ?

'seven samurai' - 8/10 - cam 'overrated', zic eu... excelent povestit (dar cam poncifa punerea in scena pt kurosawa), inferior lui 'rashomon', stralucit inscenat si construit. ramane cel mai 'kurosawian' film facut vreodata... ah, si jucat, desigur, cu acelasi cabotism bine prelucrat al lui mifune ca si in 'rashomon'.

'cei sapte magnifici' - 6.5/10 - awch! cat de tare se pot vulgariza operele lui kurosawa! scapa total misterul, epicul, stilul lui '7 samurai'. un western interesant de vazut pt distributie - o geniala gaselnita pt prezenta lui yul brynner in rolul principal, pt steve mcqueen, o eroare in schimb pt bronson - dar si pt pertinentul discurs despre curaj & responsabilitate. inscenarea in schimb sufera de lipsa de originalitate si actiunea in sine este plata ca lunca dunarii... pacat!

'mystic river' - 7.5/10 - in sfarsit l-am prins si eu pe video. excelent jucat (mai mult de tim robbins decat de sean penn, dar si de subestimatul kevin bacon, si de mg harden), dar inscenat fara fantezie, plat si facut dupa toate canoanele dramei psihologice a anilor '80, cu exceptia unui twist final demn de luat in seama.

'circul' - 9/10 - mie mi-a placut mai mult decat 'modern times', mai ales ca chaplin se simtea si el evident (!) mai in largul lui aici la circ... :lol: memorabil. astept sapt viitoare (desi nu stiu daca o sa-l mai pot vedea) 'marele dictator'.

'ring 2' - 5/10 - o harababura, n-am inteles mai nimic din el. (la un moment dat, de altfel, nici nu m-am mai obosit sa-l inteleg.) a avut cateva faze 'scary', dar dupa ce l-am inchiriat de 'hm&f' mi-a vanit sa-l arunc pe fereastra...
Old 28 Sep 2004, 13:05   #309
notorious
NBK

notorious

ah, am uitat de:

'harry potter si prizonierul din azkaban' - 8/10 - dragut, eu zic ca-i cel mai bun din toate trei , partly meritul lui cuaron, partly al lui michael gambon (sic!).
Old 28 Sep 2004, 13:16   #310
MinRep
Legend

MinRep

Send a message via Yahoo to MinRep
The Circus - 9/10: nu l-am mai vazut pana acum, dar il vad ca pe unul dintre cele mai bune Chaplin-uri, desi nu atinge nivelul pe care il ating "City Lights" si "Modern Times". Frumos finalul cu Charlot parasind cercul (si simetria filmului, care este...)

+

Godzilla vs. Megalon (vazut la Mystery Science Theater 3000) - 1/10: adica minimul, in perceptia mea! Penibil, plictisitor, ridicol, bine ca poantele facute de Joel si robotii lui erau reusite din cand in cand.
MinRep is offline   sendpm.gif
Old 28 Sep 2004, 17:29   #311
Nightwane
SadoMasoChrist

Nightwane

Originally Posted by notorious:
'ring 2' - 5/10 - o harababura, n-am inteles mai nimic din el. (la un moment dat, de altfel, nici nu m-am mai obosit sa-l inteleg.) a avut cateva faze 'scary', dar dupa ce l-am inchiriat de 'hm&f' mi-a vanit sa-l arunc pe fereastra...

ce nota mare i-ai dat lu' Ringu 2 ... merita un 3 si Ringu 0(sper sa il eviti) merita exact cifra din titlu...0 adica
Old 28 Sep 2004, 22:47   #312
Lady_Skar
El Chewbaccabra

Lady_Skar

Send a message via Yahoo to Lady_Skar
The Princess Bride

Wow. Loved it! E facut in 1987 si este un fel de parodie a filmelor cu aventuri/basme. Dialogul este foarte corny dar se potriveste filmului. Cary Elwes este Westley care trebuie sa o salveze pe iubita lui Buttercup. (DA! Buttercup) care este fortata sa se marite cu printul Humperdink (Oh crap!). Povestea e tampita recunosc, dar filmul este foarte haios si Elwes cel putin chiar da dovada de talent actoricesc. Buttercup este jucata de Robin Wright (inainte de a fi Penn) si apare si Billy Crystal care spune cea mai tare replica a filmului:

"Oh he's not dead, he's mostly dead. When he's mostly dead, he's still a little alive. When he's dead-dead there's only one thing you can do. Look in his pockets for loose change."
Old 29 Sep 2004, 00:13   #313
Gioana
Novice

Gioana

man on fire a fost interesant...marc anthony e bun actor,nu doar cantaret..dar lui denzel, rolul nu i s-a potrivit asa bine..el e genul mai dur..nu care se inmoaie din cauza unei fetite
nota 8.50[/i][/b]
Old 29 Sep 2004, 08:45   #314
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Originally Posted by Gioana:
man on fire a fost interesant...marc anthony e bun actor,nu doar cantaret..dar lui denzel, rolul nu i s-a potrivit asa bine..el e genul mai dur..nu care se inmoaie din cauza unei fetite
nota 8.50[/i][/b]
Cate filme cu Denzel ai vazut ? nu prea multe dk zici asha ceva despre Denzel.

Cruel Intentions 3 - :lol: & :sick: @t the same time.
-000,0001/10
:lol:
Old 29 Sep 2004, 10:39   #315
cherryblossom
Guru

cherryblossom

Dintre filmele pe care le-am vazut recent, as aminti "Fuking Amal" (aka "Show Me Love"), un film suedez regizat de un tip Lukas Moodysson. Nu va speriati, scrie Amal, nu altceva, iar asta este un mic orasel de provincie din Suedia, un loc plictisitor unde nu se intampla niciodata nimic. Povestea este despre doua adolescente asa-zis lesbiene, Elin si Agnes (la 14 ani, e totusi cam devreme sa descoperi ca esti lesbiana). Agnes este genul de eleva tocilara, fara prieteni, iar Elin este exact opusul, adica vedeta liceului, cu o gramada de prieteni si favorita baietilor. Sar peste alte amanunte, cert este ca in final cele doua ajung sa admita faptul ca sunt atrase una de cealalta, in ciuda oprobiului tuturor. Mi-a placut faza de la final, cand cele doua ies din buda tanandu-se de mana, iar Elin, cu foarte mare nonsalanta, le spune colegilor care se uitau uimiti ca "se duc sa faca sex". Ajunse acasa la Agnes, isi toarna amandoua cate un pahar de lapte cu cacao, si incep sa schimbe pareri despre cata cacao trebuie pusa in lapte astfel incat sa fie cat mai bun. Marfa!
Old 29 Sep 2004, 12:28   #316
KORBEN
Guru

KORBEN

circul 6/10 poate nu eram io in dispozitie de chaplin....
nu m-a atins mai delok
arsenic & old lace 10/10
ha ha ha ha
probasbil cel mai bun film cu carry grant
Tell me what to do, tell me what to say
KORBEN is offline   sendpm.gif
Old 29 Sep 2004, 19:10   #317
raptor
Leprechaun

raptor

Padurea-film unguresc superb,grozav nu stiam k vecinii sunt in stare de asa ceva.Mi-a placut in mod special partitura betivilor si cosmarul tipei...musai de revazut. 8.5
The Black Knight-efectiv nu aveam altceva de facut la ora aia. 3 (dar numai pentru ca martin lawrence mi-e foarte simpatic in rest o porcarie de feelm).

http://www.youtube.com/watch?v=81bQJGafcjU
raptor is offline   sendpm.gif
Old 29 Sep 2004, 23:29   #318
K's
Guru

K's

Originally Posted by raptor:
Padurea-film unguresc superb,grozav nu stiam k vecinii sunt in stare de asa ceva.Mi-a placut in mod special partitura betivilor si cosmarul tipei...musai de revazut.
A nu vedea padurea din cauza copacilor.
Metafora a comunicarii amputate de receptor- in fiecare caz, devine monolog al diferitilor (cu toate astea cazuri exceptionale) locuitori ai Budapestei, ale caror drumuri se intilnesc in padure, la foc (simbol al purificarii). Este unul dintre cele mai bune filme pe care le-am vazut anul asta (incluzind cele de la tiff). 9
Cu ocazia asta, ma bucur de faptul ca Asociatia Moebius a cumparat un cinematograf din Cluj- asa ajung si filme cu pulpa aici.
Old 30 Sep 2004, 01:07   #319
Gioana
Novice

Gioana

[Cate filme cu Denzel ai vazut ? nu prea multe dk zici asha ceva despre Denzel.

am vazut destule filme cu el..ca nu ma apuc de facut afirmatii gratuite
nu am zis ca nu e actor bun,doar rolul nu i s-a potrivit perfect
oh come on...omu lacrima cand vedea pletele blonde ale fetitei si cand ii auzea glasul cristalin: creasyyyyy
plus ca era un criminal care descopera ca nu e bine totusi sa ucizi si sa bei pana te faci clampa....ci e bine sa citesti biblia si sa iubesti copii
lacrimogen 100%
nu e de el
Old 30 Sep 2004, 09:40   #320
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Originally Posted by Gioana:
am vazut destule filme cu el..ca nu ma apuc de facut afirmatii gratuite.
nu am zis ca nu e actor bun,doar rolul nu i s-a potrivit perfect
oh come on...omu lacrima cand vedea pletele blonde ale fetitei si cand ii auzea glasul cristalin: creasyyyyy
plus ca era un criminal care descopera ca nu e bine totusi sa ucizi si sa bei pana te faci clampa....ci e bine sa citesti biblia si sa iubesti copii
lacrimogen 100%
nu e de el
Dupa mesajul asta nu pot spune decat k nu ai intzeles filmul absolut deloc. Ergo: there' no use in trying 2 explain mooore!
Toodles!

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules