Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Film in general

Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06 Feb 2006, 20:52   #3901
GINEL2K
Novice
 
GINEL2K
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 13
ultimele filme vizionate sunt:
-along came polly
Ce poate iesi din intalnirea unui barbat fricos si excesiv de prudent ca Reuben Feffer, un expert in asigurari contra riscurilor care nu face nici un pas in viata fara sa calculeze consecintele si o exuberanta obisnuita sa savureze clipa, oricare ar fi urmarile, cum e Polly Prince ? O explozie sentimentala si comica din care speriosul Ruben se va alege cu gastrita, epuizare fizica si crize de nervi din cauza micului rozator pe care femeia il ia cu ea peste tot, dar in urma careia va realiza ca viata merita traita din plin.
-king of the lost world
-avenging angelo
Superstarul Sylvester Stallone joacã rolul lui Frankie Delano, un bodyguard dur care jurã s-o apere pe frumoasa Jennifer Barrett (Madeleine Stowe) dupã ce tatãl sãu, seful mafiot Angelo (Anthony Quinn), este ucis. Acum, fãrã cale de întoarcere, ei trebuie sã fugã pentru a-si salva vietile, urmãriti de un criminal sângeros, care ar face orice pentru a-i elimina.
-the mask
De la zero la erou ar putea fi motto-ul filmului. Este vorba despre metamorfozarea instantanee a lui Stanley Ipkiss dintr-un timid functionar de banca - fara vreun succes deosebit la femei, si in a carui viata banala nu exista decat un catelus simpatic si scorpia de proprietareasa - intr-un tip cu niste posibilitati fizice supranaturale. Din clipa in care gaseste o masca antica si si-o pune pe figura, Ipkiss devine tot ce visa sa fie, exact ca in desenele animate pe care le adora. Se indragosteste de frumoasa cantareata Tina Carlyle si e decis sa elimine toti gangsterii din oras... Actiunea filmului este umbrita de prestatia actoriceasca a lui Jim Carey si de machiajul si efectele vizuale extraordinare.
GINEL2K is offline   sendpm.gif
Old 06 Feb 2006, 20:53   #3902
GINEL2K
Novice
 
GINEL2K
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 13
-hackers
Thriller futurist care o prezinta pe fenomenala Angelina Jolie in splendoarea ei timpurie, acest film a fost unul dintre cele mai vizionate in anul 1995. Dade Murphy (Jonny Lee Miller) este un pusti a carui fascinatie pentru computere degenereaza in manie in momentul in care ajunge sa sparga bazele de date ale mai multor banci de pe Wall Street. Mai mult, talentul nociv al lui Dade, supranumit Zero Cool, este pe cale sa provoace un adevarat crah financiar. Serviciul Secret se autosesizeaza si il aresteaza, dar fiind minor nu poate fi condamnat. Asa ca, drept pedeapsa, i se va interzice sa se atinga de un computer pana va implini 18 ani.
Chiar in ziua in care implineste aceasta varsta, Dade nu pierde timpul si se intalneste cu un grup de hackeri, toti prieteni la catarama cu el. Dintre acestia nu lipsesc dura si atragatoarea Kate, experta in realitatea virtuala, interpretata de Angelina Jolie intr-unul dintre primele sale roluri, Nikon, cel renumit pentru memoria sa fotografica si specialistul in interceptari telefonice Phantom Phreak, un practicant fervent al celor mai morbide glume in cyberspatiu, supranumit Cereal Killer, si inca un hacker precoce.
Odata reuniti, hackeri nu intentioneaza sa distruga sisteme bancare sau sa sparga fel si fel de coduri pentru profit, ci doar sa se ... joace. Aceasta joaca a lor are totusi ceva educativ, pentru ca ei chiar vor sa afle totul despre cyberspatiu. In calatoriile lor prin acesta ei vor da intamplator peste un fost hacker convertit in vanator de hackeri care conduce o companie multinationala insarcinata, aparent, cu securitatea cyberspatiului. Acesta este supranumit The Plague, un individ capabil de orice infamie impotriva hackerilor, care s-a aliat cu o grupare criminala si-si foloseste cunostintele pentru a convinge marile corporatii sa-i dea fonduri pentru lupta impotriva celor de teapa lui Dade. Numai ca The Plague transfera toti banii in contul sau si al amantei sale Margo (Lorraine Bracco). De o inteligenta malefica, el va lasa urme false anchetatorilor care dupa ce sesiseaza frauda declanseaza o investigatie care ii va duce la ... Dade si restul gastii nebune.
The Plague are si o arma secreta - un virus imbatabil – care ar putea distruge intreg cyberspatiul in cateva minute. In acest moment, hackeri raman singuri care pot salva lumea de la un dezastru informational similar cu o catastrofa mondiala cu profunde implicatii financiare, politice si chiar umane.
-sleepy hollow
Ichabod Crane (Johnny Depp) este politist in New York. El trebuie sa rezolve misterul unor crime ingrozitoare. Trebuie sa-l gaseasca pe Calaretul fara cap.
La sfarsitul secolului 18, locuitorii tinutului erau ingroziti de acest personaj sumbru, care locuia intr-o padure din apopiere si ataca toti oamenii care se incumetau sa-i iasa in cale.
Ichabod nu este inspaimantat de legenda si face tot ce poate sa-l prinda pe criminal.
GINEL2K is offline   sendpm.gif
Old 06 Feb 2006, 20:54   #3903
GINEL2K
Novice
 
GINEL2K
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 13
-THE BOURNE IDENTITY
Un exploziv film de actiune, bazat pe best-seller-ul lui Robert Ludlum, in distributia caruia ii vom intalni pe Matt Damon (Ocean's Eleven) si pe Franka Potente (Run Lola, Run).
Salvat dupa ce fusese impuscat in spate, Jason Bourne (Damon) si-a pierdut complet memoria. Curand realizeaza ca trebuie sa-si aminteasca cine este pentru a-si putea salva viata. Vanat de asasini si aflandu-se intr-o cursa contra-cronometru, Bourne isi descopera instinctul de ucigas...
Cu o intriga inteligenta, cu actiune non-stop, cu urmariri spectaculoase cu masinile prin Paris si cu secvente de bataie si cascadorii nemaipomenite, Identitatea lui Bourne va va taia respriatia.

-THE BOURNE SUPREMACY
Suferind de amnezie, Bourne si-a lasat in urma trecutul violent si duce o viata normala, alaturi de prietena sa, Marie. Dar planurile lui pentru o viata pasnica se naruie atunci cand scapa cu greu dintr-o tentativa de asasinare. Urmarit de un dusman necunoscut, Bourne se dovedeste a fi o tinta greu de doborat si un om a carui pregatire, hotarare si rezistenta nu pot fi subestimate.
Palpitant, cu incredibile urmariri de masini, Suprematia lui Bourne e unul dintre cele mai inteligente si mai pline de actiune filme din ultimii ani
GINEL2K is offline   sendpm.gif
Old 06 Feb 2006, 20:55   #3904
GINEL2K
Novice
 
GINEL2K
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 13
astea sunt filmele pe care le-am vazut in week-end...mi-au placut toate...
GINEL2K is offline   sendpm.gif
Old 06 Feb 2006, 21:00   #3905
qwerty
Guru
 
qwerty
 
Join Date: Jan 2006
Location: Baia Mare
Posts: 623
Send a message via ICQ to qwerty Send a message via Yahoo to qwerty
THE WEDDING DATE super comedie nota 8,5/10.
__________________
Prefer sa mor linistit in somn ca si bunicul meu, decat sa mor in urlete si teroare ca si pasagerii lui.
qwerty is offline   sendpm.gif
Old 06 Feb 2006, 21:06   #3906
st3fan
Guru
 
st3fan
 
Join Date: Jul 2005
Location: Bucuresti
Posts: 574
Send a message via Yahoo to st3fan
Se7en

Miros de film noir, suspans inteligent, final previzibil si didactic (de ce draq a mai pus citatul ala la sfarsit...).De revazut, oricum, 8.5/10
st3fan is offline   sendpm.gif
Old 07 Feb 2006, 02:20   #3907
Calin FR
Novice
 
Calin FR
 
Join Date: Feb 2006
Location: Alba Iulia
Posts: 13
Send a message via AIM to Calin FR Send a message via MSN to Calin FR Send a message via Yahoo to Calin FR
O logodna foarte lunga / Un long dimanche de fiancailles. Nota 9, dar numai pentru simplul fapt ca actiunea e cam complicata, nu am tinut pasul. Dupa a doua vizionare merita un 10.
Calin FR is offline   sendpm.gif
Old 07 Feb 2006, 02:29   #3908
BeNnY
Guru
 
BeNnY
 
Join Date: Feb 2004
Location: nu stiu
Posts: 3,690
Kids - 8.5/10 - Just because.

Bottle Rocket - 9.5/10 - Pentru ca Wes Anderson e un geniu.
__________________
apocalypse please
BeNnY is offline   sendpm.gif
Old 07 Feb 2006, 10:21   #3909
EgoN
Guru
 
EgoN
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 740
mach point - un woody allen complet atipic, dostoievskian and british (cam strange la prima vedere, dar e pur si simplu fucking beautiful and clever)..
__________________
I smile and I sip my opium tea.
EgoN is offline   sendpm.gif
Old 07 Feb 2006, 10:58   #3910
M0n0
Guru
 
M0n0
 
Join Date: Sep 2004
Location: Iasi...in spatele garii
Posts: 1,490
Send a message via Yahoo to M0n0
The Weather Man - 8/10 Nicholas Cage jucand un tip la varsta medie cu probleme de familie si care are o slujba plictisitoare...o dilema morala moderna, viata americanilor inghesuita in viata unui singur tip, tipu de la meteo. Viata lui patetica reprezinta comedia trista pe care o traiesti, o viata rece aratata prin albastru folosit aproape in fiecare cadru...oricum astfel de drame am mai vazut...dar merita.
__________________
Adevarul nu insulta, ci ofera dusuri reci prostiei calde...

M0n0's blog
M0n0 is offline   sendpm.gif
Old 07 Feb 2006, 17:25   #3911
jeleu
Guru
 
jeleu
 
Join Date: Mar 2004
Location: pe sarma
Posts: 338
Send a message via Yahoo to jeleu
grimm brothers - nice. not great, but nice 7/10

do the right thing - aproape la fel de bun ca 25th hour. si am inteles care era faza cu barca de pe acoperis din ghost dog 9/10

walk the line - bine regizat. bine jucat. intr-adevar, seamana prea mult cu ray, tac-su prea e el suparat tot timpul iar sfarsitul nu se potriveste. dar mi-a placut 9/10
__________________
Im Kino gewesen. Geweint.
jeleu is offline   sendpm.gif
Old 07 Feb 2006, 17:26   #3912
Nightwane
SadoMasoChrist
 
Nightwane
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 2,772
PROFONDO ROSSO

Argento, you are god. Cu g mare. Da' mi-e lene sa apas pe SHIFT.

10/10

TENEBRAE

LA fel ca mai sus dar multa m.uie spaniolilor pt ca dvd-ul este DOAR in spaniola. Nu exista track-uri audio in mai multe limbi. PRINTRE CARE SI CEA ORIGINALA, care e sublima dar lipseste cu desavarsire.

10/10

MURDEROCK

I love Fulci. Pana si acest giallo usurel si simplut este fucking outstanding.

10/10
__________________
Switched On Lotus
Nightwane is offline   sendpm.gif
Old 07 Feb 2006, 17:43   #3913
raptor
Leprechaun
 
raptor
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 2,535
Korea-1995, Cathal Black

.mie mi s-a parut melodramatic. cu toate k lectorul sublinia faptul ca filmul e plin de simboluri-deci e bun , nu i-as da mai mult de un 70(mai bine zis 65, dar din moment ce multimii i-a placut nu as vrea sa par singurul prost din sala :huh: ). plicticos si simbolist.mda.zat shud du it.
__________________
absolutely, mr president, absolutely

http://www.youtube.com/watch?v=81bQJGafcjU
raptor is offline   sendpm.gif
Old 07 Feb 2006, 19:52   #3914
st3fan
Guru
 
st3fan
 
Join Date: Jul 2005
Location: Bucuresti
Posts: 574
Send a message via Yahoo to st3fan
Dekalog - K.Kieslowski
1) I am the Lord thy God; thou shalt have no other God but me.
Beautiful.Computerele,logica,ratiunea sunt sub God.Remarcabil momentul in care sticla de cerneala se sparge "fara motiv", memorabila scena in care tatal se spala pe maini.Iert dialogurile didactice pentru scenele amintite.
2) Thou shalt not take the name of the Lord thy God in vain
Un batranel ajunge in situatia de a putea decide daca un copil se va naste ori ba.Minus la montajul paralel intre tipul suferind aproape de moarte si apa care face "pic, pic", I mean duh....Analogia intre albinuta care iese din pahar si acelasi tip care se insanatoteste arata mai bine, desi tot un pic cam "pe fata", "trasa de par", whatever.Misto ca scenariu, primul ramane totusi mai bun.
Va urma...
st3fan is offline   sendpm.gif
Old 08 Feb 2006, 15:04   #3915
Nightwane
SadoMasoChrist
 
Nightwane
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 2,772
Batman (1966)

imdb link: http://us.imdb.com/title/tt0060153/

A super-duper kitsch-a-rama of astonishing sizes. Batman ultra-kitschos si Robin ultra-gay. Villains as you've never seen them before and a really retarded script.

10/10


The ED WOOD Collection

Glen or Glenda

Including: some weird bondage lesbian scene, some weird rape scene and some weird s&m scene.

10/10

Jail Bait

Asta e cam plictisitor. Ce-i frumos e ca se vede ca a fost filmat in exact aceeasi casa ca si Glen or Glenda.

7/10

Bride of the Monster

Heh. You can't beat a plastic octopussoir!

10/10

Plan 9 From Outer Space

It's still a funny one. Not as funny as the others, tho.

9/10

Night of The Ghouls

This is it! The ultimate crap-fest. Trompete zburatoare, MONGOOO MONGOO si oameni acoperiti de cearceafuri (ghosts, perhaps?) si absolutamente nici un fel de plot.

10/10

Crossroads of Laredo

The bad kind of sh1t.

5/10

Adventures of the Tucson Kid

Boooring.

5/10
__________________
Switched On Lotus
Nightwane is offline   sendpm.gif
Old 08 Feb 2006, 17:37   #3916
Bulumulu
Prophet GT Series v1.07
 
Bulumulu
 
Join Date: Sep 2004
Location: purple, satin halls
Posts: 1,126
Send a message via MSN to Bulumulu Send a message via Yahoo to Bulumulu
:lol: i'm looking forward to these fioms too,... pe bune - nightwane, a guru or a demigod? 8)

vazui, k sa stau ontopik:

talented mr ripley (The Mysterious Yearning Secretive Sad Lonely Troubled Confused Loving Musical Gifted Intelligent Beautiful Tender Sensitive Haunted Passionate Talented Mr. Ripley (USA) (complete title)) - a.minghella 6.8/10 cam prea lung si twisted but with a quite interesting point aka message.

lantana - ray lawrence 7.32/10 foarte finut dar cu the what-a-fukking-(too)small-world feeling (too linked charaacters), bine construit, cu ceva tendinte moralizatoare (stay faithful&co)
__________________
pray NOW!
Bulumulu is offline   sendpm.gif
Old 08 Feb 2006, 20:00   #3917
notorious
NBK
 
notorious
 
Join Date: Sep 2003
Location: The Selznick Studio
Posts: 1,971
am vazut mai multe filme in ultima vreme. ultimele 'valabile' ar fi:

brokeback mountain - care, cum opina si cineva de mai sus, mi-a placut mai putin decat ma asteptam. sa incepem cu ce m-a deranjat: ca actiunea treneaza prea mult in unele momente, ca de multe ori cade in detaliu frivol - asta ca solutie de a crea atmosfera de sexualitate dintre cei doi (ca ledger sa spala in curu' gol in spatele lui gyllenhaal, ca gyllenhaal se usureaza intr-un tufis in spatele lui ledger), ca , una peste alta, nu am trait senzatia unei povesti de dragoste ATAT de profunde cum ne anunta chiar tagline-ul: 'love is a force of nature'. i don't know why, pur si simplu ! :huh:

dar 'brokeback mountain' ramane, totusi, cel mai bun film pe care ni l-a adus oscarul dupa 'american beauty', chiar daca incomparabil SUB mentionatul (presupunem ca are deja oscarul in buzunar, adica !). in primul rand, prin doua demitizari (pretentios, nu?) al unui element pana nu demult (cel mai mult in anii '60, cred) de mandrie nationala pt americani - viata de cowboy: una, sa zicem, 'practica', vis-a-vis de viata in sine, descriind-o fara menajamente si cu co@ie (de care, per ansablu, filmul nu duce lipsa !); a doua, una 'simbolica', personajul-cowboy fiind sinonim cu virilitatea si heterosexualitatea.

in al doilea rand, pt ca devine mijlocul de confirmare a talentului a patru actori tineri: daca gyllenhaal ne-a convins in trecut cu 'donnie darko' sau mai recent cu 'jarhead', ledger e o surpriza de zile mari (durul si introvertitul ennis del mar este, de departe, cel mai un rol al carierei). apoi, mai este 'printesa' ann hathaway, insa, cred eu, rolul filmului il face michelle williams in calitate de 'nevasta disperata' (mie mi-a venit destul de greu pana sa o si recunosc ! - n-o stiam decat din 'halloween: H20').

8.5/10

roma, citta aperta - probabil cel mai bun film al neorealismului italian (da, abia acuma il vad !) dupa 'bellissima' (visconti ramane favoritul meu) si 'ladri di bicciclete'. merita vazut macar pt inepuizabila magnani (chiar daca, din nou, sub rolul din 'bellissima') sau pt scenele de realism frust, culminand cu insuportabila tortura din final !

10/10
__________________
"That's one thing about intellectuals: they've proved you can be brilliant and have no idea what's going on."
(Woody Allen)
notorious is offline   sendpm.gif
Old 08 Feb 2006, 22:29   #3918
mociornitza
Novice
 
mociornitza
 
Join Date: Feb 2006
Location: Romania
Posts: 10
Send a message via MSN to mociornitza Send a message via Yahoo to mociornitza
American Pie 5 SuPer FILmu
__________________
Ne daruim bucuriile si suferintele doar in functie de amorul nostru propriu.
mociornitza is offline   sendpm.gif
Old 09 Feb 2006, 00:41   #3919
jeleu
Guru
 
jeleu
 
Join Date: Mar 2004
Location: pe sarma
Posts: 338
Send a message via Yahoo to jeleu
jarhead - war movie without the war 9

munich - chiar nush ce sa zic..... lui spielberg ii place sa alterneze doua genuri. fantezia adolescentina si drama extrem de matura. war of the worlds a fost o porcarie. dar compenseaza cu munich 9

bowling for columbine nu sunt cel mai mare fan al lui nea moore. un documentar extrem de manipulant, care 'omite' sa prezinte si cealalta fata si se contrazice destul de puternic. ca sa nu mai zic ca a abuzat de saracul ben-hur, ajuns atat de senil ca nu mai putea sa lege doua cuvinte. 5 (pt ca mi-a placut desenul de la mijloc)
__________________
Im Kino gewesen. Geweint.
jeleu is offline   sendpm.gif
Old 09 Feb 2006, 01:10   #3920
nortis
Junior
 
nortis
 
Join Date: Jan 2004
Location: Timisoara
Posts: 70
Music From The Second Floor - 10/10 pentru ca e excelent.
17 minute intarziere-Mitulescu - 8/10
nortis is offline   sendpm.gif
Closed Thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 04:49.


Powered by vBulletin - Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
jinglebells