Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Vreau sa stiu

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 28 Feb 2006, 02:43   #121
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Povestez, s.v.p.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 28 Feb 2006, 03:02   #122
Nae
Dead Man Walking

Nae

Send a message via Yahoo to Nae
quit taking drugs, dude!

sau nu mai sta in fata trenului pana cand ii simti curentul, cause that might go wrong at some point...

sau te-ai vazut cu ALShiliciul nostru neastamparat...?
Nae is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 28 Feb 2006, 09:21   #123
Cinemania
Cinemaniac

Cinemania

mai, mai, nu ne sparcaiti topicul asta neprihanit
Old 28 Feb 2006, 09:52   #124
ale_dinamo
Novice

ale_dinamo

Originally Posted by films4all:
Daca e careva paici in forumul asta mare si vrea sa joace intr-un film cu buget o...e bine venit in echipa films4all!!

nu stiu dak e important dar eu am jucat in multe piese de teatru....nu prea importante dar a fost mult de munk......
Old 28 Feb 2006, 14:45   #125
films4all
Guru

films4all

Si iar se aduc jigniri grosolane la adresa mea...!! Voi chiar nu stiti sa apreciati arta de a scrie!!
1 NU FAC CHESTIA AIA DE CARE AI GRAIT TU!!(CEA MAI MARE INSULTA)
2 ...HOPA SARITI IN SUS!! DA!ERA STOMACUL! DOANEAUZI! NU POT SA CRED!! Am avut o durere ingrozituare de stomac!! Tu ce credeai ca ma...(ai imaginatie baiete!!) !! EU zic sa o foloseti in bimele tau!
Old 28 Feb 2006, 16:36   #126
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Na na! Pune mustaru' la loc, monser! (Sau... tandära... sau... back to your watermelons - or slippers, or whatever.)
Mai bine povesteste-le si lor cum ai fäcut tu cunostintä azi cu I.M.M.! Hai, sä se bucure tot forumul!
Old 28 Feb 2006, 16:55   #127
Bulumulu
Prophet GT Series v1.07

Bulumulu

Send a message via MSN to Bulumulu Send a message via Yahoo to Bulumulu
o diva... :lol:

muza "vreau sa stiu"...
Old 28 Feb 2006, 18:30   #128
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
Originally Posted by films4all:
nu dovlacel eu raman in topicul meu asa a fost mereu ..topicul asta a stat multa vreme in frunte...asa ca daca vrei sa ne cunoastem intra tu in topicul meu si o sa vb !!
Visul te tine in viata pentru totdeauna!!
mai porumbel eu nu ti-am zis sa vi pe pagina mea decat sa ma cunosti mai bine sa citesti ceea ce s-a scris cu ceva timp in urma.asta era ideea.
ps.sa ma anunti cand incepe facerea filmuletului sa fac sa iau si eu parte,daca vrei.pupici
Old 01 Mar 2006, 19:03   #129
films4all
Guru

films4all

Vin eu acasa, necajit dupa o zi suparatoare de inghitit rahatul profesorilor si frumos, dupa ce mananc, deschid pc-ul. Intru pe mess...schimb cateva vorbe cu amicii...mai ascult niste muzica...
Inainte de toate tre sa mentionez ca scopul meu primordiar a fost de a invata cat mai multe despre cinematografie si regie de film de la mai marii forumului (Cinemania, Pitbull) apoi pe locul al doilea:am vrut ca topicul meu sa aiba cele mai multe mesaje si sa fie mereu in fruntea celorlalte... asta a fost dorinta mea...
Bun...unde ramasesem...a da! Si apoi ma duc eu frumos pe forum la Cinemagia, sa vad cine ce a mai scris...ca asa e traditia nu? Cand...in locul meu...e doamna "cum isi zice"!! Intru la ea...cine stie ... (bag de seama ca ea avea 19 pagini si 478 de raspunsuri...cu mult peste mine)
Ce am facut?? ----- continuare in episodul 2 ----
Gandul ca cineva cu mult mai multe pagini ca ar putea sa-mi fure locul( care era in formare) imi inegrea privirea si sufletul. Ma facea sa nu mai am rationament si nici judecata...
Cu toate acestea am hotarat sa intru in "minunatul" si "maretul" topic...sa vad cu ochii mei despre ce e vorba. Am inceput sa "rasfoiesc" paginile topicului ei...citesc cateva raspunsuri...si mi-am dat seama de inevitabilul vitabil...ea era luata peste picior de mai toti cei care fregventau acest minunat forum...
In viata am vrut si vreau sa respect omul care urmareste indeplinirea visului, care cauta satisfactii sufletesti...si, incet... mila incepe sa-si faca cuib in sufletul meu. "Cum se face ca o fata ca ea nu este respectata...?"
Mintea mea da nastere la multe lucruri nevazute si vazute dar acum sincer graiesc... puritatea cuvintelor mele poate decat sa evoce faptul ca fata imi place...
Cu greu am hotarat sa-si scriu cateva cuvinte de incurajare, sa-i arat ca eu sunt diferit, aparte, al ei, pentru ea! Mai departe, pot sa zic decat lucruri minunate...ea mi-a scris cateva cuvinte in topic..si eu (indrumat de spiritul barbatesc) am zis stapan pe mine ca eu raman in topicul meu...
Apoi suferinta si-a spus cuvantul; minunatele ei cuvinte nu au mai aparut pe nici o pagina a acestui forum...iar gandul ca ar putea sa dispara pentru totdeauna ma ingrizi...
Am incercat sa o caut in ceea ce scriam dar nu am reusit...i-am dat mesaje; suferinta mea crestea de la o zi la alta. Mesaje peste mesaje..nimic...ea "nu mai vroia" sa mai apara!
Primesc un mesaj de la un bun prieten de pe forum: "Hooo, bine, bine, o sun si-i spun cä un Films4all decedeazä färä ea, si dacä nu vine, rämânem all färä films. Da' fii pacient, cä n-are net acum, inträ si ea când si cum poate - si mai e si cu mintea prin sapte pärti ale lumii simultan si concomitent."
Din mesajul asta am intels multe...dar principalul lucru care l-am inteles este faptul ca fatusca avea are un lucru in comun cu mine! M-am bucurat mult sa vad acest lucru pentru ca in sufletul meu...se infiripase samburele dragostei...
Au trecut cateva zile pana sa vad ...sa observ ca fata nu ca nu vroia sa intre pe forum sau ca se speriase de mine sau ca spusesem eu ceva...nu! Ea doar nu avea acces la net...( de acea am scri in ghilimele "nu vroia"
Vin de la scoala! Ca deobicei...mananc si deschid pc-ul...si ce vad...mana cereasca! Fata misterioasa a aparut...si mai mult imi si scrie ...Sunt un prost..un neprihanit...derbedeu...am lasat gandul negru sa-mi intunece sufletul! Ea mi-a scris iar eu am pus pe primul plan nervii! Primisem o mare insulta din partea altui prieten de pe forum dar nu atat de bun ca Cinemania sau Pitbull! Un om caruia ii place sa critice! I-am raspun lui in loc sa-i raspun ei...
Am uitat apoi ca ea mi-a scris...ca cea pe care o cautam cu disperare imi dadu un semn!
Mai trece o zi. Eram suparat.
Pe mess vorbesc cu un coleg... cand apare Pitbull si ma invita la o conferinta(d'aia care se face pe mess)! Il refuz...eram trist avusesem o zi grea...gandurile rele imi misunau prin cap! Dar acesta insista!
Pitbul:" Te mai invit odata, acolo e cineva care te-asteapta! "
Mirat dau accept! Mirat astept sa vina primul meaja...inima imi batea a emotie...
Pitbull:" Asaaa!!!!" "Ia uite cine-i aici!"
Irene:Ce mai e pe forum?"
Ea nici nu stia cu cine vorbeste de altfel nici eu nu stiam ca Pitbull organizase toate astea...
Incetul cu incetul supararea imi pierea in mine! Fericirea isi facea loc! priveam monitorul ca pe o mana cereasca, priveam ce scrie ea sorbin fiecare cuvant, ca copiul mic caruia ii dai o bomboana si el mai vrea bomboane multe...multe bomboane!
Inima imi batea sa-mi sara din piept, deja uitasem ca ziua respectiva fuse-se poate cea mai tapita din viata mea!
Fiecare cuvant ce-l spunea ea...imi spunea un singur lucru! Ca iubesc(nu in adevaratul sens al cuvantului, iubirea mea nu era sigura, sau poate ca nu vroiam eu sa accept faptul ca un om se poate indragosti de o fata numai citindu-i mesajele! Poate ca eram indragostit doar de modul ei de a scrie... :? ) o fata pe care nu o cunosc o fata de care m-am indragostit doar citindu-i mesajele!
Old 02 Mar 2006, 17:46   #130
films4all
Guru

films4all

Cand am vrut sa o cunosc mai bine...poate m-am grabit! Am suferit mult...poate sunt eu prea sentimental! Am purtat o discutie mai aprinsa si acum observ ca nu e fata pe care am vazut-o pe forum! Lucrurile nu stau prea bine in ceea ce ne priveste! Ea se da putin inapoi! Pretinde ca vrea sa ma cunoasca dar o intreseaza mai mult filmul pe care-l fac! Eu vreau doar sa o cunosc si daca e cazul...daca ne placem si avem in comun mult mai multe lucruri are sa fie bine!
Totul e in pom acum! Suntem incapatanati amandoi!
Old 02 Mar 2006, 18:15   #131
GhitzaCartitza
Guru

GhitzaCartitza

Send a message via Yahoo to GhitzaCartitza
esti nebun. Nebun dupa IMM. Sper sa-ti treaca.
Take care . Vezi sa nu faci vre-o boacana. Sper sa o intalnesti in curand... desi nu-ti vreau raul.
PS: O sa intelegi dupa ce o s-o cunosti
Old 02 Mar 2006, 20:09   #132
films4all
Guru

films4all

oare....
Old 02 Mar 2006, 22:06   #133
Cinemania
Cinemaniac

Cinemania

you will be overwhelmed
Old 02 Mar 2006, 22:27   #134
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Incredibil...!!! :shock: :shock: :shock:
Bäi, asa ceva nu se poate, nu se poate, NU, SE, POA, TE!!! :lol:
Puilor, dacä faceti gemeni, îi botezati Pit si Bull, da? (Sau invers!) :happy: :love: :love: :happy:
Old 02 Mar 2006, 23:43   #135
films4all
Guru

films4all

Please ...Nu sariti calul!
Old 03 Mar 2006, 01:06   #136
films4all
Guru

films4all

Ok!! O sa fie bine!! Sper!! Cel putin am facut un pas mare amandoi!! O Doamne...e adevarat ce se intampla?(pt I.M.M.)
Old 03 Mar 2006, 01:09   #137
films4all
Guru

films4all

Unul din nume (Pit) imi place Bred Pitt dar celalat Bull Vine de la Red Bull ...ne mai gandim!! :lol: 8) Ramane de vazut!
Old 03 Mar 2006, 03:40   #138
Leonard
alter-ego

Leonard

Send a message via Yahoo to Leonard
Originally Posted by Pitbull:
Incredibil...!!! :shock: :shock: :shock:
Bäi, asa ceva nu se poate, nu se poate, NU, SE, POA, TE!!! :) :D :lol:
aceeaºi reacþie o avusãi ºi eu citind mesajul de mai sus. am zis cã nu-i adevãrat, cã am încurcat secþiunile ºi sunt la bancurile de la cafenea de fapt. dar se pare cã realitatea din þara asta se cufundã tot mai mult în suprarealism.
Old 03 Mar 2006, 10:25   #139
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Cine-a zis cä nu existä MIRACOLE pe lumea asta?
Cä-l mänânc cu fulgi cu tot!
Old 03 Mar 2006, 10:39   #140
Lino
Senior

Lino

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lasa ca te lecuiesti tu dupa ce o vei intalni :happy:
Lino is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread: