Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Vreau sa stiu

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 25 Oct 2007, 19:55   #1481
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by Ellyeda:
...spera in ceva pt care lupti si se merita luptat, nu fi doar o nebuna care se crede manroe.
1) Färä "se". :sleep:
2) Monroe. (Marlyne :happy: ).

Another one bites the dust.
Unul dintre cele mai fascinante aspecte ale blogotopicului imemistic: cu o regularitate de ceasornic universal, atrage iar si iar redescoperitori ai rotii.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 25 Oct 2007, 20:03   #1482
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

care sucomba in mrejele acestui topic hiperstufos, lasat in paragina de exilarea divei din lumea virtuala
Old 25 Oct 2007, 20:15   #1483
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Dar...

la fel ca-ntotdeauna...

cândva...

EA

va

reveni...

O, da, va reveni.
Old 26 Oct 2007, 00:22   #1484
Carmine Galante
Guru

Carmine Galante

Send a message via Yahoo to Carmine Galante
Originally Posted by Ellyeda:
Cand eram in liceu, ca sa imi mai adaug un plus la buget, mai practicam si asa zisa figuratie. Sa vezi cu ce foc aplaudam chiar daca toti din sala nu consideram ca este cazul sau ce radeam la gluma vreunui prezentator/invitat, sau poate vrei sa-ti spun ce zambet sexy am si cum stateam numai in primul rand....ma crezi? .
OMG, lasa-ne, penal esti tu! Figurant la Roata Norocului ! :lol: :lol: :lol: :lol:
Carmine Galante is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 26 Oct 2007, 00:31   #1485
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Penalä.
Figurantä.
Cä i-o zîs mumä-sa Ellyeda.
Nu "Ellyedu", nici "Elltzapu".
Old 29 Oct 2007, 23:48   #1486
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
Originally Posted by Pitbull:
Dar...

la fel ca-ntotdeauna...

cândva...

EA

va

reveni...

O, da, va reveni.

gata am revenit dupa atata timp si ceata ,iar se arata soarele/iar spre voi se indreapta mailynsoarele
uf ce greu a fost fara voi,noroc cu jurnalul meu intim de acasa in care ma mai descarcam,s-au intamplat atatea ,iar eu am trecut peste atatea schimbari si dificultati incat cred si numai pot face fata de una singura ,mi-ar placea o sustinere pe toate planurile din partea cuiva drag.acum mai nou imi trecea prin cap sa ma si casatoresc.dar acum nu stiu cine sa mai ia,dar sa ma accepte asa cum sunt sa ma iubeasca si sa ma faca fericita.
am cam glumit dar mai nou am intalnit un baiat care m-a facut atat de fericita din toate punctele de vedere incat mi-ar placea sa fie ceva mai serios,dar se pare ca n-a mai sunat baiatul,cred ca l-am sufocat cu iubirea mea ,afectiunea mea prea mare,ca eu ma atasesz usor de cineva care imi place si ce sa mai,dar poate am si exagerat cu unele lucruri poate s-a speriat ca am inceput sa ii cer sa imi aduca analize si daca a facut vaccine etc.saracu ce o fi crezut,e dar lasa daca cchiar ma vrea si ma iubeste ma va suna si ma va accepta cu valorile si problemele mele.si atunci chiar stiu ca ma merita,iar prin puterea dragostei vom putea trece peste micile sau marile probleme ale vietii.
si eu am avut unele probleme de sanatate,de ex.acum era sa raman handicapata de o ureche caci mi-am dat cu betisoarele in ureche in timp ce eram agitata si suparata ca apierdut steaua .multumesc lui D-zeu ca mi-am recapatat auzul cu ambele urechi ca a fost atat de complicat sa aud doar cu o ureche in acele cateva zile,caci treceau masinile pe langa mine si nici habar nu aveam,in final am luat tratamentul si mi-a trecut acum uf,.ce fericita am fost.si stiti cum mi-a trecut?am fost la balul de haloyn la sala parlamentului ,si probabil de la muzica ridicata ,s-a desfundat urechea si am inceput sa aud putin,si apoi mi-am dat seama ca este posibil sa aud cu siguranta deci nu voi ramane handicapata.
si chiar mi-a trecut,dar este totusi sensibila la frig.am intrat gratis la bal fara invitatii fara nimic,m-am descurcat.faza e ca eu cu ceva timp in urma le-am scris la deputati in legatura cu problemele sociale si ameliorarea lor si deci mi s-a trimis raspuns in scris prin scrisoare de la parlament,si deci acum stoiti ce am facut?am luat plicul pe care scria parlamentul rom.camera deputatilor etc.iar la poarta le-am aratat plicul,ca fiind o scrisoare-nvitatie de la un deputat,am intrat,iar la intrarea in palat la bal nu au mai fost nimeni care sa imi ceara invitati etc.deci am intrat gratis,am baut gratis si m-am distrat,ce-i drept de una singura ,dar am dansat acolo in multime ca multi alti,am conversat cu o profesoara de la facultatea mea etc si am plecat de acolo cand s-a terminat dimineata.a fost super.
sa vedeti
iar eu am pariat pe steaua,crezand in reusita lor si in speranta unui buget mai rotunjel.caci stau cam prost la capitoul asta.nu am putut inca sa imi iau un job,mi-am terminat banutii de pe masinuta mea pe care am vandut-o ,mi-am amanetat,un lantic,mi-a trimis fostul si o cunostiinta niste banuti,surioara din italia,dar eu cum m-am invatat sa cheltuiesc s-au terminat repejor si sunt cam intr-o perioada dificila,sper sa fie bine.
in schimb am intrat la master locuri de buget-managementul strategic si dezvoltare sociala,era si mas-media,comunicare ceea ce imi doream ,dar era in limba franceza cu profesori din elvetia etc si mi-a fost teama sa nu risc prea mult si sa nu intru,caci nu puteam sa fac un master cu plata avand in vedere ca la cat cheltuiesc ,trebuie sa am f.multi bani ,sa imi vina pt a face si ceva de asa genere.si cum eu am lasat balta freanceza de atatia ani,desi eram buna mai demult,acum nu am avantat in a lua cursurile in frnceza si nu romana.etc.asta e am intrat la management,dar este ffffff.interesant,ma ajuta sa invat sa fac proiecte strategice pt dezvoltarea societatii etc,deci este ceva util si pt mine,pt gasii soluti eficiente pt atingerea obiectivelor si deci sa fiu in castig etc.
faza e ca daca tot ma specializez sa am si sanatate sa pot face fata ca altfel nu prea as avea de ce sa ma mai bucur,iar in mod normal bucuria vietii este cel mai imp in viata,sanatatea etc,,.iubirea dragostea,sa fi fericit sa ai tot ce poate sa te faca fericit.
dar astazi nu i-am dat mesaje ,bi[puri nimic in speranta sa ma sune el si asa sa imi demonstreze ca ma accepta asa cum sunt si ma iubeste ,deci ma merita,dar din pacate nu m-a sunat si sunt trista,din atata plictiseala am ami incercat sa vad daca mai am net si ce sa vezi,mai este un picut dar prost dispare,viteza e mica,deci este nesigur.cred ca va trebui sa imi pun altul de la alta retea.etc voi vedea,dar bani sa fie.ok pupici.
cat despre tipa care a incercat sa se dea desteapta pe seama mea sa invete cum se scrie mai intai marilyn monroe si apoi sa se ia de o diva.
adica de marilyn,sau de mine.si apoi ma lasa rece am trecut peste faza asta al atacurilor deci acum o vad ca o chestie penibila ,asa sa se afle si ea in trecere,in vorba. poate ii merge mai mult cu alti ca la mine nu tine.[upici astept sa imi dati sfatiuri bune si frumoase.pupici.si ma bucur ca am revenit iar printre voi.
chiar stiti ca am cazut si in baie?am alunecat ca mi s-a infundat cada nu se mai scurge apa si da peste )(trebuie sa chem un instalator) si s-a facut umed pe gresie si am alunecat de am venit cu capul pe gresie,dar mi-am revenit dupa ceva timp,slava domnului,sper sa nu se mai intample nimic rau.acum ma iubesc mai mult si numai vreau sa ma fac sau sa ma faca cineva sa sufar,imi place sa ma bucur de viata sa mi-o fac cat mai frumosa si fericita.ok pupici.hai ca dupa acea nu ma mai opresc din tastat si descarcat.ok pupici.
Old 30 Oct 2007, 10:09   #1487
joni
Novice

joni

:)

... :o mama ce de scris!!!
Old 30 Oct 2007, 19:07   #1488
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by irene marlyne monroe:
Dar...

la fel ca-ntotdeauna...

cândva...

EA

va

reveni...

O, da, va reveni.

gata am revenit dupa atata timp si ceata ,iar se arata soarele/iar spre voi se indreapta mailynsoarele
uf ce greu a fost fara voi,noroc cu jurnalul meu intim de acasa in care ma mai descarcam,s-au intamplat atatea ,iar eu am trecut peste atatea schimbari si dificultati incat cred si numai pot face fata de una singura ,mi-ar placea o sustinere pe toate planurile din partea cuiva drag.acum mai nou imi trecea prin cap sa ma si casatoresc.dar acum nu stiu cine sa mai ia,dar sa ma accepte asa cum sunt sa ma iubeasca si sa ma faca fericita.
am cam glumit dar mai nou am intalnit un baiat care m-a facut atat de fericita din toate punctele de vedere incat mi-ar placea sa fie ceva mai serios,dar se pare ca n-a mai sunat baiatul,cred ca l-am sufocat cu iubirea mea ,afectiunea mea prea mare,ca eu ma atasesz usor de cineva care imi place si ce sa mai,dar poate am si exagerat cu unele lucruri poate s-a speriat ca am inceput sa ii cer sa imi aduca analize si daca a facut vaccine etc.saracu ce o fi crezut,e dar lasa daca cchiar ma vrea si ma iubeste ma va suna si ma va accepta cu valorile si problemele mele.si atunci chiar stiu ca ma merita,iar prin puterea dragostei vom putea trece peste micile sau marile probleme ale vietii.
si eu am avut unele probleme de sanatate,de ex.acum era sa raman handicapata de o ureche caci mi-am dat cu betisoarele in ureche in timp ce eram agitata si suparata ca apierdut steaua .multumesc lui D-zeu ca mi-am recapatat auzul cu ambele urechi ca a fost atat de complicat sa aud doar cu o ureche in acele cateva zile,caci treceau masinile pe langa mine si nici habar nu aveam,in final am luat tratamentul si mi-a trecut acum uf,.ce fericita am fost.si stiti cum mi-a trecut?am fost la balul de haloyn la sala parlamentului ,si probabil de la muzica ridicata ,s-a desfundat urechea si am inceput sa aud putin,si apoi mi-am dat seama ca este posibil sa aud cu siguranta deci nu voi ramane handicapata.
si chiar mi-a trecut,dar este totusi sensibila la frig.am intrat gratis la bal fara invitatii fara nimic,m-am descurcat.faza e ca eu cu ceva timp in urma le-am scris la deputati in legatura cu problemele sociale si ameliorarea lor si deci mi s-a trimis raspuns in scris prin scrisoare de la parlament,si deci acum stoiti ce am facut?am luat plicul pe care scria parlamentul rom.camera deputatilor etc.iar la poarta le-am aratat plicul,ca fiind o scrisoare-nvitatie de la un deputat,am intrat,iar la intrarea in palat la bal nu au mai fost nimeni care sa imi ceara invitati etc.deci am intrat gratis,am baut gratis si m-am distrat,ce-i drept de una singura ,dar am dansat acolo in multime ca multi alti,am conversat cu o profesoara de la facultatea mea etc si am plecat de acolo cand s-a terminat dimineata.a fost super.
sa vedeti
iar eu am pariat pe steaua,crezand in reusita lor si in speranta unui buget mai rotunjel.caci stau cam prost la capitoul asta.nu am putut inca sa imi iau un job,mi-am terminat banutii de pe masinuta mea pe care am vandut-o ,mi-am amanetat,un lantic,mi-a trimis fostul si o cunostiinta niste banuti,surioara din italia,dar eu cum m-am invatat sa cheltuiesc s-au terminat repejor si sunt cam intr-o perioada dificila,sper sa fie bine.
in schimb am intrat la master locuri de buget-managementul strategic si dezvoltare sociala,era si mas-media,comunicare ceea ce imi doream ,dar era in limba franceza cu profesori din elvetia etc si mi-a fost teama sa nu risc prea mult si sa nu intru,caci nu puteam sa fac un master cu plata avand in vedere ca la cat cheltuiesc ,trebuie sa am f.multi bani ,sa imi vina pt a face si ceva de asa genere.si cum eu am lasat balta freanceza de atatia ani,desi eram buna mai demult,acum nu am avantat in a lua cursurile in frnceza si nu romana.etc.asta e am intrat la management,dar este ffffff.interesant,ma ajuta sa invat sa fac proiecte strategice pt dezvoltarea societatii etc,deci este ceva util si pt mine,pt gasii soluti eficiente pt atingerea obiectivelor si deci sa fiu in castig etc.
faza e ca daca tot ma specializez sa am si sanatate sa pot face fata ca altfel nu prea as avea de ce sa ma mai bucur,iar in mod normal bucuria vietii este cel mai imp in viata,sanatatea etc,,.iubirea dragostea,sa fi fericit sa ai tot ce poate sa te faca fericit.
dar astazi nu i-am dat mesaje ,bi[puri nimic in speranta sa ma sune el si asa sa imi demonstreze ca ma accepta asa cum sunt si ma iubeste ,deci ma merita,dar din pacate nu m-a sunat si sunt trista,din atata plictiseala am ami incercat sa vad daca mai am net si ce sa vezi,mai este un picut dar prost dispare,viteza e mica,deci este nesigur.cred ca va trebui sa imi pun altul de la alta retea.etc voi vedea,dar bani sa fie.ok pupici.
cat despre tipa care a incercat sa se dea desteapta pe seama mea sa invete cum se scrie mai intai marilyn monroe si apoi sa se ia de o diva.
adica de marilyn,sau de mine.si apoi ma lasa rece am trecut peste faza asta al atacurilor deci acum o vad ca o chestie penibila ,asa sa se afle si ea in trecere,in vorba. poate ii merge mai mult cu alti ca la mine nu tine.[upici astept sa imi dati sfatiuri bune si frumoase.pupici.si ma bucur ca am revenit iar printre voi.
chiar stiti ca am cazut si in baie?am alunecat ca mi s-a infundat cada nu se mai scurge apa si da peste )(trebuie sa chem un instalator) si s-a facut umed pe gresie si am alunecat de am venit cu capul pe gresie,dar mi-am revenit dupa ceva timp,slava domnului,sper sa nu se mai intample nimic rau.acum ma iubesc mai mult si numai vreau sa ma fac sau sa ma faca cineva sa sufar,imi place sa ma bucur de viata sa mi-o fac cat mai frumosa si fericita.ok pupici.hai ca dupa acea nu ma mai opresc din tastat si descarcat.ok pupici.
Unul dintre cele mai colosale demersuri imemistice ever! :w00t: :shock:
Vreau sä vä spun cä azi-nopte când l-am citit, MA TAVALEAM PE JOS, NU ALTA. :lol: :lol: :lol:
StefanDo l-a citit dimineatä, si era sä i se scoatä postul la concurs. :sleep:
(Oricum, nimic nu e mai de invidiat decât un infarct de râs imemegen. :hmm: )
Cititi, :love: cititi, :love: cititi!!!
:love:

P.S. Si multumiti-mi: eu am sunat-o asearä pe Imeme si i-am zis: "Hai, fatä, cä moare lumea färä tine!" :o
Si-a venit. :happy:
Old 31 Oct 2007, 09:07   #1489
cornel
Veteran

cornel

Eu o vad pe IMM ca un cocktail putin alcoolic facut din 50ml Carrie Bradshaw (din Totul despre sex), 50 ml Holly Golightly (din Mic dejun la Tiffany), 20ml Bridget Jones, 10ml Adriana Bahmuteanu, gheata pisata, o felie de lime si o umbreluta rosie.
Old 31 Oct 2007, 10:22   #1490
gionloc
Guru

gionloc

am intrat gratis la bal fara invitatii fara nimic,m-am descurcat.faza e ca eu cu ceva timp in urma le-am scris la deputati in legatura cu problemele sociale si ameliorarea lor si deci mi s-a trimis raspuns in scris prin scrisoare de la parlament,si deci acum stoiti ce am facut?am luat plicul pe care scria parlamentul rom.camera deputatilor etc.iar la poarta le-am aratat plicul,ca fiind o scrisoare-nvitatie de la un deputat,am intrat,iar la intrarea in palat la bal nu au mai fost nimeni care sa imi ceara invitati etc.deci am intrat gratis,am baut gratis si m-am distrat,ce-i drept de una singura ,dar am dansat acolo in multime ca multi alti,am conversat cu o profesoara de la facultatea mea etc si am plecat de acolo cand s-a terminat dimineata.a fost super.

puteai sa intri si mai simplu, daca stiai parola! invitatiile sint o formalitate, in ele e trecuta parola de intrare. de obicei fiecare invitat trebuie sa spuna parola. cred ca acum ai avut noroc, nu au fost atenti cei dela poarta... au vazut plicul si au presupus ca stii parola. dar ar trebui sa nu mai povestesti la nimeni cum ai ajuns inauntru fiindca cei dela poarta si-ar putea pierde slujba.

parola de la petercerea asta a fost Traumdeutung. e bine ca ti-a placut! data viitoare vom fi mai atenti, sa te integrezi mai bine. si fiindca ti-a placut, o sa te ajutam sa patrunzi mai usor in acel spatiu. daca vrei sa mai intri la astfel de petreceri lasa un semn din timp pe forum si iti voi transmite parola...
gionloc is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 31 Oct 2007, 13:15   #1491
Carmine Galante
Guru

Carmine Galante

Send a message via Yahoo to Carmine Galante
Originally Posted by cornel:
Eu o vad pe IMM ca un cocktail putin alcoolic facut din 50ml Carrie Bradshaw (din Totul despre sex), 50 ml Holly Golightly (din Mic dejun la Tiffany), 20ml Bridget Jones, 10ml Adriana Bahmuteanu, gheata pisata, o felie de lime si o umbreluta rosie.
:lol:
@gionloc
Buna gluma.
Carmine Galante is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 31 Oct 2007, 14:09   #1492
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

Originally Posted by cornel:

si-n cocktail se arunca si-un antinevraligic efervescent, ca IMM ia durerea de cap (si-ti da una de burta) . Eu as inlocui umbrelutza rosie cu un surub de la masinutza, ca tot ii duce dorul...
Old 31 Oct 2007, 21:33   #1493
herbert
Guru

herbert

Originally Posted by gionloc:
...parola de la petercerea asta a fost Traumdeutung.
ba nu, parola a fost FIDELIO...
Old 31 Oct 2007, 22:09   #1494
Airlight
Guru

Airlight

Send a message via Yahoo to Airlight

...si eu am avut unele probleme de sanatate,de ex.acum era sa raman handicapata de o ureche caci mi-am dat cu betisoarele in ureche in timp ce eram agitata si suparata ca apierdut steaua .multumesc lui D-zeu ca mi-am recapatat auzul cu ambele urechi ca a fost atat de complicat sa aud doar cu o ureche in acele cateva zile,caci treceau masinile pe langa mine si nici habar nu aveam,in final am luat tratamentul si mi-a trecut acum uf,.ce fericita am fost.si stiti cum mi-a trecut?am fost la balul de haloyn la sala parlamentului ,si probabil de la muzica ridicata ,s-a desfundat urechea si am inceput sa aud putin,si apoi mi-am dat seama ca este posibil sa aud cu siguranta deci nu voi ramane handicapata.

Absolut incredibil. Spulbera orice competitie. La inceput, l-am suspectat pe Grosan ca intra si scrie cu pseudonim.

Dar nu, realitatea e cel mai bun profesor.
Airlight is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 31 Oct 2007, 22:11   #1495
Proletar
Guru

Proletar

da, si eu credeam ca e nutzi, spaima constitutii...
dar daca toata lumea zice ca imm e reala, asa o fi...
totusi, cred ca postarile sunt special lucrate pentru a starni rasul.
e un umor fortat si destul de subtire.
Old 31 Oct 2007, 22:15   #1496
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by Airlight:

...si eu am avut unele probleme de sanatate,de ex.acum era sa raman handicapata de o ureche caci mi-am dat cu betisoarele in ureche in timp ce eram agitata si suparata ca apierdut steaua .multumesc lui D-zeu ca mi-am recapatat auzul cu ambele urechi ca a fost atat de complicat sa aud doar cu o ureche in acele cateva zile,caci treceau masinile pe langa mine si nici habar nu aveam,in final am luat tratamentul si mi-a trecut acum uf,.ce fericita am fost.si stiti cum mi-a trecut?am fost la balul de haloyn la sala parlamentului ,si probabil de la muzica ridicata ,s-a desfundat urechea si am inceput sa aud putin,si apoi mi-am dat seama ca este posibil sa aud cu siguranta deci nu voi ramane handicapata.

Absolut incredibil. Spulbera orice competitie. La inceput, l-am suspectat pe Grosan ca intra si scrie cu pseudonim.

Dar nu, realitatea e cel mai bun profesor.
Da, Airly.
Chiar ästa e fragmentul care mi-a redat si mie credinta în Dumnezeu - epifania de ieri noapte. :love: :happy: (*)

@Proletar.

Nu, Prolly.
Realä, da - dar nimic deliberat, fortat, cäutat, intentionat. Totul e spontan, sincer, autentic. Dacä n-ai fi asa de anti-forumeetinguri cum ai zis cä esti, te-ai pune-n tren, te-ai cälätori un weekend în capitala patriei noastre, si te-ai convinge.
Old 31 Oct 2007, 23:13   #1497
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

voi radeti de ce scriu eu ,iar eu ma amuz de ceea ce scrieti voi.
super
acum sa va zic faza tare ,dar sa imi ziceti ce credeti ca era mai bine sa fac/
deci
IN SEARA ASTA DUPA CURSURILE DE LA MASTER CARE TIN DE LA 16-20 NU AVEAM CHEF SA VIN ACASA CACI ERA O SEARA MAI SPECIALA DE HOLOYEN SI MAI VROIAM O DISTRACTIE CEVA ,BAL.
SI M-A PLIMBAT DUCANDU-MA SPERE STATIA DE LA UNIVERSITATE,AM INTRAT PRINTR-UN MAGAZIN MI-AM LUAT CEVA ETC.,IAR APOI AM ZIS SA MAERG IN ALTA STATIE SI AM TRECUT DE UNIVERSITATE SI ERA UNUL CU PORUMBI FIERTI IAR CUM MIE IMI PLAC MI-AM LUAT CATIVA SI CE SA VEZI A VENIT UN TINEREL ,I-A DAT NISTE BANI LA ASTA CU PORUMBII SAU A SCHIMBAT SI A PLECAT ,DAR APOI A CAZUT IN FATA MEA O GRAMADA DE BANI IN EURO LEGATI CU ELASTIC DINTRA FIN,UAH M-AM UITAT LA EI AM TRECUT pE LANGA EI DAR NU I-AM LUAT.uh dar inca imi este gandul la ei.mai ales ca imi trebuiesc banutii si am o perioada mai dificila.oare am facut bine ca nu i-am luat sau am fost fraiera?dar daca era o farsa si era ceva intentionat?erau f.multi bani zau.uf nu stiu dar sunt debusolata,oare cum trebuia sa procedez?
Old 31 Oct 2007, 23:17   #1498
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Trebuia sä pui piciorul pe ei ca din întâmplare si sä nu te mai misti de-acolo trei ore. Dacä nu venea nimeni sä întrebe, ai täi erau.
Old 31 Oct 2007, 23:26   #1499
Proletar
Guru

Proletar

Trebuia sä pui piciorul pe ei ca din întâmplare si sä nu te mai misti de-acolo trei ore. Dacä nu venea nimeni sä întrebe, ai täi erau.

Imi place scena
Old 31 Oct 2007, 23:38   #1500
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

mai pitb.pai pa ce sa pun piciorul ,pe o foaie merge ,darPE DITAMAI GRAMADA/TEANCU DE BANI ,AS FI STAT CU TALPA COCOTATA.
nu stiu poate a fost ok ca nu i-am luat caci oricum eu sunt o fire cat de cat corecta si nu ma fac bani sau lucruri imorale etc.iar daca
D-zeu a vrut sa imi dea bani caci chiar am nevoie mi va da intr-un mod mai uman fara a ma umili sau incerca.
poate am fost fraiera ca nu i-am luat cine mai trece pe langa bani doar sa se uite fara ai atinge?decat fraiera de mine.iar acum sunt cu grija zilei de maine,nesiguranta ,incertitudine etc ceea ce detest ,caci vreau o stare mai fericita nu stresata si uneori nici nu ma simt bine pt a face ceva mai mult ,cursuri activitati etc ca altadata.trebuie sa gasesc o solutie usoara dar neumilitoare.
poate a fost totul doar o simpla incercare ,o farsa,o complicatie ,cine stie ce se ascundea in spatele acelui teanc de bani,sau ce anume,care era adevaratul motiv.nu stiu poate am fost fraiera si nu mi-am fructificat norocul ,sansa,sau am facut bine atfel poate ma complicam.
dar sper ca situatia mea sa se amalioreze sa sa fiu cat mai ok,sanatoasa si toate bune.sa fie bine.
deci

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules