Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 14 Jun 2009, 23:16   #161
illotempore2002
Guru

illotempore2002

mda, nu stiu de ce naiba s-a scos Psihologia Animalelor din facultatile de psiho
mi se pare foarte interesanta si utila, mai ales ca multi din noi isi iau la un moment dat un animal de casa

pestii sunt cei mai fericiti - memoria lor dureaza doar 2 secunde....ei in acvariu se simt ca in ocean, pt ca pana ajung la capatul acvariului si se intorc, au si uitat ca au mai facut drumul ala
illotempore2002 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 14 Jun 2009, 23:21   #162
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
Originally Posted by Pitbull:
Originally Posted by ricutza:
noi ne facusem un acvariu de apa sarata (cu Nemo si Dory si stelute de mare si multe animalute super funny). Si cand ne-am intors din ultima vacanta din Romania, am gasit absolut totul decedat (anemona se blocase intr-una din pompe si omorase toate celelalte animale pentru ca se pare ca sunt otravitoare cand mor). Si in saptamana cat a trebuit sa asteptam pana sa ne putem lua pesti din nou, am crezut ca innebunesc. Eram asa de deprimata! Ma tot uitam la acvariul ala gol.... Si vorbim acum de pesti (nu catei, pisici sau alte pet-uri mai decente), deci oricum interactiunea cu ei era minima.
Unde sa-ti trimit pozele?
Nu mai ai adresele mele (alea pe care vorbeam, în Yahoo si MSN)? OK, ti le retrimit pe privat.
Altfel, înteleg perfect. Am auzit de cineva care si-a dat doctoratul cu PSIHOLOGIA PESTILOR. Ce conteazä cä nu sunt "inteligenti"? Dac-as avea acvariu, si mi-ar muri, as suferi atroce.

ba le am dar nu stiam daca mai sunt active sau nu...nu te-am mai vazut online de o multime de timp. le trimit la hotmail.
Old 14 Jun 2009, 23:25   #163
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
Originally Posted by illotempore2002:
mda, nu stiu de ce naiba s-a scos Psihologia Animalelor din facultatile de psiho
mi se pare foarte interesanta si utila, mai ales ca multi din noi isi iau la un moment dat un animal de casa

pestii sunt cei mai fericiti - memoria lor dureaza doar 2 secunde....ei in acvariu se simt ca in ocean, pt ca pana ajung la capatul acvariului si se intorc, au si uitat ca au mai facut drumul ala

Chiar am discutat cu cineva recent chestia cu memoria pestilor. Ca tot asa era un prieten care zicea ca nu au memorie. Dar eu din ce-am observat, mi se pare ca retin diverse lucruri. De exemplu noi ii hraneam mereu in partea stanga a acavariului. Si stiau ca trebuie sa vina acolo. Inainte de a pleca in vacanta le pusesem masina automata de hranit, pe care a trebuit sa o punem in partea dreapta. Si le-a luat cateva zile sa "vina la masa" ca se duceau in permanenta in partea stanga chit ca mancarea venea din dreapta.
Old 14 Jun 2009, 23:36   #164
illotempore2002
Guru

illotempore2002

mai or avea acolo 2 neuroni, intre care s-a format un reflex conditionat, automatism....si bolnavii de Alzheimer, nu uita tot, adica stiu sa duca lingura la gura, nu?

well, nu stiu ce sa zic, nu am studiat problema

hai ca am trecut de la psihologia userilor la psihologia animala
Old 15 Jun 2009, 00:04   #165
Judex
Banned

Judex

Sa-mi bag si sa-mi scot, am citit pe diagonala si m-am tavalit de ras. Adica
Ce nunta misto, o intalnire previzibila cu o fosta, multi corporatisti, discutii din care am strans material de inspiratie pt vreo 10 filme!
Behehetooon!

Europe East - Delia e cat se poate de reala.
Judex is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 15 Jun 2009, 08:22   #166
Chambord
x

Chambord

Centrul atentiei - da, imi place dar mai toata lumea are nevoie de asta. Stii unde se vede acest simptom cel mai clar? La faptul ca au existat multi userri (dintre cei mai decenti de pe aici) care s-au plans ca nu i-am bagat si pe ei in poll-uri: Buticutz, Halebardul, Chabord, Hellsteed etc....toti ar fi vrut in cate un poll

Hai ca aici sari calu binishor. Nu m-am plans niciodata ca nu m-ai bagat in vreun poll !!!! Nu de alta, dar ai avut tu grija sa ma bagi in absolut toate.
Chambord is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 15 Jun 2009, 08:30   #167
Cinemania
Cinemaniac

Cinemania

hai ca am trecut de la psihologia userilor la psihologia animala

ok...now you can psycho me
Old 15 Jun 2009, 08:37   #168
illotempore2002
Guru

illotempore2002

Originally Posted by Chambord:
Centrul atentiei - da, imi place dar mai toata lumea are nevoie de asta. Stii unde se vede acest simptom cel mai clar? La faptul ca au existat multi userri (dintre cei mai decenti de pe aici) care s-au plans ca nu i-am bagat si pe ei in poll-uri: Buticutz, Halebardul, Chabord, Hellsteed etc....toti ar fi vrut in cate un poll

Hai ca aici sari calu binishor. Nu m-am plans niciodata ca nu m-ai bagat in vreun poll !!!! Nu de alta, dar ai avut tu grija sa ma bagi in absolut toate.

hai mai ca ai intrebat in primul poll cu antipatici de ce nu te-am bagat, vrei sa te citez? motiv pt care am facut al doilea poll.

Cinemania, vine si randul tau, imediat!
Old 15 Jun 2009, 08:44   #169
Cinemania
Cinemaniac

Cinemania

Originally Posted by Chambord:

hai mai ca ai intrebat in primul poll cu antipatici de ce nu te-am bagat, vrei sa te citez? motiv pt care am facut al doilea poll.

Cinemania, vine si randul tau, imediat!

inca n-ai terminat? la mine tre sa fie cel mai simplu
Old 15 Jun 2009, 08:52   #170
Chambord
x

Chambord

duh ? glumeam oare cand am intrebat ?! nevermind. E bine asa: da, sunt DISPERAT dupa prezenta in polluri de antipatici.
Chambord is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 15 Jun 2009, 09:15   #171
illotempore2002
Guru

illotempore2002

toti glumeati cand ati intrebat de ce nu sunteti in poll-uri
doh!

Old 15 Jun 2009, 09:21   #172
illotempore2002
Guru

illotempore2002

@ cinemania, draga, mai scriem ceva si pe la film clasic, sa nu zica lumea ca-s numai o mahalagioaica interesata de barfe si de defectele altora

despre Cinemania. il cam doare in cur de toate. e baiat de gasca, are multe interese artistice, dar nu se consuma el prea tare, in sensul negativ. desi e "roacker" nu cred ca a fost genul de "satanist" nu a avut ganduri suicidare si pt el cultura rock nu a avut valente negative, depresive, cum se obisnuieste.

cred ca mai are o sora si s-a avut bine cu parintii lui, desi, ca in cazul lui Buticutz, acestia il cam cicaleau. Are multi prieteni si a avut mereu. Cel mai important, cred ca are prieteni foarte vechi (ceea ce nu e ceva cotidian, de exemplu eu nu am prieteni vechi pt ca ma plictisesc repede de oameni si rup legaturile cam dupa 1 an - 2 de prietenie).

Cinemania nu e foarte pretentios la gagici, cred ca a avut iubite destul de banale Nu-l cunosc, nu stiu nimic despre el, dar asa cred. A avut relatii stabile, confortabile, dar nu foarte pasionale.
Old 15 Jun 2009, 09:41   #173
Cinemania
Cinemaniac

Cinemania

@ cinemania, draga, mai scriem ceva si pe la film clasic, sa nu zica lumea ca-s numai o mahalagioaica interesata de barfe si de defectele altora

despre Cinemania. il cam doare in cur de toate. e baiat de gasca, are multe interese artistice, dar nu se consuma el prea tare, in sensul negativ. desi e "roacker" nu cred ca a fost genul de "satanist" nu a avut ganduri suicidare si pt el cultura rock nu a avut valente negative, depresive, cum se obisnuieste.

cred ca mai are o sora si s-a avut bine cu parintii lui, desi, ca in cazul lui Buticutz, acestia il cam cicaleau. Are multi prieteni si a avut mereu. Cel mai important, cred ca are prieteni foarte vechi (ceea ce nu e ceva cotidian, de exemplu eu nu am prieteni vechi pt ca ma plictisesc repede de oameni si rup legaturile cam dupa 1 an - 2 de prietenie).

Cinemania nu e foarte pretentios la gagici, cred ca a avut iubite destul de banale Nu-l cunosc, nu stiu nimic despre el, dar asa cred. A avut relatii stabile, confortabile, dar nu foarte pasionale.

nu ma doare...dar stiu la ce te referi: e vorba de acel relax

am citit Biblia Satanica si o gramada din ce a scris Anton LaVey..din interes 'artistic' desigur

am avut ganduri suicidale, dar aprox. pt cateva secunde, pt ca a fost de ajuns sa privesc in jur si sa zic...neah, it doesn't fit me

am un frate

parintii (maica-mea in special) inca ma cicalesc

am cativa (singurii) prieteni de multa vreme

nu stiu exact ce intelegi prin pretentios
dar avand in vedere ca-mi place FEMEIA in general....adevarul e ca ea ma poate cuceri foarte, foarte usor...dar mult mai usor ma poate pierde...pac pac

am prietena de 6 ani
cat despre pasiune...eh...we have ups and downs
Old 15 Jun 2009, 09:48   #174
illotempore2002
Guru

illotempore2002

am vrut sa specific, daca ai avut ganduri suicidare au fost extrem de scurte, asa cum are fiecare om.

cand am spus ca nu esti pretentios la tipe, ma refeream la faptul ca nu tre sa fie extraordinar de furmoasa, genul fotomodel, sau vreo geniala, sau vreo rebela, sau atipica...adica cred ca iubitele tale nu prea obisnuiesc sa iasa din tipare

Last edited by illotempore2002 : 15 Jun 2009 at 09:54.
Old 15 Jun 2009, 10:14   #175
Cinemania
Cinemaniac

Cinemania

am vrut sa specific, daca ai avut ganduri suicidare au fost extrem de scurte, asa cum are fiecare om.

cand am spus ca nu esti pretentios la tipe, ma refeream la faptul ca nu tre sa fie extraordinar de furmoasa, genul fotomodel, sau vreo geniala, sau vreo rebela, sau atipica...adica cred ca iubitele tale nu prea obisnuiesc sa iasa din tipare

trebuie sa fie extraordinar de frumoasa...pentru mine desigur nu fac diferenta intre femei "non-fotomodel" sau "fotomodel"...poa sa fie si fotomodel da' tre sa aiba brains and heart...de aici se poate concluziona foarte usor ce inseamna "frumos" pt mine...neaparat tre sa fie mai desteapta si mai 'rasarita' decat mine...si sa ma iubeasca in ciuda tuturor magariilor pe care le fac...altfel ma plictisesc...
Old 15 Jun 2009, 16:00   #176
Judex
Banned

Judex

Illo, felul in care percepi cultura rock este halucinant.
Judex is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 15 Jun 2009, 16:22   #177
Cinemania
Cinemaniac

Cinemania

pai majoritatea "outsiderilor" fac asta
Old 15 Jun 2009, 16:34   #178
halebardul
Guru

halebardul

Send a message via Yahoo to halebardul
despre Cinemania...
[...]
cred ca mai are o sora si s-a avut bine cu parintii lui, desi, ca in cazul lui Buticutz, acestia il cam cicaleau. Are multi prieteni si a avut mereu.

profilul psihologic e una dar asta suna mai mult a clarviziune.
halebardul is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 15 Jun 2009, 16:37   #179
illotempore2002
Guru

illotempore2002

@Cinemania,

poti sa-,mi explici si mie cum percep eu cultura rock? vad ca ai aprobat o aformatie fara sa stai sa si judeci inainte....etsi sigur ca sunt un outsider?

in caz ca nu stiai, am crescut cu muzica lui Hendrix in casa, a lui Cream, Doors, The Who si Bob Dylan...iar cand am ajuns la adolescenta si am plecat de acasa generatia woodstock era demult fumata

asa ca scuteste-ma de astfel de apucaturi superioare bazate pe simplul fapt ca iti place sa te auzi vorbind
Old 15 Jun 2009, 16:39   #180
illotempore2002
Guru

illotempore2002

Originally Posted by halebardul:
despre Cinemania...
[...]
cred ca mai are o sora si s-a avut bine cu parintii lui, desi, ca in cazul lui Buticutz, acestia il cam cicaleau. Are multi prieteni si a avut mereu.

profilul psihologic e una dar asta suna mai mult a clarviziune.

vroiam sa zic ca nu e singur la parinti, am stat sa ma gandesc daca are sora sau frate (de obicei imi dau seama in 90% din cazuri daca o persoana are sora sau frate, nu are nici o legatura cu clarviziunea) nu am intuit bine sora, dar am intuit ca nu e singur la parinti
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules