Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Vreau sa stiu

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 02 Apr 2007, 00:35   #1181
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
Originally Posted by herbert:
asadar, sa-mi continui ideea. eu te-as fi votat, draga Irene, sa urci cat mai sus in concursul cela de tîte si fese, sa fii platita, ca ai nevoie de bani... dar, zau, ma ingrozesc la ideea ca ai fi putut ajunge prezentatoare/moderatoare tv. ca si asa avem un "ecran" nefrecventabil...
sorry

adica ce vrei sa spui?nu aveam sansa prin un astfel de concurs ?dar puteam totusi sa joc in" la servici"daca castigam deci era o sansa de realizare a visului.
adica mi-ar fi stricat imaginea?
sau ce vrei sa zici pri a te ingrozi ideea adica ,nu ar fi fost posibil dar sa fie si frumos si ok,sau acum sunt cam rauticioasa -ca nu puteam sa imi realizez visul prin asa ceva sau eu nu pot ca nu am fata de asa ceva?
Old 02 Apr 2007, 00:49   #1182
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

cert este ca ei nu ma meritau cu siguranta!
acum imi merge netul la la inceput se deschidea foarte greu o pagina.ca nici nu mai puteam folosi bine netul.dar lasa ca va fi ok cu siguranta?
si sper sa mi se implineasca visele/sau oare nu sunt facuta pt ele?dar ma fac fericita.spersa fiu compensata cu ceva mai bun si cu niste banuti.eu ma cam plang acum de banuti ca nu prea am suficienti dar cand ajung.daca stau bine sa ma gandesc luna asta ce a trecut tit am avut cativa dar s-au terminat adica ce mi-am luat eu salariu ,ce mi-a trimis inainte surioara 50+100 acum ca aveam nevoie pt taxa,o cunostiinta din italia 100+200 acum pt taxa si plus ce am mai primit poate eu asa de la vreo filmare sau cine stie.dar tot nu au fost suficienti ca mi-am platit taxa ,pt mine cheltuiala,si tot mai am atatea de platit pt intretinere si ev.pt mine,daca s-ar putea sa ma rasfat cu niste lucruri ca mai am nevoie si de altele mai noi etc.sper sa am o activitate ceva care sa imi permita toate cele.ufdar cat mai repede.ca masinuta inca nuprea m-as indura sa o dau.acum am terminat siu cu taxa.ev ceva pt care sa se merite-munca -caltorie in sua,sau pt o alta mai buna.sau dacaeste vreo necesitate primordiala,dar sa nu fie cazul.sa am sanatate si toate cele si voi la fel.uf sa avem odata mai repede parte de bani siguri care sa ne permita toate cele necesare,numai zic de un pic de destindere calatorie etc,asa s-ar improsperea si mintea si sufletul uman si am fi mai eficienti.nu stiu sper sa fie bine.si sa am parte de tot ce e frumos si toti la fel.
Old 02 Apr 2007, 00:54   #1183
herbert
Guru

herbert

Originally Posted by irene marlyne monroe:

adica mi-ar fi stricat imaginea?
da, asta am vrut sa spun...
Old 02 Apr 2007, 01:02   #1184
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

pupici,dar ce ar avea aface,cand pozeaza si atatea vedete nud etc..cateodata tot rau spre bine sa speram ca este in binele meu ca nu am mers mai departe cu selectia,si totodata ca m-am dezlipit de la jobul acela ,unde uneori mi se faceau si problemute si sa ma ocup mai bine de scoala acum ca trebuie sa termin studiile in iunie acum.si oricum mai aveam doua luni de munca,dar imi neglijam scoala si practic eu mi-am primit banuti cam si pt acele luni.atat ca atrebuit sa ii folosesc si ca stau acum mai prost .dar daca a fost bine si am reusit sa trec peste impasul taxei adica mi-am platit-o fara sa mai fi avut eu bani suficienti.sigur va fi bine si ma voi descurca si acum cu lucrurile mai marunte cele pt mine de intretinere etc.ev poate ma mai duc la filmari.etc sau vreo activitate banoasa pt o perioada scurta de timp.
Old 02 Apr 2007, 12:01   #1185
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

io incercam sa ma mai consolez si singura ,dar nu-i asa usor.oricum chiar ca ar trebui sa nu imi mai pese asta e a fost a trecut ,sa fie un capitor incheiat din trecut.oricum asta .sa imi fie bine mie macar,sau sa ne fie.ok pupici.tre
Old 02 Apr 2007, 12:16   #1186
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

cert este ca ei nu ma meritau cu siguranta!
Poate cä probabil. :?
asa s-ar improsperea si mintea si sufletul uman.
Da, ale mele se împrospereazä tot timpul. :hmm:
incercam sa ma mai consolez si singura ,dar nu-i asa usor.
Nu...? :huh: :oops:
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 02 Apr 2007, 15:04   #1187
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by keepwalking:
Originally Posted by Pitbull:
a astazi dupa ora 12 sa fiti pe faza ca vor aparea finalistele pe data de 2 parilie la concursul cu nicoleta luciu
Mä cac pe Nicoleta Luciu.
(Din parilie pânä-n cotombrie.)
Si pe Gina Pistol.
(Din amrtie pânä-n oniembrie.)
Old 02 Apr 2007, 18:07   #1188
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

sal .
astazi m-au sunat de la sc-directoarea sa ma duc la inspectoratulmare sa imi imi depun demisia acolo ca ei mi-au dat postul.dar mi-am cam dat seama ca nu prea e bine.dar asta e mi-am depuso.acu,m stau sa ma intreb cum ar fi fost mai bine.sa nu o mai depun si sa astept ca peste 2 luni imi expira contractul.
Old 02 Apr 2007, 19:47   #1189
Carmine Galante
Guru

Carmine Galante

Send a message via Yahoo to Carmine Galante
Era mai bine sa nu faci nimic.
@pitbull
Gina e nice.
Carmine Galante is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 02 Apr 2007, 22:05   #1190
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Originally Posted by Carmine Galante:
Era mai bine sa nu faci nimic.
@pitbull
Gina e nice.

pai da poate intr-adevar asa era mai bine.DAR apoi era riscul sa fiu data afara sau aveam o situatie neincheiata deci cand voi dori sa iau adeverinta cu cat am lucrat.etc.dar daca se putea sa nu fac nimic fara riscuri iar dupa 2 luni imi espira contractul era poate ok.dar de unde aveam certitudinea?ca am intrebat-o pe directoare daca pot si a zis ca nu poate sa imi scoata adeverinta apoi..etc asta e ce mai conteaza tot fara job acolo eram macar va fi un capitol incheiat nu cu semnul intrebari.cinestie
Old 07 Apr 2007, 00:04   #1191
aayana
Guru

aayana

Originally Posted by Pitbull:
"Stalker", "Andrei Rubliov", "Persona", "The Seventh Seal", "Popiol i diamento", "Brzezyna", "Hori, ma panenko"! (aka "The Firemen's Ball"), "One Flew Over the Cuckoo's Nest", "Citizen Kane", "The Trial", "City Lights", "The Gold Rush", "Some Like It Hot", "Front Page", "Blowup", "L'Avventura", "Fellini Satyricon", "8 1/2", "All That Jazz", "Cabaret", "Zorba the Greek", "Battleship Potemkin", "Ivan Groznîi", «Les 400 Coups», «La Nuit Américaine», "Die Niebelungen", "M", "Die Blechtrommel", "Die verlorene Ehre der Katharina Blum", "Rashomon", "Kagemusha", "The World of Apu", "Nanook", «Un chien andalou», "Los Olvidados", si încä vreo câteva sute. Incepe cu astea, vezi-le pe toate, conspecteazä-le, posteazä aici, discutäm - si pe urmä mai vedem.

Ar trebui sa se cheme "lista lui Pitbull" 8) Ca daca te uiti mai bine, chiar sunt multe in comun cu titlul!

Uite ca mai mult de jumate din ele le am, un sfert le-am vazut deja si pe restul urmeaza sa le am (si inainte de a vedea lista)
Old 07 Apr 2007, 00:08   #1192
aayana
Guru

aayana

Brzezyna" sau Padurea de mesteceni e cam greu de gasit... :?
Old 14 Apr 2007, 03:16   #1193
Planmaker
Veteran

Planmaker

Send a message via Yahoo to Planmaker
Incredibil!!..
de o jumatate de ora stau si citesc threadul asta si ma minunez.. n-am apucat sa ajung decat pe la pagina 7 cand plin de dezgust am simtit ca trebuie sa postez ceva.. orice.... Pur si simplu nu pot sa cred... fatuca asta e SENZATIONALA!! Ma tot asteptatm ca pana la urma sa isi scoada "masca" si sa zica: "da fratilor, v-am tras teapa, de fapt sunt un student in anul trei, stau in regie, nu prea dau pe la scoala si m-am gandit sa fac tot posibilul sa creez un personaj cat mai credibil, pentru ca intr-un viitor apropiat vreau sa devin scenarist".....sau ceva de genul asta. in nici un caz nu pot sa accept ca asa ceva exista si mai are si 23 de ani.. sau cati o avea. Tipa asta mai degraba isi are locul undeva pe la o circa de psihiatrie.. Poate ii afla cineva adresa si ii face un bine trimitandu-i niste baieti echipati cu camasi de forta.
In cei 21 de ani ai mei n-am mai intalnit pe cineva ca ea.....
Parerea mea despre omenire a fost zdruncinata...
THe Horror.. The Horror!!!!!
Planmaker is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 14 Apr 2007, 13:16   #1194
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

bai tu nu-ti da cu parerea in halul asta ca nu ti-a cerut-o nimeni.si nu vad care e problemata cu felul meu de a fi.?
Old 14 Apr 2007, 13:57   #1195
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Lasä-l, I.M.M.-ule, nu te criza. E reactia tipicä - TOTI am trecut prin asta! Mai reciteste si tu primele pagini ale topicului... sau ale cärtii!

Scumpe nostre membre noule, aflä dar cä nimic nu-i nou sub soare. Noi o cunoastem bine pe I.M.M., de doi ani jumate, de-atunci de când. E nelipsitä de la CineForuMeetingurile noastre offline - la o bere, ceva... A si jucat într-un miculetz filmuletz CineMagia productions de care s-a ales prafu'... Iar acest topic i-a fost publicat sub formä de carte - dacä nu mä crezi, du-te la libräria Eminescu si întreabä de volumul "Vreau sä fiu actritä"... (Vezi, dacä te gräbeai, apäreai si tu-n carte. Da' nu-i nimic, cu tine-o sä începem volumul doi!)
Old 14 Apr 2007, 14:50   #1196
Planmaker
Veteran

Planmaker

Send a message via Yahoo to Planmaker
si NU VAD care e problemata cu felul meu de a fi.?

E trist... intr-adevar.
Am mai zis-o si o zic.. "starleta" noastra trebuie supusa la un test psihologic... (daca n-a fost deja, aparent fara succes). Eu unul sunt foarte curios ce anume o face sa se comporte asa... Cred ca o sa citesc pana la urma tot forumul (din moment ce a fost transformat in carte :shock.
Mai presus de toate, forumul asta cred ca e un excelent studiu de caz...

Si, Irene, te rog nu mi-o lua in nume de rau, intentia mea aici nu a fost sa te iau peste picior. Eu te consider un caz... interesant. Poate ar trebui odata si odata (daca nu ma lamuresc dupa ce citesc tot forumul) sa ne intalnim undeva.. poate reusim sa-i dam de cap cumva
Planmaker is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 14 Apr 2007, 15:14   #1197
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by Planmaker:
Incredibil!!..
Tipa asta mai degraba isi are locul undeva pe la o circa de psihiatrie.. Poate ii afla cineva adresa si ii face un bine trimitandu-i niste baieti echipati cu camasi de forta.
Da. Doresc ca EU sa fiu circa de psihiatrie iar baietii echipati cu camasile de forta sunt scenariile mele care vor soca lumea.

Irlene, eu sunt dispus sa-ti pun pe tava jumatate din rolurile feminine din scenariile mele. Si vorbesc destul de serios.
Inca un psihopat! E foarte placut sa fii genul asta de "psiho"! :lol:
Hai, CINE VREA SA FIE PRODUCATOR? Acceptam DOAR "PSIHOPATI"!
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 14 Apr 2007, 16:18   #1198
Carmine Galante
Guru

Carmine Galante

Send a message via Yahoo to Carmine Galante
Irene e o scumpa, lasati fata in pace, e geniala forumului.
Carmine Galante is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 14 Apr 2007, 16:56   #1199
Night\/\/ane
Novice

Night\/\/ane

Originally Posted by Carmine Galante:
Irene e o scumpa, lasati fata in pace,
Chiar prea scumpa... E... de lux...
Night\/\/ane is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 14 Apr 2007, 21:39   #1200
Gloria
Super Moderator

Gloria

Irene e/ poate fi un personaj; si s-a nascut un gand de documentar despre Irene si despre acest "Vreau sa fu actrita". Cum ati filma voi? Hai sa facem un doc.- colaj in care fiecare sa filmeze cum vede el acest subiect -atentie-propun documentar!deci,cine se baga?

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules