Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 17 Jun 2007, 08:57   #141
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
ok,si mie mi-ar placea,si chiar eu am fost singurica.scrie-mi pe email pt a ne lasa numerele de tel sa ne putem vedea daca iesim ,sau anuntam pt cinemagia?poate mai vine cineva?
Old 17 Jun 2007, 09:12   #142
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

ce frumos ,iar a venit porumbelul ,dar acum fara a fi o intamplare ca a avut pe unde iesi si pleca si chiar a stat putin ca m-am uitat printre fereastra,ma inbucura lucrul asta.
Old 17 Jun 2007, 09:17   #143
musetell
Veteran

musetell

..pai nu stiu ce sa-ti spun dar cred ca la cat sunt de mistocari baietii de pe site-ul asta (unii), ar veni doar ca sa ne vada in costum de baie ca apoi sa comenteze..

lasa ca mai bine pe ei ii luam la bere.. :love:
o sa-ti scriu pe mail, dar azi n-o sa am timp si de strand..
nu stiu saptamana viitoare sau daca nu cealalta..vedem noi..
Old 17 Jun 2007, 09:24   #144
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

ok.ma bucur ,astept sa imi scri pe messenger sau email cunosti nu?
sunt incantata ca mergem impreuna la strand,mcaci chiar imi place f mult ,iar pe de alta parte gasca cu care ieseam s-a cam destramat,s-au nu stiu nu prea ma mai simt bine ,iar eu sunt de principiul decsat rau acompaniat mai bine singur.decat sa ma supar sau enervexz asa numai ies cu gasca.etc.astept deci candpoti sa imi scri si sa ne sunam.
Old 17 Jun 2007, 09:29   #145
musetell
Veteran

musetell

ok..
Old 17 Jun 2007, 12:12   #146
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

ma simt cam singurica,voi ce mai ziceti?
mi-ar placea sa fiu invaluita de putina afectiune adevarata,dar unele persoane sunt false deci egal cu zero.mi-ar placea sa mai vb si voi cu mine etc.
Old 17 Jun 2007, 19:30   #147
Carmine Galante
Guru

Carmine Galante

Send a message via Yahoo to Carmine Galante
Originally Posted by irene marlyne monroe:
mi-ar placea sa mai vb si voi cu mine etc.
Da noi vorbim mereu cu tine, si mai ales te citim. Se pare ca ti-ai gasit o partenera pe masura - musettel.
Carmine Galante is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 17 Jun 2007, 19:44   #148
musetell
Veteran

musetell

irene,
afectiunea sincera nu poti pur si simplu s-o primesti,..nu-ti cade din cer! ..ea poate fi doar castigata, daca o meriti
si nici nu castigatul acesta nu poate fi decat ceva natural..si atunci ma poti intreba? ce pot face eu? ..pai poti face ceva, poti incerca sa-ti oferi cat mai multe oportunitati ca oamenii sa te cunoasca..sa fii naturala si cine te va place atunci te va place sincer! :love:
e bine sa ai prieteni..e chiar foarte frumos..dar eu cred ca prietenia sincera e cand ti-e bien cu tine insuti, cand esti puternic si "on your own" iar prietenii sunt pentru ca pur si simplu ii placi, apreciezi timpul petrecut cu ei ca fiind de calitate si special.. :love:
nu-i cauti pentru ca esti singura sau mai stiu eu ce alte motive..ii cauti pentru ca ti-e drag timpul petercut cu ei, il consideri special si privilegiat..
si legat de cuvantul "privilegiat" imi amintesc de un tip cu care am iesit eu de cateva ori, era ok, eram ok, dar nu-mi placea in mod deosebit..insa fiind amandoi oameni ok, ne simteam bine impreuna, comunicam bine..si din cati tipi cu care am iesit eu (desi pana la urma n-am ales sa fiu cu el) mi-amintesc de el cu drag..si stii de ce? pentru ca era siner in ceea ce facea..uite, de exemplu, am iesit odata cu el la plimbare si-am vorbit si-am zambit si-apoi am stat pe-o banca..era primavara si-am inceput sa vorbim si dintr-o data m-am trezit ca realizez ca de ceva timp el imi mangaia usor bratul..mi-l mangaia de ceva timp dar o facea atat de natural si de intim incat l-am intrebat "Ce faci?"..
mi-a raspuns cald si natural "ma bucur de privilegiul de a te atinge"..mi-a placut vovea lui mai bine spus sinceritatea vocii lui incat nu mi s-a mai parut nimic deplasat si chiar m-am simtit special atunci, chiar daca stiam ca intre noi nu poate fi acel ceva care sa trezeasca pasiunea mea..dar mi-a placut momentul..imi amintesc cu drag de el..tocmai c-am simtit sinceritatea aceea "cruda", neprefacuta..
cam asta cred ca este si cu prietenia, cand este sincera si dezinteresata are valoare altfel nu prea :love:
Old 17 Jun 2007, 21:47   #149
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Originally Posted by Carmine Galante:
mi-ar placea sa mai vb si voi cu mine etc.
Da noi vorbim mereu cu tine, si mai ales te citim. Se pare ca ti-ai gasit o partenera pe masura - musettel.

da grazie ei ,m-am mai linistit si vorbit,am avut o zi mai agitata ,nici nu am iesit din casa,m-am trezit si mai aiurea am visat nu foarte frumos,a mai fost faza si cu porumbelul,si am devenit si mai nelinistita etc.asta cred datorita faptului ca am fost preocupata de sanatatea mea,am vazut un film aseara asemanator si m-a pus pe ganduri ,apoi maine am lucrare de dicenta-un examen final etc,si tot asa,s-a acumulat tensiunea ,preocuparea ,nelinistea etc.si am avut o zi neplacuta.cat conteaza si cat te poate afecta simple gaduri,etc,macar sa stiu sigur cum vor sta lucrurile care e situatia,ce se poate face,,.,dar sa speram ca capsulele acelea cu celule stem vor invada farmaciile bucurestene cat mai curand si la un pret usor accesibil si noi oameni sa stam mai linistiti caci organul afectat s-a si schimbat,adica dupa cum am inteles eu regenereaza celulele si este echivalentul a unui transplant,si ar fi formidabil.pt ca noi romanii nu ne controlam foarte des sanataea,sau din cauza banilor etc nu ne facem la timp analizele-sincer cam si costa -100 de euro chiar,etc si trebuie tratat ,desi ar fi mai usor de prevenit,dar noi romanii pana si prezervativele nu prea le folosim,vai domne ori costa mult ori ne place fara si deci suntem mai imprudenti.romani sunt romani .in loc sa faci un lucru bun si de calitate,fie el si odata la nu stiu cat dar sa fie ok,faci lucruri care te afecteaza mai mult apoi etc.
asa ca noi sa fim sanatosi si sa apara mai repede capsulele acelea stem mai repede pt a fi o speranta de viata etc.oricum sunt convinsa ca lucrul acesta se va intampla cat mai repede iar noi vom avea o viata mai atenta si mai frumoasa mai buna.uf.
asa ca astazi fiind mai tensionata ,aveam nevoie de suport afevtiv moral etc,si de a vb chiar,se zice in psihologie ca un om aflat in situatii neplacute are nevoie mai multa de ceilalti s fie impreuna etc,si este adevarat,e mai dificil sa treci un moment neplacut singur decat impreuna cu ceilalti,chiar sustinut etc.
si deci de acea am si intrat pe cinemagia caci simteam nevoia de lucrul asta,noroc cu musetica ca a luat parte la dezbateri ,si mie mi-a facut placere,chiar m-as bucura sa si mergem la strand,desi de obicei eu am oroare si nu ma inteleg cu fetele cu ea sunt convinsa ca va fi o relationare eficienta si placuta .ok toate bune,iar maine sa iau 10 la examen.pupici si cat mai multa sanatate la toata lumea ,inclusiv mie
Old 17 Jun 2007, 22:47   #150
lady_mystyque
Veteran

lady_mystyque

Send a message via Yahoo to lady_mystyque
dak tot e va plac animalele.......... eu vreau un caine ... mare ... sau mijlociu dar nu mic ....nu-mi da si mie cineva cadou unu??????
lady_mystyque is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 18 Jun 2007, 05:43   #151
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

si eu vreau un caine ,dar mai micut as si dragalasi,imi face cineva cadou?
Old 18 Jun 2007, 05:50   #152
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

IAR A VENIT PORUMBELUL LA GEAM SI GRANGUIE.DAR ACUM SUNT TREZITA CA TREBUIE SA MA DUC LA EXAMEN.EXAMENUL FINAL .dar cum grunguie ai impresia ca geme cineva ca si cum ar fi bolnav,de acea visasem pe taicamiu bolnav,dar ma si incanta ca vine imi pare ceva minunat.
Old 18 Jun 2007, 09:48   #153
lady_mystyque
Veteran

lady_mystyque

IAR A VENIT PORUMBELUL LA GEAM SI GRANGUIE.DAR ACUM SUNT TREZITA CA TREBUIE SA MA DUC LA EXAMEN.EXAMENUL FINAL .dar cum grunguie ai impresia ca geme cineva ca si cum ar fi bolnav,de acea visasem pe taicamiu bolnav
porumbel care pare ca geme ..... :huh: ai ceva imaginatie cu o tenta bolnava... sau poate te apasa prea multe lucruri :?
Old 18 Jun 2007, 16:49   #154
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Originally Posted by lady_mystyque:
IAR A VENIT PORUMBELUL LA GEAM SI GRANGUIE.DAR ACUM SUNT TREZITA CA TREBUIE SA MA DUC LA EXAMEN.EXAMENUL FINAL .dar cum grunguie ai impresia ca geme cineva ca si cum ar fi bolnav,de acea visasem pe taicamiu bolnav
porumbel care pare ca geme ..... :huh: ai ceva imaginatie cu o tenta bolnava... sau poate te apasa prea multe lucruri :?

:shock: mai inainte de a judeca ar fi bine sa mai citesti o data eu nu am "PORUMBELUL LA GEAM SI GRANGUIE.dar cum grunguie ai impresia ca geme cineva ca si cum ar fi bolnav"
deci tu poate nu l-ai auzit si nu ai de unde sti.de asta acum eu imi notez ce imi trece prin minte sau multe alte lucruri in jurnalul meu intim ,caci apoi cine stie cum se mai interpretaza ,dar si cinemajia este tot un jurnal,activ adica si interactionez cu voi.si apoi sa sti caci acum tarziu cand m-am intors acasa era tot la geam,oare a stat acolo toata ziua sau venise intre timp?m-am apropriat si era cat de cat bland apoi a zburat ,acum i-am lasat si niste graunte,mi-ar placea sa se rentoarca pt ca pre prietenos.wuau vb de el si gata a venit,iar grunguie si cred ca mananca din graunte.daca l-ati pute auzi ,poate il voi filma si vil arat si voua dar sa se mai imblanzeasca,e mai prietenos decat papagalul meu.
astazi la examen ce sa vezi la geamul de langa mine a intrat un ditamai fluture si se plimba pe acolo deasupra noastra.se pare ca nu suntem singurei ,pana si de animale suntem inconjurati etc.mi-ar placea sa il auziti si voi cumface.dar poare este dresat?sau chiar e pe bune e foarte interesant,dar atat ca cum face ai impresia ca geme.etc cum ar face ai impresia ca geme dar cred ca face asa ca s-a infoiat ,mai este si o porumbita acum sunt doi.imi este drag de ei sper sa se imblanzeasca sa isi ating sa ii mangai.
Old 18 Jun 2007, 16:54   #155
Gloria
Super Moderator

Gloria

asa... si la examen cum a fost? inainte si dupa ce a intrat fluturele?
Old 18 Jun 2007, 18:02   #156
lady_mystyque
Veteran

lady_mystyque

Originally Posted by lady_mystyque:

:shock: mai inainte de a judeca ar fi bine sa mai citesti o data eu nu am "PORUMBELUL LA GEAM SI GRANGUIE.dar cum grunguie ai impresia ca geme cineva ca si cum ar fi bolnav"
deci tu poate nu l-ai auzit si nu ai de unde sti.de asta acum eu imi notez ce imi trece prin minte sau multe alte lucruri in jurnalul meu intim ,caci apoi cine stie cum se mai interpretaza ,dar si cinemajia este tot un jurnal,activ adica si interactionez cu voi.si apoi sa sti caci acum tarziu cand m-am intors acasa era tot la geam,oare a stat acolo toata ziua sau venise intre timp?m-am apropriat si era cat de cat bland apoi a zburat ,acum i-am lasat si niste graunte,mi-ar placea sa se rentoarca pt ca pre prietenos.wuau vb de el si gata a venit,iar grunguie si cred ca mananca din graunte.daca l-ati pute auzi ,poate il voi filma si vil arat si voua dar sa se mai imblanzeasca,e mai prietenos decat papagalul meu.
astazi la examen ce sa vezi la geamul de langa mine a intrat un ditamai fluture si se plimba pe acolo deasupra noastra.se pare ca nu suntem singurei ,pana si de animale suntem inconjurati etc.mi-ar placea sa il auziti si voi cumface.dar poare este dresat?sau chiar e pe bune e foarte interesant,dar atat ca cum face ai impresia ca geme.etc cum ar face ai impresia ca geme dar cred ca face asa ca s-a infoiat ,mai este si o porumbita acum sunt doi.imi este drag de ei sper sa se imblanzeasca sa isi ating sa ii mangai.
nu interpreta gresit in fine imi cer scuze dak te-am jignit cu ceva... :oops: oricum dak ii dai graunte sa stii ca va veni ... eu am o relatie speciala cu porumbeii pt ca la geam le-am facut u tejghea speciala unde le pun mancare tot timpul si vb cu ei si nu au frica deloc de mine ba chiar dak cumva uit sa le pun macare vin la geamul de la bucatarie dak eu mananc si imi canta acolo uitandu-se la mine ca sa ma duc sa le dau si lor de mancare sunt tare scumpi....
Old 18 Jun 2007, 18:48   #157
musetell
Veteran

musetell

buna irene,

cred ca trebuie sa avem o discutie intre 4 ochi la o bere..si stii de ce? ..pentru ca uneori parca ma vad pe mine acum ceva timp..
uite, la strand nu stiu daca o sa merg pentru ca am si o obsesie, mi-e frica sa nu iau ciuperci de la strand sau chestii din astea..bazinul mi se pare mult mai sigur
dar uite, am o idee. putem merge sambata la filmul Ocean's Thirteen si dupa aceea putem discuta.
uneori devii mult prea vulnerabila prin felul tau de a fi..
ce zici? iesim sambata in oras?
Old 18 Jun 2007, 19:38   #158
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

pai atunci sa ii anuntam si pe ceilalti poate mai vin si alti la film ?in pricipiu mie mi-ar place acum vom vedea mai este oana atunci,iar la mine viata e atat imprevizibila..sa sti ca la strand e minunat,tu faci cum consideri dar prea multa preocupare si strictete iti poate dauna,iti vb si din proprie experienta,este f.imp.ca omul sa nu aiba temeipt ca asa poti sa te simti liber altfel te cenzurezi ,si mai rau cateodata se zice ca de ce tie teama nu scapi si practic cam asa si este si sti care e explicatia mintea-creierul uman e o enigma asa si cu sugestia iti influenteaza soarta de acea e bine sa gandesti optimist pt ca altfel oricat ai fi de atenta ,gandindu-te prea mult , se intampla printr-un fleac necazul cel mare,sau o mica prostioara si gata,etc.apoi suntem oameni asta e.dar sa fie totul bine.
eu am iesit putin caci m-a sunat o agentie la casting si m-am intors,iar porumbelul asta iar a venit la geam si iar a inceput sa faca asa.mai e minunat dar in acelasi timp imi da si fiori,cel putin eu asa simt in momentul cand face asa cum gangruie ,imi da senzatia ca si cum ar geme ,e ca si cum ar fi cineva pe patul de moarte si ar fi fara aer ,sau efectiv geme ,intr-o stare dintr-acea de teama mortii si durerea un amalgam de asa ceva.
mai poate eu am mintea prea aiurirta,o imaginatie prea bolnava ,dar credeti-ma daca stiti ce senzatie imi da?
mie teama sa nu prevesteasca ceva,
sau stiti primul lucru la ce m-am gandit ca cineva geme ca-i bolnav,altfel cum puteam sa visez asa?daca era in mintea mea sa imi imaginez era ceva voluntar,constient pe cand in somn involuntar.
de acea imi si place prezenta porumbelului dar ma si [reocupa imi da o stare ca imi vine sa plang,de fapt asa si am facut dupa ce am vazut ca era porumbelul in dimineata acea,pt eu ma culcasem trista,ma simteam singura fara a fi cineva langa mine,aveam si am nevoie de afectiune,iar fiinta care m-a iubit de mica cel mai mult numai este printre noi,dar tot timpul am considerat ca este ingerul meu pazitor si spritul se afla cu mine,cand am constientizat prezenta porumbelului am izbucnit in plans ca si si cum chiar era cu mine era prezenta prin acest porumbel,dar si prin fluture
-pe de alta parte mie teama sa nu imi prevesteasca ceva neplacut fata de sanatatea mea.
lucrurile astea le simt si vi e spun voua ca o descarcare si,dar si ca ceva plina de incantare,
nu stiu nu ma judecati poate exagerez dar ce sa zic asa am perceput eu lucrurile.
Old 18 Jun 2007, 20:04   #159
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Originally Posted by Gloria:
asa... si la examen cum a fost? inainte si dupa ce a intrat fluturele?
salut gloria,pai cum sa fie la examen,nu prea m-am simtit eu prea bine din cauza caldurii si desi nu am invatat decat am citit asa rasfoit,ne-a dat 3 subiecte din trei materii studiate in toti anii,iar eu am scris vreo 17 pagini,cu siguranta pe subiect.
si de acea uneori sunt incantata caci eu nu prea am invaytat in acesti ani de studiu si am stiut ,am luat note bune si m-am descurcat mai bine ca acele persoane care statea si invatau in adevaratul sens al cuvantului de ceva timp.dar faptul este ca mie imi si place sa citesc mult si deci,citind din domenii de psihologie,documentarre,filoz.apoi am de unde baga.de fapt inteleg lucrurile foarte usor,o idee o inteleg foarte usor si deci nu trebuie sa o tocesc caci stiu esenta si apoi ma descurc.
de ex.astazi la politici sociale-modele,nu prea stiam ce anume sa scriu,dar mi-a spus o colega doua modele,de ex.capitalismul atata tot iar eu am inceput sa jonglez si sa asociez tot ce stiam despre,plus ca am intrat odata la o ora cand se discuta despre,si mi-a ramas in minte ideea despre ce s-a discutat,si mai ales cu max webel si viziunea sa si am scris si eu ceva
un subiect a fost din psihologie sociala -"perspective teoretice ale(asupra) comportamentului
si bine inteles ca am inceput sa vb despre comportament ca produs al determinarilor insusirilor interioare,omul vazut ca subiectiv ,genetic si compotamentul obiectiv-produs al determinarilor obiective exterioare-societatea.
si apoi am bagat freud si alti reprezentanti,la cel omul social teoria behaviorismului,influentele,societatii,educatiei,c ulturii, etc si am lalaito in vreo cateva pagini bune etc
apoi a fost un subiect din mtc metod sitecnici"tehnici de interventie ale asistentului social asupra unui grup aflat in dificultate,ne alegeam noi cazul.si am bagat pe acoloca ex.scoala speciala cu dizabilitate mintala apoi,am luat metode de interventie ca observatia,interviul,experimentul, ...anchete etc si am jonglat
la interviu am vb despre modallitatile eficiente de abordare,bariere etc,
caci sunt bariere si ale asist soc ca naticoiparea ,judecarea ,interpretarea eronata ,a intelegerii mesajului ,etc si celelalte bariere,
si tot odata am vb despre pasi de solutionare a cazului
adica:
ce edste mai im.de a se identifica problema ,a se defini aceasta
cand se constientizeaza se stabileste obiective ,scopuri de solutionare,
se face plan de interventie, se recolteaza informatii variante eficiente de solutionare,
se selecteaza varianta optima
se pune in practica-implementarea
si se rezolva cazul multumita?
binwe acum am vb asa sumar desprece am scris 17 pagini sa speram ca voi lua note mari
iar eu nici nu invata la materii caci,inteleg foaryte usor lucrurile,ideea si deci mi se pare usoara si doar citesc asta e faza este un noroc al meu un har si sunt norocoasa caci pot sa imi mai utilizez timpul si altfel.chia radeam de sora mea,si ea se incrunta cand stateam la ea ca zice ca eu cand invat?si dupaia veneam cu note mari si ea zicea iaute eu invat si tocesc zile si ea.bine ea era si la drept si cei drept acolo se toceste ,iar mie lucrul asta nu imi place ci modul acesta liber de a citi si a retine in felul asta nu in celalat.ca e mai aiurea si risipa de timp.etc si apoi imformatia ,mecanica se uita si mai usor.
voi ce credeti a fost usor?sau normal,dificil etc.astept pareri
Old 18 Jun 2007, 20:22   #160
musetell
Veteran

musetell

irene,

daca nu mergem la film sper macar sa putem sta de vorba..cand eram mai mica eram si eu foarte deschisa si naiva si spuneam mult prea multe decat ar fi trebuit..
e bine sa fii sincera dar eu zic ca nu-i rau ca sinceritatea sa fie un pic mai selectiva..

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules