Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 26 Jun 2008, 00:02   #141
silver_boy
Guru

silver_boy

Felicitari Turciei pentru parcursul la euro2008. Au dovedit - dupa opinia mea - ca stiu fotbal. Germania merge mai departe cultivand cu succes un fotbal rigid, geometric, previzibil-schematizat, dar imbatabil...Nemtzii sunt posesorii unei eficientze inspaimantatoare...
Imi pun in rusi ultima speranta a outsiderilor si - da- visez la un nou Stalingrad ...
Old 26 Jun 2008, 08:04   #142
redmen
Old School Hollywood

redmen

Germanii au dat niste goluri foarte frumoase.Turcii au dat si ei goluri dar mai mult din greseala lui Lehmann.Oricum a fost un meci foarte frumos,cu multe goluri pe final de meci.Felicitari Turcia pentru fotbalul aratat la acest campionat.
Old 26 Jun 2008, 22:56   #143
klein
Guru

klein

cum e?? deceptionati?? eu, da. Am tinut cu Rusia, dar numai in prima repriza, ca au jucat atat de prost incat m-am plictisit repede. Am senzatia ca au iesit foarte urat din competitie. Turcia a plecat mai onorabil.
mai departe o sa tin cu Germania, ca m-am saturat sa tot pierd.
klein is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 26 Jun 2008, 23:01   #144
redmen
Old School Hollywood

redmen

Am tinut cu Spania dar in urmatorul o sa tin cu Germania.Oricum va fi greu pentru Spania sa treaca asa usor de apararea nemtilor.Rusia nu e Turcia cum zicea si comentatorul
Old 26 Jun 2008, 23:17   #145
europe_east
Guru

europe_east

am tinut cu turcii ieri si azi cu rusii... in finala -- cu nemtii... m-a amuzat chestia cu "joc rigid, geometric" se vede cui nu i-a placut geometria...
europe_east is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 27 Jun 2008, 00:06   #146
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

De când mä stiu, geometria a fost singura ramurä a matematicii care mä pasiona. La toate celelalte, eram clei la cub.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 27 Jun 2008, 01:42   #147
silver_boy
Guru

silver_boy

imi pare rau de rusi..visam un Kursk, 11 T34 duduind contra Tigerelor germane...(Rusia-Germania ar fi fost ceva mai mult decat un simplu meci de fotbal)
Nemtii nu-mi plac domle, nu mi-au placut niciodata in materie de fotbal: sunt inestetici, sunt rigizi, sunt prea schematici, sunt intruparea geometriei (da !) euclidiene (vesnica paralela dusa catre o dreapta data, incarnata de Klose sau de Podolski)
echipa germaniei e pentru premianti, mie imi plac "repetentii" brazilieni imprevizibili ca viata, ( ma consolez in finala cu "rudele lor" spaniole)
-;
Old 27 Jun 2008, 10:42   #148
europe_east
Guru

europe_east

n-ar fi stricat sa avem si noi mai multi premianti in echipa...

in rest, brazilia oricand :love: -- da' spaniolii si portughezii sunt un sunt un subsitute prea slab.. de la mine din tribuna par cam increzuti.
Old 27 Jun 2008, 10:54   #149
klein
Guru

klein

eu cred ca chestia asta cu geometria nemtilor si cu imprevizibilitatea brazilienilor e un cliseu. mie mi s-a parut Germania foarte imprevizibila. daca era atat de calculata si rece nu ar fi primit niste goluri atat de infantile. iar atacurile lor chiar au fost spectaculoase, de goluri nu mai vorbesc, in timp ce driblingurile, intr-adevar reusite, ales portughezilor nu au nici un rost. O sa tin cu Germania pentru ca mi-a placut jocul ei de pana acum, dar daca Spania se va dovedi buna luptatoare pot sa trec si de partea lor, mai ales ca nu au mai castigat o competitie asa importanta de multisor.
Old 29 Jun 2008, 23:15   #150
redmen
Old School Hollywood

redmen

Spania este noua campioana a Europei.Germanii au fost neputinciosi si au pierdut pe mana lor.
Old 29 Jun 2008, 23:16   #151
klein
Guru

klein

cred ca am o inclinatie pentru loseri. In tot campionatul asta am tinut cu aia care pana la urma au pierdut. Oricum Spania a meritat sa castige. iar de Germania ce sa zic... de nerecunoscut.
Old 30 Jun 2008, 01:14   #152
silver_boy
Guru

silver_boy

euro 2008 e al 2-lea turneu european pe care-l prind outside...dupa euro2000 (pe care l-am prins in Germania).Credeam ca numai romanii fac din fotbal o religie..m-am inselat... Toate meciurile le-am vazut pe NOS, singurul canal olandez care a transmis, integral, toate partidele...
fiecare joc a fost urmat de nesfarsite talk-show-uri, cu rezumate ample insotite de coloana sonora a trupei One Night Only (Just for Tonight)
http://nl.youtube.com/watch?v=dGGi42dwrcE (de care m-am indragostit iremediabil)
astazi, dupa finala, supriza: trupa a cantat live in studio...
revenind la finala, ma bucur de succesul ibericilor...in viata ( si in sport) "castiga" numai cine e consecvent, iar spaniolii au dovedit ca au o echipa constanta in evolutii, imaginativa, muncitoare, curajoasa (au facut presing la 1;0 in ultimul sfert de ora...romanasii s-ar fi retras in 16 m, soto)...m-am bucurat mult si pt. martalogu' Aragones ( poate ultimul titlu din cariera lui)...una peste alta, sper sa ne revedem (sanatosi si calificati) la mondialele din 2010
Old 30 Jun 2008, 12:32   #153
europe_east
Guru

europe_east

nu stiu cum erau nemtii in 2000, da' in 2008 au fost extraordinari -- toata lumea era literalmente pe strazi, la terase, cantand si zdranganind si cu flori in cap si steaguri la balcoane-- dupa meciul cu turcia claxoanele au sunat pana dimineata... ce mai conta cu cine tineai, atmosfera era molipsitoare! ieri insa, liniste......
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules