Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Vreau sa stiu

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 13 Nov 2007, 08:43   #1541
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
mai exista o solutie!
am observat ca daca se intra se voteaza se iese din acea pagina apoi din nou se intra si se poate vota,deci puteti vota de mai multe ori.
Old 13 Nov 2007, 08:51   #1542
Proletar
Guru

Proletar

Originally Posted by irene marlyne monroe:
mai exista o solutie!
am observat ca daca se intra se voteaza se iese din acea pagina apoi din nou se intra si se poate vota,deci puteti vota de mai multe ori.

adica ne instigi la frauda electorala.
iaca pe cine sustine musiu Pitbull! 8)
Old 13 Nov 2007, 09:20   #1543
Supastar
Guru

Supastar

Send a message via Yahoo to Supastar
mai exista o solutie!
?
pai, atunci de ce nu stai tu toata ziua la computer si te votezi singura?
Supastar is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 13 Nov 2007, 12:37   #1544
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Si-atunci, aici în topic cine ne-ar mai scrie nouä?
Nu, nu - e foarte cu cap gânditä treaba! Noi votäm, ea ne scrie, si toatä lumea câstigä.
(Deci, nu e fraudä - cä la fraudä, cineva musai pierde.)
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 13 Nov 2007, 12:41   #1545
Supastar
Guru

Supastar

Send a message via Yahoo to Supastar
hai, herr pitbull, nu te fa ca ploua: raspunde-mi si mie:
Originally Posted by Supastar:
Originally Posted by Pitbull:
[b]Voteazä P.D. pentru P.E.!
de ce sa votez pd pt pe?
what's so special about them?

te rog, spune-mi si mie 5 persoane din partea superioara a listei lor pe care le recomanda CV-ul sa ia decizii la nivel european! cu tot cu scurte explicatii.
Supastar is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 13 Nov 2007, 14:21   #1546
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Nu mä fac, bre, cä plouä, mi-au luat ochii mesajele on-topic.

Räspunsul: pe moment, n-am timp sä-i iau la puricat, si nici nu mi-e strict necesar. In faza asta, ai nostri nu vor aduce nici un big change acolo - e de-abia începutul, acomodarea, etc. In schimb, rämâne acut imperativul intern: europenele astea vor stabiliza trendul pentru legislativele noastre din 2008; iar acolo, orice observator lucid vede cä P.D.-ul si P.L.D.-ul sunt cele mai mici dintre rele. Evident, de alde P.S.D., P.R.M., P.C. si P.N.G. n-avem ce vorbi. Singurul discutabil ar fi P.N.L.-ul - dar dupä ce-a fäcut în legislatura asta, e clar c-are nevoie de o vacantä binemeritatä, sä-si mazileascä Cälinii, Crinii, Oltenii, etc., sä-si asume pulpa, sä, sä, sä... Pentru o analizä mai en detail a conjuncturii politice, vezi topicul "I'll be back", de la Cafenea (fondul problemei a rämas întru totul actual; îl gäsesti pe paginile mai de din colo).
DAR, în principiu, ai dreptate: e cu atât mai bine, mai onest si mai responsabil, ca oricine încä nu e pe deplin lämurit, sau extrem de scrupulos, si are si timp cu carul, sä le pritoceascä C.V.-urile. Asa fäceam si eu, prin 1990-92, când majoritatea (atât oameni politici, cât si partide) erau niste ilustri necunoscuti, sau în orice caz foarte controversati, si cu toti de-abia învätam sä ne orientäm.
Old 13 Nov 2007, 14:43   #1547
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Originally Posted by Proletar:
mai exista o solutie!

adica ne instigi la frauda electorala.
iaca pe cine sustine musiu Pitbull! 8)

mai salut pai uite cum sta treaba nu cred ca conteaza cum ai voturile ci sa le ai,adica cine e cel mai buna adica are cele mai multe voturi inseamna ca este si inteligent ,asa ca eu o trec la modalitate inteligenta de a vota,daca eu mi-am dat seama si nu si altcineva ce mai conteaza?
apoi eu m-as vota si singura dar cam toata ziua am avut de umblat si acum sunt la master la cursuri asa ca pana diseara la ora 21 nu pot vota decat acum pana intru la curs.
iar apoi tot stati pe net si daca nu aveti ceva mai imp de facut contemplati pozelel cu mine si ma votati.
eu va scriu iar voi votati amuzant nu?
ok ramane de vazut cu voturile vreau sa fiu eu cea selactata,ca decizia o ia ei tinand cont si bineinteles si de voturi dar si mai ales parerea lor persoanale.ok hai ca mai bag cateva voturi pupici merci.
Old 13 Nov 2007, 15:20   #1548
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Imeme, n-ai bägat destule - mai bagä! Ce putin juma' de kil.
Hai, cä disearä poate vin si eu cu-o pungä de-aia de 50 de bani, de la tarabä - plinä.
OK pupici merci.
Old 14 Nov 2007, 09:08   #1549
cornel
Veteran

cornel

off
Din pacate argumentele lui Pitbull in favoarea PD-ului suna asa: "ai mei sunt mai destepti, cinstiti si frumosi decat ai tai"
Atunci cand nu esti suficient de documentat si nu ai toate argumentele la tine, efectul de a sustine pe cineva sau ceva (aici PD pt PE) se transforma intr-un balon de sapun si chiar devine un demers negativ.

on
Eu in locul lui IMM m-as ocupa mai mult de master decat de prostelile astea adolescentine.
Old 14 Nov 2007, 12:47   #1550
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

off
Nope.
"Ai mei sunt cei mai prosti - si morti, pe deasupra." (P.N.T.C.D.; ce sä fac, ästa-i adevärul).
Pe vremea când exista Alianta D.A., eram (evident!), mai apropiat de P.N.L. (chiar mi-era ciudä cä fuseserä nevoiti sä se alieze cu P.D. - mläditä desprinsä din vechiul F.S.N.). Deci n-am rämas cu "ai mei", ci cu cei care (spre surprinderea si dezamägirea mea) au rämas mai apropiati de programul pentru care votasem în 2004. "Ai mei" s-au dat cu P.S.D.-ul si legalizeazä coruptia si hotia. Pe scurt: "Ai mei sunt cei mai räi - si hoti, pe deasupra."
(Cum spuneam: argumentele sunt expuse pe larg în topicul "I'll be back" din Cafenea. Doar n-o sä le repet si aici.)

on
Las-cä se descurcä ea.
Old 15 Nov 2007, 21:33   #1551
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

salut am vazut ca castigatoarea se va afla pe 1 decembrie/asa ca mai este timp de votat.si apoi pe 3 decembrie va fi ziua mea asa ca ar fi un cadou minunat sa castig.votati-ma voi eu singura parca nu imi vine .e mai frumos impreuna ,adica te simti mai bine stiind ca esti apreciata ,iubita adica votata,decat sa imi provoc singura toate aceste stari care nu pot fi la fel deci merci pupici si continuati votingul

http://www.vdttinar.ro/index/userdetail/iduser/1423
Old 15 Nov 2007, 22:09   #1552
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Eu nu stiu ce te stresezi atat. Nu ai reusit pana acum sa joci intr-un scurt metraj? Ai aici o echipa de filmmakeri. (Brad Pitt m-a invatat sa fiu direct ).
Sau te duci la Playboy cu trupul asta al tau (iti dau 8 tinand cont ca Charlize Theron merita 10, eu zic ca e o nota buna), faci pictoriale nud cat cuprinde + un curs de actorie de 1 an platit din salariul de animatoare si s-a rezolvat cu "Vreau sa fiu actrita!", cu happy end! :happy:
Bineinteles ca ar mai fi si varianta citirii unui alt mesaj marca Neuptolem pe la pagina 100... :shock:
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 15 Nov 2007, 22:50   #1553
thequietsurfer
Veteran

thequietsurfer

Poti sa te faci actrita prin Thailanda pe scena vietii(caci "the world is a stage")
si e loc pt toata lumea. Am votat pe altcineva. Nu te supara. O sa mai ai oportunitati de cucerire a celebritatii.
Iti recomand sa joci intr-un film animat. Gasesti tu un rol(gagica lu tom sau a lu jerry, fetita powerpuff cu sex-appeal sau altceva proiectat dupa chipul si asemanarea ta).
thequietsurfer is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 20 Nov 2007, 23:16   #1554
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

salutare salutare ia sa va zic o faza tare.
ar fi vorba de o plecare
astept vcariante cine e pt cine e contra.
deci
cred ca am aplicat pe ejob si am primit un email de la un doctor chirurg care m-a invitat in DUBAI asigurandu-mi bilet hotel si visa.
eu nu stiu cum si ce sa fac practic aici o duc cam rau pe azi pe maine ,nu ma simt nici bine,nici tratament nu am facut inca ca de in romania asa-i in romania.deci si cu bani o duc cam prost.doar ca mamai duc la master singurul lucru care ma mai incanta.mi-e mi-ar fi placut sa stau in tara si sa am un job bun super bun sa nu imi lipseasca nimic sa imi revin sa am sanatate si eventual dupa astea toate sa merg si in vacante pe oriunde vreau eu dar sa imi permit.
acum nu stiu ce sa zic,poate e ok si sa plec am vazut niste imagini superbe despre dubai dar as vrea sa am si certitudinea ca imi va fi bine,ca totul se va intampla in asa fel incat sa fie bine,eventual daca nu ma simt bine sa ma trateze spitalul respectiv sau altul mai bun
si sigur sa pot sa ma intorc inapoi in romania cand doresc eu,adica oricand si la orice ora daca eu voi vrea.
deci voi ce credeti?
nu mai pun ca la cat sunt de sensibila nu stiu daca voi face fata frigului de afara ,iar sa imi petrec aceasta perioada in afara unde e cald si bine ca intr-un paradis e minunat.
as vrea sa stiu cum ar fi cel mai bine.ook astept cat mai repede variante sau pareri.pupici merci.
Old 21 Nov 2007, 09:08   #1555
cornel
Veteran

cornel

Ce nu ar face omul pentru bani....
Vad totusi o oarecare bruma de optimism in ceea ce priveste acel master pe care il urmezi.
De ce nu crezi ca dupa terminarea studiilor vei gasi o slujba bine platita si onorabila?
Sau vrei sa devii un accesoriu avid de fosnetul banilor?
Old 21 Nov 2007, 09:18   #1556
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

64 - And the Imeme Saga goes on!
Old 21 Nov 2007, 09:54   #1557
gionloc
Guru

gionloc

cred ca am aplicat pe ejob si am primit un email de la un doctor chirurg care m-a invitat in DUBAI asigurandu-mi bilet hotel si visa.

in afara unde e cald si bine ca intr-un paradis e minunat.

perfect! chirurg, dubai, soare... super. eu zic sa mergi. in afara de un rinichi si o parte din ficat, pe care le-ai pierde in favoarea chirurgului pentru niscaiva transplant ilegal de organe, totu tre sa fie fain. e un paradis, cum spui... soare, cald... hoteluri de stele cite degete nu ai la o mina... doar ca hotelurile unde iti asigura chirurgu sederea s-ar putea sa fie cu zabrele, spirt si seringi.... ce naiba, nu ai vazut Sympathy for Mr. Vengeance?
gionloc is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 21 Nov 2007, 10:08   #1558
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by gionloc:
e un paradis, cum spui... soare, cald...
Verdeatä... Gîrneatä...
Old 21 Nov 2007, 12:09   #1559
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

mai ma cam speriati,ori nu vad eu realiatea?
dar daca asa ar fi mai bine?poate am un destin mai plin sa calatoresc.
si apoi fiind spital acolo poate nu as pierde din rinichi/ficat ci dincontra mi l-ar reface/trata daca este cazul,in romania se tot lalalie pana sa se faca ceva cat mai rapid pt un bolnav.
deci?
deci aici sunt singurica da?ce fac stau singura de sarbatori,sau fac cu tata?nu merge,/daca nu ma simt bine,cefac astept asa aiurea pana sa se faca ceva daca se mai poate face,si deci paractic trebuie sa fie o iesire din aceasta perioada.
acolo de ex e frumos si bine,pot sa am parte de tot ce se poate poate,fiind si un spital as putea fi tratata deci mai usor daca e cazul,si cum este dubai centrul financiar,adica cred ca este ca un fel de america,probabil au si tehnologie ridicata,adica au tratamente ultramoderne.siar fi o sansa pt mine.
pe de alta parte nu as fi singurica de sarbatori ba chiar intr-un paradis terestru,anul asta nu mi-am facut nici o vacanta in afara de a merge la ai mei,nici in america nimic.
acolo e cald si bine ,iar aici ar trebui sa infrunt frigul si am devenit foarte sensibila.
ATAT AS VREA SA MA INTORC CAND VREAU EU ,ADICA VREAU SA MA SI INTORC IN TARA NU VREAU SA RAMAN ACOLO SI DECI AS VREA SA AM O CERTITUDINE CA VA FI TOTUL OK SI CA MA POT INTOARCE CAND VREAU.
OARE CUM AS PUTEA SA PROCEDEZ SA FAC ACEST LUCRU?
POATE oricum trebuie sa mai vorbesc cu omul ,doar mi-a trimis un email,eu iam raspuns sa vad ce mai zice etc.
Old 21 Nov 2007, 12:15   #1560
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Originally Posted by cornel:
Ce nu ar face omul pentru bani....
Vad totusi o oarecare bruma de optimism in ceea ce priveste acel master pe care il urmezi.
De ce nu crezi ca dupa terminarea studiilor vei gasi o slujba bine platita si onorabila?
Sau vrei sa devii un accesoriu avid de fosnetul banilor?

ai dreptate,dar este nevoie sa si pot,sa fiu sanatoasa etc,pana acum cate nu am facut?
am o casa am avut o masina plus altele ,deci s-a putut,acum a mai intervenit si o problemuta si trebuie sa ies din impas adica sa o rezolv pt a-mi reveni la normal pt a imi merge si mai bine.
si ma gandeam ca poate fi o noua sansa pt mine aceasta plecare,masterul daca e cazul ,poate l-as putea intrerupe pe motiv de plecare ,sanatate etc.si as continua cand m-as intoarce,.am mai avut eu un an inghetat la facultate s deci m-am intors si mi-a mers toate.acum cum ziceam am nevoie de putina sustinere ,un colac de salvare sa nu ma inec adica sa imi ies din aceasta perioada.
daca mi s-ar oferi aceasta sansa aici cu atat mai bine,as pleca in in afara doar in vacanta cand doresc eu,cat doresc ,si unde vreau etc.ar fi minunat/.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules