Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Vreau sa stiu

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 21 Nov 2007, 12:16   #1561
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
Originally Posted by Pitbull:
Originally Posted by gionloc:
e un paradis, cum spui... soare, cald...
Verdeatä... Gîrneatä...

tu ce crezi pitb?poate esti mai intelept!
cum crezi ca e mai bine?
Old 21 Nov 2007, 12:22   #1562
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Originally Posted by gionloc:
Originally Posted by irene marlyne monroe:
cred ca am aplicat pe ejob si am primit un email de la un doctor chirurg care m-a invitat in DUBAI asigurandu-mi bilet hotel si visa.

in afara unde e cald si bine ca intr-un paradis e minunat.

perfect! chirurg, dubai, soare... super. eu zic sa mergi. in afara de un rinichi si o parte din ficat, pe care le-ai pierde in favoarea chirurgului pentru niscaiva transplant ilegal de organe, totu tre sa fie fain. e un paradis, cum spui... soare, cald... hoteluri de stele cite degete nu ai la o mina... doar ca hotelurile unde iti asigura chirurgu sederea s-ar putea sa fie cu zabrele, spirt si seringi.... ce naiba, nu ai vazut Sympathy for Mr. Vengeance?

ai mai de ce vezi lucrurile asa de salbatic?
pai oricum nu crezi ca in romania imi mananc ficatul cu supararile astea,cu faptul ca spitalul iti ofera ingrijire daca ai bani,ca pt a astepta pt un tratament trebuie sa treaca cu lunile ,
deci ce as avea de pierdut?
din contra poate ar fi o sansa pt mine acolo ,pt sanatatea mea,si daca e cazul sa imi si refaca sanatatea,adica ei eventual transplanturi mie,sau tratamente eficiente de ultima generatie.
aici cine sa aiba grija de mine?acolo poate lucrand sau cunoscandul ma va avea el ca pacienta,deci?
eu poate vad lucrurile in roz.
oricum astept mai multe raspunsuri din partea lui sau a voastra a tuturora sa imi dau serama cum e mai bine.ok pupici
Old 21 Nov 2007, 12:28   #1563
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

imi spuneti si mie unde este festivalul de fim dakino?
adica unde mai exact?
poate as vrea sa merg si eu.pupici.
Old 21 Nov 2007, 12:31   #1564
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Pui.
Tu chiar crezi cä nenea äla doftoru' ti-ar trimite serios bani, si ti-ar aranja cu viza, si cu tot, doar asa, pe ochi frumosi si-un e-mail cu ok pupici merci?
Hai sä nu fim copii.

Eu zic asa:
Nu te duci la el, pânä nu-l cunosti mai bine, iar asta îneamnä: INVITA-L PE EL IN ROMANIA PENTRU UN SEJUR, si du-l la Muzeul Satului, la Lacul Morii, cu barca-n Cismigiu, la tine-acasä acolo la Horezu, la Polovragi, la Tismana, la Pestera Muierii... La ansamblul lui Brâncusi din Tg. Jiu (când nu-i nici o päscätoare de gazon pe-acolo, de-aia cu ochelari verzi la ochi, cum le pun grecii vacilor când se usucä iarba, ca sä creadä cä-i tot verde), la Caracal, sä vadä la monument obada carului cu prosti care s-a rästurnat acolo... si câte minuni mai sunt de väzut prin frumoasa noasträ patrie...
Si abia DUPRE ASTA, te duci si tu la el în Dubai!
Nu de alta, da' duba-i greu de deschis, dupä ce te-a încuiat în ea pe din afarä.
Sau, vorba lui Shakespeare: "Dubai or not Dubai"
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 21 Nov 2007, 12:57   #1565
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

mai pitb,ceea ce zici tu oate fi ceva tipic ca la carte,dar indiferent cat ai sta cu o persoana sigur tot nu ai ajunge sa o cunoasti si apoi este vorba de timp.
este ca un fel de lalalaia prelungita,adica sa ma stresez sa ii fac lui un sejur in romania ,cand eu am inceput sa am grija zilei de maine si sa nu ma simt bine,ar insemna sa imi consum bateriile asa aiurea.
poate mai sunt si oameni minunati,poate pur si simplu vrea sa lucrez acolo sau ii plac si vrea sa ma si cunoasca habar nu am.
dar ia mai bine gasiti-mi modalitati de a ma intoarce in cazul in care as merge.adica pot sa plec pe o perioada anume,si sa fac o declaratie la ambasada pt a sta o periaoda si sa o prelungesc daca vreau eu si eventual,daca nu ma intorc sa ma caute,adica nu stiu ceva gen asa,adica sa am o certitudine.etc.
apoi u stiu va trebui sa mai vorbesc cu el sa imi mai dau seama de ce si cum .
da daca ar fi o sansa pt mine si sanatatea mea?eu am inceput sa am probl de sanatate nu intelegeti.eu as vrea sa imi fie bine aici,dar trebuie sa mai lucreze romani la atitudine,in sensul ca omul este prioritatea a tot si sanatatea sa etc,adica sa se fac tot posibilul sa fi salvat,tratat,nu ignorat si lasat sa astepti pt un tratament.
ci imediat cum ceva nu e ok sa se actioneze pt reabilitare.
sa fie tehnologie ultramoderna,pt a face analize mult mai competente nu sa te tina cu lunile pt a-ti da niste rezultate,timp in care se poate complica.
deci trebuie sa fie sustinere pe toate planurile,doctorii asistentele si tot sa fie mai subiectivi sa le pese de sanatatea ta fara a fi indiferenti.
sa fie sustinere si materiala,in cazul in care esti bolnavior nu mai ai aceasi capacitate de munca ca un santos si deci trebuie sa fie o sustinere materiala eficienta de a trai onorabil sa iti platesti facuri si tot si sa iti ramana si pt tine-ca un salariu mediu sau la fel de european.
sa fie asigurati toti oamenii indiferent daca se lucreaza sau nu,ca atunci cand esti bolnav nu preea mai poti lucra iar cand nu lucrezi numai ai nici bani de supravietuire,nu e suficient ca iti este apasator problema de sanatate sa mai vina si cele ale vietii?
iar absolventi nu au asigurare medicala cateva luni 2 luni pana la un eventual somaj,apoi beneficiaza in continuare de asig.medicala daca sunt studenti in continuare dar numai pana la varsta de 26 de ani.sdi apoi din nou raman fara asigurare eventual trebuie sa o plateasca singuri.
pai daca nu mai lucrezi de unde bani sa mai platesti si alte facturi de asigurare medicala?
deci trebuie schimbat sistemul msa se faca ceva cat mai in timp util.
asta ziceam poate plecarea mea este o sansa pt mine.
sigur ca este riscant dar ce as avea de pierdut daca in romania functioneaza totul asa de greu. etc
dar cine vrea sa plece daca nu este nevoit?
toate valorile romanesti pleaca in afara pt a le fi mai bine,aici nu suntem apreciati prea mult sau sa se aive grija de noi.asta este problema.sigur ca multi se reintorc in tara,sau nu.dar apoi iar se lovesc de acest impediment al romaniei modul de a fi.facandule viata grea la acomodare.unde este civilizatie este si respect apreciere.sigur ca si noi avem parti bune.
noi suntem uneori si mai caldurosi,iar ce mai este tara noastra ,tara in care te-ainascut etc
deci?
va mai astept si cu alte opinii.
Old 21 Nov 2007, 13:07   #1566
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Dakino e la Muzeul de Artä, intrarea principalä (de pe Stirbei Vodä), etaj I, sala Auditorium, toatä säptämâna asta, proiectii la 10:30 si 14:30.
Old 23 Nov 2007, 05:22   #1567
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

mai nu pot sa dorm ca nu stiu cum e mai bine sa fac dar cred ca cum gandesc eu mai pozitiv e cel mai bine.si poate este nevoie de o alta calatorie,unalt univers de cultura etc poate si astai rolul meu sa interactionez cu toate lumiile tarii,nu zau pana acum am avut tangente cu roman,tigan,albanez(in italia cand eram la pubul/restaurant era pe acolo si sicilieni si albanezi etc,dar doar am interactinat vorbind nimic mai mult sio tot m-a ajutat sa imi dau seama de ei.)cred toate natiile .ok
iar acum nu prea am o alta alternativa mai buna sau sper sa fie aici in romania ori sa fie totul ok unde ma voi duce si sa imi mearga bine sa fiu fericita si sa ma pot inroarce in romania de cateori vreau si aici eventual sa stau.
pe de alta parte gandind si mai frumos,la cat sunt mulsulmanii de fanaticii si eu de deosebita parca vad ca ma respecta,venereaza ca o zeitate etc si avand grija ca un ou de mine,si mi-ar respecta vorba etc,cuvantul.mai sti exista si o astfel de varianta abstracta posibiula.orice este posibil.
Old 23 Nov 2007, 05:36   #1568
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

sau hai sa vedeti si altceva mai interesant.(mie imi vine un curs pe email despre afaceri /banii etc si ia sa vedeti ceva ce suna foarte interesant si la momentul potrivit.

Curs de afaceri online

Lectia 4: Ce vrei sa fii, sclavul banilor sau stapanul banilor ?

Ti-e teama ca nu stii ce se afla dincolo de padure ? Te anima insa curiozitatea ? Indrazneste !

Se stie insa ca putini oameni au talent de intreprinzator si curajul de a risca la scara mare.Tocmai din aceasta cauza, a fost creat un alt tip de afacere : FRANCIZA . De exemplu, daca vrei sa deschizi un restaurant McDonalds, in sistem franciza , faci rost de foarte multi bani ( circa 1 milion de dolari ) si preiei de la compania- mama o afacere la cheie , gata testata si care se stie ca functioneaza excelent. Tu nu trebuie sa mai inovezi nimic, doar vei copia un sistem probat si il aplici. Cumperi o afacere gata creata si castigi bani cu ea.

Problema la franciza clasica este costul. Putini oameni isi permit sa investeasca sumele colosale necesare pentru a prelua o astfel de afacere. Din acest motiv, a fost creat urmatorul tip de franciza, numit FRANCIZA ALTERNATIVA sau FRANCIZA CELOR MULTI.

Franciza alternativa este cel mai simplu, cel mai eficient si cel mai accesibil tip de afacere. Orice om poate incepe o afacere in franciza alternativa, datorita celor doua mari avantaje :

1. investitia este foarte mica ( chiar si un somer foarte ambitios isi permite sa investeasca intr-o franciza alternativa )

2. sistemul este foarte usor de aplicat : nu conteaza varsta, studiile sau pregatirea profesionala.

Poate o sa intrebi : daca franciza alternativa este asa de simpla, de ce nu o aplica toti oamenii ?

Intrebarea este foarte buna, iar raspunsul este foarte simplu : pentru ca nu toti oamenii au si DORINTA de a deveni proprii lor stapani. Asta e realitatea : multi oameni se plang de nevoia de bani, dar nu fac nimic pentru a schimba ceva. Prefera sa se multumeasca toata viata cu un simplu castig de la stat, patron sau clienti.

Dar daca tu nu vrei sa ramai pentru toata viata un SAS ( Sclav Al Serviciului ), citeste cu mare atentie lectia urmatoare. Vei afla informatii trasnet despre cum se misca banii. Vei invata, de fapt, ABC-ul financiar. Fara sa cunosti acest ABC, vei fi toata viata un sclav al banilor si vei avea mereu probleme financiare.

Insusindu-ti ABC-ul financiar, vei deveni insa stapanul banilor. Vei ajunge sa controlezi tu puterea banilor, si nu banii te vor controla pe tine. Vei invata cum sa devii liber financiar.

In lectia 5 vei invata ceva ce te va soca :

Tu vrei sa castigi mai multi bani dar, de fapt , te inconjoara chiar ACUM "ceva " care iti scoate mereu banii din buzunar ! Cine este acest " ceva " ? O sa afli in lectia 5 !

Episodul 4

Daca esti atent

atunci cand e vorba de secret,
de puterea mintii noastre

si de puterea intentiilor noastre
in viata de fiecare zi,

iti vei da seama ca
secretul este omniprezent.

Tot ceea ce trebuie sa faci
este sa deschizi ochii si sa privesti cu atentie.

Ai dovada existentei Legii atractiei in societate

atunci cand vezi ca cel care vorbeste
cel mai mult de boala, o si are.

Cand vezi ca cel care vorbeste cel mai mult
despre prosperitate o si are.

Legea atractiei este evidenta
oriunde in jurul tau,

daca intelegi despre ce este vorba.

Tu esti un magnet

care atrage ganduri, oameni,
intamplari si moduri de viata.

Intr-adevar, tot ceea ce aduci in existenta ta

ti se intampla din cauza
puternicei Legi a atractiei.

Nu vorbesc aici

despre simple iluzii

sau fantezii nebunesti.

Vorbesc din perspectiva unei intelegeri mai adanci,
a unei intelegeri fundamentale.

Fizica cuantica incepe sa vorbeasca
despre aceasta descoperire.

Ea afirma ca nu poti avea un univers
fara a intra in el cu mintea.

Ca mintea modeleaza de fapt
lucrul perceput.

Chiar daca nu intelegi acest lucru,
asta nu inseamna ca trebuie sa-l respingi.

Nu intelegi cu adevarat electricitatea.

Chiar daca nu o intelegi,

nu inseamna ca nu te bucuri
de avantajele ei.

Stii cum functioneaza?
Eu nu stiu.

Dar stiu urmatorul lucru:

ca poti gati cuiva cina cu ajutorul ei

si ca il poti praji chiar si pe acel cineva.

Cand incep sa inteleaga marele secret,

oamenii se ingrozesc de toate gandurile negative
pe care le au.

Ei trebuie sa fie constienti de doua lucruri:

Unu: s-a dovedit stiintific ca un gand pozitiv

este de sute de ori mai puternic
decat un gand negativ,

asa incat lucrurile sunt clare de la inceput.

Traiesti intr-o realitate in care
timpul se manifesta prin intermediul unui tampon.

Acel lucru este in avantajul tau.

Nu cred ca ai vrea sa traiesti
intr-un mediu in care

gandurile tale sa aiba efect imediat.

Dovada ca ele se manifesta
vine abia dupa o vreme si asta e bine.

Asa incat ai posibilitatea
sa devii constient de gadurile tale.

Dispunand de timpul necesar
pentru a-ti alege gandurile cu grija,

bucura-te de aceasta activitate,

pentru ca tu esti capodopera propriei tale vieti.

Esti Michelangelo-ul propriei tale existente,

iar David-ul pe care il sculptezi esti chiar tu.

Conducatorii din trecut
care cunoasteau acest secret

voiau sa tina puterea numai pentru ei,
sa nu o imparta.

Asa ca tineau oamenii in ignoranta
cu privire la Secret.

Oamenii mergeau la lucru, isi faceau treaba
si se intorceau acasa.

Lucrau ca la o banda rulanta
si nu aveau nici o putere,

pentru ca Secretul era tinut ascuns
de cateva persoane.

- va urma -

Pentru afacerea ta online cu potential urias,

Claudiu Neacsu

SUPER NU?FOARTE INTERESANT SI CAM ASA ESTE SA STITI.CUM VA ZICEAM SI EU IN VIATA DACA NU RISTI /INCERCI SA TRAGI LOTUL NU AI DE UNDE SA STI CA E CASTIGATOR ADICA SA CASTIGI SA ITI FIE MAI BINE SI DECI ORI STAGNEZI ,COBORI IN JOS ORI SAU TE MENTI ASA PE O LINIE DE PLUTIRE FARA A VREA NICI MAI MULT NICI MAI PUTIN.
BAI CRED CA MA BATE GANDUL SA PLEC,CEMAI DAR SA VAD CUM II EXPLIC OMULUI CA PE LANGA VISA,BILET HOTEL TREBUIE SA IMI TRIMITA SI NISTE BANI SA AM DE BUZUNAR ADICA SA PLEC SI EU IN SIGURANTA CU CEVA IN PORTOFEL PT ORICE EVENTUALITATE.SI APOI RAMANE DE VAZUT DACA STAU O SAPTAMANA SAU MAI MULT SA SI LUCREZ DACA VOI PUTEA.ETC,MI-AR PLACEA SA IMI FACA TOATE ANALIZELE ACOLO LA SPITAL SI EVENTUAL SA MA TRATEZE ULTRAMODERN DACA VA FI CAZUL.SIGUR VA FI TOTUL BINE./
Old 23 Nov 2007, 05:54   #1569
musetell
Veteran

musetell

mai irene, sfatul meu este sa iti doresti sa reusesti prin forte proprii, adica sa fii suficient de ambitioasa incat sa nu trebuiasca sa depinzi financiar de cineva sau de ceva anume.
tii minte si cand ne-am intalnit ca ti-am spus sa-ti cauti un serviciu? nu conteaza daca nu este indeajuns de satisfacator de la inceput, important este sa ai de unde pleca si mai ales un punct de la care sa evoluezi.
tu faci cum crezi dar nu mi se pare o solutie plecarea. cu tratamentul acesta eu nu te-am inteles niciodata.
Old 23 Nov 2007, 06:31   #1570
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

pai nu ai de unde sa intelegi daca nu citesti mai atenta.
nu ti-am zis ca eu sunt preocupata de sanatatea mea?
crezi ca nu lucram pana acum?

pana acum am terminat si o facultate,studenta fiind mi-au trecut banii prin mana sa sti,asa cum eram eu naiva,copila pura etc dar au fost toate bune.asta e acum au mai intervenit si unele probleme asa aiurea si penibil dar numai conteaza.si deci ma limiteaza.si eu sunt constienta ca trebuie sa fie o schimbare ,adica un colac de salvare pt a nu maineca,dar cum oare e posibil fara a incerca?sau a avea un gram de nebunie pt schimbare si cu putin noroc sa fie bine.
ce sa fac?sa mor cu zile?NU problemutele acum mi-au schimbat opinia VIATA ESTE FOARTE PRETIOASA iar cel mai imp este SANATATEA,cand nu este atunci vezi si importanta vietii si ca vrei sa traiesti.

ce sa fac mai in romania ma epiuzez pe timp ce trece aiurea si penibil.
de ex.am zis hai sa mai dau si eu din coate sa mai fac vreo activitate si sa imi mai vina bani si deci ce am facut ,m-am dus la o firma ca operator de interviu pt ca se faceau chestionare-sondaje se aplica pe firme.2 chestionare la o firma adica 160 lei,bun am zis sa ma bag ca e acceptabil in 20 de minute cat completezi chestoionarul etc e interesant si ok si din privinta banilor.dar ce sa vezi

ieri adica joi a fost prima mea zi de munca pe teren,si ce credeti ca am facut :
m-am trezit de la 8 ca m-a trezit papagalul,am iesit pe la 11,30 si dai si cauta adresele firmeleor respective pe sect3.m-am dus la unirii ca aveam bl unirii ,splaiul independentei etc si multe altele alba iulia,
dar cand colo distanta nene,eu pe tocuri si dai sa mergipe jos de la fantani pana in splai indep.acolo ajung obosita de picioare si nu pot sa intru nu aveam interfon ,dau si sun nimic,sun pe mobil si imi raspunde un barbat-directorul si incepe sa rada ca acolo e doar sediul ,iar punctul de lucru este tocmai in republica,pana la urma ma supar si zic ca nu e de ras avand fiind in situatia asta de a merge atat si inzadar si intreb ce se poate face,el amabil vine cu idea sa vina cineva cu masina sa ma ia.ok astept vine persoana ajung la fima vorbesc cu o directoare ,ca cica este ocupata,nu are timp de mine si de 20 min. asa ca ma pregatesc sa plec dezamagita,apoi intra pe usa o tipa mai amabila si pana la urma doreste sa imi raspunda la intrebari,bun s-a rezolvat dau sa plec ,dar imi aduc aminte ca mai imi trebuia un chestionar completat asa ca sun ce e de facut pe tipa,asta zice ca era singura care putea sa aiba timp pt mine altcineva nu ,apoi dezamagita plec usor si imi vine ideea sa il sun din nou pe director si imi spune ca e la firma asa ca ma intorc si foarte rapid e amabil si raspunde la intrebari.
bun s-a rezolvat am termiat DAR doar o singura firma iar timpul trecuse atat de repede incat se facuse aproape 4 si celelate firme nu mai vror sau numai au programc ca am sunat de dupa tel meu.(sper sa nu imi vina factura mare)bun si o iau inspre casa nesigura daca e sa dau pe la facultate caci trebuia de la ora 2 sa fie o conferinta cu partidele si presedintele basescu.dar oricum era cam tarziu si totusi trec sa ma conving .cu parere de rau totul e in zadar ,ma intalnisem cu o fosta colega care imi zice ca a fost presedintele dar s-a terminat si a plecat.atunci plec inspre casa cu un aer dezamagit si fffffffff obosita.
chiar vroiam sa iau parte la conferinta sa imi expun anumite puncte de vedere etc.dar asta e s[er sa mai vina o data.
in final am ajuns acasa rupta de oboseala,fiinca eu daca nu ma mai simt bine obosesc foarte usor.
apuc sa manc ceva,imi fac o baita si vreau sa citesc un picut sa nu ma munstreze coctiinta ca nu a,m fost la facultate si nici munca -adica bani frumosi nu au iesit,asa ca incerc sa citesc o carte pt master-globalizarea ,dar nici nu termin prefata ca adorm era cred 10 dar instantaneu pe la 12,00 ma trezesc si ce sa vezi ca numai pot sa adorm adica pana la ora asta eu nu am mai dormit deloc,iar acum problema e ca trebuie astazi sa dau chestionare adica 5 firme 10 chestionare completate.
cumvoi proceda nu stiu?
ieri practic s-a dus o zi intreaga si doar o firma am rezolvat ,astazi cum voi vedea 4?si nedormita?
adica vezi tu crezi ca se merita pt 160 mi ieri sa ma fi obosit atat si acum nici sa nu dorm sa fiu stresata ca trebuie sa imi termin treaba si deci sa nu imi complic sanatatea?\
sau in alt caz voi suna si voi intreba dac pot sa duc chestionarele luni,si sa ma pun sa dorm ,sau dac nu vror asa sa beau o cafea nedormita sa ma duc pe teren sa le rezolv,dar cu siguranta imi va afecta si complica sanatatea.fiinca numai am rezistenta ca altadata,iar orice exces de acest gen imi este f daunator.
bun m--am descarcat ca m-ai provocat la discutie.deci nu gandi numai dintr-un punct ingust ci mai vast mai detaliat sa ti cont de mai multe aspecte etc.ok poate vi cu o solutie buna.
si a straniu insfarsit dai un semn de viata dupa atata timp.chiar tu ce faci nu ai dormit nici tu,sasu asa te trezesti de dimineata?
Old 23 Nov 2007, 06:40   #1571
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

http://www.trupa-comedynow.blogspot.com/
Old 23 Nov 2007, 07:17   #1572
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

cu chestionareleam rezolvat ca am sunat si au zis ca pot sa le aduc si luni caci se continua,sa merg ev si azi si luni etc.
Old 23 Nov 2007, 07:31   #1573
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

bravo

ok pupici merci
Old 23 Nov 2007, 11:29   #1574
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

bravo degeaba m-am enervat de nu mai pot incat imi voine sa imi bag picioarele in tot.in loc sa dorm mai rau m-am chinuit caci vecini m-au terorizat cu bubuituri de ciocan,si bormasina.sunt atat de nervoasa am inceput sa plang ca nu mai suportam.adica eu nici nu am dormit deloc si deci trebuie sa am grija de mine ca cum excelez in vre un fel cum nu ma simt bine si m-am suparat.ma imbrac sa plec sa mai fac ca sunt suparata.desi ar trebui sa ma gandesc mai mult la mine eu sunt mai imp nu niste chestionare bagami-as picioarele.dar asta e asta-i romania.ne chinuim aoiurea.nu stiu de ce mai suntem nascuti daca nu avem si noi o viata frumoasa.numai sa ne chinuim?wuah
Old 23 Nov 2007, 11:49   #1575
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

nu stiu de ce mai suntem nascuti daca nu avem si noi o viata frumoasa.numai sa ne chinuim?
Da' tu de ce credeai?
Frumusete - acolo, sus, în cer, la Doamne-Doamne, nu aici.
Old 23 Nov 2007, 20:41   #1576
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

ar trebui sa fie si pe pamant la fel de frumos ca in paradis!
so astazi asa cam nedormita am rezolvat 2 firme,si mai am luni vreo 2 3 si gata voi vedea daca mai continui sau nu.
cat despre doctoret ce sa zic habar n-am .i-am trimis mesaj ca mi-ar placea sa merg in dubai dar sa imi trimita si el niste bani de portofel vreo 500 euro macar sa imi las lucrurile incheiate facturile platite etc.si deci m-am gandit ca e mai bine sa plec asigurata cu ceva cascaval in portofel decat deloc.si apoi vroiam sa vad daca el merge mai departe adica cum eu risc sa interactionez cu o persoana ,univers,natiune necunoscuta sa vad daca risca si el.nu doar eu asa sa plec pe 0.dar se pare ca nu mi-a trimis raspuns.oare nu i-a placut?daca nu face acest lucru e clar ar fi vrut ceva fara sa faca mai nimic pt persoana respectiva,si de unde stiu eu ca nu ar fi vreo pacaleala acolo/?dar cu ceva banuti in buzunar m-as descurca mai bine.sa vedem daca se merge mai departe adica pe langa asigurarea biletului,visei,hotel si bani de buzunar.
daca o lasa balta in seamna ca nu are nici un sens sa merg pana acolo asa aiurea daca el e indiferent.
daca merge mai departe si imi trimite si bani de buzunar 500 euro inainte sa plec acolo inseamna ca e o persoana deosebiyta si pot sa ma bazez pe el.si sa si lucrez la spitalul din dubai sau doarvacanta etc.VA RAMANE DE VAZUT .astept un raspuns de la el un email.ok noapte buna.
Old 24 Nov 2007, 10:11   #1577
Supastar
Guru

Supastar

Send a message via Yahoo to Supastar
oare domnu doctor citeste forumul asta?

mult mai interesanta mi se pare dilema din punctul de vedere al individului asta:

nu stiu cum, dar ai intrat in contact cu o tipa din romania care ti se pare naivitatea intruchipata. tu esti in dubai si cunosti niste indivizi care iti promit de la 10.000 euro in sus pe diverse organe. tot ce trebuie sa faci este sa o aduci pe tipa in dubai. pe urma, de disparitia ei se ocupa baietii.
si acum vine problema: fata iti cere 500 euro inainte sa vina. presupunand ca vine, investitia este mai mult decat amortizata, poti sa o si cazezi la un mega hotel 2 zile si sa-i cumperi o haina de blana (pe care oricum o poti recupera pe urma). dar poti avea incredere ca vine? parca totusi ti se pare prea naiva! oare chiar va veni? ce faci in continuare?
Supastar is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 24 Nov 2007, 16:08   #1578
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

mai pai daca ne-am gandi toti numai negativ nici nu am mai iesi din casa afara.
dar pana la urma e periculos si in casa eu mai demult era sa ma electrocutez ,am cazut in baie si am dat cu capul de gresie deci era sa dau ortul popi
deci?viata este nesigura,tocmai de acea am vrut sa fac o schimbare mai radicala ca nu prea imi e bine in perioada in care sunt acum,asa ca eu oricum eu gandesc positiv.
faza e ca as incerca sa vad ce e dincolo de padure adica e soare sau e vant.asa ca as fi vrut sa am omica asigurare adica indiferent sa pot avea ceva in buzunar pt ma descurca mai usor.
si de acea am vrut sa vad daca el e dispus sa imi ofere un avans,fiind si el nesigur adica e posibil sa imi tin cuvantul sau nu.adica sa merg acolo sau sa raman cu banutii.dar nu este si genul meu sa pacalesc numai asa nevoluntar sau fiind ceva care trebuie pt a fi bine.
ok si apoi degeaba daca daca as castiga acolo daca se intampla ceva cu mine la ce folos?
cum ai zis si tu cu haina asa inainte ma mai bucur si eu de bani si cu siguranta va fi totul bine,si dincontra e indicat sa se aive grija de mine sa traiesc cat mai mult si sa fiu bine pt a fi bine.toti depindem unii de altii.
sunt convinsa ca doctorul s-ar comporta cu mine asa frumos cum si alti la randui se comporta cu el.
sau in cel mai rau caz poate ar vrea sa ma vrea pt ceva mai mult,nicidecum organe si prostii exagerezi.
la faza asta vad eu ce fac daca e doar o vacanta ,daca pot sa il tin departe de mine sau daca imi fac si mie placere,sau daca este doar ceva profesional-munca.
dar faza e ca mi-a trimis raspuns si zice ca ce poate sa imi trimita este visa ,biletul,banii voi avea acolo.
asa ca nu stiu ce sa zic eu fara bani in buzunar nu as pleca/daca nu poate si atat lucru pt mine sa imi mai dea un stimulent de siguranta atunci cum va putea acolo sa fie amabil ,gentil sa imi ofere hotel,si bani asa acolo daca e sa muncesc sau nu.fiindca practic as depinde de el daca m-as duce fara nici un ban in buzunar asa as fi putut sa si plec daca ceva nu imi convenea.etc.dar nu stiu daca se merita sa ma risc atat daca el nu prea da dovada de mai multa amabilitate.ramane de vazut.cu bani in buzunar poate m-as fi dus ,dar asa/?e mai complicat poate astept o alta oportunitate mult mai buna si mai sigura.
Old 24 Nov 2007, 16:26   #1579
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

dar pana la urma e periculos si in casa eu mai demult era sa ma electrocutez ,am cazut in baie si am dat cu capul de gresie deci era sa dau ortul popi
Oui, je me rappelle trés bien. C'est cette instance de donner le droit au prêtre qui a premièrement touché mon coeur dans ce topique.
dar nu este si genul meu sa pacalesc numai asa nevoluntar sau fiind ceva care trebuie pt a fi bine.
Admirabil.
sa fiu bine pt a fi bine.
Crezi?
poate ar vrea sa ma vrea pt ceva mai mult,nicidecum organe si prostii exagerezi.
Eu nu cred cä ar vrea sä te vrea vrândute pentru a te vrea ca sä te vrea cu vrere pentru mai mult,nicidecum organe si prostii exagerezi - decât poate dacä-i Mefisto.
nu stiu daca se merita sa ma risc atat
Sigur nu se ne vä meritä sä te îmi vi le ti risti atât.
Old 24 Nov 2007, 17:51   #1580
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

cine e mefisto?mai ziceam ca in cel mai rau caz poate ii si plac si poate vrea sa mi-o traga daca nu ar fi ceva numai profesional.asta incercam sa zic.asta-i o varianta si ceea ce spunetii voi dar mai mult pt scenarii de filme nu pt realiate.si ei sunt oameni.acum pe bune dupa aprerea voastra cine sunt cei mai periculosi oameni din taoate natiile sa vedem arabii fata de albanezii,alti mulsulmanii,tatarii,turcii,sicilienii etc tiganii si ce va mai trece prin cap.
pitb tu pana la urma cum crezi?
ca esti mai intelept si prinzi /intelegi esenta lucrurilor mai usor de cat ceilaltii.deci?ce crezi?

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules