Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

View Poll Results: Esti pro sau contra lui Bäsescu?
Pro 41 56.94%
Abtinere 7 9.72%
Contra 24 33.33%
Voters: 72. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 26 Apr 2007, 08:23   #161
Proletar
Guru

Proletar

airlight

iar daca alegatorul roman vine la urne calcat pe bombeuri in autobuz, tracasat de portofelul gol, injurat de vreun sofer pe trecerea de pietoni, cu o durere de masele de doua zile, nedormit, enervat de nevasta, mai vede si intrebarea aia: "esti de acord sa-l demitem pe Basescu?", o sa zica: "Da, tu-i mama ma-sii! Ii demit eu pe toti!"
Old 26 Apr 2007, 11:12   #162
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

legatura cu ACEST topic...? :?
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 26 Apr 2007, 11:41   #163
Carmine Galante
Guru

Carmine Galante

Send a message via Yahoo to Carmine Galante
Originally Posted by Pitbull:
Gataaa, am rezolvat-o si pe asta!
Avem adresele de e-mail ale pulamentarilor!
Daca tu crezi ca aia stiu sa deschida un mail esti optimist.
Carmine Galante is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 26 Apr 2007, 16:59   #164
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by aayana:
Mi se pare o EXAGERARE!
Ai perfectä dreptate!
Päcat numai cä nu putem EXAGERA LA FEL DE MULT ca dictatura Pulamentarä din aceste zile, în sfidarea constitutiei, e legalitätii si a legitimitätii celei mai elementare.
Päcat cä nu putem EXAGERA ca-n "Noaptea Cutitelor Lungi"...
Asa cä, hai: SA EXAGERAM CU AVATARURI!

Apropo de "cum ar fi trebuit sä fie formulatä întrebarea de la referendum" - iatä doar douä exemple:

Ce pärere aveti în legäturä cu Presedintele?
- sä fie demis
- sä rämânä în functie

(Foarte clar, si pentru täranii care vin obositi de la câmp.)

Sunteti pentru sau contra mentinerii Presedintelui în functie?
- pentru
- contra

(Clar, succint, färä amestec de termeni între DA si NU: pentru e da, contra e nu.)

Pe aceleasi principii, se mai pot gäsi si altele, si mai corecte.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 26 Apr 2007, 17:17   #165
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by Alex Leo Serban:
meditati un pic si la c spune doamna asta - k nu e kiar oricine:

http://www.romanialibera.ro/a93514/t...ul-balaur.html

cine nu are batrini, sa-si cumpere!
Articolul e cam asa cum m-am asteptat. Doina Cornea nu e numai o mare Doamnä, dar si o persoanä de o moralitate desävârsitä, de o inteligentä pätrunzätoare, cu o perceptie extrem de acutä.
N-am timp acum sä iau interviul la puricat pe puncte, asa cä voi rezuma:
A analizat bine perioada initialä a conflictului, iar concluziile ei sunt perfect valabile pentru, sä zicem, iarna trecutä cel târziu. Dacä (la modul idealist), Bäsescu si Täriceranu tineau seama de asemenea sfaturi atunci, (cel mult atunci, în ceasul al doisprezecelea!), ce bine era! Din päcate, acum e prea târziu. Trädärile, abuzurile si ilegalitätile din ultimele luni nu mai fac posibilä reconcilierea si supravietuirea predicate de Doina Cornea.
Pe de altä parte, articolul expune foarte clar ceea ce noi, pro-Bäsescienii, nu obosim sä repetäm: Bäsi nu e un înger, Doamne-fe! Da, are "balaurii" lui, slavä Domnului - si-s chiar balauri, nu maidanezii pe care i-a omorât acum sapte ani. Dar lucrul cel mai reprezentativ este cä mafia pulamentarä vrea sä-l distrugä NU pentru balauri, ci pentru arhanghelii lui; nu pentru marile lui defecte, ci pentru si mai marile lui calitäti; nu pentru gravele lui greseli, ci pentru importantii lui pasi spre victoria reformei. Nu pentru cä e mitocan (si este; si o tot spun!), ci pentru cä e spaima banditilor si cosmarul coruptiei (ceea ce, evident, întorc pe dos, pe principiul "hotul strigä hotii").
Jos päläria în fata interviului cu Doina Cornea. Cu rezervele enuntate mai sus, avem multe de învätat din el.
(Si, nu, nu sunt diplomat; sunt obiectiv.)
Old 26 Apr 2007, 18:46   #166
Bagheera
Senior

Bagheera

Inainte de a vorbi on topic: marx, ma intrebi ce mama ma-sii am facut eu de nu m-am raliat cu colegii mei dupa concursul CNC. Pai, sa vedem despre ce a fost vorba: 1. Un regulament de concurs care a fost aprobat dupa indelungi discutii cu multi dintre colegii mei de breasla. 2. Un regulament care nu s-a schimbat in timpul "jocului". 3. un concurs al carui regulament se cunostea dinainte de inscrierea in acel concurs.
Tu vezi vreo legatura intre concursul CNC si referendumul initiat de Parlamentul Romaniei (referendum ale carui reguli se schimba in continuu, ori prin amendamente trecute prin Parlament, ori cum e cazul zilei de azi, prin ordonante de urgenta ale Guvernului)?

Pe de alta parte, inteleg ca tu introduci si termenul de solidaritate. Solidaritate intre artisti? De acord. Putem vorbi despre un sindicat care sa reuseasca sa apere drepturile artistilor. Am doar o intrebare: un sindicat al artistilor in care exista de fapt si patroni de case de productie, se mai poate numi sindicat? Intrebarea e retorica pentru ca raspunsul e NU ! Si cu acest raspuns revin la tema topicului.

1. pitbul, airlight, cum reusesc sa schimb avatarul?
2. tocmai vorbeste Tariceanu: mi-e rau!!!!! Rau de tot! Brrr... Basescu este un "CANDIDAT INDEPENDENT" declarat astfel prin ordonanta de urgenta de catre Tariceanu. El nu mai are voie sa dispuna de fondurile materiale ale vreunui partid. Asta in timp ce celelalte partide au tot dreptul sa se comporte ca intr-o campanie pentru prezidentiale ! PD nu mai are dreptul legal sa il sustina financiar pe Basescu.

O sa ma duc sa imi ofer ajutorul voluntar pentru campania acestui om, ajuns "un simplu cetatean din 22 de milioane" si nu "presedintele Romaniei suspendat".

Demnitatea vine , ca tot ne dam cu juridicul pe tobogan, pe cale de consecinta: intr-un Stat in care iti este respectata libertatea de opinie, vine si demnitatea !
Aceasta demnitate ne-a fost subminata constant dupa '89. Sincer, s-a spus altceva pe la TV, pe la radio, pe la coltul strazii in afara de "clasicele": romanul e hot, mincinos, las, tradator, mioritic, n-are "oaie", nu a facut nicio revolutie in '89, aia care au murit atunci, au murit ca fraierii, ca daca romanul tace si e LINISTIT se cheama ca e ori occidental evoluat, ori ortodox pasnic?

Nu ati tot auzit ca romanul e istet, dar niciodata inteligent? La aceasta descriere vreti sa puneti umarul? Care e diferenta dintre noi si unguri? Care e diferenta dintre noi si polonezi?
Singura diferenta e ca oamenii astia se simt mai liberi si sunt mai liberi intr-adevar pentru ca li se permite sa simta asa. Asta e primul pas in a deveni liber si pe cale de consecinta: demn. Refuz sa mi se mai spuna ca sunt corp amorf, electorat, turma, lipsita de spirit critic, becalica, pe "cale de consecinta": POPOR.

Alex, despre Doina Cornea...am si eu o povestioara: am fost colega cu Calin Nemes, am fost prieteni buni. Doar ca Nemes s-a sinucis. La inmormantarea lui a venit si doamna Doina Cornea alaturi de un alt candidat la functia de primar "de" Cluj. Ce au inceput sa faca cei doi la capatul bietului mort...hmm: "Revolutia ne-a fost furata, d-asta s-a sinucis Calin Nemes. " Atunci am luat atitudine in fata unui ton fanfaronad al 'politicienilor': Aici zace un om care a spus ca nu isi va face din iubire o profesie, dar voi ii folositi moartea pentru profesia dumneavoastra de patrioti. Si aveam dreptate sa reactionez asa. Nimeni nu mai vorbea de "omul Calin Nemes" Toti incercau sa stranga capital din "revolutionarul Calin Nemes". Nu stiu de ce s-a sinucis Calin, dar asa cum eu nu stiam, nici ei nu stiau. Poate ca revolutia le-a fost furata "lor", dar un om murise. crede-ma, la ora aia, intelepciunea inca nu calmase tonul justitiar al doamnei Cornea. In 96 tonul justitiar al lui E. Constantinescu nu era atat de calm si intelept ca acum.
Pe vremea cand CDR-ul incerca sa schimbe parcursul Romaniei - astazi ne apare transparent de "firesc" spre ce ne indreptam cu totii - pe vremea aceea mai exista un soi de inocenta. Acum nu mai exista. Eu nu mai sunt inocenta, nici voi, nici altii nu mai sunt. Am vazut cu totii ca inocenta e un bull-shit in Romania; cel mult actritele ingenuue isi mai gasesc un rol cat de cat p-aici.

Nu mai sunt ingenuua, dar asta poate fi si o calitate: acum stiu cu cine trebuie sa ma bat, in 18 ani am inteles pe unde se fura, cine si cum. Nu atat material se fura, ci mai ales MORAL ). Cum stiu eu, stiu si altii.
Vocile CDR-ului au ramas adolescentine, la varsta inocentei (de contaralta, vezi E. Constantinescu?!).
Nici macar acum acesti copii nu inteleg ca acest ton cu care Romania trebuie aparata in afara, nu mai are de-a face cu realitatea de pe teren. ROMANIA TREBUIE APARATA INAUNTRU, IN INTERIORUL GRANITELOR PROPRII, TREBUIE APARATA DE UN SINE MONSTRUOS DEFORMAT IN 18 ANI DE O MANIPULATOARE "PSIHANALIZA".
Ca sa fim total on topic cinemagia: va mai amintiti de Marlin Monroe? Ce frumos ar fi fost ca macar psihanalisul ei sa fie "concediat" mai repede.

Pentru mine, rolul acestui psihanalist care combina toate visele intr-un mozaic propriu si le restituie pacientului intr-o interpretare care impinge la suicid, se numeste ILIESCU. Oricine bate palma cu acest "monstru" se molipseste de "buba neagra".

Oricat ar fi viata politica de la noi de "cacao", oricat de scarbiti am fi, trebuie sa facem un pas inapoi si sa vedem DE CE AM AJUNS ASA? CE TEORII NI S-AU BAGAT CU LINGURITA PE GAT SI DE CAT TIMP?

Ganditi-va insa la urmatoarea intrebare: sa imi pese de tara din care fac parte, se poate cataloga drept vadimism, pashoptism intarziat, a la eliade legionaru' sau Cioran legionaru'? Dati-va fiecare in parte raspunsul . Eu chiar il stiu: nu ma vad traind in alta tara. Ma incapatzanez sa traiesc aici indiferent daca asta ma face sa lucrez ca un sclav pe plantatia de bumbac, indiferent daca vand un scenariu si din bani pot sa imi iau macaroane, creioane colorate si seminte pentru alta plantatie de bumbac , indiferent daca trebuie sa ma incapatzanez ca ceva, la un moment dat, SE VA SCHIMBA.

PS. Marx, da un search pe arhive si ai sa vezi ca au fost oameni care s-au dezis din start de anumite contestatii. Motivul lor nici eu nu il mai stiu. Al meu a fost: corectitudinea jocului.
Stiam la ce joc ma inham. Nu puteam spera prea mult: calitatea proiectelor in dezvoltare propuse pe scenariile scrise trebuia sa fie suficient de hot. A fost sau n-a fost?
Bagheera is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 26 Apr 2007, 19:15   #167
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Baggy, cu avatarul faci asa:
In profilul täu, spre josul paginii, ai sectiunea "Avatar settings", care contine o fereasträ în care sä pui, cu copy-paste, URL-ul avatarului täu (dacä nu e unul din galeria standard a forumului). Deci, te duci acolo si scrii în acea fereasträ URL-ul acestui avatar; eu, unul, mi l-am uploadat la mine în Vama Veche, si l-am linkuit de-acolo - poti pune si tu acelasi link:
http://www.vamaveche.ro/vforum/image...fdb36db42d.jpg
Dacä preferi si vrei sä fii mai sigurä, salveazä imaginea, uploadeaz-o în ce site doresti (un album al täu, ceva), si linkuieste-o de-acolo.
Apropo, la mine-n forum, la Vama Veche, pro-Bäsismul e mult mai puternic:
Pro ---------70% [ 34 ]
Contra ---- 12% [ 6 ] (5 anonimi, doar 1 cu argumente)
Abtinere -- 16% [ 8 ]
Nici nu-i de mirare, äla e un forum de minti proaspete si sclipitoare - liceeni si studenti în primul rând, iar per ansamblu, NUMAI intelectuali. Pe scurt, oameni care aplicä îndemnul: "Niciodatä sä nu uiti de inima ta..."
Old 26 Apr 2007, 19:31   #168
Carmine Galante
Guru

Carmine Galante

Send a message via Yahoo to Carmine Galante
Ne cam violezi la oki cu portocaliu asta, sa moara ma-sa de chelios.
Carmine Galante is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 26 Apr 2007, 19:45   #169
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by erectia eunucului:
Quote:
ennia-(26-04-2007 00:42)
Din Cotidianul de azi:

Din fericire , eu sunt o supravietuitoare ... din dorinta de a-mi depasi conditia sociala , extrem de modesta , si de a-mi valorifica potentialul cu care am fost inzestrata , am acceptat sa lucrez la o firma de top din domeniul telecomunicatiilor , departamentul economic ... dupa primele trei luni de munca crancena , am simtit ca totul incepe sa se invarte in jurul meu , cu viteza din ce in ce mai mare ... am crezut ca e doar socul adaptarii la noile conditii ... oricum lucrasem si inainte in conditii de stres maxim , dar in noua firma impactul a fost extrem de puternic ... aveam senzatia pe care o ai odata urcata intr-un carusel care se invarte cu viteza ametitoare din care nu te mai puteai da jos ... dupa trei ani eram deja epuizata ... nu mai stiam cum se schimba anotimpurile , peisajele imi pareau pictate ... simteam ca ma dezintegrez in spatiu , celula cu celula ... pierdusem contactul cu viata normala ... si in somn , cand ma trezeam , rezolvam tot probleme de serviciu ... in tot acel timp am solicitat sprijin, am incercat sa-i conving pe cei cu putere de decizie ca munca mea cerea un efort mult prea mare si depasea cadrul normal de 8-9 ore ... din pacate nu am gasit intelegere...
in cele din urma , am avut puterea de a spune NU si de a evada din acest lagar al muncii , dupa trei ani de viata furata de o munca fara nici o noima ...
inutil sa mai explic cat de grea a fost adaptarea la viata de dincolo de acest prizonierat al jobului ... aveam timp si nu mai stiam ce sa fac cu el ... daca doream sa fac ceva, orice , aveam senzatia stupida ca nu am destul timp ... au urmat remuscarile ... banii castigati fusesera doar o iluzie ... nesemnificativi raportati la orele de munca ... nu cred ca m-am vindecat complet , nu am reusit sa-mi gasesc un job pe masura conditiilor profesionale avute anterior , acum la aproape doi ani de la evadarea din infernul muncii ... dar, slava Domnului , sint pe cale de a ma vindeca de stresul muncii , desi sint constienta da faptul ca voi purta cu mine multa vreme sechele ale tristului experiment .... dar cel putin traiesc, nu am luat-o razna , ma bucur de lucrurile marunte din jurul meu si sper sa vina ziua cand voi gasi conditii de munca la standarde profesionale , dar cu un program normal de lucru ... deocamdata sint o supravietuitoare intoarsa dintr-un incredibil infern al muncii ...
Extraordinar! Adevar 100%!!!

PRO Basescu!!!
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 26 Apr 2007, 20:45   #170
Liou
Guru

Liou

nu inteleg, articolul asta fara legatura cu fondul problemei te-a convins sa fii pro-Basescu ? :?
Liou is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 26 Apr 2007, 20:54   #171
gionloc
Guru

gionloc

Originally Posted by Bagheera:
....

Pentru mine, rolul acestui psihanalist care combina toate visele intr-un mozaic propriu si le restituie pacientului intr-o interpretare care impinge la suicid, se numeste ILIESCU. Oricine bate palma cu acest "monstru" se molipseste de "buba neagra".

intotdeauna m-am aflat in situatia de a nu putea vota ceea ce in viata de zi cu zi simt (o politica de stinga, moderata, valorile sale) findca oamenii care reprezentau - teoretic macar - acele puncte au fost si inca ii gasesc incompatibili cu imaginea integritatii politice pe care ar trebui sa o aiba incit valorile acelea sa 'vorbeasca' prin ei... caci de integritate morala, umana, la noi nu se poate vorbi!

am votat PNL.... bine, abia in 2000 am avut drept de vot, insa si in 96, si in 92 si in 90 exista la noi in familie o profunda aversiune fata de ceea ce insemna Iliescu si apropiatii sai!

ceea ce voiam sa spun e ca in 96, din povestile auzite in preajma turului doi de scrutin la prezidentiale, multa lume a stampilat rubrica lui Constantinescu dupa ultima intilnire cu Ilici dela tv. celebra intilnire in care EC l-a pomenit pe Calugaru' Vasil esi a amintit de fantoma lu' Coposu ...

ei bine, acele vorbe azi nu cred ca ar mai prinde... (decit in cazul unora care inca mai sufera si poate ca sufera tocmai din cauza 'psihanalistului' subliniat de Bagheera! ei azi va un mesia in becali, ed ex...)

insa ar putea prinde o fraza precum cea lasata de mine din mesajul Bagheerei. ceea ce spune acolo e adevarat. in ce ma priveste, nu e singurul motiv de a vota pro basescu... dar in general oricind e un motiv suficient pentru a o face!
gionloc is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 26 Apr 2007, 21:13   #172
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Bineînteles.
Iliescu a fost cel mai räu lucru care i se putea întâmpla României, în contextul finalului de partidä comunistä. Norocul nostru (relativ, insuficient, dupä cum se vede... dar tot mai mult decât nimic) a fost un context geografic si geopolitic care ne-a plasat pe un trend mai occidentofil. Altminteri, Iliescu era, atât caracteriologic cât si ca misiune politicä, reteta unui Voronin, Ianukovici sau... cum îl cheamä pe nebunu' din Belarus, cä-mi scapä?... român. Lukasenko, asa!
Mai comenta si Floydman, pe Vama Veche... Iliescu si clica lui si-au pus o amprentä maleficä pe destinul national încä din primele momente... Toatä înscenarea cu "teroristii" din decembrie, care a costat mii de vieti omenesti si chiar mai multe infirmitäti si suferinte colaterale... Asasinarea fostilor dictatori în ziua de Cräciun, dupä o farsä judiciarä... Inscenarea de la Tg. Mures, din martie, din nou soldatä cu morti si räniti, cu mutilarea pe viatä a lui Mihäilä Cofariu si a lui Suto Andras... Si, în sfârsit, monstruozitatea din 13-15 iunie. Nu se poate construi o societate sänätoasä (moral, psihic, fizic, economic, etc.), pe baza a sase-sapte luni marcate de atâtea crime, toate comise cel putin cu complicitatea lui Iliescu si a haitei lui, dacä nu chiar la instigarea lor directä, si cu participarea lor nemijlocitä (vezi G. Voican Voiculescu, mäcelarul clitoridian). N-o sä ne revenim, si nu vom începe CU ADEVARAT sä evoluäm, färä sä ispäsim demn si complet acele crime care ne-au fost impuse prin dictatura iliescianä incipientä. Iar acum, împrejurärile au fäcut ca Bäsescu sä fie agentul acestei ispäsiri. Indiferent din ce motive o face (orgoliu, vanitate, calcul politicianist, plätiri de polite, etc.), ceea ce conteazä e rezultatul: dezarticularea caracatitei pesediste, minarea temeliilor ei financiare, dezmembrarea retelei de relatii, dinamitarea proptelelor sale din magistratura coruptä- si, mai ales, dezintegrarea bazeii electorale (care era complet falsä, pentru cä o adunäturä de hoti si trädätori nu poate fi votatä de o populatie constientä, ci numai de o turmä gregarä si näucä: electoratul P.S.D.). Bäsescu si Monica exact asta fäceau, motiv pentru care au fost maziliti.
Prin urmare, oricine îsi mai permite în asemenea momente jonglerii ideatice sau neimplicäri asa-zis superioricesti, riscä sä se trezeascä, nevinovat, cu o ditamai pata pe constiintä. "Ciuma neagrä", de care pomenea Bagheera.
Nu fiti fraieri: ästia oricum sunt condamnati. Dar avem sansa sä-i distrugem ACUM (adicä, în doi, trei ani, mergând în continuare pe mâna li Bäsescu), sau mai încet si mai târziu, prelungind cu sapte, zece, doispre ani, agonia lor si chinurile noastre. Meritä ca ATUNCI sä vä uitati în urmä si sä ziceti: "Mama mä-sii, bou am fost!" - exact asa cum fac acum atâtia, când se uitä în urmä spre 1990-92?
Gânditi-vä. Vä rog eu. Gânditi-vä bine.
Old 26 Apr 2007, 21:16   #173
Proletar
Guru

Proletar

link

http://www.petitiononline.com/500000/petition.html

o fi bine, o fi rau?
Old 26 Apr 2007, 21:22   #174
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Am semnat - am fix numärul 4000.
Nu va fi valabilä, pentru cä nu are datele de identitate si semnätura olografä. Dar nu-i nimic. Mai bine sä FACEM ceva, decât sä stäm cu palma-n cur.
(Cum zice semnätura ta, Keepwalking, în opozitie cu ceea ce satirizeazä semnätura mea... )

[Later edit:]
Bäi, sunt mai multe! :shock:
http://www.PetitionOnline.com/dzp/
In asta, am numärul 10.771.
Deci, e mai avansatä.
Oricum, le semnäm pe toate.
Old 26 Apr 2007, 22:20   #175
Bagheera
Senior

Bagheera

Am gasit o chestie buna. Preluati-o, dati-o pe piata ca e faina: Cine rade la URNA, rade mai bine.
[/b]

Hai sa le-aratam fanfaronilor din Parlament care au si teveuri si radiouri si bani si spume la gura si timp de la CNA ca romanul ii face tot timpul la umor.
Old 26 Apr 2007, 22:23   #176
Bagheera
Senior

Bagheera

Un prieten bun a lansat inca una: URNA SCAPA TURMA !!!
sms-uri...hai sa radem
Old 26 Apr 2007, 22:33   #177
Proletar
Guru

Proletar

...

Mergand cu un taxi am ascultat la radio ceva ce nu mai auzisem de mult timp, o emisiune de genul tribuna partidelor parlamentare. Si avea acolo norica nicolai o interventie de genul: "noi, partidul national liberal, sfatuim electoratul sa voteze cum ii dicteaza constiinta, dar sa ia in seama ca presedintele basescu a calcat constitutia,,,,bla, bla..."...o interventie scurta, de vreo 2 minute...
nu stiu, mi s-a parut atat de mizerabil si de fals indemnul ala telefonic, facut asa in graba, ca si cum noua, astora, muritorii de rand si uneori de foame, ne erau de-ajuns doua vorbe viclene ca sa ne prosteasca.
Old 26 Apr 2007, 23:31   #178
Bagheera
Senior

Bagheera

hai sa adunam chestii glumete. imi place tonul lu TRU din Cotidianul. Imi place in general analiza lui, dar acum, in acest context, tonul lui e o delectare! Republica 322. "21-22, cati au tras in noi? 322 !" nu e cine stie ce, dar cam asta ar fi tema . Sunt sigura ca o sa gasim un nou Congo in care sa ii trimitem pe astia pentru ca se pare ca trimiterea lor in "..." nu ii impresioneaza.

Voi va dati seama ca baietii dashtepti au tot la ora asta? Doar umorul le lipseste. Singura incercare de gluma o fo a lu' Patriciu: "mai bine oligarh decat oligofren!" Slaba, frate ! De fapt, de "hahaiala" lui Basescu le-a cam fost tot timpul teama. Cand nu le iese cu flota, o baga p-aia cu hahaiala.

Abia daca or sa vrea pe 19 mai sa il lase pe Basescu suspendat (asa cum incearca), le tragem eventual si-o scatoalca marca "Gusa pupat piata din fuga".

Un mic workshop?! [/i]
Old 27 Apr 2007, 15:04   #179
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

mai draga - in mom in kre o sa spuneti k va place X - cu kre NU sinteti d acord din pdv politic! - atunci o sa stiu k traim intr-o tara normala; pina atunci, NU!
(d ex: let's face it, calamburu lu patriciu e mult mai fin decit ala invokt d voi, cu 'urna' & stuff...)
a tot spune k va plac tru/avramescu/whoever kre sint pro-basescieni (si deci va confirma partipris-urile) e la fel d palpitant k a spune k patriciu & tariceanu sint prieteni :sleep:
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 27 Apr 2007, 15:08   #180
Manole
Novice

Manole

Armata de spartani

INTERNAUTI, fiti armata de spartani din umbra ai presedintelui. Raspanditi cel mai de temut virus “CUVINTUL” peste tot pe unde navigati (site, forum, mesenger). Convingeti oameni ca acuma este momentul pentru a scapa definitiv de caracatita mafiota care sugruma Romania. La lupta INTERNAUTI.

http://www.petitiononline.com/dzp/petition.html
Manole is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules