Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Acum pe ecrane

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 04 Feb 2004, 14:23   #1
snatchro
Guru

snatchro

Send a message via MSN to snatchro Send a message via Yahoo to snatchro
Confessions of a Dangerous Mind

Desi am auzit ca George Clooney a fost apreciat pentru regie si desi mi-a placut rolul facut de el, mi s-a parut un film slab, cu toate ca este biografic. Regia intr-adevar e buna, dar filmul, cu toate ca toti joaca bine, lasa de dorit. Voua vi s-a mai intamplat sa vedeti asa ceva? Adica un film slab in care actorii joaca foarte bine?
snatchro is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 04 Feb 2004, 16:29   #2
i_matei
Veteran

i_matei

mie sincer mi s-a parut un film foarte bun!
Mai ales Sam Rockwell joaca tare de tot... regia e de nota 10, si pentru un prim film Clooney s-a descurcat admirabil !!!
Keep it up, George !!!
i_matei is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 05 Feb 2004, 00:40   #3
EgoN
Guru

EgoN

E un film cu stil inainte de toate. S-a imbinat perfect scenariul lui Charlie Kaufman cu regia lui Clooney. Surprinzator de placut. E greu sa faci un film cu mult umor si putina tristete in acelasi timp, fara sa cazi in desuet.
Old 05 Feb 2004, 17:03   #4
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

of, ma bucur k v-a placut! intrasem acu citva timp pe celalalt topic ("voi despre filme"), unde filmu era facut harcea-parcea... :cry:
asa k am simtit nevoia sa-l apar - dar vad k nu e nevoie de mine: nea clooney se descurk f. bine cu people like u :wink:
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Feb 2004, 00:49   #5
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
si mie mi-a placut foarte mult filmul...a fost o srpriza foarte placuta din partea lui clooney...pur si simplu nu ma asteptam sa se descurce atat de bine ca regizor...am senzatia ca e mai bun ca regizor decat ca actor...
din pacate, eu am vazut acest film fiind convinsa ca este ceva de genul A Beautiful Mind...si m-am tot asteptat ca actiunea sa evolueze intr-o anuimita directie...si am fost un pic bulversata in final cand mi-am dat seama ca lucrul asta nu s-a intamplat....
Old 06 Feb 2004, 16:24   #6
Dan Gerose
Guru

Dan Gerose

Excelent

Cred ca am mai spus-o si pe celalalt topic, mie mi-a placut filmul. E adevarat, scenariile lui Kaufman sunt oarecum manieristice (chiar face trimitere la Being John Malkovich in Confessions), insa regia lui Clooney a fost o reala surpriza. Filmul are atmosfera, este bine jucat si te tine in fata ecranului.
Dan Gerose is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 19 Apr 2004, 19:51   #7
MinRep
Legend

MinRep

Send a message via Yahoo to MinRep
(Ce pauza intre masaje aici...)

Am vazut filmul azi (cand a rulat in Cluj). Despre el nu stiam decat ca e debutul lui Clooney si ca joaca Sam Rockwell, rol pentru care a luat si Ursul de Argint la Berlin (de Vest? :wink. Ajung la cinema si vad: scenariu Charlie Kaufmann+Drew Barrymore+Julia Roberts+Rutger Hauer+George Clooney (again!, da ce rol a avut). Am intrat in sala fara sa am idee despre ce e filmul, titlul si prezenta lui Sam Rockwell ducandu-ma cu gandul mai mult la povestea unui criminal.

Si, in fine, am vazut filmul... I-am mai gasit acolo pe Brad Pitt, pe Matt Damon si pe Steven Soderbergh pe genericul de final...Deocamdata, este cel mai bun film pe care l-am vazut in 2004 in cinematografe ("21 Grams", "Mystic River" sau "Lost In Translation" sunt pe pauza in Cluj...) Acting-ul (imi place cuvantul asta mai nou) e la inaltime, scenariu e grozav (parca mai bun decat celelalte ale lui C.K.), regia o surpriza totala (waiting for more), jocuri de imagine frumoase + un montaj vertiginos si, oarecum - mi s-a parut mie - nu sau sfiit sa experimenteze cand au taiat filmul... Aproape perfect (9/10), o gura de aer si trebuie sa-l mai vad odata...! Pa!
MinRep is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 19 Apr 2004, 22:34   #8
57x
Novice

57x

Send a message via MSN to 57x Send a message via Yahoo to 57x
Confessions of a Dangerous Mind

Nici rolul Juliei Roberts n-a fost rau; replica pe care o da la un moment dat mi s-a parut foarte bine gandita: "Kill for me, baby!". Chiar daca e putzin mai bizar, Clooney s-a dovedit a fi un regizor destul de bun.
Old 21 Apr 2004, 01:20   #9
THUNDER
Novice

THUNDER

Originally Posted by ricutza:
din pacate, eu am vazut acest film fiind convinsa ca este ceva de genul A Beautiful Mind...si m-am tot asteptat ca actiunea sa evolueze intr-o anuimita directie...si am fost un pic bulversata in final cand mi-am dat seama ca lucrul asta nu s-a intamplat....

esti sigura ?
THUNDER is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 23 Apr 2004, 00:08   #10
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
ar trebui s ainteleg din mesajul tau ca tu consideri ca exista o parte care se intampla doar in mintea lui?
se prea poate, dar regizorul nu te lasa sa fii sigur ca in A Beautiful Mind...poate fi o mare parte din ceea ce i se intampla ireal, dar poate sa nu fie asa...
eu pur si simplu ma uitam la film si eram convinsa ca partea cu spionajul era doar in mintea lui...si chiar nu sunt in film motive ca sa fii sigur de chestia asta...
Old 23 Apr 2004, 14:55   #11
blitz43
Guru

blitz43

Cam mult snobism pe aici!
8)
blitz43 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules